- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Nemrég vettem egy Talk5H-t ár érték aránya jó, de rájöttem hogy ez nekem túl nagy. Ami kellene helyette 4.5" HD kijelző, MT6589, és minimum 4.2-es droid. A jiayu g3t beleesik a szórásba, de ezen kívül van még olyan kínai készülék ami megfelel ezen paramétereknek?
-
bozsozso
őstag
A Concorde és a Prestigio készülékek miyenek? Használható vagy felejtős kategória?
-
diegho
nagyúr
-
gg72
veterán
A Zopo EU-s áruháza [innen] érhető el és ha innen valamit veszek, akkor az ÁFA-mentes lesz gondolom. Most a ZP700 elég jó áron van. Da ha belerakom a kosárba, akkor a címsorból már eltűnik az EU-s webáruház címe, nem igazán értem.
Szerk.: Most már értem, a fizetés során 3. lépésben derül ki, hogy 57 USD a postköltség...
-
diegho
nagyúr
válasz
benceman00 #64392 üzenetére
FullHD játékhoz? Még a 6592 is megakad.
-
szili.tamas1
senior tag
-
EG0
aktív tag
válasz
KurtCobain #64388 üzenetére
Ehh, amikor dél körül betettem Cart-ba, akkor még nem írta ki, csak hezitáltam...
-
Laza...
addikt
válasz
KurtCobain #64388 üzenetére
Kici cinai trück: Ami ninc, az occo
-
válasz
generic #64384 üzenetére
Sajnos még nem volt a kezemben, de szerintem az egyik létező legjobb készülék.
Ego #64386
Határozott igen
Nem egy erőgép, de Általános telefonnak nagyon jó ennyiért. Stabil volt a GPS? illetve az egyik legkeskenyebb készülék a 4,5"-es kategóriában (csak a Jiayu G5 tudott a kihívója lenni). -
EG0
aktív tag
Ér a FAEA F1 99 dollárt?
Végül is HD kijelző, 4 mag, 1 GB RAM, de gyenge grafikus teljesítmény játékok alatt és erősen melegszik is... -
generic
senior tag
Lenovo K910-ről valakinek van valami véleménye? Note2-vel megvagyok elégedve, de kell dualsimes telefon, ezért kénytelen vagyok lecserélni.
-
Botigta
aktív tag
Ezt ismeritek, jó készülék lehet?
Neken N6 Smartphone 2GB 32GB 5.0 Inch IPS FHD Screen MTK6589T Quad Core Android 4.2
-
diegho
nagyúr
válasz
junkpod #64381 üzenetére
Úgy lenne olcsóbb, hogy több helyen ingyenes a szállítás és mint már mondtam van esélyed arra, hogy átjön a vámon csont nélkül, így legrosszabb esetben is pár százassal leszel olcsóbb, legjobb esetben több ezerrel. 165$-nál ugyebár az áfa 44,55$ a kezelési költség 6$ tehát 215,55$, ha pedig mákod van, akkor csak 165$. Mondjuk érdekes, hogy még mindig jobban a tmallbox-os csomagok jönnek át...
-
junkpod
veterán
válasz
diegho #64372 üzenetére
1. ez a brand-re nincs euxp szvsz nem igaz mert inew forumban többen is rendeltek onnan és megkapták.
2. nem értelek, hogy lenne olcsóbb? ugye tudod, hogy az áfa alapja a CIF ár, azaz a szállítási ktg-el növelt árat kell áfázni. Ha 165usd esetén olcsóbb, akkor ha magasabb árat nézel, akkor mégtöbb az áfa, tehát még olcsóbb az euxp1.
Mindegy is, mert látom zsigerből döntesz valamiről, hogy jó vagy rossz, olcsóbb vagy drágább. Hidd el megéri számolni -
bozsozso
őstag
válasz
aronpapa #64373 üzenetére
Az nem Neked szólt hanem a Lenovo-nak.
svgyula #33474: Egyszerre nem akarok kettővel beszélni viszont ugyanazt csinálom mint jelenleg 2 telefonnal. Látom, hogy csörög a másik akkor bocs de fontos hívásom van a másikon és lerakom(főleg ha a főnök keres
) Vagy nem fogadott hívásként egyből látom és visszahívom.
Bár lehet az átirányítás lenne a jó megoldás ami a sajátomon díjmentes a cégesen viszont nem. Az is igaz ha jól tudom akkor csak fogadáskor kell az átirányításért fizetni.
-
svgyula
addikt
válasz
bozsozso #64362 üzenetére
Ha jól tudom max azt mondja, hogy az "előfizető jelenleg nem elérhető"! Aztán a dual aktív telefonnál mit mond arra én is kíváncsi lennék
De ha felveszed akkor biztosan tudsz sztereóban egyszerre két emberrel beszélni. Ha meg nem akkor jön a leb@szás hogy ha hallod hogy csörög miért nem veszed fel!!!?? Akkor inkább a "jelenleg nem elérhető" mert akkor tudják hogy vagy beszélsz vagy olyan helyen vagy ahol nincs térerő!
-
diegho
nagyúr
-
junkpod
veterán
válasz
Laza... #64366 üzenetére
ezt most nem értem... én is azt mondom, hogy kintről az euexp1 a legolcsóbb még egy db esetén is, illetve a biztonságra ott a paypal visszahívás, míg magyar fél esetében ilyenre nincs lehetőséged.
Eszemben sincs bántani hungobungot vagy bármelyik lelkes importőrt, de pl. a hw apró egyik elemi szabálya: ne fizess előre senkinek banki utalással. Én már szoptam be ilyet, bár az feltűnően olcsó lett volna -
tutis
őstag
-
junkpod
veterán
válasz
diegho #64335 üzenetére
Emlékeim szerint nem arról volt szó, hogy tudsz-e olcsóbb beszerzési forrást találni az adott telóra, hanem, hogy rendelésnél megéri-e az euxp1 opció. Te most az almát hasonlítottad a körtével.
Csak, hogy megértsd (bár ha nem akarod akkor úgy sem fogod):
- telefon ára 165USDszállítási opciók:
1. registered mail: 14,43USD + áfa 48,44USD + postai kezelési ktg 1500HUF = 15.671 HUF
2. DHL 26,84USD +áfa 51,79 + dhl kezelési ktg 1500HUF = 19.223 HUF
3. EUXP1: 52,93USD + nagy büdös semmi = 11.930 HUFNa, melyik az olcsóbb?
37.191+11930=49121 HUF
ennél hungobungó annyival tud olcsóbb lenni, hogy angliában megúszós az áfa, de nem ez volt az összehasonlítási alap.
-
bozsozso
őstag
válasz
svgyula #64356 üzenetére
Nekem például azért lenne szükségem rá, mert céges illetve magán sim-et raknék bele és azt nem szeretném ha a magánon beszélek akkor ne legyen elérhető a céges sim. Bár nem vagyok a 2 sim-es megoldások guruja, de ha beszélek az egyiken akkor a másik nem foglalt jelet küld hanem a számon előfizető nem kapcsolható. Ezért szeretném a full aktív-ot. Kérlek javítsatok ha a működést rosszul gondolom.
szerk.: bár most néztem ez már jócskán túllő a nagyon max.5"-os méreten is
-
svgyula
addikt
válasz
bozsozso #64353 üzenetére
Lenovo K910 Vibe Z Ezt találtam hirtelen de ez sem "fussa" 100-ból. Nem is tudom van-e? Ha belegondolsz egyszerre két telefont veszel csak egybe van építve. Azaz két adó és két vevő rész ami függetlennek kell, hogy legyen egymástól ha mindkettőt egyszerre akarod használni. Ja és ilyenkor valaminek a rovására kompromisszumot kell kötni! Persze a te dolgod..............
Az én képességeimet meghaladjaa két kártya egyidejű használata. Mondtak már itt olyat is hogy telefonálás közben nézegeti a neten az árakat(?) de hát nem vagyunk egyformák.................
-
bozsozso
őstag
Sziasztok,
Tudnátok olyan dual sim-es telefont ajánlani aminél mind a 2 sim folyamatosan aktív? Amiket nézegettem az általában egyik hívás fogadásakor kikapcsolja a másik sim-et. Elsősorban magyarországon kapható telefont szeretnék. Igazán most elsősorban nem az ár lenne a szempont, de 100k körül jó lenne megúszni. A kijelző méret fontos lenne, mert nagyon maximum az 5" lenne, de inkább 4,5" körüli lenne jó.
-
Maximum1
őstag
válasz
CoolBoy323 #64329 üzenetére
Legalább valami új színeket kidobhatnának erre a hírhedt külsőre.
Persze az is elég, ha idén megjelenik. -
imcsoo
aktív tag
Üdv, tudnátok nekem írni olyan telefont ami most mondhatni "best buy" termék max 40k-ért?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gadosp #64340 üzenetére
Ahogy írtam, kényszerből adtam el, mert arra a készülékre, amelyiken eredendően szerettem volna túladni, nem volt érdeklődő. A sor iróniája, hogy miután eladtam a T100s-t, másnap elkelt a Hongmi is.
Alapvetően tetszett a T100s, nagyon szép (és nagy) a FullHD kijelzője, gyors, elegáns (szubjektív), az akkuja tűrhető. Az NFC-t, OTG-t nem tudtam kipróbálni. Egy gondom volt vele eleinte, hogy az értesítő LED kizárólag a töltést jelezte (gyárilag). A ButtonLED-del sikerült orvosolni, de csak piros színt tud. Szűk egy hónapot használtam, addig teljesen rendben működött a gyári 20140117-i ROM-mal. Közben megjelent a pezsgő színű változata, az még jobban tetszik. Gondolkodok rajta... -
aytukabozs
addikt
-
gadosp
tag
Na senki nem használ T200-at???
-
CoolBoy323
nagyúr
-
krisi047
senior tag
Sziasztok! Mit érdemes most rendelni és elsősorban honnan, hogy az alábbiaknak megfeleljen?
- 4,5", de nagyon maximum 4,7" kijelző
- Dual Sim
- Lenovo A820-hoz képest legyen egy kis előrelépés lehetőség szerint
- max. 200$
Ha jól sejtem lassan 100%, hogy vámkezelés alá kerülnek a csomagok. Igaz ez minden boltra, vagy van amelyik ügyesebben csomagol? -
Bferibörs
addikt
válasz
ElBastardo #64278 üzenetére
Kábelt cseréltél már ?
[Nemrégen két emberkét belinkeltem, talán próbáld meg velük felvenni a kapcsolatot.]
-
Crytek
nagyúr
Xiaomi power bank miatt hogy 02/28 óta processing van írtam rájuk és közölték azért nem adták fel mert hogy nincs is nekik.
Ja mondom akkor azonnal adják vissza a pénzem! Rü**s ........ banda.Akkor a halálért nem írják ki hogy nincs?
Valaki tud valami helyet ahol van és március végéig meg is jönne?
-
TCr
veterán
válasz
CoolBoy323 #64316 üzenetére
Mert olcsó, gyors, szép és kis igények?
-
TCr
veterán
Tgnap megjött a Lenovo A656, a SIM slotok alá csak 2G van írva, holott a to2c.com 3G (WDCMA) képes telefonként hirdeti.
Ha nincs aktív mobilinternet előfizetésem (igazából nem is szeretnék, nem érzem szükségét, hogy vezetés közben netezzek), akkor hogyan tudom leellenőrizni, hogy a telefon 3G képes-e?
-
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #64310 üzenetére
Elolvastam....te nem figyeltél kinek válaszoltam... te is ülj le...
-
bb71
őstag
Wakelock probléma:
sikerült kideríteni, hogy a reggeli ébresztés után az "Alarmmanager" megy tovább...
Mit tegyek, hogy máskor ez ne maradjon futó állapotban, vagy egyszerűen rosszul van megírva ez a rész a programban?
Portolt G3-as romban ugyanez történik. -
tolvaj!
őstag
válasz
aytukabozs #64304 üzenetére
Nem. Sacco mester írása nagyon is helytálló, de városokban legalább 1 ( de több) 2100-as tornya van a vodának. Falun és egyéb területeken miért használna mást a már meglévő 900-as helyett? ( De gondolom ez a 4G elterjedésével változni fog)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hardcore pizza és kenyér topik
- iPad topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DDR4 vs DDR5 vs DDR6 – melyik kell neked?
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Trollok komolyan
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/256GB, Normál, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Eladó szinte karcmentes Samsung S21FE 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Precision 5540 i7-9850H 32GB 1000GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest