- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: AdMOS AdWave 32
- user2: Kia Ceed Gold 160 1.5 T-GDI MY2024
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
hungobungo #72367 üzenetére
Úgy álatlában mindent
Összeszerelés, anyagminőség, kép, és hang minőség, akku/kijelzőidő, és nem utolsó sorban a GPS.
...meg a személyes benyomásaid a telefonról, azért a Te kezeden kicsit több telefon megy át, mint az enyémen
Jelenleg ezek vannak versenyben nálam és ilyen sorrendben: S660,Honor 3C,Hongmi, és a Coolpad F1.
Szempontok fontossági sorrendben: Megbízhatóság, Üzemidő, GPS, Fotózás. Nem játszok, nem filmezek, csak netezek a telefonon.Előre is hálás köszönet az idődért!
...esetleg, ha ezek árait megírnád privátban, azt is megköszönném.
-
(jan)
őstag
Jiayu G2F Most haluzok vagy ez tényleg wcdma ?
-
VD
őstag
Köszönöm mindenkinek a válaszokat!
-
aytukabozs
addikt
válasz
b0bcat #72393 üzenetére
se megvenni, se eladni nem akarom csak nem láttam még és ha nekem érdekes volt tán másnak is az
a 156 dolcsi amúgy +8gb-tal értendő (TF kártya)
a pofija tetszik (egy újabb fricska azoknak aki szerint MINDEN kínai teló klón), a 16Gb-s polcrendszer is, iránytű is van benne amit én nem tudok értékelni de volt már aki kifejezetten olyan telefont keresett itt amiben van...
-
b0bcat
addikt
válasz
aytukabozs #72390 üzenetére
Nekem pozitív tapasztalatom van a Cubot márkáról és ez a modell sem hangzik rosszul a leírás alapján, de ebben az árfekvésben elvileg már Doogee DG550 is van 8 maggal...
-
-
aytukabozs
addikt
Új Cubot a tepsifonhatáron
de mifene az a MTK6582A?(#72389) VD
Az aktuális Lenovo kínálatban nincsen IP67/IP54 telefon sajna
s750-et azért még ki lehet fogni, csak vadászni kell rá......vagy elfelejteni a márkahűséget ahogy itt alattam írják
-
VD
őstag
Hello,
Nem nagyon mozgok a témában ezért inkább kérdezem:
Van jelenleg a Lenovo S750-nél "jobb" dual sim-es vízálló telefon?Köszönöm!
Üdv!
VD
-
svgyula
addikt
Szia!
Tehát akkor ha jól értem meg kell érinteni a hátulját ha fényképezni akarsz?
DE ha nem akarsz csak pl netezel vagy neadj'isten játszol hol fogod a telefont, hogy ne érj a hátuljához?
Az én telefonomon kizártnak tartom azt, hogy van olyan pont amit nem tapizok telefonálás közben.
Engem k,vára idegesítene az ha beszélgetés közben levideózná a fülemet
De ha meg tokban tartom akkor meg nem tudom tapizni a hátulját vagy legalább is nálam ez 10x annyi ideig tart mint a kijelzőről elindítani mert először ki kellene bányászni a tokból. A plusz fényképező gombot jó ötletnek tartom de ez a "fenék" simogatás csak a nőknél jön be nekem! Persze kinek a pap kinek a papné nekem meg a lánya -
svgyula
addikt
válasz
Vvarpi #72354 üzenetére
Szia!
Bocs, hogy bele vau-vau. Milyen windows-t használsz? A "home" meg az OEM verzió nem tartalmazza az illesztő drivereket sőt csak a nagyon márkás cuccokkal hajlandó "párosodni". Szerezz be egy professional verziót és látni fogja. Lehet hogy nem rendel hozzá külön meghajtót és csak az "intézőből" látod de az adb akkor már működik és lehet telepíteni. A táblagépemmel én is így jártam a 3. win7 látta egyből telepítgetés nélkül! Tehát az nem jelent semmit ha rádugod és nem ismeri fel! Persze ennek azért több oka is lehet az op. rendszeren kívül úgy mint:
az USB csati pont most adta be a kulcsot
az adatkábel meghibásodott
az USB port hibás
A telefont a flaseléshez nem elég csak rádugni a gépre és indítani (cubot gt99) Több variáció is van de ez mind telefon típus függő Pl akku ki hang+ vagy hang- nyom-tart!-kábel rádug-akku berak, vagy akku kivesz power gomb benyom tart! akku berak. Ja és ezeknek a keveredése valamelyik két gomb egyszerre tart.
Nálam az a videó sem működött anno' amit valami őrült spanyol rakott fel, mert nála pl nem kellett semmilyen gombot nyomva tartani és úgy is telepedett a ROM. Azóta egyszer már a fiamnak újra raktam az egészet! Neki sem tetszett a boot animáció és felrakott egy másikat mert az jobb na onnantól nem is indult a telóEz azoknak is jó példa lehet akiket zavar az az 5mp-es animáció és nincs mentésük a rendszerről.
-
muszi0521
aktív tag
válasz
aytukabozs #72375 üzenetére
Doogee Turbó 2014-en
-
maj-viktor
őstag
válasz
maj-viktor #72376 üzenetére
Ja hogy megvan a buktatója... no 3G! (már késő van... xD)
De azért a 4800mAh-s akkuja nem rossz... -
maj-viktor
őstag
TOOKY W1 valaki!?
(elég baráti ára van - bár tény nem egy csúcsgép) -
aytukabozs
addikt
válasz
muszi0521 #72374 üzenetére
Igazán kedves ötlet egy fórumpost esetében kerülni a céltalan terjengősséget. node mégis...
milyen eszközzel, mit csináltál épp ami után ezt látod 'botolás' közben...?( #72373 ) hungobungo
Az csak a plussz hátlapra vonatkozik, nem..?
Bár sötétkék telefon rendelése esetén még akkor is elég kellemetlen egy bugyikék kiegészítő.,. -
muszi0521
aktív tag
Sikerült elszúrnom a botolásnál ezt írja ki nincs parancs .
-
klogw
aktív tag
válasz
zsinnyegtet #72352 üzenetére
Kolléga elírta, a Honor 3C is két SIMes.
Én is hasonló kategóriában kerestem telefont, nálam az s660 a befutó és esetleg a Coolpad F1. A Honorra úgy néz ki, hogy nem lesz 4.4 android, a Coolpadről nem találtam semmilyen infót ez ügyben. Persze átlagos felhasználói szempontból olyan nagyon nem fontos, hogy a legújabb android fusson rajta, de ha már új telefonra adok ki pénzt a kereten belül legyen a legkorszerűbb a masina.
A Hongmi 1S Sapdragon sockal szintén megfontolandó, a kamerája egész jónak tűnik. Az F1-ben Sony kamera van, de szerintem itt még senki nem vett F1-et. -
WOT-H-A-C
veterán
-
-
-
CsaBully
tag
Hello ,egy ismerősöm szeretne Lenovo s750-et venni..találtam egy rendelési lehetőséget,erről szeretném a véleményeteket kérni,mert nincs tapasztalatom és nem Pay-Pal-os az oldal:
-
Laza...
addikt
válasz
zsinnyegtet #72352 üzenetére
-
Zeki
nagyúr
-
Zeki
nagyúr
válasz
zsinnyegtet #72348 üzenetére
-
Ha sp flash tool-al felrakok egy romot, akkor utána vissza tudok állítani egy másik, korábbi romot cwm-ből minden probléma nélkül?
-
zsinnyegtet
aktív tag
Üdv!
Alcatel 6030D-ről szeretnék váltani feljebb (kivéve kijelző méret).
Nagyon szeretem ezt a kis telefont de ha lehet akkor lépnék egy kicsit előre.
Mindenféle tanácsot, ötletet, véleményt szívesen meghallgatok.
Keret kb. 200$ környéke lenne.Köszönöm és további szép estét
-
-
Laza...
addikt
válasz
Vvarpi #72337 üzenetére
Az Alcatel oldaláról töltsd le az online updatert, az az egész telót újraflasheli mindenestől (ha minden igaz, ezt kell leszedned) (és nem lesz tőle Alcatel, TCL lesz ugyanúgy)
Arra figyelj, hogy az Alcatel típusnak megfelelő ("iker") készüléket válaszd ki. (müxik, tapasztalat)
Letölt egy kb. 600MB csomagot, utána az egészet újraflasheli, mindenestől.
Vagy raksz rá CWM-et, és akkor olyan romot raksz fel amilyet akarsz
-
-
Vvarpi
tag
Hozzám került egy TCL Idol X+ S960-an ami megáll a boot képernyőnél.
Előzményként annyit tudok, hogy kolléga megpróbálta frissíteni és azóta ilyen.
Kínai CWM van rajta, factory reset, cache ürítés után is ugyanezt csinálja.
Memóriakártyát nem lehet belerakni és a pc sem látja.
Flash tool-all nem sikerül frissíteni.
Hogyan tudnám életre kelteni?
Remélem a rengeteg szaki közül tud valaki segíteni. -
FlickAir
aktív tag
Milyen LTE képes készüléket ajánlanátok, maximum 4,7''-ig, és hol, mennyiért lehetne megrendelni? Köszönöm
-
Víz Elek
senior tag
válasz
csubuka #72333 üzenetére
Mobileuncle tools (play áruházból letölthető, egyes menüpontjaihoz root szükséges, ehhez, hogy megnézzük milyen mobilnet sávszélességeket tud a készülék pont nem kell)..
Na szóval, megnyitod a programot --> Engineer Mode --> Engineer Mode (MTK --> Band Mode --> majd kiválasztod a sim foglalatot (Sim1, Sim2).
Ennyi az egész.
-
matthew22
újonc
I purchased a smart phone, Iphone 4S, today just buy a sim card adapter [link]sim card adapter, whether I can put sim card adapter and smart phones bound together, so that I can satellite positioning it?
-
pluhm
aktív tag
válasz
Víz Elek #72329 üzenetére
Én idáig a vodával használtam a netet, semmi különbséget nem tapasztalok a mostani DIGI (Telenor) net és a voda net között. Megyeszékhelyen lakok, mindenhol van 3G, ha kimegyek a városból, a voda is és a telenor is átvált 2G-re, EDGE-re egy-egy helyen... Itt részletesen boncolgatják a témát: [link]
-
pluhm
aktív tag
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne, hogy van egy Zopo Zp990-es készülék, és az érdekelne engem, hogy Vodafone 3G mobilnet menne-e rajta?
Mert a Telenoros, Telekomos 3G az megy.
Köszönöm a válaszaitokat!
-
deadbody
tag
-
margithid
veterán
Xiaomitól nem várható 5" körül 2 GB Rammal szerelt telefon?
Redmi note már túl nagy szerintem. -
tolvaj!
őstag
Kissé lemaradtam mostanában, nem követtem annyira élesen a topikot az anyázások és hasonló nyalánkságok miatt! Kéne ismerősömnek egy rugged teló 40K nettó körül. Az igények ezenfelül a szokásosak ( 4mag, gigaram, stb tsb). Jelenleg csak a lenovo S750-et találtam, de azóta két SOC váltás történt, szerintem van fejlettebb. Köszi előre is!
-
aero.
veterán
Angliába rendelve vamolnak? Volt mar valakinek tapasztalata vele?
-
aytukabozs
addikt
ma ilyen nem olvassuk a kérdést csak válaszolunk játék van?
-
Keeperv85
nagyúr
Kérdezném itt a sok MTK tulajtól, hogy csak nekem van olyan mázlim, hogy sorban negyedik olyan készülék van nálam, ami nemes egyszerűséggel megnémul?
Egyszerűen minden előjel nélkül elhallgatnak és bizonytalan ideig úgy is maradnak. Aztán mintha mi sem történt volna újra van hangjuk, majd ismét elhallgatnak...
-
kmarci25
veterán
-
svgyula
addikt
válasz
interstate76 #72291 üzenetére
Szia!
A CUBOT S208 egy hónapos telefon április elején indult az értékesítése 1hónappal az x6-os után mint "occó 4 magos kinai telefon" hisz 130$ volt a kezdő ára ha jól emlékszem. -
válasz
clava01 #72304 üzenetére
Jó neked. Én ma délután akartam rendelni, de már elfogyott az 50db akciós áron.
MTK6592-es készülékkel rendelkezők figyelem!
Ki tudnátok páran próbálni a GPS-t a készülékben használat közben Google navigációval?
Az nem igazán érdekel, hogy milyen hamar talál jelet, az meg végképp nem, hogy lakásban is megtalálja-e (a lakásban eltalálok mindenhova, sajnálom azokat, akiknek még ott is szükségük van erre).
A két lényegi dolog: mennyire pontos a navi a térképre illesztéskor menet közben (épp ezért kérem, hogy a google maps navigációját használjátok, ne a vásárolt/lopott programokat), valamint mennyire tartja jól a jelet.
Tudom, szájbarágósan írtam, de totál nem érdekel, hogy a nyavalyás kis programok 3m vagy 2m pontosságot írnak ki, sem az, hogy a tört iGO hogyan helyezi a 10m-rel arrébb érzékelt pozíciót az útra, hanem a valódi pontosság érdekel menet közben. Egy legális opciót keresek ezzel a procival, ezért is kérném a fent vázolt tesztet.Köszönöm
-
gamegod
senior tag
Elkészült a Huawei Honor 3c tesztem
akit érdekel [link] az megtalálja -
clava01
csendes tag
Még pénteken sikerült berendelnem egy hongmi s1et antelife ról elorendelessel dhl el kíváncsi leszek mikorra érkezik meg :-)
-
margithid
veterán
A Hongmi 1S-be most 32 vagy 64 GB-os kártya mehet?
Minidealen 32es van, csak azért kérdezem, de elvileg a snapi 400as processzor kezeli a 64est nem? -
(jan)
őstag
válasz
aytukabozs #72301 üzenetére
Én úgy láttam, de lehet benéztem.
-
aytukabozs
addikt
válasz
RVR400 #72293 üzenetére
Naigen, vicces és nagyon őszinte volt ahogy egy Antelife logó alatt elmesélte, mennyire örült hogy nyert az antelájftól... .
(#72299) (jan)
Ez tuti? Én amióta bejelentették a wcdma verzió butított specifikációját még nem láttam sehol raktáron, annál többször találkoztam td-scdma, meg presell ajánlattal (mindezt trükközve persze, hogy ne legyen egyértelmű).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Hálózati / IP kamera
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Stellar Blade
- Kerékpársportok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S10+ 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi A3 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG CROSSHAIR X670E GENE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest