Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mici1974
friss újonc
Autó bmw e90.
-
Galla007
csendes tag
Univerzális vagy autó típushoz?
-
mici1974
friss újonc
Sziasztok végigolvastam a fórumot érdekes volt sok mindent megtudtam de amire nagyon kiváncsi voltam azt sajnos nem.Én is 2 din androidos fejegység vásárlása elött állok de nem tudom eldönteni a márkát,már 2 hete csak gondolkodom milyet vegyek.Értem én hogy minnél jobb proci, memória meg ilyenek de azért csak számit valamit a márka is.
-
Devmoon
újonc
Sziasztok.
Érdeklődnek hogy van e itt olyan személy aki foglakozik ilyen fejegységek javításával.Problémám a következő tolatásnál csak fekete screen-t lehet látni (+ vezetősávokat).Amúgy minden funkciója hibátlanul működik,(bár a rádióvételük szar de ezt egy jel erősitővel megoldottuk). Gyári reset + system beállitásokban (protocol parameter/reserving settings) sem lehetett vele mit kezdeni. Full újra-telepítésen gondolkoztam, de ehhez nem értek + szoftvert sem találom meg hozzá. Banggoodról rendeltem ők szervizt javasoltak de itt a környéken nincs egy ember sem aki foglalkozna vele
, így marad a visszatérítés. Amúgy ez a 3. ilyen készülék és az előző kettőnél probléma nem volt(gondolom a minőségellenőrzés befigyelt). Erről a típusról lenne szó:
[link]köszönöm.
-
Atish19
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget!
-
hacki87
senior tag
-
Atish19
őstag
Sziasztok! Passat B6-ba szeretnék androidos fejegységet. Jelenleg egy alis rcd330 van beépítve, de sajnos nem tud Android autot. Rengeteg márkát és típust végigbogarásztam. Ha jól látom a hardver javarészt ugyan az és mindegyik gyártó csak ráhúzza a saját felhasználói felületét. Eddig Eonon , Erisin és Xtrons márkákat nézegettem. Árban és tudásban [ez] vitte a prímet(főleg árban). Ami zavar, hogy 4-5 nap alatt nem tudtak válaszolni egy információ kérős e-mailre szóval ha garira kerül a sor azt gondolom a hajamra kenhetem igaz?
Szerintetek ha megrendelem az Alis boltjukból rendeljem vagy inkább a saját oldalukon(kb azonos az ár)? Dab+ antennát érdemes lenne hozzá rendelni? (35euro többlet) Mennyire elérhető ez a szolgáltatás kis hazánkban? Ezt már félve merem megkérdezni, mert legbelül szerintem tudom a választ, de mennyi esély van rá, hogy látják ezek a kütyük a galileo műholdakat?
-
Galla007
csendes tag
https://www.amazon.ca/hizpo-Bluetooth-Mirror-Link-Steering-Navigation/dp/B07WXNZSQT Itt találsz róla véleményeket az oroszoknál vegyesa vélemény a hizpo-ról lehet a dsp nem való
-
Galla007
csendes tag
Bocsi! EU raktáron is van 200EU
-
svgyula
addikt
válasz
Galla007 #914 üzenetére
Szia! Kicsit kiegészíteném amit írtál. Az MCU az a központi elosztó egység, nem szoftver hanem hardver. Alapból ezeknél a felépítés úgy néz ki mint egy androidos tablet. Van a cpu+GPU=SOC vagyis ezeket egy szerelt egységben árulják a gyártók általában meghatározott nagyságú memóriával. Ez mellet van egy tároló az op rendszernek.
A fejegységeknél van még egy kiegészítő egység a Multipoint Control Unit vagy központi elosztó. Ez lehetne kb a BIOS megfelelője. Sajna az androidnál ahány ilyen SOC annyi ROM vagy más néven operációs rendszer van. Ez azért van így mert minden eszköz egyedi illesztő programmal rendelkezik a SOC-nak, és egyéb hardvernek megfelelően pl kijelző ez ugyanolyan paraméterek mellet sem ad képet két különböző gyártótól! Ez nem olyan mint a PC, hogy bármilyen monitort rádugsz és van képDe sorolhatnám a több alkarészt is. Ezért írnak egy SOC-ra egyedi ROM-ot egy meghatározott android rendszerhez. Ez azért fontos mert a sebességet is meghatározza. A főzött/butított ROM csak akkor ajánlott bárkinek ha nem számít semmi! Ugyanis ezekbe nem lehet tudni milyen kiskapukat építettek be esetleg a "mókolók". Nem reklám vagy a rádió alkalmazásaira gondolok hanem a jelszavak és egyéb pl. bankkártya adatokra. Ezeket egy ilyen rendszer egy egyszerű szinkronizálásnál lenyúlhatja..............Ja a bios megfelelője inkább a preloader lehetne. Bocs kicsit hosszúra sikerült.
-
Galla007
csendes tag
[kép] Nálam ilyen a DSP
-
aero.
veterán
Felismeri, igen. 5-8e ft egy simes modem.
Hogy miért nincs neves androidos? Valszeg mert egyaltalan nem felhasznalobarat egy tabletre/telefonra keszult ui-t nyomkodni autoban. Plusz a 99%-nak semmi szuksege extra funkciokra, mint obd olvasas meg candy crush. Ezert keszult az android auto. Az viszont eleg nagy negativum az osszes markanak, hogy nem keszitenek autospecifikus fejegysegeket. A mai autokban eleg hulyen nez ki egy sima 2 din, mar ha lehet bele tenni olyat, mert mar az sem divat. -
capa123
csendes tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gyúrósok ide!
- Megemeli a GPU-k árát az NVIDIA?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autós topik
- Fujifilm X
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest