Hirdetés
- GoodSpeed: Pillangóhatás: F billentyű meghibásodása -új gamer számítógépasztal
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sh4d0w: Ez van, srácok...
- mefistofeles: A furcsa hobbi.....
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabeszpiere
csendes tag
Sziasztok!
A kis egységsugarúkínai
megadott egy kódot, amivel be tudtam írni az imei számot, nem, nem csak hasra csapva ami a telefonon volt..
Ezt a választ kaptam:
Cherry Xu
2014-11-26 02:17:56
sorry to hear that,I can teach you how to revise the IMEI,we change the IMEI is in order to avoid the custom problem,pls understand.
Change IMEI: Pls dial **#*#06111#*#* and then choose "GPRS"a kódnak többször ugrottam neki, mert elsőre nem hozta fel, nagy számok törvénye
a megvásárolt telefon:
[link]Asszonykának ez tetszett, nem volt apelláta, amúgy nekem is tetszik. A programok gyorsan futnak, nem akadoznak, az aksit holnap teszteljük, hogy hogyan bírja, de nincsenek illúzióim, gondolom max 1 nap.
Üdv!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- HIBÁTLAN iPhone 16 Pro 128GB Desert Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3673, 97% Akksi
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 8 GB-os GeForce RTX 2060 SUPER (OEM HP) - garanciával
- Apple Macbook Air 15,3" M3 8C CPU/10C GPU/16GB/256GB (MC9E4MG/A) Ezüst - MAGYAR - 77 Ciklus - Gari
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest