- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #90295 üzenetére
Jól tetted, de az 5,5 colos IUNI U3 csak 145mmx74.9mmx10.3mm, ezt megrendelhetnéd.
-
kobipeti
aktív tag
ez ismerős valakinek, nem tűnik rossznak:
-
mexel
veterán
válasz
Laza... #90271 üzenetére
Ez az Iuni U2 teszik. Az a baj hogy pl etotalknál 1700-as akksit írnak, valaki rá is kérdezett és okos supportos azt mondta ez biza annyi. Elképzelhető hogy ugyanazt 2 féle akksival szereljék? Pedig annyiért tetszene, kellene rendelni egyet.
Végre egy szép és nem túl nagy telefon ami tudja a 3G 900-at is. ( ezzel vagyok meglőve a nyomoronc voda net miatt) -
apalaci
csendes tag
válasz
New Bluestar #90290 üzenetére
116$ Alirol Holland postával jött,igen jó időt futott 10.25-én rendeltem
-
Kulbi
aktív tag
Sziasztok,
Tudnátok ajánlani aktív dual simes telefont 4,7-5"-ban ami best buy most.
Köszönöm szépen.
-
trebrona
nagyúr
-
apalaci
csendes tag
Sziasztok!
Megérkezett THL T6 PRO
Első blikkre gyors,jól néz ki,majd 6 órás nyomkodás után is 55%-on az akksi,wifi, Bluetooth.Gps,mobilnet,OK
Szerintem jó vétel!
első benyomás,majd meglátjuk napi használatban!
-
citkar
addikt
válasz
Laza... #90275 üzenetére
Így az izgalmas, ha minden "normális" lenne lehet hamar rá is unnánk, hogy tőlük rendeljünk
Ha megjön némi tapasztalatot írhatnál róla, nekem is tetszetős, gondolkodtam volna rajta, ha dual SIM-es lenne. Ha jövőre olcsó(bb) lesz az U3 és a Meizu mégsem ad ki dual SIM-est (vagy csak nem lesz meggyőző), még benne maradhat a pakliban. -
myk74
senior tag
Üdv!
Szerintetek ennyiért ez jó vétel?
Az asszonypajtinak nézelődünk piros ,lila stb csajos színekben,max 4,7" ,kb 100$ áfa nélküli árkategória.Min 1 gb ram.
2 jelölt van még ezen kívül
Jiayu G2f
Zopo zp 700
Melyik a jobb választás?
Köszönöm! -
sazabi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #90270 üzenetére
+vám. de nekem szerencsém volt
-
Laza...
addikt
Egy IUNI U2-őt berendelek, van róla teszt, nagyon kíváncsivá tett hogy őszinte legyek. A 4G meg nem izgat
-
sazabi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #90218 üzenetére
annyira jött ki amennyi ki van írva az oldalra. dhl posta ingyen volt.
(#90217) Laza...
passz, ez volt az első rendelésem tőlük. a korábbi telefonjaim, amikkel gond volt, mind 2-3 hónapon belül romlottak el, szóval a gari annyira nem érdekel. -
zoli81
csendes tag
-
citkar
addikt
válasz
Hajas Mao #90258 üzenetére
Ha jól értem a kijelzőben 5 colig mennél el, kisebbet keresel (mert indulhatsz 7 coltól lefelé is), akkor egy kb. 4,7 colos nálunk nem nagyon rendelt, de jónak tűnő IUNI U2 nem lehet rossz választás. Megjegyzem ez single SIM, de te egy SIM-est is felírtál a szimpatikusok közé, azért javaslom.
(#90260) Laza... :
Sőt, egy ilyen oldal megnyitása talán már inkább már optimalizáció kérdése, hogy érzek-e valami különbséget a két SoC között, vagy sem, bár majd a hozzáértőbbek megmondják.
-
zoli81
csendes tag
Kérdés azokhoz, akik már láttak snapdragon400 (4x1,2ghz)-as és mtk6592 (8x1,7 ghz)-es telefont is közelről:
Van érzékelhető különbség a webböngészés sebességében, ha mindkettő ugyanazon a gyors wifin keresztül kapcsolódik a nethez? Pl. egy www.index.hu érzékelhetően gyorsabban töltődik be az mtk-n?Az általam talált browser tesztek alapján meglepően kicsi a különbség a két csip között...
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Telefon nézőben vagyok. Jelenleg egy Xiaomi Redmi Note-ot használok, amit szeretnék lecserélni. Árban max 80-ig mennék el, az sem lenne baj ha olcsóbb lenne. Fontos lenne az erős hardver (snapi 600-800, mt6595). Kijelző méretben 5" ig max 5,5"-ig mennék el, hd vagy fullhd felbontással. Akku sem lenne utólagos... Ha ezekkel a feltételekkel van single sim-es az is érdekelne. Eddig Xiaomi mi3, Lenovo Vibe Z-n akadt meg a szemem.
Válaszokat előre is köszönöm!
-
myk74
senior tag
Félrement bocsánat!
-
fa4hu
őstag
válasz
GoldhandRent #90252 üzenetére
DHL-el kértem, mivel amúgy is sürgős lenne, 12 dolcsi plusz volt, de így legalább hamar kiderül, kamu volt-e.
-
New Bluestar
tag
Qualcomm 410 processzor létezik ?
Illetve a 64 bites prociknak milyen előnyei vannak ? Van erről valami leírás ? -
New Bluestar
tag
válasz
WOT-H-A-C #90243 üzenetére
Azért mert az eddig thl4400-as néven ismert telefon jóval drágább, minidealen is 165 dollár. Ha ez tényleg ugyanaz, márpedig úgy néz ki, akkor 99 dollárért nagyon megéri
Vifocal.com-on is találtam thl4000 néven telót, ott 119 dollár talán. Igaz ott out of stock jelöléssel. Igaz ott aztán össze-vissza írnak, címben 4.4 amdroid, leírásban meg 4.2.2 például
-
TedThomas
aktív tag
Pedig a 4400 a képei vannak ott és a hivatalos oldalon se létezik 4000-es termék: [link]
Valamit vagy elírtak a coolicool-nál és valakit seggbe rúgnak
Vagy egy javított teló mert a leírás szerint nincs sd kártya hely, nincs autó fókusz és videórögzítés.
(Már mint ezek nincsenek megemlítve, mint a 4400-nál ezen az oldalon.)Megrendeled és meglátjuk mit szállítanak ha nem mondják vissza
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
New Bluestar #90242 üzenetére
-
-
BogyóBP
addikt
Na megvettem ezt a Navon Mizu M502 őt. A videórögzítőjével valami nem stimmel, de innen letölthetőek az eredmények hátha valaki tudja mi a gond. [link]
Képeket is raktam fel, azok szerintem egész jók.
-
Zeki
nagyúr
válasz
Azolcsóság #90226 üzenetére
Black Friday után jön a Cyber monday. Az pont a következő hétfő.
DE!CSAK ÉS KIZÁRÓLAG DHL FUTÁRRAL SZABAD MÁR CSAK RENDELNI AKKOR KÍNÁBÓL!
És még akkor is necces, hogy van-e a termék raktáron.
-
nagyzoli76
csendes tag
válasz
#18193920 #87567 üzenetére
Nekem olyan problémám volt hogy fent volt a fent említett clean master és időnként az érintő kijelzőm alsó gomblyai nem működtek , csak ha ezzel a rettenet programmal kiürítettem a rom-ot meg képernyőzár ki be .
Kedves barátom tanácsára mrFrakk leszedtem az összes CM-es alkalmazást és láss csodát megjavult a készülékem.
Hozzáteszem az enyém rootolva van.
Úgy hogy arra a következtetésre jutottam ha ki akarod nyírni a telódat használj clean mastert.
Üdv. nagyzoli76 -
Mobildeck
tag
sziasztok,
iOcean X1-el kapcsolatban vélemények, gondolatok vannak már? érdekelne a családban valakit, csak engem aggaszt az 1600as akksi. Azon kívl a többi része korrektnek tűnik everyday használatra.
-
Valaki hallott már a THL4000 telóról?
-
csendes
addikt
válasz
Sennalacy #90214 üzenetére
Lehet, hogy náluk csak pár hónap lesz múlva lesz, de elvileg Tinydeal-en már van készleten [link] vagy merimobiels-ről előrendelhető [link].
Lesz belőle 8" és 9" verzió is, valamint négy- és nyolcmagos SoC-cal is (MT8732/MT8752) [link], itt pedig azt írják, hogy az MT8732 csak maximum 1280x800 kijelző felbontást támogat..[link] -
tobias40
veterán
Hi!
miui_V987_4.6.13_jb-4.2 használok a telefonomon.
Nagyon meg vagyok vele elégedve de egy gondom van vele..Van benne felvétel lehetősége amit használok is de vmiért mostanában nem veszi fel a beszélgetéseket.
Eddig megjelent az értesítési sávban és vissza is tudtam hallgatni de mostanában nem..
A program fennt van a gépen nem töröltem de nem fut a háttérben.
Hogyan tudnám újra beélesíteni hogy jól működjön?
Bármit próbáltam rajta beállítani nem indul el a beszélgetés kezdetekor..Emiatt nem akarom újrarakni az egész romot...
-
Nagya21
addikt
válasz
huliganboy #90223 üzenetére
HAli!!
Nekem a 7320-van, 4-5 óra kijelzőidővel számolj, sztem bőven kibir 1napot.
Az én használatommal 4 napig elketyeg a teló.
Üdv Nagya -
-
fudi2002
nagyúr
válasz
huliganboy #90219 üzenetére
Ha akku akkor G4S, ha gps fontosabb akkor F1.
-
kobipeti
aktív tag
válasz
huliganboy #90219 üzenetére
Csak a fehér, fekete még van jelenleg
-
kmarci25
veterán
válasz
New Bluestar #90195 üzenetére
Mini-nél 15,99$ a DHL-es szállítás.
-
sazabi
aktív tag
válasz
GoldhandRent #90085 üzenetére
Hi
Elephone g5
2 napja használom, eddig nagyon tetszik. Én a "kéket" rendeltem, de babakék lett
Ráadásul a gagyi tok is átlátszó. Fólia volt rajta bubi mentes, meg adtak hozzá mégegyet. A töltője ipari hulladék, headset nem volt(nem is hiányzik).
Szlogen a telefon hátulján: "Keep expecting and be surprised". Lol.Kontra:
Kaptam egy mailt, hogy nem tudják küldeni, késik a rendelésem teljesítése pár napot. Másnapra kihozta a postás(dhl express). Beszerzéssel gondok lehetnek.
5,5", péklapát. Farmer zsebemből majdnem kilóg.
Ez is csak kínai, ha beüt a szervízelés, az szívás lesz. -
Sennalacy
aktív tag
Sziasztok!
Azoktól akik évek óta ezzel foglalkoznak. Szerintetek érdemes most a 11.11. -i akciókban vásárolni, vagy úgy van inkább ahogy érzem, és ez csak valami üres marketing akció, "sosemvoltannyiról" leértékelt árakkal, ami minimális tényleges kedvezmény addig érkezik az pedig 11.-e után a normál ár lesz úgyis, mert most jönnek új típusok amik úgyis lenyomnák az árakat. Pl. ez egész érdekesnek tűnik, és a kiírás szerint a gyártó csak 11.11-től engedi forgalmazni. Illetve karácsonyig még szoktak lenni jobb akciók amire érdemes inkább várni? (Az nem érdekel, hogy pont Karácsonyra ideér-e.)
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
huliganboy #90209 üzenetére
Coolpad F1
ZTE V5 2gb
THL T11
Iocean X8 mini pro
Jiayu G4S
Huawei Honor 3c -
huliganboy
addikt
Sziasztok!
60 pénz körül mit érdemes venni manapság?
Feltételek:
2gB RAM
5" kijelző (kb.)
Antutu 30000+
Tartósság
Masszív de szép kivitelKöszönöm!
UI: A feltételek le és fel irányba is eltérhetnek ha van meggyőző érv hozzá4
-
CoolBoy323
nagyúr
Zajlik itt az élet rendesen
-
Mottie
őstag
válasz
K_Andras #90200 üzenetére
Gondold át mégegyszer és magadnak is megválaszolhatod a kérdést.
Teljesen nyilvánvalóan hamisítvány fake, nemlétező eszköz.
Szerk.:
Már helyből ha ránézel az eladó visszajelzés számára -> hátraarc
Ilyen áron ilyen felszereltséget nem kapsz -> hátraarc
Lenovonak nincs ilyen típusa -> hátraarc
.
.
.Milyen telefon? Valószínűleg MT6572 -es Proci, jó esetben 1 GB Rom 512 MB Ram.. rosszabb esetben bármi ettől lefelé.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone topik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Synology NAS
- Google Pixel topik
- TCL LCD és LED TV-k
- iPhone-t használók OFF topikja
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen notebookot vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- iPhone 11 128GB Független Újszerű/1 hónap Gar./Akku 100%/
- Új Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 3 Év Garanciával
- BONTATLAN Új Iphone 14 és 14 Plus 128-512GB 1év hivatalos APPLE garancia gyári független Deák Térnél
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Iphone 15 Plus 128GB Pink Dobozos 12 Hónap Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest