Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kovacsamd
csendes tag
Sziasztok! Lehet hülyeséget fogok kérdezni, de még sose vettem külföldről telefont, és nem tudom hogyan működik az alábbi dolog. Azt szeretném kérdezni, hogy ha veszek pl egy Hongmi-t, vagy bármilyen kínai független wcdma-s telefont, elég beletennem simán a sim kártyát, nem kell állítani semmit, csatlakozik egyből a hálózatra és lehet telefonálni/mobilnetet használni? Nyilván ha mikro sim akkor méretre kell vágatni, azt értem. Illetve régebbi sim (pl 3-4 vagy több éve vett) is működni fog benne, nincs ilyen "elévülési ideje" ha napi használatban van? Köszi előre is és bocsánat ha ez itt már off-nak számít!
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AY Universal USB-C Dock
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370-A i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T7 Zalman 500W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 5700XT 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- AKCIÓ! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Utána belehelyezve a sim kártyát menni fog, nem kell semmi "trükközni" vele?