- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Upo
addikt
Ezt nem tudom hol olvastad, ez Li akkupackokra igaz, ahol külön van a töltő. A telefont nem is tudod mással tölteni mint a saját töltőjével mert az benne van a telefonban (az áramkör). Amit a falba dugsz az csak egy áramforrás. A kettő együtt adja ki a "töltőt". Most hogy az az 5V x Amper az milyen színű és formájú kockából jön az a töltőnek mindegy (illetve akkor nem mindegy ha "rossz minőségű", zajos a tápellátása a töltő áramkörnek és nem tudja már azt a zavart kiszűrni).
Tehát a normális minőségű az áramforrás akkor nincs gond. Pl. az UMI gyári töltője olyan zajos hogy bezavar az érintőbe is, a zajfeszültség összemérhető a touch vezérlő által érzékelendő jelekkel és ezért téveszt, de pl. a Nexusom töltőjével jó.
Az idézetedet meg hagyd meg a modellezőknek, zseblámpázóknak, az akku packok csatlakozóinál is van sok egyezés, azért írták ezt.
Van olyan pack ami csak a cellákból áll, még a kis vezérlő áramkör is külön van, ami pl. a telefon akkukban benne van, az akku érintkezők mellet szokott lenni egy kis panelen. Úgyhogy az teljesen más mint a telefon, ne keverjük! -
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Igaz nem androidos de hátha találkozott már valaki ezzel a telóval.Szerintetek ebben az Allview Simply S5 dual simes készülékben van magyar nyelv?
-
tutis
őstag
-
kymco
veterán
Nálam két telefonomnál a saját töltő vagy megadta magát (motorola defy), vagy az első használatok után szétesett (Jiayu g3n). Mindkét telefonom legalább egy évig, van ami már több, mint két éve nem saját töltővel megy... és mindegyik akkumulátorom szuperál rendben. Szerintem így általánosítva a beidézett mondatod nem állja meg a helyét.
-
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66790 üzenetére
Mit buktam be kicsi csíra? Öcsém a szakmai hozzáértésed nulla, nem törődöm vagy és csak fikázol. Nem, képzeld nem vagyok kínai. És ha nem tetszik az, hogy vannak nálad szakavatottabb kollégák itt a fórumban (nem magamra gondolok), akkor kérem szépen el lehet innen menni trollkodni máshol. Kezd (gyanítom) nem csak nekem qrvára elegem lenni belőled. Menj isten hírével az LG telód topikjába ömlengeni, de a fikázásodból itt NEM kérünk!
És ahogy bb71 kolléga is írta, sürgősen gondold és értékeld át az életed.
-
tutis
őstag
válasz
Crytek #66790 üzenetére
Nem szeretnék belefolyni a vitába, csak az akksitöltés témához szeretnék egy idézetet beszúrni:
"Nem szabad tehát lítiumos akkumulátort semmi mással tölteni, CSAK A SAJÁT töltőjével. Akkor sem, ha a használni kívánt töltő látszólag alkalmas lenne erre, azaz például megfelelő feszültséget és áramerősséget ad le és a csatlakozója is illeszkedik a tölteni kívánt eszközhöz." -
Crytek
nagyúr
válasz
RECSKA #66792 üzenetére
"Valamint nalad a hiba, en 1 honapig hasznaltam az umi-m, es tokeletes volt.
nem gyarilag, de 1 het allitgatas utan megcsinaltam."Kinából nem tudok olyanról hogy 100 ugyanolyan telefonból 100 ugyanugy müködött volna!
Szóval kifogtam egy trágyadombot.Ha a térerőt stabilátevő megoldást tudsz ne tartsd magadba és a neved imába foglalom!
25 ezerért nem adom el mert 22800-ért vettem (annyiért rögtön viheti bárki) annyit nem ér szar nem akarok drágán eladni!tutis: Ez mind szép és jó de ezeket a kínai "csodákat" szerintem 99.5%-ba senki nem a sajátjával tölti
-
válasz
Crytek #66790 üzenetére
3300as akksi 1.5 ora alatt? 2.5A-s tolto???? atbaszas szagu...
Valamint nalad a hiba, en 1 honapig hasznaltam az umi-m, es tokeletes volt.
nem gyarilag, de 1 het allitgatas utan megcsinaltam.De bevallom oszinten, akarmerre megyek, beledbotlok... nincs jobb dolgod?
megveszem az umid 25-e....
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66789 üzenetére
Ne védd az ótvart!! Kinai-e vagy?
"GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)"
-Feletted olvashatod sehogy se tudnak a fosba életet lehelni"1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő."
- Ezt ismételten csak elbuktad, mivel az lg 2x-em töltöjének paraméterei 1az1-be mint ezé a fosé és az a 3300-as aksit feltölti kb 1.5 óra alatt jééMég valaki okos beszólás tőled? Szívesen olvasom a baromságaidat!
"De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük.."
Oké. VEGYEN MINDENKI UMI X1S-et!!!!!!!!! Nyugodtan az égadta világon semmi baja ,egy mestermű!
Enyémet is lehet vinni 15k ha házhoz jöttök! Poháralátétnek még jó lesz! -
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66787 üzenetére
- GPS -> EPO frissítés (de ha ki se próbálod, ne fikázd)
- anyaghasználat -> mutass képeket
- 1750mAh aksinak semmi köze a 3 órás töltéshez, az számít, hogy a telefon microUSB-n keresztül mekkora áramerősséget képes felvenni. Nem feltétlen jó egy nagyobb töltő.Az a baj, hogy a "hozzá nem értésed" nagyon látszik és a gyűlölet kampányod kezd kicsit fárasztó lenni. Ha nem tetszik a telefon, akkor add el valami jó marketing szöveggel és szevasz-tavasz. De arra itt nincsen szükség, hogy feleslegesen tántoríts el bárkit is a kínai telefonoktól csak azért mert te nem vagy kibékülve velük... pláne úgy hogy bizonyos modellek még csak a "szemed"-ügyébe sem kerültek, nem hogy a kezedbe.
-
bb71
őstag
-
Crytek
nagyúr
válasz
Dominó85 #66784 üzenetére
Belakni lol.
-Dobálja a térerőt van hogy órákig nincs ugyanez a mobilnettel
-A telefon összeszereléséből adódóan látszik hogy "összegányolt fércmunka" pf köpedelem
- 1750-es aksit nem gondolom hogy több mint 3 óráig kéne tölteni és még 70%-ot se éri el (nem a gyári töltőjével,mert azzal használhatatlan)
- GPS-t ki se próbálom mert minekEzek a telefon legfontosabb dolgai.Ezeket ha egy évig használom akkor se lesznek jobbak.
-
svgyula
addikt
válasz
wayteqxtab #66750 üzenetére
Szia!
A romcserét megtudom még!!! oldani mert fent van a gépemen. Ami nekem volt most a fiam használja azon teljesen jól ment, megy a gps!
Nem kérek pénzt! DE csak Siófokon tudom megcsinálni. A ROM csere ~10 perc utána a GPS fix ~10-20 perc. -
Dominó85
addikt
válasz
Crytek #66783 üzenetére
A Tesco-s 4000Ft-os készülék is cső kínai.
Amúgy az okostelefonokat "szokás" belakni és "bejáratni". 1-2 nap után messzemenő következtetéseket levonni nem igazán lehet. Úgy tesztet pedig nem érdemes írni bármiről is, hogy már a belakása előtt porig alázod és esélyt sem adsz neki a bizonyításra. -
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66782 üzenetére
Ez az egész ott bukik meg hogy a tescos 4000ft-os telefon használhatóbb szinten van kb. Az legalább fog térerőt is és nem engedi....
-
Dominó85
addikt
-
sfbukfenc
tag
Talán érdekel valakit.
Focalprice-on a Cubot X6 "CUBOT10OFF" kóddal 176$.#66779 Crytek
Még nem láttam (vagy csak nem emlékszem?)olyan hozzászólást Tőled, amiben meg lettél volna elégedve valamelyik kínai telóval. Talán a Hongmi, de ha jól tudom, olyanod még nem is volt.Remélem, ma én is megkapom az UMI-t, majd írok róla véleményt.
-
Crytek
nagyúr
válasz
tvamos #66778 üzenetére
Felesleges.Szerintem senki nem kíváncsi arra hogy alázom porig ezt a szánalmas **st.
Elég annyi ,hogy az egyetlen pozitívuma számomra az volt hogy könnyű (legalábbis a bumszli aksis LG2X-emhez képest észre se vettem hogy a zsebembe van percenként nyúlkáltam nem hagytam-e el) Minden más az egy nulla.
-
EG0
aktív tag
Amik beleférnek 150-155 dolcsiba (a sorrend szubjektív, de erősen ár/érték szerinti):
UMI X1 Pro
THL T5s
Lenovo S650
iOcean X7 HD
ZOPO ZP780 / ZP700
Jiayu G3c / G4c
Doogee DG350 (=? UMI X1 Pro)
Doogee DG2014
Cubot GT99Ha kicsit esne az áruk, akkor csatlakoznának a listához a Xiaomi Hongmi WCDMA, Lenovo S660/P780, iNew v3 is.
Amik egyébként megfelelnének neked, de kifutóak, ezért nem nagyon érdemes már venni szerintem: Lenovo A760/A820, ZTE V967s, THL W100, UMI S1, Jiayu G3
Aztán vannak ilyen titkos favoritok mint a Huawei U9508 vagy majd némi áresés után a Huawei 3c WCDMA 2 GB RAM-mal vagy kifutóként 100 dollár körül az AMOI A862W, UMI X1s.
Szerintem ezzel nagyjából fel is soroltam az érdemi kínálatot az "1 GB RAM + 4 magos proci" kategóriában.
Nagyobb kijelző iránti vágy esetén még a Lenovo A850 is beszállna. -
thre
csendes tag
válasz
aytukabozs #66772 üzenetére
kösziköszi
-
aytukabozs
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Baj, ha nincs ilyen?
, na jó mégse
- max 5 col de inkább 4,5 - oké ez még sima ügy
- legaláb 1gb ram, de inkább 1,5-2 - ez álom szint, 1 GB oké, 1,5-et nem láttam, 2GB álom
- fényképező min 8mp (hátoldali) - kérdés minőséggel 13MPx is lehetne
- nagy akksi (ez nem annyira fontos)
- 120 dollár körüli árban max +30 de az a max - áfa általában minderre rájön.Na akkor itt a lista:
Ha ennél nevesebbet szeretnél told meg, és Lenovo S650
-
Crytek
nagyúr
válasz
RECSKA #66749 üzenetére
Olcsó volt és gondoltam kiprobálom.Soha nem vártam tőle világmegváltást.
Romokkal nem szarakszom jó ez nekem alapon is.
A rajta lévő foliát szedem le a vérbe mert kb ez is blokkolja a használatot (legalábbis remélem)
Holnap megyek futn vele és megnézem életképes-e a gps.Aztán lövök pár képet videot és irom logoutra az észrevételeket. -
thre
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni. Valószínűleg Kínából. De nem találok olyant ami tetszett volna.
A lényeg:- max 5 col az ideális 4,5
- legaláb 1gb ram, de inkább 1,5-2
- fényképező min 8mp (hátoldali)
- nagy akksi (ez nem annyira fontos)
- 120 dollár körüli árban max +30 de az a maxelőre is köszi
üdv
-
junkpod
veterán
válasz
Komplikato #66761 üzenetére
Igen, hülyeséget mondasz.
Eddig minden android verziómban, kezdve 2.3-tól ha a zenelejátszóban rányomtál egy mp3-ra akkor azt egy újabb választással berakhattad csengőhangnak.
Egy durva user error miat ne kezdjünk már elméleteket gyártani...Más, már megint kezd divatba jönni, hogy alul idézzük a megválaszoltbejegyzést. Olvashatatlanná teszi a forumot, kérlek NE tegyétek!
-
válasz
Komplikato #66761 üzenetére
Szerintem meg csak be kell másolni a csengőhangok mappába...
media/audio/notifications
-
gipsztigris
addikt
válasz
wayteqxtab #66763 üzenetére
Most mit szeretnél? Ha kaptál okosságot privátban akkor örülj! Egy hét múlva úgyis kezded majd elölről .
-
wayteqxtab
csendes tag
válasz
gipsztigris #66762 üzenetére
ühüm.
akkor a 4 olvasatlan privátot meg se nézzem?Errefelé nem sokra mész azzal, hogy fizetni akarsz. Errefelé az önzetlen segítség a divat!
-
gipsztigris
addikt
válasz
wayteqxtab #66760 üzenetére
A vaterán 1200+postáért vettem a Nokia gps vevőt. Kb. 5másodperc a stabil, mindent "elsöprő" fixig.
Nem vagyok én kereskedő. Keress magadnak!Errefelé nem sokra mész azzal, hogy fizetni akarsz. Errefelé az önzetlen segítség a divat!
-
Komplikato
veterán
válasz
Crytek #66701 üzenetére
"Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?"
Hát most lehet hülyeséget írok, de a legtöbb Androidos készülékben így van, mivel az MP3 jogdíjas dolog és pont ezért OGM-et használnak csengőhangnak, nem?
Ráadásul bizonyos fájméret fölött még akkor sem eszi meg a rendszer, ha szépen valami root cuccal bepakolja az ember OGM formában a systembe, szóval nem egyszerű. De ennek nincs köze ahhoz, hogy "kínai". -
wayteqxtab
csendes tag
válasz
gipsztigris #66753 üzenetére
hozzad nekem a 3 ezres bt gps vevőt.
várom.
de 3 legyen!Cca. 3ezerért megoldható...... Egy külső bluetooth gps vevővel
-
wayteqxtab
csendes tag
válasz
hungobungo #66752 üzenetére
na jó ha ez igaz akkor repül a kukába az egész.
majd fogom én kilógó drótokkal égetni magam.ja és igen:
Can you post GPS test before and after. Because this might not fix anythingtudok embert akinek nem osztott nem szorzott az antenna.
és jól volt bekötve...Fix cubot-hoz, avagy Mekk Elek mindent megjavít
-
EG0
aktív tag
Leghamarabb 1 hónap múlva. :-)
Addig is tesztek róla: AnteLife-os Jody , Bloomberg Mikki. -
KurtCobain
őstag
-
Kgabi56
tag
válasz
Old Gyfland #66600 üzenetére
Szerintem menjél be egy szaküzletbe(Telekom)és ingyért kicserélik.
-
gipsztigris
addikt
válasz
Cca. 3ezerért megoldható...... Egy külső bluetooth gps vevővel.
-
hungobungo
senior tag
válasz
-
Old Gyfland
tag
válasz
aytukabozs #66603 üzenetére
Srácok, köszönöm mindenkinek a segítö szándékot sim kártya ügyben.
Közben utána érdeklödtem a Telecomnál és azt mondták, hogy január 1. óta ingyen cserélik, függetlenül attól, hogy hol vettem a telefont. -
wayteqxtab
csendes tag
Cubot GT99 mobil GPS javításért fizetek!
Röviden: vadi új fóliás Cubot GT99 mobil, gyári droiddal (nem custom).
Minden funkció tökéletesen hibátlan. Kivéve a GPS-t. Látszólag minden rendben, aktiválható, lehet epo-t AGPS-t frisítenni stb, de soha nem talál egy műholdat se.Fizetek annak, aki szoft vagy hard javítással megoldja nekem a GPS ügyet.
Mit akarok? Látni akarok egy GPS pozícionálást szabad ég alatt net nélkül (vagy akár nettel).
Ennyi.
Ezért fizetek. Bp.(Ja és kérem ne írjunk olyanokat hogy mit lehetne csinálni a mobillal. Én is tudok netezni. Higgyük el: már minden megvolt.)
Ajánlatok itt a PH-n privátban!
-
válasz
Crytek #66747 üzenetére
Nekem volt X1S-em, kb 3 hete adtam el.
Nagyon jó telefon.
Azzal kell kezdeni, hogy a töltőjét jó messze eldobod.
Ezután neki kell ülni, és felrakni a HIKEOS nevű rom legújabb verzióját.Ha értessz hozzá, nagyon szép dolgokat lehet kihozni belőle.
CPU és GPU butítás nélkül auto fényerőn 4 óra feletti kijelzőidőt produkált.
Belakott rendszernél 300MB szabad ram, úgy, hogy a háttérben a facebook-messenger-viber-stb futott..
Kamerája camerazommal jó képet készít, persze nem S4 szint, de egy S2-2X szintet hoz.Én elégedett voltam vele, sőt, a mostani Vowney V5 mégkegyetlenebb. Gyors, brutál jó üzemidő ( 5-5,5 óra kijelzőidő auto fényerőn )
Ha olyan telefon kell, amit előveszel, használsz, nem umit kellett volna venni...
lenovot, xiaomi-t, newman-t...umi az erős középminőség...
Szerk :
Domino : MP1....MP2 a Z2580 mellett van...
-
Crytek
nagyúr
UMI X1S gyári töltővel töltés közben kb használhatatlan (legalábbis ami a gépelési részét illeti)
Majd még kipróbálom az LG töltőmmel hátha. -
Dominó85
addikt
Van aki emellett, van aki amellett teszi le a voksát.
Én szerintem egy 500Mhz-re húzott Mali 400MP is gyengébb egy csupán 286Mhz-en ketyegő (az MT6589T-ben elvileg 350Mhz) PowerVR SGX544MP2-nél. És ez a különféle textúrázók és grafikai számításokért felelős technológiákbeni különbségekből is fakad). Amúgy a két SoC között 1000-1500 pont van Antutu-ban az MT6582 javára, bár ez ilyen korrekt Antutu pontszámok mellett túró. Egyes vélemények szerint az MT6582 hajlamosabb a melegedésre, míg az MT6589 kevésbé. Nyilván a rángatott MT6589T is jobban melegszik, mint az alacsonyabb alapórajelű változata. Ha már fogyasztás, akkor az amúgy is nagyban függ az adott telefon android OS-ének optimalizáltságán és stabil voltán. Ami sokszor (legtöbbször?) az olcsó husú kínai telcsik rákfenéje.
Játékok: ha Play-ről szeded le, akkor a Play egy központi apk-ot tol le a telefonodra, amiben minden effekt és grafikai elem benne van. Azaz egyik IGP-re sincsen optimalizálva igazándiból. Viszont Play-en kívül idegen fájlként a különböző IGP-re optimalizált apk-ok érhetőek el (Adreno, Tegra, PowerVR, Mali verziók).
-
EG0
aktív tag
Csak azt tolja Németországból, ami ottani készleten van, a többi az Kínából jön és így kerül rá VÁM (ÁFA).
Ja, és van egy 10 EUR szállítási költség (nem mindenre, de azoknál oda van írva a Free Shipping), viszont a regisztráció után küldenek egy 5 EUR-s kupont is e-mail-ben, tehát összeségében +5 EUR + ÁFA + postai kezelési költség (1500 Ft) jön még rá a kiírt árakra. -
CoolBoy323
nagyúr
válasz
aytukabozs #66725 üzenetére
-
junkpod
veterán
válasz
aytukabozs #66725 üzenetére
You made my day!
-
Upo
addikt
A magyarítással és a Cappa féle cwm-el a gyári menüből is megy a factory reset, nincs bootloop, de természetesen cwm-ben is tökéletes a wipe data/factory reset.
Nézem hogy jó kis 6589 van benne, csak 1 GHz-n hajtják !?
Nincs valami jóféle oc kernel?
-
stigmata
tag
Sziasztok!
Thl w200s-ből pár szenzort hiányolok:
G-sensor
Gyro-sensor
Linear Acceleration sensor
Rotation vector sensorÉrezhető ezeknek a hiánya használat közben?
Nagyban függ ettől, hogy erre a telefonra esik e a választás.
A thl oldalán még nincs infó a w200s-ről de a többit nézve w200, t200, t100s azt írják, hogy van gravity sensor.
Vagy az teljesen más téma? -
Harcimacska
csendes tag
válasz
aytukabozs #66733 üzenetére
Köszi, megnézem.
-
Upo
addikt
válasz
steve1977 #66732 üzenetére
Szerintem is Cappa félét rakd fel, az az xda-s az csak a droidtools-os kényszer-cwm.
ITT is megtalálható.
Én UMI X1S 20130520-220931 verzióval kaptam , ahogy néztem ez a legértelmesebb rom verzió, a 0528-on nem megy a cwm, a needromon ami fent van júniusi gyári az is állítólag vacak.Csináltam egy friss jbartos magyarítást a 0520-ra, most megy fel egy cwm-es frissítő csomag az előbbi helyre, a gyári romra kell felrakni. Annyit csináltam még benne hogy a systemben levő baidu alkalmazást törli (a többi kínait az alkalmazás menüben lehet uninstallálni), módosítottam az userdata csomagot hogy factory resetnél ne kerüljenek vissza a kínai dolgok, a beépített cd image-n nem a microsd pdf van hanem mtk6589 driverek, és a build.prop-ban az alapértelmezett nyelvet magyarra állítottam.
Mobileuncle toollal fel kell tenni a cappa cwm-et, telefonra felmásolni a magyarítás zipet, újraindítani recoveriben, ott install zip from sd card menüben kikeresni a zipet és telepíteni. Cache és dalvik-cache törlés van benne, elvileg belakott telefonon is kellene mennie de legtisztább egy factory reset a magyarítás után. Akkor már magyar nyelven indul a varázsló
-
aytukabozs
addikt
válasz
Harcimacska #66731 üzenetére
nála nézz körül, elég nagy ász, ha elcsíped válaszol is...
-
Harcimacska
csendes tag
Sziasztok!
THL W200 screen csere után, szükséges lenne egy firnware csere, de sajnos nem találok működő frmwaret, valamint nem tiszta, hogy mit is kéne beállítanom a SP Flash Toolban. Ha valaki végzett már hasonló dolgot, és segítene, megköszönném.
-
katt777
félisten
64GB-os kártyákat mennyire kezelik le az elméletileg csak 32GB-osat ismerők? Olvastam, hogy Smartphone látja, de az nem ua, mintha az egészet olvasni is tudja.
-
szili.tamas1
senior tag
Szerintem tuti gloria nott volna a fejedre!
Anno mikor a lenovo a660-at vettem, ugy akartak behuzni mikor megvasaroltam, ki lett fizetve meg minden, kozolte az elado uzenetben, hogy tisztaban vagyok-e vele, hogy ez csak a csupasz telefon, doboz, tolto, akku, meg minden nelkul, es ha akarom az egeszet van a termekei kozott ilyen kiegeszito csomag 12 dodoert, vegyem meg akkor elkuldi az egesz pakkot. Mondom kuldd a simat, ha nem lesznek bent a tartozekok akkor dispute, te meg fizeted NEKEM a 12 dodot. Kertem, hogy mutassa meg a descriptionben hogy hova van irva, hogy ez csak az alap telefon tartozekok nelkul, utana jott a sorrysorrysorry, aztan feladta az egesz pakkot felar nelkul. Hihetetlen mennyire hulyenek neznek mindenkit ezek az aljadek rizsszemuek... -
EG0
aktív tag
Az Ali-s akciós THL T5s árát csak akkor merem elmondani, amikor már a kezemben lesz. :-) De sima T5-öt sem kapni annyiért.
Az UMI X1 Pro-t viszont nem is Aliról vettem, hanem a német CooliCool-ról.
Egyébként Alin ilyen kis biszbaszokat vettem még, hogy autós tartó, vízálló tok (biciklire, motorra gondoltam), felkar tok, stb.GIJoe: nekem egy kb. 1 dolláros Samsung hátlapra írta másnap kínai, hogy "I am so sorry we put all the goods with the wrong discout price in aliexpress, it is not this price that we cannot ship goods it should plus 10times for the goods.if you order.so can you cancel the order? hope that you can cancel order soon? So sorry for the trouble? and applogies of the mistake.. and can you help us for to choose the reason of buyer put the wrong product? if not write your reason we cannot sales good in aliexpress. we really dont like to lost the account.
thanks,god bless you..best regard"
Nos, azt nem tudom, isten megáldott volna-e, de nem azt írtam cancel okának, hogy wrong product-ot választottam. -
EG0
aktív tag
válasz
aytukabozs #66721 üzenetére
A Citric T1 olyan 80-82-87 dollárba kerül, nekem a középsőből jött le még 9 dollár kedvezmény tegnapelőtt. Simán kérnek érte 100 dolcsi felett is, több helyen.
Nézegettem a Landvo L800-asokat, ZTE v818-asokat is, azok olcsóbbak normál áron kicsit, de:
- gyengébb hátlapi kamera ZTE-n és Landvo-n is
- ZTE-n nincs előlapi kamera és hátlapi flash
- Citric elvileg IPS kijelzős (ahogy Landvo is) és 5 pontos érintő, ZTE szerintem nem IPS
A Citric-en a bemutató videó (vagy másik) szerint is van Play Store és magyar nyelv. Érdekes, hogy Android 4.2.1-et írnak rá, pedig erre a Qualcomm SOC-ra ritka. -
GIJoe
addikt
Én is vásároltam a GAGA dealsben de kamu, 40W LED bulb lett volna 5,2$ most írta üzenetben hogy sorry sorry we will send, 12W version "very very sorry..." most gondolkodom hogy tudok kijönni a legjobban, mert máshol 4 $ egy 12W ilyen bulb... (egyből calm v dispute)
-
jojoando
aktív tag
válasz
Old Gyfland #66600 üzenetére
Okosan semmibe se, mond azt hogy sokszor nem megy a térerő vagy valami, akkor kicserélik ingyen.De szerintem a nagysága is jó indok. Eladófüggően változó.
-
EG0
aktív tag
válasz
tfalcon96 #66317 üzenetére
Úgy néz ki, a Jiayu F1 WCDMA már hivatalosan is kapható. AliExpress-en 70 dollár.
A 25-i AliExpress akcióban rendeltem pár dolgot:
THL T5s
UMI X1 Pro
Citric T1Ebből a THL T5s-ről van pár napos tapasztalat ismerősnél, ő imádja, hibátlan, gyors, nem fagy le, stb.
Én az UMI-t tartom most ár/specifikáció szempontjából a legjobb (számomra kompromisszum mentes) okostelefonnak, kíváncsi leszek rá nagyon, mikor megjön.
A Citric pedig egy nemzetközi piacra szánt (oké, weboldalon nem ez látszik :-) ), 4 magos Qualcomm procis, nagy kijelzős, szép telefonnak néz ki, igen kedvező áron. -
Crytek
nagyúr
Hát igen ilyen egy vérbeli 100$-os telefon tudás még csak csak ,de a megvalósítás hagy kivánni valót maga után...
22800ft-ért ne is várjon többet címszóval tudok élni. Sok -többet nem kell várni tőle. -
svgyula
addikt
válasz
Sanyesz. #66706 üzenetére
Szia! Root jog nélkül nem másolsz semmit! nem is látod, de utána sem biztos. Nekem eleve ennek a könyvtárnak a mérete le volt korlátozva! Root joggal sem engedett belemásolni csak ha töröltem belőle! De csak ogg kierjesztésű file mehetett bele. Ez a könyvtár jogosultságától függ.
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66711 üzenetére
Hozzászoktam a régihez ahol tökmindegy hol volt az mp3 rányomtam-> beállítás csengőhangként és kész.
Na itt ilyen nincs.De már leszedtem hozzá a programot amit mondtak azzal beraktam!Pár benchmarkot le is futtattam eddig gyenge (de ezt is vártam tőle), hamarosan hivok párat hogy nem recsegek-e nincs -e dobozhang stb.
Ami első blikkre gond lehet dobálja a térerőt mert tesztelem a telőt és a térerő jel helyén sokszor megjelenik a "nagyító"(keresés) ikon. -
Sanyesz.
őstag
válasz
kocsisdavid5 #66713 üzenetére
Van. Többször le lett már írva, de itt van is róla egy kis összevetés.
Bemásolom:
Note:The difference betwwen ThL T100S and T11I.Appearance:the metal strap at the top and bottom of ThL T100S
II.Momory:T11 ROM is 16GB. T100S ROM is 32GB
III.Camera:T11 back camera is 8.0MP. T100S is 13.0MP
IV.Resolution:T11 is 1280 x 720 pixels.T100S is 1920 x 1080 pixels
V.3G Band:T11 is WCDMA 850/1900/2100MHz, T100S is WCDMA 850/2100MHz
-
svgyula
addikt
válasz
RVR400 #66707 üzenetére
Szia! Nem írtad el azt az user-t
talán inkább luser
Ja azért érdemes figyelni arra, hogy minden indításnál elfelejti akkor ha nem a telefon memoriánra van rakva. Az android induláskor ha nem találja a rendszerhez rendel file-t akkor átírja alapértelmezettre. Legalább is nálam ezt csinálta. Mivel az sd kártya a legutolsó amit hozzácsap a rendszerhez az erről indítani kívánt alkalmazások még az indítás folyamatában nem létező elérési útnak számítanak. DE az az idióta aki átírta azt, hogy alapból ide telepítsen valószínűleg a gyógyszereit keresgette amik elgurultak! -
-
iMaverick
addikt
válasz
katt777 #66700 üzenetére
Hát lehet nem ártott volna másik topicba feldobni. Most már mindegy...
- root-olt készülékre tudsz tenni olyan app-ot, ami olyan mint a tűzfal... Be tudod állítani, hogy melyik program kapcsolódhat wifi-n, 3g-n, vagy esetleg sehogy...
- billentyűzet passz...
- Akkumulátor: az aksit NEM kell formázni, nyugodtan csatlakoztasd a PC-hez
- Office eltávolítása: az attól függ... Ha system app-ként van felrakva, akkor csak root-olás és a /system/app mappából való kitörléssel. Ha nem system app, akkor a BEÁLLÍTÁSOK/ALKALMAZÁSOK menüpontból az ELTÁVOLÍTÁSSAL
- Google Search: valóban luncher csere lesz belőle... (Ajánlom a KitKat launcher-t... Úgy néz ki tőle a teló, mintha 4.4 lenne rajta.) -
svgyula
addikt
válasz
Crytek #66683 üzenetére
Szia! Belemész a névjegyzékbe és export-import a menüből feldob egy csomó lehetőséget! Én kizárólag az sd kártyát választom amit oda ment azon megmarad minden névhez tartozó beállítás. A google szerverét én zsigerből letiltom k.vára semmi közük ahhoz, hogy nekem kik vannak a telefonkönyvemben.
Ha megcsinálta egyszerűen átrakod a másik telefonba a kártyát futtatod ezt a file-t és már lőnis névjegyzéked!
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66699 üzenetére
Most a kínai telefonokhoz komoly hogy program kell egy mp3 csengőhangnak beállításához?
Mert akkor most kukázom rögtön...
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3176, 96% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Honor Magic6 Lite, Honor Magic6 Pro, Honor Magic7 Lite, Honor Magic7 Pro
- DELL Thunderbolt TB16 dokkoló
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Lemezes kiadás!
- 8 GB GeForce RTX 3070 Ti - garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest