- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- skoda12: Webshopos átverések
- GoodSpeed: iPadOS 26 A Liquid Glass varázsa
- sellerbuyer: Nem veszélytelen a RAM duplázás de vajon megéri?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- gerner1
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crytek
nagyúr
Telenor esetében ha egy telefonnál a WCDMA 2100Mhz-es csak az okozhat bajt pl falun vagy bárhol?
-
overland
aktív tag
válasz
benceman00 #64288 üzenetére
köszi, kíváncsi leszek
-
alexw801
senior tag
válasz
trialboj #64268 üzenetére
1. A mobil network-höz egy olyan SIM kell, amely pl. USB modem stick-ben működőképes. Ha ez ki van próbálva, akkor mehet be a telefon kiselölt SIM tartójába (alapból csak az egyik alkalmas), és PIN kód kérés - beadás után működik. Ha nem, akkor APN beállítás szükséges, szolgáltatónként más és más tartalommal.
2. A jobb felső ikon a GravityBox talán? Ez a lehető legjobb megoldás, nem értem a kritikádat.
3. Próbálni kell a wifi áramfogyasztását.
4. Chrome, mint már írtam. A Baidu hogy maradhatott rajta? A kínai szoftot le KELL írtani! -
alexw801
senior tag
válasz
trialboj #64268 üzenetére
Első teendő a hardware, érzékelők, stb. végigpróbálgatása, eredeti ROM-mal. A GPS-Test (vagy hasonló), Elixir, egyéb progit SD-re másolva .apk fájl telepítésével lehet felrakni ideiglenesen, de pl. van rajta valami ZTE shop, arról is lejön a GPS-Test.
Utána mentés, több módon, főként cappa72 útmutatása szerint.
Utána a Bruno féle ROM felrakása, XDA-developers-ről.
GravityBox is felkerüljön.
Azután hátradőlni és élvezni.
Én Chrome-ot használok, szinkronizálva, 2 androidos és 2 PC eszközön, a kedvencek (könyvjelzők) mindig mindegyik eszközön azonos módon jelennek meg, pedig sok van elmentve, könyvtárakba rendezve.
Röviden ennyi.Még: sajnos a kezemen átment kb. 8 ZTE-ből 3 hardware hibás volt, ezért nyúzzad az új telót. Pl. SD kártya rendszeresen leválik, pl. kamera nem működött, pl. GSM adó-vevő nem működött 1 hó múlva. Volt több, akinek a back gomb (bal alsó) nem működött.
-
Joeker67
aktív tag
válasz
Komplikato #64276 üzenetére
Ezt lehet, hogy megnézzük valahol! Köszi az ötletet!
VízElek: Nekem sikerült az alaplapon lévő csatlakozót a cserénél
elválasztani az alaplaptól és mivel csak ragasztva volt és a csatlakozó
nagyon vékony huzalok nem tartották meg így azok eltörtek/elszakadtak
(ill. csak egy vagy kettő) és nekem emiatt nem működik az érintés.
Sajnos a csatlakozót nem lehet cserélni, teljes alaplapot kell vegyek. -
alexw801
senior tag
válasz
gadosp #64277 üzenetére
Azért, mert ott van vásárlóerő és nagy számú vásárló, nagyságrenddel nagyobb, mint itt. És vesznek is mindent.
Amíg ott dolgozam és éltem (Moszkvában), minden vonalon ezt láttam, a Metro vagy Auchan áruházak méretében és választékában, műszaki és foto cikkek legfrissebb teljeskörű elérhetőségében, stb. -
kgymac
őstag
válasz
hungobungo #64286 üzenetére
THL W8 1G/4G-hez vettem ebay-ről 2 db-ot, olcsón, hibásat (digitizer megy, kapacitív gombok nem). Szerencsémre az eladó újraküldte (valamit sejthetett is, mert nem kérte vissza a hibásakat), mindkettő jó. A paneleken lévő típus/széria számok mind az 5 digitizer esetén eltér, egyiken sem azonos. A fórumtársunk, aki kicserélte, szakadásokat látott mikroszkóppal a hibás paneleken, a kapacitív gombok körüli vezetősávokban.
-
diegho
nagyúr
válasz
hungobungo #64285 üzenetére
Van lista, hogy melyiken lesz, ami engem érdekel, azon lesz, a többi nem érdekel.
-
Mobildeck
tag
válasz
diegho #64281 üzenetére
cubot x6ról van xda-n, egészen konkrétan itt találod
ami nekem lejött, hogy minden oké, anyagok minősége, összeszerelés és a kamera rossz, többi ok
mondjuk, hogy ha 200$ért jön, akkor 'reasonable price' -
Víz Elek
senior tag
válasz
hungobungo #64286 üzenetére
Minden egyezik, és ezen videó alapján csináltam mindent, és neki működik..
-
benceman00
tag
válasz
overland #64273 üzenetére
Hello
Fogtam már n5öst és a nekennek a rugged phoneját mind kettő nagyon jól össze volt rakva, minőségi anyagból. Hétfőn érkezett meg haveromnak az n6os, én még nem fogtam de ő azt mondja, hogy nagyon jó és a kijelzője brutál (főleg hogy nem számoltak neki áfát). Hétvégén kipróbálom és akkor tudok róla írni bővebben. Igen van rajta magyar nyelv.
Egyébként én is fogok egyet rendelni pandárólJa és ami még plusz jó, hogy tudsz hozzá rendelni 3ezres akksit pár ezer forintért
-
tvamos
nagyúr
válasz
hungobungo #64285 üzenetére
Nem arrol volt szo, hogy ki kellesz majd adni ezeket a drivereket? Akkor a sok kinai genyo miert nem adja ki? (MTK, RK, mittudomisen...) CM11-et minden telora!
-
Víz Elek
senior tag
Sziasztok!
Betört még a jó múltkor a THL W200-as telóm kijelzője, de nem szerettem volna visszaküldeni.
Így rendeltem egy kijelzőt (természetesen áfáztatták).
Tegnap nagy nehezen sikerült összepakolni, bekapcsolom, minden fasza, de nem érzékel semmit.Esetleg valaki pakolt már össze ilyet?
Válaszaitokat előre is köszönöm!
-
RBJ
addikt
Belföldi piacos 1Gb ram os telefon csak ez a legkedvezőbb ahogy elnézem.
ZTE Blade Q Mini -
diegho
nagyúr
Angol vagy német nyelvű tesztet talált már valaki a következő telókhoz?
THL T5S
Zopo ZP780
Cubot X6 -
ElBastardo
újonc
Üdv fórumozók!
Kellene egy kis segítség. Tavaly rendelt és azóta elégedetten használt Cubot A8809-esem megadta magát. Először csak az adatokat nem akarta fogadni a PC-től, ha összekapcsoltam, de mára oda jutottunk, hogy a töltést sem hajlandó felvenni. Egy ideig még rá lehetett venni, ha ide-oda igazgattam a töltőkábelt, de mostanra ott tartunk, hogy már egy kósza elektront sem vesz magához. Így sajna nem tudom használni, pedig nagyon megszerettem és a működésében emellett semmi hiba nem volt. Nem szeretném ezért kidobni, ezért jó lenne találni valakit, aki esetleg próbát tenne a megjavításával. Laikusként azt gondolom, hogy a microUSB cseréje vagy javítása hozhatna megoldást, de ezekhez szerelő segítségére lenne szükségem. Szóval ha valaki ismer valakit, vagy magára ismer egy kínai telefonokat is javító illető személyében, ne habozzon jelentkezni! Köszönettel : ElBastardo
elbastardo@freemail.hu
-
gadosp
tag
Mért oroszok mutatják be a legtöbb kínai telót a videókon?
-
Maximum1
őstag
WTF?
Magánszemélyként rendelek külföldről, látatlanul befizetem az áfát, kinyitom a csomagot, nem azt kapom amit vettem, visszaküld, pénz vissza az állam meg azt mondja húz a pics@ba?
Biztos hogy nem így működik.....
Holnap írok is a posta.hu-ra, elmegyek akár Viktorig is! -
Joeker67
aktív tag
válasz
MrBazsi #64261 üzenetére
Üdv!
Az egyik kollégám vett egyet eredetiként (azóta eltünt az eladó).
Az állunk is leesett, annyira meg van csinálva a telefon, ami egyébként
egy négymagos MTK procival van szerelve. Még a imei matrica és az aksi is
teljesen ugyanaz, mint a másik kollégám eredetije. Az antutu meg van piszkálva
benne és mindenre azt írja, ami az eredetiben van, de a play-ről letöltött antutu
már a telefon rendes paramétereit írja.
Ha nem áldozat lenne és nem fizetett volna érte eredeti árat, hanem kintről,
kínaiként vette volna, azt mondom úgy nagyon korrekt kis készülék, teljesen rendben
van az összeszerelés és hibátlanul megy minden.
Egy baja van, hogy nem tudjuk kideríteni ki a gyártó, így nem tud rá másik romot rakni. -
overland
aktív tag
Sziasztok, valakinek már van itthon a Neken N6-os?
Ez hol helyezkedik el a minőségben a "nagy" márkák között?
Erre magyar nyelv stb. van már itthon? -
Bagira01
veterán
válasz
Maximum1 #64249 üzenetére
Nekem is volt a készülékhez szerencsém, szintén az antelife-tól. Semmi gond nem volt vele. Tény, hogy összeszerelésbe nem egy csúcs, de a minideal-től is ugyan olyan "minőségű" jött. Elég sok telót vettem már tőlük, garanciáztattam is, nem volt különösebben rossz tapasztalatom velük. Ellenben minideal-től állandóan pixelhibás készüléket kaptam.....
-
diegho
nagyúr
Arról mit tudni, hogy melyik telókon lesz biztosan 4.4? Lenovo-t tudom, többiről semmi hír?
-
trialboj
őstag
Üdv, vettem egy ZTE v987 telefont, és lenne pár kérdésem amire nem találok választ.
1. hogy kell működésre bírni a mobile networkot? a settings mobiel network menüben már mindent kiválasztottam, de nem jelenik meg semmilyen ikon, és a net sem működik.
2. ha lenyitom a fentről lehúzható menüablakot, miért nincsenek ott egyből a wifi, fényerő, stb ikonok? jobb felső sarokban egy ikonra kell kattintsak, és csak így jönnek be... hosszú távon időigényes, rövid távon csak szimplán zavaró.
3. Szeretném hogy a telefon egyből jelezze ha email kapok, ehhez viszont net kell, mennyivel fogyaszt többet ha bekapcsolva hagyom a wifit?
4. Melyik böngészőt ajánlott használni ezen a telefonon, valami Baidu van rátelepítve alapból. Létezik telefonra adblock?
Köszönöm
-
kymco
veterán
válasz
Botigta #64264 üzenetére
Ilyenkor azt szokták tenni, hogy
Botigta #64264: Blabla
XYZ #72562: Blabalbal...
De én sem szoktam mindig így csinálni, mert bele lehet zavarodni, főleg, ha több egymásra épülő párbeszéd alakul ki, és nehezebben is találom meg, ha valaki nekem így válaszol, és így szvsz más is nehezen veszi észre a válaszom... a lényeg, hogy csínján kell bánni a hozzászólásokkal. -
MrBazsi
senior tag
Üdv Urak!
Mtk6589 procis S4 klónról valakinek tapasztalatok vannak esetleg? tesztvideókon egész jónak tűnik
használ itt valaki ilyet? -
Zeki
nagyúr
válasz
Komplikato #64245 üzenetére
A kínai ráírhatja hogy Samsung, neki baja nem lesz. Ellenben a határon nálunk mint hamisítvány, simán lefoglalhatják.
-
Maximum1
őstag
válasz
Bagira01 #64230 üzenetére
Antelifet inkább nem piszkálom.
Többen rendeltünk egy hasonló akcióból Feiteng H9500 típusú telót majd félárban.
Valakinek a gombja esett ki, valakinek térereje nem volt, nekem meg még bejövő hívásnál újra is indult.
Egy közös volt mindben a flashtools valami ilyesmi üzit dobott DRAM_FAIL (4032)Én visszaküldtem, buktam az áfát és a visszapostázást -10ezer
Ezt az áfát nem lehet valahogy visszakapni? -
tigri44
tag
válasz
peestike #64241 üzenetére
Én egy dg100-at vettem az asszonynak és a kettő nem egy kategória,de a "márka" pozitív csalódás,telefon nem recseg ropog,wifi jó,kijelző ips teljesen rendben van gyári rom is elég gördülékeny és magyar,ahol meg nem odáig nő nem jut
és persze kicsi 4' meg kék meg fehér ha úgy akarja.Hozza azt amit ennyi pénzért elvárhat az ember.Egyedül a gps-t nem sikerült feléleszteni,bár a nem elsődleges,ami az összefoglalóban volt azt megcsináltam de nem lát holdat.Ha valakinek esetleg van ötlete megköszönném. A linkelt telefon amúgy igen jóképű de ha jól látom még nem kapható.
Hogy kis off is legyen a dg100 8 nap alatt jött meg két hete a focaltol ingyen postával tréfamentesen,amenyibe került annyit megér -
sanyee75
tag
válasz
Komplikato #64245 üzenetére
Mondjuk én nem merném megvenni.
-
Komplikato
veterán
válasz
sanyee75 #64221 üzenetére
Tippelek, az a régi négymagos Qualcomm proci van benne, ami a 119 dolláros ZTE készülékben is.
Mondjuk a szövegben SaNsung van írva és beleírta, hogy klón, de nem értem miként lehet a készüléken is Samsung felirat? Ezért nem kapnak a kínaiak? vagy emberünk ráapplikálta eredeti borítását?Mondjuk 4.4 rendszer az van, csak szvsz nem régi Qualcomra és nem MTK-ra.
-
törölt tag
A DOOGEE a KVD International Group márkája .
-
peestike
senior tag
sziasztok!
Bagira01 linkelte ezt a DOOGEE PIXELS DG350 készüléket: [link]
szerintetek megérné beruházni rá? vagy a doogee nagyon gagyi?
guglit nézegettem, de se megerősíteni, se cáfolni nem tudtam kábé a márkával kapcsolatosan sok mindent...
női kézben lenne használva, aztán ez fehér(es) is, meg vékony is. ami leglényegesebb szempontok!
köszönöm! -
TCr
veterán
Az normális, hogy a frissen megkapott telefont rátettem a töltőre úgy 5 perce, de még nem kezdett el tölteni?
Csontra le van merülve, de gondolom ez evidens a 3 hetes út után. -
Bagira01
veterán
válasz
DJGABI #64231 üzenetére
Csak már kb semmi sincs(ha volt egyáltalán valami ennyiért, már ami nagyon akciósnak számít). Nekem is csak úgy sikerült venni, hogy nem jelentkeztem be csak úgy reg nélkül. Bejelentkezve azt írta, hogy elfogyott. Aztán lehet nem lesz belőle semmi, de ütni vágni telefonnak ennyiért jó lenne a cubot. 1 órája még tudtam Zopo-t is meg Umi X2-t is kosárba rakni most már semmit....
-
Bagira01
veterán
Antelife-on van egy kisebb akció. Persze már semmiből nincs. De pld az umi X1S 76$-ért
Egy Cubot GT90-et sikerült 51$-ért megcsípni. Jó lesz a kimosott tatop w858 helyett
-
axlfsi
veterán
válasz
Dominó85 #64225 üzenetére
... jó-jó, tudom hát
... csak már pipa vagyok, mert "asszony hatására" (neki lesz) benéztem és elkapkodtam a vásárlást és egy N3 klónt vettünk. Ami őt szerintem különösebben nem fogja zavarni, de én pipa vagyok, hogy lehettem ilyen balf@asz
...aztán még "késik is" itt nekem!
Na mindegy, remélem azért használható lesz. ... itt még senkinek sincs, az biztos(de egy Brazil fórumot már találtam, ahol romolgatják
)
UI.: posta, 17track ugyanaz, ems még csak nem is hallott róla
-
gadosp
tag
Használ valaki THL T200-at?
-
Dominó85
addikt
válasz
axlfsi #64216 üzenetére
Nézd meg több tracker oldalon is a kapott TN számot. Rengeteg eltérés van.
Csak egy példa:
- 17track - csomagom kézbesítésre várú
- posta.hu - célországba elküldve
- emstracking - célországba megérkezett
- az előbb vettem kézbe a csomagot!Szóval nem érdemes hőbörögni. Arról nem a Pandawill tehet, hogy a nyomkövető oldalak túlterheltek vagy lassan, xarul frissülnek le. Amennyiben tényleg rutinos rendelő vagy, tudhatnád, hogy a kínai szavára NEM szabad adni.
-
Lampard19
tag
válasz
diegho #64220 üzenetére
Na most elbeszéünk egymás mellett... Nem az a lényeg, hogy kinek a pénze, hanem hogy nem fogják elküldeni és akkor ott fog állni akkor jelen esetben a te pénzed. Erre akartam felhívni a figyelmed.
Indokuk pedig, hogy ezek (pl lenovok) "brand phones" emiatt nem engedélyezett az Euexp-es szállítás.
-
Evita85
tag
Ezt nemrég találtam... lerí hogy nem erederi.... páromnak eredeti s4e van... de ennyiért.. 4.4es droid ki se jött még
vélemény?
-
axlfsi
veterán
válasz
Dominó85 #64200 üzenetére
Azt mondod, user error? Nos, nem tudom, de azt igen, hogy nem először vásárolok Kínából, de nem is huszadszor (igaz, Pandától először) és tudom milyen az, amikor megjelenik először a nyomkövetési szám - általában előbb szokott, sőt, ez nem vitás (pláne ha meg is ígérik). Arról nem is beszélve, hogy ha ennyire így a normális, akkor miért azt írják, hogy KÉT nap után már látható lesz és miért nem azt, hogy két HÉT után?
Ha ez már a 2., 3. lépcső (amióta bekerült a tracking systembe), akkor miért csak a tegnapot látom, mint első állomást?
Mindegy, nem akarok itt ezzel offolni, de abból a szempontból nem korrektek, hogy keverik a "napot" a "héttel", mondhatsz akármit is védelmükre.Pl. egy a fasttechen vásárolt termékem egy hete a "Full payment received / Waiting to be Packaged" státuszban van, mert a terméklapon egyértelműen oda is van írva, hogy a vásárlástól számított 7. nap után postázzák csak. Bezzeg a Panda másfél nap után már úgy jelölte meg a vásárlásom, hogy "Shipped". Ha. Ha. Ha ...
-
gg72
veterán
Nem akarna valaki társulni velem egy Lenovo S650 beszerezéséhez [innen]? Ha ketten rendelnénk EUEXP1 postával, akkor garantáltam ÁFA-mentesen 188 USD (kb. 43000 Ft) lenne a telefon.
-
TCr
veterán
Pár perce vettem át a postástól a Lenovo A656 telefonom.
Hatalmas ez az 5"...A kínai töltőhöz kaptam ilyen kis gagyi EU átalakítót, amit miután beleerőszakoltam a konnektorba, alig tudtam kihúzni.
Erre tudtok valami okosságot? Mit vegyek hozzá? Másik töltő, másik átalakító? Ez így nagyon gáz. -
sanyee75
tag
válasz
Botigta #64195 üzenetére
MTK6592 re még csak most fog jönni 4.4-es android és gondolom elöször a nagyobb márkák fejlesztenek rá. Valamint egy Hot Selling
nevű telefont én nem vennék. De az is feltűnő, hogy ilyen tulajdonsággal rendelkező telefon min. 250 dollár.
Egyébként szép de ezt a formát már láttam valahol
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 17 Air - összes tárhely és szín bontatlan, viszonteladótól független 1év Apple garanciális
- iPhone 13 128GB midnight-black, független + extra tokok
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 16 PRO 256GB fekete titán gyönyörű ISTYLE számla! Akku:99%! November 14-ig Apple garancia!
- iPhone 13 mini 128GB gyári független új akku
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- Csere-Beszámítás! Macbook Air 13 2020! I3 / 8GB / 256 SSD. Akksi- 124 Ciklus
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE A520M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Bontatlan egérpad Razer Sphex V3 (RZ02-03820100-R3M1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest