- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
blueye #67990 üzenetére
Köszönöm válaszaitokat! Ha csak a visszaküldés a másik opció, akkor elfogadom... amúgy nincs bajom a telóval, meg ha egyszer ráveszem magam akkor szétkapom és megcsinálom... Igaz, hogy mindig azt nézegetem
De meg fogom szokni....
Én még nem is frissítettem és a gyári szofttal is minden óvolt, toltam céges telenor mobilnettel, tmobilos kártyával kombinálva nem dobált semmit... a töltője amúgy cink, de az is normális dolog
-
margithid
veterán
Ehhez mit szóltok?
Elég jó árban van nem?
Ráadásul nem is mtk proci van benne hanem intel, 2 GB Ram, HD kijelző, elég jónak néz ki. -
2014.04.01
02:32
Item information :
Küldemény felvéve / Item accepted
2014.04.04
07:19
Item information :
Indító kicserélő hivatalba beérkezett / Item in office of exchange
2014.04.04
07:34
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.05
09:25
Item information :
Célországba elküldve / Item sent abroad
2014.04.06
20:36
Item information :
Célországba megérkezett / Arrived in the destination country
2014.04.08
10:54 Dunaharaszti 1 posta
Item information :
Sikertelen kézbesítésMixeshop, euexp shipping, elég gyors! (és nincs plusz költség
) Délután írok egy rövid szösszenetet az Elephone P8-ról.
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Az UMI X1s telóm bizonyos hibáiért kompenzációnak 500 ante pontot (10 dolcsi kb) meg egy 5 usd-os kupont akarnak adni... fogadjam el és zárjam be a dispute-ot, mert tuti, hogy a paypal sem fogja őket nagyobb refundra kényszeríteni? Korábban mondtátok, hogy ők max azt mondják max, hogy küldjem vissza.
(A visszaküldést el szeretném kerülni feltétlenül a plusz költségek miatt, javarészt apró szépséghibái vannak a cuccnak ("durva" (mindig látható) rés és ragasztó kifolyás a káva és a digitizer között, a volume downt túl erősen kell nyomni, kis bevilágítás a kijelzőn...)... a gps-t hagyjuk, az minden ilyenen "kevéssé jó"...)
Köszi
-
fi1977
újonc
válasz
hungobungo #67982 üzenetére
Error #9 -al mindhárom exploit failed.
-
Klara_
őstag
válasz
CoolBoy323 #67974 üzenetére
Értesítési LED van rajta?
-
fi1977
újonc
Sziasztok
Nos én is megkaptam Hungobungo közvetítésével életem első Androidos telefonját, egy ZP980+ ast.
Mivel még nem volt Androidos telóm, ezért kérnék egy kis szájbarágós segítséget:
Szeretném lementeni a gyári beállításokat, hogyha valami gebasz van, akkor ne szívjak.
Utánaolvastam, ehhez ugye Root jog kell+CWM Recovery.
A problémám a root jog megszerzéssel van. A VRoot-ot próbáltam (elméletben ez hülyebiztos: rákkattintasz, megcsinálja, kész). Nem jött vele össze (meg azt hagyjuk is, hogy a NOD már letöltéskor karanténba vágta, hogy füstölt-->a munkahelyemen töltöttem le, installáltam, végigfutott, sikertelen, még megpróbáltam 3x, sikertelen).
Ha tudnátok segíteni, akár privátban is, nagyon megköszönném.Ui.:eszembe jutott valami: SD kártyát még nem raktam bele, ez lehet gond root jog megszerzésekor?
Ui2.: a WIFI-s ROM update más 980+ tulajoknak sem megy?
-
b0bcat
addikt
Tegnap megérkezett Hungobungo kolléga segedelmével a Star HD9000 szuper áron.
Első benyomások:
- impozáns méretű darab (6 colos)
- nagyon szép, jó minőségérzetet keltő külső, stabil hátlap(ok), nulla nyekergés
- gyönyörű, HD felbontású IPS kijelző (minimum fényerőn is kisüti az ember szemét sötétben)
- "sima" MT6589 SoC van benne 1 giga RAM-mal, de számomra tökéletesen gyors és gördülékeny (bár nekem az MT6572 is az volt fél giga RAM-mal)
- a feleségem egész délután és este nyomkodta, de alig merült ez idő alatt (pedig az akkumulátora szerény becslésem szerint - a súlyából kiindulva - kb. 2500 mAh-s lehet a ráírt 3800-zal szemben)
- gyárilag jól el van látva szoftverekkel, de a magyarsága helyenként foghíjas (a Beállítások menü több pontja ill. alpontja angolul jelenik meg - ami nem zavar igazán, csak furcsállom)
- hasznosnak tűnik az aktív flip, de ez majd kiderül az "éles" használat során
- este a lakásban a saját képernyőjén meglepően jónak látszó fotókat készített, de ebből persze még nem lehet messzemenő következtetéseket levonniTöbbet egyelőre nem tudok mondani, mert a - tapasztalt tepsifon júzer - feleségem szabályosan lenyúlta tőlem tegnap délután, amint meglátta, és vissza sem adta késő estig.
Aztán ma reggel annyit mondott, hogy ez a készülék lényegében ugyanazt tudja, mint a sajátja (a papíron jóval szerényebb tudású és "csak" 5,3 colos H7100), csak nagyobb és újabb.
-
CoolBoy323
nagyúr
-
-
-
-
Sziasztok.
Szerintetek a TCL Idol X S950 Dual -ra rá lehet tenni egy az egyben az Alcatel 6040D Idol-X romját?
XDA szerint Testvérmodellek. -
-
diegho
nagyúr
válasz
CoolBoy323 #67954 üzenetére
Nem. Azmiaz?
-
djnice
veterán
Ebben mi az átverés? [link]
-
CoolBoy323
nagyúr
A THL T11 csoportos rendelés után íme, a várva-várt Xiaomi Hongmi csoportos rendelés
-
hevizms
addikt
Aki lecsúszott a pandás Newman N2-ről,annak az antelife kinál 110$-ért fehéret.
-
törölt tag
Pandawill-ről Deutsche Post és TNT Post mennyi idő alatt szállít kb?
-
-
-
OberMotz
aktív tag
Sziasztok,
ma jött meg a THL T200C-m, pár szó róla, most nincs több időm: nagy (6") de persze ilyet akartam. A képernyő szép, IPS, nekem megfelel. Engem nem zavar hogy "csak" HD, legalább az akku tovább bírja, így is elég jól néz ki. WiFi, BT, GPS, 3G működik. A GPS picit más mint az eddig használt Samsung S3 LTE-n, de nagyobb gond nincs vele. Jelet nagyon gyorsat talált, útközben viszont párszor pár másodpercre "elkalandozott" az útról, valamint a sebességet is viszonylag bizonytalanul mutatta (Waze fan vagyok, minden nap kb. 2 órát megyek vele). Ennyi egyelőre, ha van kérdésetek róla, szívesen válaszolok.
-
janaman01
addikt
sziasztok . adott egy dual simes teló..a probléma a következő : az egyes sim foglaltban lévő kártya 10 percenként szétkapcsol beszélgetés közben nincs térerő stb..mig a 2 ben lévő tökéletesen megy...mindkét kártya egy szolgáltatóé.....mi lehet a probléma ?
-
-
aszti75
senior tag
Ertem.Koszonom mindenkinek.
Csere lenne a tegna emlegetett Xiaomi Hongmi klonomra+kp-t kene fizetnem,de meg nem irta az illeto,hogy mennyit. -
-
aszti75
senior tag
Sziasztok.Bocs,hogy igy linkelek,de megint mobilrol vagyok.
Ez a telefon hasznaltan megeri amennyiert hirdetik,csere arban is gondolkozzatok.
Koszonom elore is.
Ime a link:http://aprod.hu/i/hirdetes/newman-n2-csucsmobil-a-heten-a-55e-posta-csere-is-ID1sglB.html -
-
.vik.
csendes tag
Köszi a válaszokat!
És a lenovonál érdemesebb a 660-t venni? kb 8-9e a különbség. -
-
tolvaj!
őstag
-
GIJoe
addikt
-
.vik.
csendes tag
Sziasztok,
Még mindig nem tudok dönteni dual sim-es telefon ügyben, hátha tudtok tanácsot adni
Amiket néztem eddig:
Xperia C
Lenovo S650
Lenovo S660
esetleg Samsung Galaxy S4 mini duosEzek közül melyik ajánlanátok? Vagy esetleg mást?
Annyi kikötéssel, hogy valamilyen brand legyen, és max. 5".A Lenovo-t írjátok sokan, hogy lecserélitek a rendszert rögtön. Ami alapban rajta van, az milyen?
Én nem cserélném le, a céges levelezőprogram nem bírja a rootolt telefonokat...
Magyarul tud, google play van rajta? -
aszti75
senior tag
válasz
aytukabozs #67896 üzenetére
Igen,én voltam a hibás,mert rosszul értelmeztem.Nem vettem figyelembe a végén a smiley-t
-
-
Indy1
tag
válasz
gipsztigris #67912 üzenetére
Az elso pandas kiszoro akcioban, 107$os (Dec 9,2013) rendelt Newman N2
10 nap utan szoltam hogy mi lesz, bevallottak hogy nincs fekete.
Elfogadtam cseret feherre, es 22 nap utan postaztak csak
Es Playstore+GApps nelkul erkezett.
De ti ugyis a buheralokhoz tartoztok... -
-
Upo
addikt
Haladnak csak jobban szeretnék ha 930-ast vennél. Vagy drágábbat.
Kamera led+előlapi kamera+1 giga ram az a 820 a minimum, ha azt akarod hogy a store-ból minden játék fusson. Vagy az 525 még 1 gigás de 1 kamera led nélkül. De nem dua simesek.
Ha dualos akkor tényleg a 630 dual vagy a Nokia X X+ XL dualos. De még nem lehet őket kapni. -
Upo
addikt
válasz
szdini #67906 üzenetére
Hát 1 gigás 4 magosból a legtöbb már 150$ alatti, van pár brand mohikán a 160-as sávban de ennyiért már 8 magos is van.
THL mellett nekem a Lenovo S650 is bejön, vagy Zopo ZP780 vagy ZP700.
De vannak néha érdekes 100$ körüli akciók is mostanában mint a Faea F2 vagy a Newman N2, terjednek a 8 magosok, néha csak lesek hogy mik vannak.
-
Fulmi
senior tag
válasz
kmarci25 #67903 üzenetére
Szia!
Koszonom az utanajarast!
A Motorola Moto G Dual SIM nagyon tetszik, ezen kivul meg a
- Nokia Lumia 630 Dual SIM
- Huawei Ascend P6 Dual
- HTC One Dual SIM telefonokat talaltam, amik tetszenek.A Lumia eleg regi kiadas, egy Lumia 635-nek jobban orulnek, ugyhogy azt felig-meddig mar kizartam. Ugyhogy most az a kerdes, hogy Huawei, HTC vagy Motorola, bar a Motorola-ra nem hiszem, hogy van itthon is ervenyes garancia, bar 1 evet csak kibir.
Valakinek van tapasztalata a harom telefon valamelyikevel?
Koszonom a segitseget,
Fulmi -
szdini
csendes tag
Sziasztok!
A THL T5S-t néztem ki magamnak. Van valakinek tapasztalata vele? Elsősorban a GPS és az akksi érdekelne.
Esetleg tudtok ajánlani 150$-ig más kétkártyás 4 magos telefont min. 1 GB RAM-mal? -
kmarci25
veterán
Tessék: Xiaomi Mi3. Ezt még Magyarországon is megkapod, ha nem akarsz rendelni külföldről. Helyi teszt is van róla.Bocs, nem dula sim...
Talán a Moto G dual sim lehet a Te készüléked, de az meg nem beszél magyarul (talán nem akkora hátrány, ha bírod a nyelvet). Az is kapható itthon.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- DOOM - The Dark Ages
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- World of Tanks - MMO
- LED világítás a lakásban
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Brave
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- További aktív témák...
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad P51s, P52s, T570, T580 eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest