Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ATI vs. NVIDIA kezdetektől napjainkig
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
KamuMazsola
őstag
Nekem nincs semmi bajom a szintetikus tesztekkel, de néha az az érzésem támad, hogy néhány antutupont többet ér mint a használhatóság! Hozzáteszem kíváncsiságból én is feltelepítettem, legalább megnéztem mit ír a teló belsejére, már ha nem átverés. Megnéztem hány ponton érzékel, meg akkuteszt, meg teljesítményteszt, 3g, wifi, bekapcsolva, viber és társai elindítva, na nem is lett mindentverő pontszám, le sem írom mennyi, mert nem ettől lesz használható a telefonom.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- MILC felhasználók szakmai topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Az Intel szerint sokáig marad velünk az Intel 18A node
- LEGO klub
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Battlefield 6
- World of Tanks - MMO
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Spórolós topik
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- Ulefone Armor 8 Pro 8/128GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23+ 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- új bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- iPhone 13 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p4528
- újszerű iPhone 16e 128GB black fekete független Apple garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG 48C3 - 48" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
- ASUS TUF A15 FA507 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 7435HS - 16GB - 1TB - Win - RTX 4050 - 2,5 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude 5300 - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 13,3" I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- JBL ProFlora CO2 Starter Bio Set biológiai CO2 készlet 10-40 l-es édesvízi akváriumokhoz
- 0perces! Samsung Galaxy Book5 Pro 360 2in1 Core Ultra 7 256V 16GB 1TB 16" WQXGA+ AMOLED TOUCH 1évgar
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest