- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- WhrlpoolMind: Búcsú a HD3870-től
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Istju
senior tag
Hát itt senki sem hallgat az "öregekre" ??? Nekem a huawei honor 3c van épp úton, valszeg nem szembesülök olyan gonddal, h vmeik kamera nem megy. Vegyél lenovo-t , zte-t, huawei-t, zopo -t. Bizt nem esel ilyen hibába. Vegyétek tudomásul, már többször leírták, hogy a minőségi kínai telókat is hamisítják!! Ne akard a legolcsóbbat vásárolni, és legfőképp maradj a bevált, többek által javasolt webshop-oknál!!!
-
RVR400
veterán
válasz
Costello81 #66497 üzenetére
ÖTLET: Nem kell 3 óránként megkérdezni, ha jön valaki, aki tudja, majd leírja a választ...
-
ans1980
tag
válasz
RVR400 #66471 üzenetére
Köszönöm a válaszokat. Még egy kérdésem lenne. Egy teszt videó hozzászólásai közt ezt találtam: "Egy másik know probléma, ez a közelség érzékelő. Ha kap egy hívást néha, ha a hívás vége a képernyő nem kapcsol be, így a telefon használhatatlan amíg el nem távolítja az akkumulátort" Ez gyakori lehet?
-
fotosjani
aktív tag
válasz
mong08 #66480 üzenetére
Nem nemzetközi, hanem egyértelműen (a Kínából rendeltek esetén) belpiacos mobilok.
Csak szerencsénk van nekünk is és a külföldre dolgozó webshopoknak is hogy a China Unicom WCDMA rendszert használ,
mert így könnyen értékesíthetőek a WCDMA rendszerű mobilok külpiacokon is.De végül is igazad van, kifordítva is fel lehet húzni a zoknit is
De azért kérlek olvasd el ebben a témában az első hozzászólásod, első bekezdését #66465
Butaságot írtál. Sehogy nem lehet úgy értelmezni ahogy te szeretnéd.#66486 mong08
Idézet: "Nézd, én a 3G képességét értettem a belpiacosságon.."
Ez is butaság amit itt írsz.
Három különböző 3G rendszer működik Kínában, mint fentebb már írtam, köztük a WCDMA is. -
Danecay
addikt
Sziasztok!
Kínai DUAL SIM-es telón nem megy a hátlapi kamera, konkrétan semmilyen életjelet nem mutat. Volt valakinek dolga hasonlóval? Mit lehetne rajta első körben megnézni?
Köszönöm!
-
gipsztigris
addikt
válasz
svgyula #66484 üzenetére
Persze, mindenki változtat valamit. A Zopo sohasem az avantgarde dizájnjairól volt híres, hanem egy kicsit konzervatív egy kicsit ájfonos formája volt. De ha hozza a 7.2mm-es vékonyságot, akkor az bizony erősen pengefon!
Mert az iNew is vékony talán vékonyabb, mint a Zopo, de ott a kamera kilóg vagy +2,5 millimétert, itt pedig az egész hátlap is sík. Szóval, nekem tetszik! Viszont a fullHD-vel ellentétben az 1GB RAM-ot keveslem minden nyolcmagos telefonból! -
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #66463 üzenetére
Tudom hogy nem vagy diler
azért írtam az én saját véleményemet
De azért érdekes az, hogy egy hónap múlva jön ki(?) de úgy néz ki mint ha az egy évvel ezelőtti újdonságokat nézegetném. Te nem így látod:
Ezt most minden elfogultság nélkül mondom! Ha megnézem az egyéb gyártókat szinte mindegyik változtat egy kicsit még akkor is, ha másolakkor is próbál az aktuális divattal haladni.......
-
mong08
tag
válasz
FіkuszKukіsz #66481 üzenetére
Jó akkor légy szíves TE ne vegyél róla tudomást. Nem neked volt címezve. Te ettől sokkal műveltebb okosabb vagy , nem szorulsz rá a más tanácsaira.
Bocsáss meg kicsit távol esik a Józsefvárosi .. nem mennék oda kínait nézni.. és nem is neked mondtam amit mondtam,hanem a kérdezőnek.RVR400 Nemzetközi= több nemzet (ország ) által használt.
-
FіkuszKukіsz
őstag
válasz
mong08 #66479 üzenetére
Nem tudom, miért nem tudod elfogadni, hogy nem volt igazad? Nálad és nálam is tapasztaltabb topiklakó aki kínait nem csak a Józsefvárosi Piacon látott, már gyakorlatilag felvilágosította, hogy mit vehet Kínában. Ezt a belpiac kontra nemzetközi szabvány magyarázgatást meg hagyd meg annak aki vevő rá! Én nem.
-
mong08
tag
válasz
FіkuszKukіsz #66478 üzenetére
Azt hiszem egy cikk kora nem lényeges, ha egy szabvány magyarázatáról van szó.. A szabvány az szabvány.
Itthon, tehát értem ez alatt Magyarországot, nem működik a TD SCDMA tipusú 3G szolgáltatás.
De mivel úgy látom ez neked is gondot okozott, ezért módosítom úgy a hozzászólásomat, hogy, amennyiben szeretne itthon is 3G szolgáltatást használni, akkor csak és kizárólag WCDMA kompatibilis készüléket vegyen. De mivel itt csak én adtam eddig bármi támpontot a vásárlásához, most már kíváncsi lennék a te véleményedre is ..
És igen .. a WCDMA nem belpiacos, hanem nemzetközi.. ha elolvastad volna a 11 éves cikket.. -
fotosjani
aktív tag
válasz
alexw801 #66474 üzenetére
Pontosan ahogy írod.
A ZTE telefonok esetén korábban nagyon jól elkülönültek a különböző szabványok, betűjelöléssel.
V sozozat: China Unicom WCDMA
N sorozat: China Telecom CDMA2000
U sorozat: China Mobile: TD-SCDMAMivel Kínában (és globálisan is) a legnagyobb mobilszolgáltató a China Mobile ezért a Mobil gyártok a nagyobb eladások reményében nagyobb hangsúlyt fektetnek a TD-SCDMA rendszerű telefonokra.
Kínai mobilozó 1,25 milliárdos táborának 62 százaléka, 776 millió ember telefonál a cég szolgáltatásait használva.#66476 mong08
Te ezt írtad: "A WCDMA telefonok nem belpiacos készülékek !!" márpedig belpiacos is lehet.
-
mong08
tag
válasz
fotosjani #66472 üzenetére
Pont fordítva mondtam.. a TD SCMA a belpiacos..
Ha nem tudja a WCDMA szabványt akkor itt nincs 3 G rajta csak kínában..#66474 alaexw801 erre szerettem volna felhívni a figyelmét, hogy ne TD SCMA-t vegyen.
Én még csak gépészmérnök sem vagyok, csupán vegyész.
Magyarul akkor ADJ te is tanácsot, hogy UNICOM-osat vegyen... -
mathgery
aktív tag
Sziasztok!
Részemről megrendeltem a THL w200s-t. 174 dollár volt tokkal, fóliával, kuponnal.....
röpke 1-2 hónap és tudok nektek véleményt mondani! -
alexw801
senior tag
válasz
mong08 #66465 üzenetére
A 2013. júniusban Kínában vett ZTE telefonjaim mind UNICOM-osak voltak, WCDMA, és mind működött / működik itthon Magyarországon is. És mind belpiacos, kínai nyelven rendelt, yüannal kifizetett, gyári kínai/angol ROM-mal ellátott készülékek voltak.
Nem vagyok informatikus, csak gépészmérnök, a mobil telefon szabványokhoz nem értek. -
sbwolf
aktív tag
Ha te nem tudod eldönteni, hogy mit akarsz venni akkor más honnan tudja neked megmondani. Nem ismerik az igényeidet, mire akarod használni, mennyit szánsz rá, stb... A felsorolt típusokat beírod fentre a gyorskeresőbe és kidobja neked az eddig véleményeket, információkat. Ezek alapján neked kell eldönteni mit akarsz venni. Olyan nincs, hogy tökéletes telefon, vagy legjobb telefon, mindegyiknél kell kompromisszumokat kötni.(Még az Iphone-nál is)
Mikor én vásároltam, egy hónapig olvastam a fórumot ezt is és a külföldi rendelés topikot, külföldi fórumokat. Néztem a boltok árait, ottani véleményeket, youtube videókat, stb..és ezután döntöttem.
Négy, vagy nyolcmagos. Erről is volt nem régen szó és nem lett eldöntve a kérdés teljesen megnyugtatóan. Olvass vissza. Én ennyit tudok segíteni. Sok szerencsét a vásárláshoz. -
tutis
őstag
ma megjött egy Lenovo A820-as, vámmentesen. Vannak még csodák..
-
Costello81
csendes tag
Cubot gt99em van. Néha nem fordul el a képernyő. Valami ötlet?
-
BullZeye
veterán
Lassan 1 éve van dual sim telóm, de csak most lenne bele 2 sim
Szóval Dual Sim az annyit tesz, hogy vagy SIM1 vagy SIM2 aktív, egyszerre nem lehet mindkettő ugye? Szóval nem fogadhatok hívásokat mindkettőről, csak arról amit aktívvá teszek?
-
mong08
tag
válasz
alexw801 #66399 üzenetére
A WCDMA nyugati szabvány, és a szabadalmi díjak megfizetését elkerülendő fejlesztették ki a kínaiak a TD SCMA szabványt. OTT az a bevett szabvány. A WCDMA telefonok nem belpiacos készülékek !!
Franz Jessen, a kínai EU-misszió helyettes vezetője szerint a távol-keleti országnak el kellene tekintenie a saját 3G mobiltechnológia telepítésétől és az Európában is elterjedt szabványokat kellene bevezetnie.
A Siemens és a kínai Datang Telecom már évek óta fejleszti a TD-SCDMA (time-division synchronous code-division multiple-access) szabványt, amelynek bevezetését a kínai kormányzat is támogatja. Jessen szerint azonban Kínában is a világszerte elfogadott WCDMA (wideband code-division multiple-access) szabványt kellene alkalmazni, ugyanis ez jelentősen csökkentené a költségeket és egyszerűbbé tenné a hívásátadást (roaming). "El kell kerülni a piac széttöredezését, hogy minden ország a saját szabványait és a saját iparát védje" -- mondta Jessen.
Az ITU (International Telecommunication Union) eddig három különféle 3G szabványt fogadott el és Kína nyitott az összes megoldás felé. Európa azonban gyakorlatilag nem az. A képet tovább színesíti, hogy a Siemens már a 90-es évek elején kidolgozta a TD-SCDMA elődjét, azonban az EU országai elutasították annak bevezetését és a WCDMA mellett döntöttek.
A TD-SCDMA szabvány támogatói szerint a technológia sokkal hatékonyabban használja ki a rendelkezésre álló sávszélességet, mint a riválisok, ezért sokkal inkább megfelel a zsúfolt kínai városok igényeinek. Ráadásul szakértők szerint a TD-SCDMA telepítése legalább 20 százalékkal olcsóbb, és nagyobb sávszélességet biztosít, mint a WCDMA, vagy a CDMA2000. Európa mellett Japán szintén a WCDMA elkötelezettje, ezzel szemben az Egyesült Államokban jelenleg a CDMA2000 szabvány áll "nyerésre".
-
doongoo
addikt
válasz
Dominó85 #66443 üzenetére
na egy ilyen nagyobb akksi engem is érdekelne, ha igaz lesz valaha. A plusz vastagság nem téma. Ezelőtt egy Jiayu G4 Advanced-et nyúztam 3000-es akksival. A 2 napos akksiidő 6 óra kijelzővel nagyon is OK lenne a Hongmin is. Az is vastag volt ill. a Hongmira is próbáltam már egy ilyen fémesnek nevezett hátlapot. Az is rádobott kb. 1,5 mm-t a vastagságra, az még kezelhető. Ha elérhető lesz, akkor mindenképp jöhet az infó róla.
-
benceman00
tag
Neken n6 képek:
-
jojoando
aktív tag
válasz
CoolBoy323 #66403 üzenetére
Volt ez a telefon konfiguráció, mostmár megszünt, helyette a sima G4 van és az ára is 195$ ami kinn van, nem rendelhető abba a formába.
-
hevizms
addikt
válasz
Dominó85 #66443 üzenetére
Én meg a pandawillről nem rendelek sosem.
Rohadjanak meg,20 nap után közölték hogy nincs fekete szinű termék,amit rendeltem és jó lesz-e sárga.20 nap érted????
Már a postást vártam ennyi idő után.Természetesen azonnal visszakértem a pénzem.Csak az dühít hogy miattuk elvesztegettem 20 napot. -
beers
addikt
válasz
gipsztigris #66436 üzenetére
Szép telefon, jó is lenne, csak lenne kisebb kicsit......
-
Crytek
nagyúr
Antelife Spanyol warehouseból Hongmi
$176.92Elég barátságos (akinek tetszik ez a telefon és a tudása)
-
svgyula
addikt
Nem akar valaki egy Hauwei klónt? Csak egy betűt cseréltek fel
HÚÚÚÚ ez csak egy sim-es
-
svgyula
addikt
válasz
gipsztigris #66431 üzenetére
Szia!
Így ránézésre saját vélemény! Nekem sima tömegcikknek tűnik. A kinézet is a tavaly év elején divatos. Sorolni lehetne sok hasonló kinézetű telefont. DE mint írtam a kinézete és ára alapján nekem biztosan nem kellene. -
kisda
aktív tag
Zp980+ octa telóban ugyebár egy normál és egy micro sim foglalat van. Mind2 foglalat kezeli elvileg a 3g-t és gsm-et. Azt figyeltem meg, hogy ha wifiről netezek nincs semmiféle lagg, ha viszont 3g-vel, laggol orrbaszájba minden, valamire rányomok vagy görgetek és 3-4 sec csúszással végzi el a műveletet, meg persze sokkal gyorsabban merül az aksi. Lehet ez attól, hogy rossz foglalatban van a netes microsim? Vagy miért lehet ez?
-
kymco
veterán
válasz
Sanyesz. #66444 üzenetére
A T11 csak HD, ezt a webshop-ok jól írják (a THL 200C-t szokták FHD-nak írni előszeretettel, pedig csak a t200 az).
De ha a geometriája egyezik a T11-nek és a T100-nak, akkor sanszos, hogy az akksi is.
Nálam ettől függ, hogy mit rendelek. Ha a T11 akksija csak 2300-as, akkor belevágok a 6"-os t200c-be, amiről a fórumok elég szépeket írnak. A kamerájáról is...
Ha viszont az erősebb akksi megy bele, akkor nekem kényelmesebb a nagyobb üzemidő biztonsága... -
EG0
aktív tag
Én a 134 dolláros Hongmi árra izgultam rá, de nem tudok értelmesen beszélgetni eladóval, kevés az értékelése és mobil alkatrészeket árul főleg (javított?). Bár állítása szerint eredetiek és WCDMA-sak. Nem merem megvenni itt.
-
Sanyesz.
őstag
Annyi bizonyosnak tűnik, hogy a T100s-t március 13-tól kezdődően a 2750mAh-s akkuval szállítják. Ezt többek között a MiniDeal is jelezte. Ha innen közelítjük, akkor az akkuméret már nem különbözik.
Ha T11 ennyiért (kb. 210-215$) fullHD lenne, akkor kifejezetten jó vétel volna. No, de akkor ki venné a T100s-t? -
Dominó85
addikt
válasz
Bagira01 #66441 üzenetére
Én soha többet nem rendelek Antelife-ról. De ez az én dolgom...
Viszont erre a szép árra még megy a posta is... No meg akciós árat elvileg nem lehet kuponozni. Viszont Pandán kaptam "Candice"-től egy olyan hírmorzsát, hogy kicsit téglább hátlappal 2850mAh aksit lehet majd a Hongmihoz rendelni. Hoppácska! Beszélgettem vele (na jó igazából faggattam) a Xiaomi Piston II fülesemről és ezután megkérdezte hogy Hongmi MTK telóm van-e. Amúgy ha lehet neki hinni, akkor a Panda hivatalos Xiaomi re-seller (viszonteladó). -
Bagira01
veterán
Antelife-on 160,92$ a Xiaomi hongmi antelife2014 kuponnal -2$ is van belőle.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
gipsztigris #66436 üzenetére
Embere válogatja, nekem nem feltétlenül ez a véleményem. Volt már FullHD-s telefonom (a már említett T100s) és nagyon szép képe volt. Ez nem azt jelenti, hogy nem elegendő a HD kijelző, hanem azt, hogy az adott konfigurációhoz nekem szimpatikusabb a jobb felbontás.
mathgery és kymco: A Mixeshop külön is kiemeli a T11 és a T100s különbségeit. Itt egyébként 31-ét írnak elérhetőségként. Viszont magasabb az EUEXP költség.
-
mathgery
aktív tag
ahol én láttam ott 2750es volt az aksi, viszont ha jól értelmezem, akkor pre-sell telefon....1 helyen láttam, hogy azt írták 21.-én, hogy 1 héten belül érkezik.....na ebben sem bízom annyira.....nagy a dilemma, ma döntenem kell....
viszont pár perc alatt a mai akció miatt felkerült a listára ez is
thl w11 -
Sanyesz.
őstag
válasz
mathgery #66430 üzenetére
Külsőre valóban a T100s-re emlékeztet. Olyanom már volt, remélem lesz is. Ebből kiindulva én ajánlani tudom. Csak nem biztos, hogy az "ismertebb" boltokban már kapni is lehet.
Ebben már a nagyobb akku (2750mAh) lesz, mert az első szériás T100-s-ekben még 2300mAh-s volt.Gipsztigris: A Zopo ZP1000 talán még "best buy" is lenne, ha fullHD kijelzőt kapott volna.
-
gipsztigris
addikt
Elvileg készleten a Zopo ZP1000
-
mathgery
aktív tag
sziasztok!
Na eddig a thl w200s tűnt befutónak, de találtam egy ilyet ma:
thl t11
elvileg az eladónak jók az értékelései. Illetve ma van egy 15 dolláros kuponom, amivel 204 dollárra jönne ki.Amik az aggályaim:
- nem sokan árulják alin ezt a telefont, lehet azért mert még új.
- elvileg megegyezik a t100-al, csak nem full hd kijelző és kisebb kamera, viszont az eladó képein 13 mp-es kamera van a hátlapon. (ez minden eladónál.)szerintetek?
-
alexw801
senior tag
válasz
Dominó85 #66426 üzenetére
1000 Yüan = kb. 38000 Ft (bankban váltva EUR vagy USD alapon), ennyi a Honor 3C WCDMA 2G/8G.
Egy légiutas 430 EUR értékben hozhat be vámmentesen árut saját célra.
Mégsem vállalom, mert nem akarok a garancia nehézkessége miatt kellemetlen helyzetbe kerülni. Elég, ha majd magam szívok. De bízok a Huaweiben! -
DJGABI
addikt
3000mAh-s Jiayu G4C 154$ ma itt [link]
hmm leirásban mondjuk még csak az van hogy coming soon...
-
drewcsalad
tag
Sziasztok!
Ma akciós 190 dodó a W200s itt:
http://www.aliexpress.com/store/product/Original-THL-W200S-MTK6592M-Octa-Core-1-7GHz-Android-4-2-Mobile-Phone-5-0-720p/311331_1657196969.htmlüdv
-
jumpi
csendes tag
ÜdvAll!
Végre kézhez kaptam az Elephone P7mini-t Pandawillről. Sajnos áfáztatták és 14 napos procedúra volt mire a NAV-tól ideért hozzám+1500Ft os kézbesítési dijat is felszámolt ez a k....g posta.
Hardveresen megfelelő gyors nagyon szép a kijezője.
Néhány apró nem tetszésről írnék pár sort, bár nem azt mondom nagy hibák de azért megosztom. Az első hogy sötétben alul a touch pad nem világít a gombsor, elég érdekes eltalálni pl ha illuminált állapotba leszek a 3 menüt alulBeszéd hangszórója szerintem dobozos hangzású de talán elmegy..főleg ennyi pénzért azért rakhattak bele kicsit jobb minőségűt elvégre telefonálni is jó lenne vele nem csak "tabletként".
AKiknek GPS problémája van arra itt egy videó: nekem most talált vele igy jelet:
[link] -
BullZeye
veterán
válasz
janakbacsi #66416 üzenetére
Amelyiknél elsőre felrakta buborék és porszem mentesen!
-
janakbacsi
őstag
fólia felrakással kapcsolatban melyik youtube útmutató vált be?
-
tolvaj!
őstag
Ismerős keres rudged telefont, 60-ig ( bruttó) a Haier w910 mennyire életképes még? Vagy esetleg "rambó" x5 már megállna ennyiből?
-
Outlander
addikt
Faternak vennék ilyet... szerintetek, kicsit így a fényképekről nekem gagyi hatást kelt..
Főleg a műanyag csavar bevágások, amiktől a kis kínai a masszívítást akarta volna kifejezni...
Most h így elvolvastam, h mit írtam, meg is válaszoltam magamnak a dolgot... köszi.
-
Elephone vadászok most élesítsék magukat a Pandawill-en
MOD
Aki akart venni, most megvehette első áron.
Direkt végigvittem az egészet (persze előre bejelentkeztem, a címet ellenőriztem és beállítottam elsődlegesnek a megfelelőt). Egészen a végéig elmentem és kétszeri frissítés után még jó volt az első ár (183.79), csak utána fogyott el az 5 db, azaz kb 1,5 percig lehetett "tökölni" a vétellel. Persze a mostani 193,49-es ár sem sokkal drágább, de most könnyű lett volna első áron venni (ha meg akartam volna venni) -
akoska23
aktív tag
Sziasztok! Én nemrég szereztem egy ZTE V965 telefont pár kérdésem lenne: A kamera elég lassú néha 1-2 másodperc is eltelik mire sikerül megörökítenie a képet és ez emberek fotózásánál idegesítő.
Van esetleg valami program amit tudtok ajánlani? Több alkalmazást is leszedtem már a Play áruházból de mindegyiknél a következő hibát tapasztalom: a képernyőn a kép teljesen sötét amikor megcsinálom a fényképet az viszont elég normális.....de igy nem az igazi.A másik kérdésem a memória: van a telefonon mem kezelő alkalmazás de átlagban 70-100Mb szabad memóriám van ami szerintem kevés.Mióta megvettem a telefont magyar nyelv van rajta és a következő alkalmazások:
Elixir,
Quick Boot
Mobiluncle tools
SuperSU,
Root Explorer
Root Uninstaller
Gps Test
Ezekről csak sejtem mik lehetnek de nem tudom pontosan. Kellenek ezek nekem? Ha csinálok teljes visszaállítást törlődnek ezek a progik? Van közük a magyar nyelvhez? Van közük a kevés memóriához?
Hetente egyszer kapok egy ablakot amiben 1 sor van angolul amiben valami frissítést ír de a többi kinaiul van és nem merem leokézni. Tudom sok kérdés egyszerre de hajt a tudásvágyA telefon adatai:
Modellszám V965
Andriod 4.1.2
Alapsáv:MOLY.WR8.W1248.MD.WG:MP.V1.P9,2013/03/11
Kernel:3.4.5
Build:ZTE-CN-9B18D_P188F03V1.0.0 -
krics
tag
válasz
blackfox #66377 üzenetére
Igy igaz, az aliexpressen a Hongkong Goldway a tuti eladok koze tartozik, mar vagy 10-12 telot vettem onnan, mind hibatlanul megjott. Annyira menok, hogy mar oket is hamisitjak, sokszor lattam mar olyat, hogy gyengebb eladok a Hongkong Goldway oldalarol lenyult zold hatteres keppel reklamozzak a sajat termekuket.
-
alexw801
senior tag
Én 2 SIM-mel használom, a hang SIM az elsődleges, mindig bejön rajta a hívás. Akkor is, ha a másik, data SIM-en mobil net eléréssel pl. éppen VOIP hívást intézek, becsöng a második hívás.
Mindkettő T-Mobile nálam.
A net elérés megáll, amíg hang hívás van, majd folytatódik a hang hívás lezárása után. -
alexw801
senior tag
válasz
hunaqua #66400 üzenetére
A Hongmi-t én még 1000 CNY áron láttam, ha lejjebb ment, annál jobb, veszek. A Lenovo S650 800 CNY áron szintén jó vételnek tűnik. De a Huawei Honor 3C WCDMA 2G/8G 1000 yüanért szintén jó.
Hogy mi a belső piacon népszerű, nem egyszerű megmondani. Pl. 2 éve ZOPO ZP100 telefonomat mutogattam, de senkinek nem volt ZOPO-ja. Volt viszont Xiaomi, amit akkor még nem ismertem.
Ami népszerű, az az iPhone. Sok a sznob ott is. -
ityam
őstag
Ezek a dual standbyos telefonoknál ha egyik simben egy csak mobil net kártyát rakok és az folyamatosan fent van a neten akkor azért el tudnak érni engem a másik sim kártyán?
most vettem egy MTK6592 es telcsit és gondoltam rakok rá valami állandó mobilnetet, viszont fontos hogy közben is el tudjanak érni. a Jiayu G2mnél egy DJuicés mobil net kártyát használtam a Tmobileos előfizu mellé de a djuicés kártyán csak addig kapcsoltam be a netet amíg kellett. Sokszor viszont miután lejöttem a netről volt nem fogadott hívásom a tmobileos kártyámon. De volt olyan is hogy netezés közben rendesen kicsörgött a telóm és fel is tudtam venni.
Szal nem értem hogy hogy működik.Lehet másik kártyán folyamatosan mobilnet vagy sem ha fontos hogy elérhető legyek? Vagy mindenképpen a Tmobileos előfizumhoz kell keresnem valami mobil netkiegészítést?
-
-
jojoando
aktív tag
JIAYU G4C teló mennyire jó fajta az árához képest?
Nézegetem, de marhadrágának tűnik a többihez képest, de, megéri?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Filmvilág
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Kuponkunyeráló
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen MS2213 ,96% Akkumulátor
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER P termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3210, 96% Akkumulátor
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest