- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
katt777
félisten
Beszereztem egy Smartphone 6500-at. Nem csalódtam benne a leírások alapján, viszont lenne pár kérdésem. Hogyan lehet letiltani, hogy BÁRMI a hálózatra próbáljon csatlakozni az én kifejezett engedélyem nélkül?
Van valamilyen szoftver, amely a képernyőre teljes magyar bill-t varázsol?
Majdnem fullra töltött aksit kaptam, kell ezt formázni? Addig nem merem PC-re dugni, amíg le nem merül, nehogy tönkretegyem.
A telepített szoftvereket (pl. egy angol office) hogyan lehet leirtani?
A google keresőt hogyan tűntethetem el a címlapról? Ehhez mindenképpen valamilyen launcher kell?
Vagy inkább Android topicot keressek?Nagyon új még nekem, láma vagyok hozzá.
-
aytukabozs
addikt
-
A CWM teljesen telefonspecifikus. Még olyan is előfordul, hogy több generáció van egy azon típusból. Azokra is külön kell készíteni CWM-met!
(Néhány bátor emberről már hallottam, hogy más telefon CWM-jét tették rá telefonokra, több-kevesebb sikerrel; inkább kevesebb sikerrel) -
Crytek
nagyúr
Hogyan tudok mp3-at csengőhangnak berakni?
Mert ezen a kínai telón ez nekem kínai és nem találom a lehetőségét -
kymco
veterán
Vajon a THL T200-ra kiadott CWM jó egy az egyben a THL T200C-re is?
Mennyire specifikus a CWM vajon? -
btomi9
aktív tag
válasz
benceman00 #66626 üzenetére
+1, majd én is csípőfogóval fogom kivágni, ha majd muszáj lesz. De hát ez van.
-
Gege94
tag
Rég voltam itt
És most is egy jiayu g4-et nyomkodok, viszont most tanácsra van szükségem. A lényeg, hogy egy ismerősöm szeretne egy telefont és mit tudtok ajánlani? Az igények szerintem nagyon kedvezők, mivel az ár nem számít és a lényeg, hogy valamilyen szinten egyedi legyen és erős (8mag vagy snapdragon) Jó legyen a kamera és bírja az akksi is. Tepsiség se számít annyira, tehát nem lényeg, hogy 5 vagy 6 inch. Valami jó kompromisszum mentes telefont szeretne és természetesen ezért fizetne is.
-
Crytek
nagyúr
Hogyan kell a telefonra és simre lementett telefonszámokat elmenteni hogy egy másik készüléken tudjam őket használni?
-
doongoo
addikt
válasz
CoolBoy323 #66681 üzenetére
már van régebb óta és valóban drága. Anno, amikor a G4 Advanced-et kerestem, akkor szóba jöttek, de Kínából DHL-lel és vámmal is olcsóbb volt kb. 10000 Ft-tal, mint ha a németeknél vettem volna
-
CoolBoy323
nagyúr
Nem ertem mondjuk a cikket, mert van romaniaban is pl.
De ez a nemet shop rohadt draga!!!
-
kóóó
aktív tag
Cubot x6 esetleg jött már meg valakinek?
-
Crytek
nagyúr
válasz
aytukabozs #66675 üzenetére
Azt meghagyom a tesztbe, nyomdafestéket nem tűrő módon kőkeményen kiöntöm a szívem róla!
-
Crytek
nagyúr
Tegnap volt nálam is az Umi X1S célországba megérkezett!
Most keltem fel éjjeles után és itt az asztalomon a telefonMindenféle "bohóckodástól mentesen" érkezett
Tesztelés folyamatban!Majd csinálok logout-ra kis tesztet is.
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
szerintetek lehet olyat elkövetni androidon, hogy kinyírom a wifit?
Pontosan az érdekelne, lehet-e olyan bejegyzést elrejteni valahol, hogy az android a boot után, azt lássa nincs wifi az eszközön és ne is keresse.
Kvázi csak és kizárólag mobilnetet használjon.
A sima wifi kikapcsolás nem elég esetemben.
Köszi! -
bb71
őstag
válasz
cappa72 #66661 üzenetére
"DP"
Szerintem ez az, egy próbát megérne, ezt találtam Neked hálából a múltkoriért:
A KCOLO láb a DLP-re van kötve, ebből következtettem a DP-re bal fent.
Az ellenállás mindenképp jó ha van, főleg ha ilyen veszélyes vizekre evezel. Inkább pl. 1kOhmon keresztül földelj, mintsem egy zárlatot okozva, ha az esetleg tápfesz kimenet lenne, de ezt előtte megmérhetnéd, persze az akksi alatt nem tudod, csak ha kivülről táplálod meg tápegységről...
-
pezo00
tag
válasz
hungobungo #66659 üzenetére
Annyit tudok amit még éppen láttam hogy az usb hibakeresés be van pipálva, sajnos ennyit látok csak. ADB alatt mit értesz?
-
bb71
őstag
válasz
cappa72 #66658 üzenetére
Látni kellene a másik oldalát is...
How can i repair it ?
you have to disassemble your phone and take pcb out. check there should be some Golden points. check these points there should be written on them Rx,Tx,GND,Vcc,Vcharge etc… check there should be written “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” you have to Sold that point with GND After Sold Attach usb now your phone will detect with USB !! and now ready to Flash.In some phones “COLO” or “KOLO” or “KCOLO” not written for those type of phones you have to test all points one by one Short Golden point with GND and attach usb cable which point short with gnd can able to detect your phone by pc is Force Preloader Mode Test Point !! Keep in mind Don’t Short Vcc,Vcharge or any other pin which have 4.x Volts also i had tested “Colo” or “Kolo” or“KCOLO” don’t have any kind of volts..
-
válasz
hungobungo #66656 üzenetére
-
pezo00
tag
Ismét hozzátok fordulok.
Hogy tudnok a telefonról lementeni mindent ha az érintőpanel sérült? Érzékeli ha csatlakoztatom a gépre de nemtudok a a kijelzőn rányomni a csatlakozásra...Előre is köszönöm a segitséget!
-
válasz
RVR400 #66654 üzenetére
Nem, sajnos.
Már írtad ezt régebben is, így természetesen a normál flash próba után ez volt az első, amit próbáltam.
Nem jött be...
A dmesg kimenete szerint "cannot enumerate usb device" van.
Ez miatt gondolom, hogy csak tesztpontos megoldás lesz jó.
Win alatt nincs hardver csatlakoztatási hang. -
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #66653 üzenetére
Nem működik a hosszan gombnyomós dolog? Nekem úgy sikerült egy telót visszahoznom.
With the battery out, hold the volume up, don't let go & plug in the USB cable will activate META mode for few seconds...Typically, you need to click Download at SP Flash Tool before entering META mode or it will auto disconnected...
-
Tudja esetleg valaki, hogy a W450-es telefonnak (MT6582), merre lehet a teszt-pontja?
Unbrick művelethez kellene... -
Jonesy84
tag
Sziasztok
Van 3 db Neken N6 telefonunk 1 sima és 2 Pro (8 magos), viszont egyikben sem működik a GPS, nem talál jelet. Próbáltunk több megoldást rá amit írtak a neten az MTK procikhoz, de egyikkel sem működik. Van valakinek valami ötlete?
-
kymco
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
+1
-
RVR400
veterán
válasz
gipsztigris #66649 üzenetére
Nyugi...
-
bb71
őstag
Be lehet fejezni az offolást - ez Dual SIM topik.
Kit érdekel milyen telefonotok volt... ?
-
doongoo
addikt
ilyet használtam először (nem saját volt):
ez volt az első saját:
-
szili.tamas1
senior tag
-
iMaverick
addikt
-
kymco
veterán
Tegnap rendeltem hungobongon keresztül egy THL T200C-t, amint kezembe kerül megosztom benyomásaimat...
-
junkpod
veterán
válasz
Old Gyfland #66600 üzenetére
Szombaton még ingyenes volta kártyacsere nekem.
Olyan kártyát kaptam amin én döntöm el melyik formát töröm ki. Mist mêg a nagy kell így a kicsit nem nyomtam ki belőle, még egyben van. Ha megjön a microsimes telo akkor kinyomom és kész.
Ezért ne fizessetek semmilyen gsm boltnak, amíg ki nem nyomtad adapter sem kell, főleg nem 4500-ért... -
sbwolf
aktív tag
Umis x1s Célországba megérkezett.
-
-
tvamos
nagyúr
válasz
szili.tamas1 #66548 üzenetére
Nekem az a velemenyem a mobil telefon sugarzasrol, meg a karos hatasarol, hogy eloszor arrol sem volt dokumentalt eset, hogy a DDT veszelyes, utana meg hirtelen lett... Nem azt akaro mondani, hogy parazni kell, de ha valaki aggodik, szerintem nem kell egybol lehulyezni, hogy baromsag! En tobbek kozott azert tartok ki a Lenovo mellett, mert valamennyire megbizom abban, hogy kepesek hasonlo telefonokat gyartani, es se nem teljesitik tul, se nem alul a sztenderdeket, meg a papiron megadott ertekeket. Amugy meg drotos head-set-et hasznalok.
(#66549) GIJoe válasza szili.tamas1 (#66548) üzenetére
No, ez nem nagyon erdekel mar...(#66558) GIJoe válasza junkpod (#66557) üzenetére
A gyerekeink mar immunisak lesznek, lehet kaja nem is kell nekik, csak a magneses ter! -
EG0
aktív tag
válasz
hungobungo #66625 üzenetére
1000 Ft egy SIM vágás, mikor 3 dolcsi a fém SIM cutter? Jó biznisz. :-) Vagy a végén odaadják a vágót is?
-
benceman00
tag
Azokkal a micro sim - mini sim bővítő keretekkel vigyázzatok nekem már nem 1 telóba szorult bele.
Nekem ez a siemens c25 volt ez első telefonom
-
Zeki
nagyúr
Jaja, nekem valami Alcatel One touch Club vagy mim volt, kihúzós antenna, billentyűtakaró csúszka, és mivel ni-cd volt az akku, menüből lehetett kisütni.
A kedvenc telóm a Benefon Q volt, amiért felutaztam Pestre, az Europarkben lévő MM-ba. Tetszett a kék billentyű és háttér világítása is. -
szili.tamas1
senior tag
válasz
bubu126 #66602 üzenetére
or need you pay much import tax,please don't open dispute with the reason that seller makes a wrong declaration and we will not bear any import tax for you!If we declare as the buyer request,buyers must take responsible for all possible risk,please don't open any dispute,we can't give any compensation!!
Ez is oda van irva...
-
WOT-H-A-C
veterán
-
Laza...
addikt
válasz
doongoo #66618 üzenetére
Nekem is volt Ericsson, 450k volt annó (kész vagyon..). A felvágósoknak áramvonal csíkos Motorolájuk volt
....és a szomszéd ótóban a rádióban lehetett hallgatni mit beszéltek a melletted álló ótóban lámpánál
(analóg volt a rendszer). Aztán jött a 900-as rendszer, ekkor bagóért (160k) vettem egy Ericcson GH-197-et, ami már tudott FOGADNI sms-t
retro OFF
-
doongoo
addikt
Ti trottyok :-) még használtam táska méretű 06 60-as mobilt. Az első "okos" telefonom meg attól volt az, hogy már tudott sms-t is írni...
-
Laza...
addikt
válasz
Viktor0610 #66614 üzenetére
Nekem még van is, bankkártya méretű sim. Shirajjj
-
-
alexw801
senior tag
Bekukkantottam a jd.com-ra Lenovo ügyben.
Az S650 770 Yüan (csökkent 800-ról), az S930 1170 Yüan, az S860 2000 Yüan (de nem értem, hogy már most is kapható-e, valamit magyaráznak, mire odaérek 1 hónap múlva, lesz talán.) Mind WCDMA. -
hfrici
aktív tag
Telenornál ingyen cserélték nekem micro simre. A normálból ( mini) ki lehet pattintani és vissza is helyezhető bele.
-
válasz
Már úgy érted, mini SIM van, nem? A Westelnél még volt normál SIM, emlékszem azokra az időkre (te jó ég, de régen volt! - vannak még itt ilyen vén trottyok, mint én?)
-
bubu126
tag
válasz
aytukabozs #66607 üzenetére
Köszi! Gondoltam, hogy ez így túl szép lenne.
-
b0bcat
addikt
válasz
1-1,5 USD körüli összegért tudsz venni micro SIM vágót, amihez adaptert is adnak, amivel a micro méretűvé vágott SIM kártyád visszahelyezhető a mini ("normál") foglalatba.
-
aytukabozs
addikt
válasz
Telekomnál -ha nem náluk vásárolt teló miatt kell cserélni- akkor úgy rémlik 4500.-
De ahogy felettem is írják, simcutterrel 1 nyisszantás bárelyik telefonosboltban, és ennél tuti olcsóbb lesz.. -
bubu126
tag
Mi a véleményetek erről: [link] Szállítás: Free ShippingtoHungary via Sweden Post. "Notice : We guarantee we can avoid import tax ." Ha jól értem, akkor ez azt jelentené, hogy "EU"-ból jön a teló és elkerülhető az áfa?
-
fila
senior tag
válasz
kb. 500-ért méretre vágják neked a régit egy jó telefonos boltban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen széket vegyek?
- Windows 11
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Synology NAS
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Brutál szép állapot!! Apple iPhone 14 Pro Max 128GB 91% akkumulátor - Deep Purple
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt jó akku
- Apple iPhone 14 Plus (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 12 Pro Max (Használt, független , 128 GB, 6 GB RAM, Szürke)
- Apple iPhone 15 Pro Max (használt, Független, 256 GB, 8 GB RAM, Natúr Titánium)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy A16 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3050, 96% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest