Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Szólánc.
- Mindent a StreamSharkról!
- Digitális Állampolgárság Program
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
-
LOGOUT.hu
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fcsabika1
tag
válasz smilecat #5922 üzenetére
Az a helyzet, hogy mindkettő gorilla glass a Newman is meg amit te rendeltél az is.
Newman N1:
http://www.youtube.com/watch?v=IUxc0ek8xFU
http://www.youtube.com/watch?v=4awxT4_o1cIBluebo L100:
http://www.youtube.com/watch?v=V9oEd4Ahyc0
http://www.youtube.com/watch?v=1Al-p6vkj7M -
fcsabika1
tag
Én a Newman N1-et vettem meg, mivel ennek a legjobb az ár/érték aránya, és ez legalább nem hamisítvány és van márkája!
Szerintem elég olcsón, mert $173.5 (~40.000 Ft) volt összesen ingyenes szingapúri postával (gyorsabb mint a kínai és a kongkongi posta), plusz ajándékokkal: 4GB memóriakártya, bőrtok, képernyővédő, érintőceruza, kártyaolvasó.
3 napja feladták, ha minden jól megy másfél héten belül megkapom. -
fcsabika1
tag
Hát ha azt hiszed hogy nincs akkor nagyot tévedsz.
Nem noname mert kínában eléggé híres az MP3/MP4 lejátszóiról.
Hivatalos oldala http://www.newman.mobi
És tessék másik telefonjai is vannak: (megjelenési sorrendben)
NM850 (nem tudom mikor jelent meg de 2012-ben)
N1 (2012. augusztus)
NM860 (2012. október)
N2 (2012. november)
Az N2 amúgy quad-core, 13 MP, 1080p, stb...
A freelander az meg az OEM verziója...[ Szerkesztve ]
-
fcsabika1
tag
Innen rendeltem: http://www.antelife.com/original-newman-newsmy-n1-mtk6577-dual-core-1g-cpu-android-4-0-3g-4-3qhd-ips-8-0mp-black.html
Én $173.5-ért vettem, most sokkal drágább és azt írták nekem hogy hosszú ideig nem lesz nekik raktáron.
Talán itt a legolcsóbb most: http://www.pandawill.com/newman-n1-smart-phone-43-inch-ips-screen-android-40-mtk6577-1g-ram-3g-gps-p66016.html
Elvileg holnap kapnak készletet... -
fcsabika1
tag
Nekem pár napja megjött a Newman N1.
Csak jót tudnék mondani róla, nagyon tetszik, gyors, minden
XDA-n magyar nyelvet tartalmazó ROM már van hozzá, kipróbáltam működik és most azt használom.
Tehettek fel kérdést a telóval kapcsolatban ha érdekel. -
fcsabika1
tag
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Az egyik új 4 magos telóhoz, a ThL W8-hoz van egy kuponom az Antelife-n, valakit érdekel?
Link: [link]
$250-ba kerül, a kuponom $17-os, tehát így csak $233 lenne.
Egyébként ajándékok is járnak hozzá és készleten van, 24 órán belül szállítják.
Akit érdekelne a kupon írjon egy privátot! -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Olyan embert keresek akinek van Jiayu G2s szilikon tokja.
Ha van itt ilyen akkor írjon nekem egy privátot. -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
UMi X2 nyereményjáték!
Az UMi X2 ugye az egyik csúcsmodell, mivel négy nagos, full hd-s stb, és most itt van egy nyereményjáték amin meg lehet nyerni.
Link: [link]
Annyit kell csinálni hogy az 1. lépésnél likeolni, a 2.-nál beírni az emailedet, utána meg engedélyezni kell az alkalmazást, de a másodiknál rá lehet nyomni a kihagyásra is, nem fog közzé tenni semmit se.
Ennyit szerintem bőven megér hogy megnyerjétek ezt a telót.
Mindenki akinek kéne a teló, csinálja meg![ Szerkesztve ]
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Jiayu G2S-em van most, de le szeretném cserélni (fent van hardveraprón) és ehhez szeretném kérni a segítségeteket!
Az a lényeg, hogy olyan kéne, ami a kínaiak között a "legjobb" fényképeket és videókat készíti és 4 magos legyen.
Sok MT6589-es telóról néztem már sample képeket és videókat, és eddig a Newman K1 és a Zopo ZP810 az a 2 teló ami szerintem a legjobb kamera fronton.
Tudom, hogy ezek "csak" 8 megapixelesek, és hogy már van sok ami 13 megapixeles, de az eddigi összes 13 megapixeles ugyanazt az optikát használja, és az annyira rossz képeket/videókat csinál hogy a 8 megapixeles K1/ZP810 sokkal jobb nála.
Szóval az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e ajánlani olyan telót ami vagy még jobb, vagy ugyanolyan jó képeket/videókat készít mint a fentebb említett 2 teló?
Ha nem akkor meg a 2 közül melyiket érdemesebb választani?
Előre is köszönöm a segítséget. -
fcsabika1
tag
válasz G.I.JOE #34742 üzenetére
Köszi a tippet, mégnéztem és tényleg nagyon jó a kamerája a ZTE V987-nek!
Eddig mindig elsiklottam felette mert túl magas volt az ára, de most már elég jó áron van.
Minidealon $240
Megéri még várni kicsit, hátha még olcsóbb lesz, illetve hol lehet a legolcsóbban megvenni? -
fcsabika1
tag
Antelife $10 kupon: discount10
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Van itt olyan akinek ZTE V987 van?
Ha igen akkor írjon már nekem egy üzenetet legyen szíves, mert lenne pár kérdésem a telóról -
fcsabika1
tag
Tmallbox-on napról napra egyre olcsóbb a ZTE V987!
Tegnap előtt $232 volt, tegnap $228, ma $225.
Paypallal vagy átutalással érdemesebb rendelni a Tmallboxról?
Tudom hogy ha Paypallal fizetek akkor 4%-ot felszámolnak, de átutalásnál szerintetek olcsóbb lenne a kínába utalás mint Paypal? -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Szerintetek egy Newman N1-et mennyiért lehetne eladni? -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Pandawillen új termékek közé ma bekerült a HUAWEI Ascend P6, és gyanúsan olcsón árulják.
$250-ba kerül, pedig szerintem kb. duplájának kéne lennie.
Szerintetek igaz vagy csak elírás?
Ha rendelek és közbe rájönnek hogy elírták akkor elkérhetik a többi pénzt?
Link: http://www.pandawill.com/huawei-ascend-p6-quad-core-smartphone-2g-ram-android-42-47-inch-hd-screen-618mm-ultrathin-otg-p77044.html -
fcsabika1
tag
Sziasztok!
ZTE V987-et készülök venni ma, és hozzá még egy Nillkin tokot hogy ne nyekeregjen a hátlap.
Én egy kicsit tartok a Nillkin toktól, mert már volt vele problémám.
Pár hónapja Alcatel OT-995-öm volt, és ahhoz is Nillkin tokot használtam.
Mindig rajta volt, és több hónap múlva amikor levettem láttam hogy a teló oldalán sérülések lettek.
Olyan volt, hogy lejött pici helyeken a festék, meg ilyen pontok voltak rajta amiket azután nem lehetett levakarni onnan.
Képek róla:
[link]
[link]A ZTE V987 Nillkin tok tulajdonosoktól kérdezném, hogy eddig nem okozott a tok semmilyen sérülést, nyugodtan használhatom?
-
fcsabika1
tag
-
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Olyan telefont keresek, ami kisebb; 3.5 inch-től max. 4.3 inch-ig.
Ebből találtam is sokat, de még egy fontos szempont, hogy legyen rajta led vaku!
Na ilyenből csak a Jiayu G2S-t, meg a G2-t találtam, esetleg tudnátok még ilyet mondani? -
fcsabika1
tag
válasz maj-viktor #42877 üzenetére
A 6-ot úgy értettem hogy van akiknek már második van...
Az A820 túl nagy lenne, meg nincs rajta vaku,,,
-
fcsabika1
tag
-
fcsabika1
tag
Sziasztok!
Ha érdekel valakit, van most egy nyereményjáték, ahol Zopo ZP998-et lehet nyerni (8 mag, 5,5 inch stb.)!
Link: [link] -
fcsabika1
tag
Szerintetek melyik a jobb ajánlat, ha nem lényeg a dupla sim?
Thl T11 $220 vagy Lenovo K900 $270? -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Valaki tud olyan kínai telóról amiben van lassított videófelvételi lehetőség? (egy simes is lehet)
ZTE V5 Red Bull tudja, de a procija nekem nem elég. -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Segítségre lenne szükségem.
Rendeltem egy Umi X2-t pandawillről (1/32gb), pár napja jött meg, ma próbáltam ki.
Annyi bajom van vele eddig, hogy a vaku egyáltalán nem működik, semmilyen appal se.
Pont úgy, mint ebben a videóban: [link]
Ez 100% hogy vissza kell küldeni, vagy van más megoldás rá?
Egy sima újratelepítés segíthet, vagy valami más? -
fcsabika1
tag
Ilyet rendelt már valaki?
KOLINA K100+
Árához képest elég jónak tűnik. -
fcsabika1
tag
Kingzone Z1-ről van már valami tapasztalat?
Valakinek van úton? -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
THL T11-em van és egy elég furcsa problémám van vele!
A hiba: a teló előlapi kamerája egyszerűen nem működik, lefagy a kamera app ha átváltok rá (4.4 van fent).
Ez már több hónapja így van egyébként.
Tegnap rátettem flashtoolal a hivatalos 4.2 Jelly bean-t, hogy hátha azzal működik, és eléggé elcsodálkoztam, mert tényleg működik azzal tökéletesen!
Aztán rátettem másik hivatalos flashtoolos 4.2-t, azzal is ment.
Utána jött a hivatalos flashtoolos 4.4, azzal nem működött, ugyanúgy mint eddig.
Ez nekem elég furcsa helyzet, fogalmam sincs mi okozza.
Hogy lehet hogy teljes újratelepítés után se működik, pedig 4.2-n megy, szóval elvileg nem hardverhibás.
Másnak pedig működik rendesen 4.4-ben is.
Akkor most mi van?
Bármilyen segítséget elfogadok! -
fcsabika1
tag
válasz cappa72 #101000 üzenetére
Köszönöm a segítséget!
Délután amikor hazaérek megpróbálom amit javasoltál, aztán megírom hogy megoldotta-e.
Csak nem értem hogy hogyan lehet ilyen problémám ha mások is 4.2-ről frissítettek 4.4-re, ugyanazzal a telefonnal és nekik minden rendben van. Valamit rosszul csinálhattam? -
-
fcsabika1
tag
válasz cappa72 #101002 üzenetére
Na kipróbáltam amit javasoltál.
Feltettem a full 4.4-et, aztán a 4.2 uboot-ját, így bebootolt a teló, de az előlapi kamera ugyanúgy nem működött.
Aztán a 4.2 boot.img-jét is feltettem rá, így már bootloop lett belőle.
Rátaláltam közben az SPMDT progira, amivel lehetne a ubootban változtatni a drivereket ha jól értem, próbálkoztam több verzióval is, de nem tudtam kiválasztani mert üres volt a lista mindegyiknél.
Esetleg más ötlet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest