-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
svgyula
addikt
válasz
Borat7 #79574 üzenetére
Szia! Keress rá a driverre úgy, hogy MTK.........(a telefonod chip száma pl 6582)driver.
Ha letöltötted ezt kell felrakni. Sajna nem tudom milyen a telód chipkészlete.Nekem most nincs fent más csak az MTK6592-es és az nem biztos, hogy működik a telóddal.
Más!
(#79576) gipsztigris
Az ha valaki nyit egy boltot és árusítja a termékeit, bármennyiért, egyáltalán nem érdekel. Ahogy írtad jogomban áll venni vagy nem venni! DE az ami itt megy ahol normális körülmények között szakmai segítséget kellene adni az már más tészta. Mert ez azért már nyilvános átb@aszás kategóriája. Ráadásul úgy, hogy rajtam kívül sokat nem kíváncsiak rá.............
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- OLED monitor topik
- E-roller topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Itt a Patriot legfürgébb konzumer SSD-je
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i5-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" FHD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Xiaomi Redmi Note 13 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE AORUS ELITE Z790 i7 14700K 64GB DDR5 1TB SSD 7900XTX 24GB be quiet! SB802 1000W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest