Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:10:55

LOGOUT.hu

Android szakmai topic
Windows 8/10 gépen a készülék nem csatlakozik többé, mit tehetek?! ---> [link]
Az alábbi témák kitárgyalása kerülendő, mert nem ide tartozik!
Kérdésed a megfelelő topikba tedd fel:
"melyik alkalmazás, ami"
"milyen tokot vegyek"
"piros hátlap hol kapható"
"Melyik okostelefont vegyem?"

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#12018) Keeperv85 válasza nyuszi123456 (#12016) üzenetére


Keeperv85
nagyúr

El kell hogy keserítselek... nem ez lesz a biztosbevételi forrásod. Hogy miért? A klasszikus értelemben vett alkalmazásfejlesztés JAVA nyelvben történik az Android rendszerre. Ezzel ki is merítettem szerintem azt, amit a biztonsági kitételbe írtál. Tehát a bevált titkosítás itt csak egy vágy. Egy középhaladó crackernek is 30 perc feltörni a jelentős mértékben visszafejthető JAVA kódsort..

Egyébként tudsz még natív kódban C-t vagy C++ is használni, ha ARM-re fordítod a toolchain-el, de ezek a részek nem futnak önállóan a JAVA nélkül. Legalábbis én még olyan Androidos app.-ot nem láttam ami tisztán natív kódúton ment volna...

"- lehetőleg ingyenes környezettel, egyszerűen elsajátítható, átfogó lehetőségeket nyújtó nyelv, amely az elkövetkező tíz évben boldoggá tesz"

Olyan nem létezik. 10 éven belül maga a platform sem biztos, hogy meglesz még. Egyébként: NetBeans és Eclipse a bevált fejlesztő környezetek, az Android SDK-t támogatja mindkettő 100%-ig. Ezekhez ha beállítasz egy natív kódokat (ANDK: Android Native Development Kit) is fordító részt, akkor elég komoly dolgokra képesek.

Ja és kezdésnek egy jó tanács: Linux (Unix) alapú rendszer az Android, így oda tartozik. Gyorsan verd ki a fejedből, hogy úgy kell kezelni az API-t, mintha Windows lenne. Sőt... magát a Windowst is gyorsan verd ki a fejedből, mert alkalmazás fejlesztésre fel van készítve ugyan, de az Android lényegi részei, mint pl. a kernel a Linuxhoz tartoznak. Már eleve a verziókövető rendszerek, mint pl. a klasszikus git repo.-k is főként Linux alatt tanulhatóak.

@Zsolt_72: Kilép az adbd, ha nincs USB kapcsolat, többek között ennek köszönhető, hogy a virtuális szervert néha újra kell indítani a PC-s oldalon is. (adb kill-server...) Elméletileg nem okozhat ilyen merülést. Gyakorlatilag persze egy rosszul megírt kódsor akármit okozhat. Én inkább azt nézetném meg a sráccal mit csinált azzal az ADB-vel...

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android szakmai topik (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.