- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- weiss: Pant* rant
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Klaus Duran: 2025 dude
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- gerner1
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Sanyesz.
őstag
válasz
daved14 #71071 üzenetére
OK, de a karcosodás a rendeltetésszerű használat miatt lett. Ha leejted és törik a kijelző, az nem tartozik ebbe a kategóriába.
(#71070) Hunter2: Nem az árával van baj, hanem a totál ismeretlen típusával. Az egy dolog, hogy kimondhatatlan nevű, de nem tudom, hány ember birtokol ilyet. Kihez fordulsz, ha kérdésed van a készülékkel kapcsolatban?
-
-
djnice
veterán
válasz
daved14 #32438 üzenetére
Nekem volt pár napig, egész jó, jobb mint a Star S4, talán a kamerája az ami kicsit rosszabb. Vékonyabb és kicsit hosszabb is mint a Star. A páromnak nagy volt, azért adtam tovább havernak (neki volt előtte a Star S4 így össze tudtuk hasonlítani). A kijelzője nagyon jó és 720p mellett 13000 pont felett mér antutuban. Csak ajánlani tudom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Béta iOS-t használók topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 3***(X) "Zen 2" (AM4)
- Linux kezdőknek
- Hardcore café
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Okos Otthon / Smart Home
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest