Hirdetés
- ASUS Maximus VIII Ranger Z170 6-7-8-9-10 gen támogatás (Coffeetime mod)
- DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Möbelix Milan íróasztal - a tapasztalatok összeszerelés után
- Keychron V6 Max (HU) Mechanikus vezetéknélküli billentyűzet (Bluetooth, RF, USB)
- Újjászületés: szombattól új szerverkörnyezetben a PROHARDVER!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- Gurulunk, WAZE?!
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Ne izgasd fel magad!
Nekem is feltűnt, hogy amióta rátaláltál erre a lett Zoposhopra, azóta olyan "imádat" lengi körül részedről, hogy minden más bolt tisztességtelen, drága, megbízhatatlan stb.
Vedd figyelembe, hogy veled ellentétben az itt fórumozók döntő többsége magánemberként van jelen és vásárol, emiatt hidegen hagyja őket (pl. engem is), hogy mi módon lehet megoldani a cégként, nettó áron történő vásárlást. Az is feltűnt, hogy amikor ajánlgatod a lett boltot, elsőre soha nem említed, hogy azért olyan olcsó, mert te ott eleve nettó árat fizettél. Csak, amikor már többször, többen firtatják, hogy a weboldalon feltüntetett ár és az általad megadott ár valahogy nem vág össze, akkor bököd ki, hogy "ja, te ott cégként, ÁFA nélkül vásároltál".
Ezek ismeretében az a "jó tipp", amit te adsz, annyira már nem is jó.Ezek a sorok valahogy kikívánkoztam belőlem.
-
kmarci25
veterán
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Felreertettel szerintem.
En arra celoztam, h biztos van ismerose, akinek van cege, es el tudja szamolni.Ezt írtad. Ismerős, akinek van cége, és elszámolja, aztán odaadja az ÁFA-t annak, aki valójában rendelte és használja a készüléket. Akkor miről is beszélünk?
Ahogy írtam is, ez akkor oké, ha a cég alkalmazottja, tulajdonosa, megbízottja használja a telefont, legalább részben a cég érdekében eljárva. De ha nem így van, akkor akár hasraütésszerűen is kereshetünk egy céget, aki hajlandó visszaadni az ÁFA-t, és akkor ez bizony adóelkerülés, ami kb. ugyanaz, mint a "hogyan úszhatom meg a vámoltatást" kérdése.A paypal-t ne keverd ide, mert ott nincs megkötés, de ÁFA visszaigénylésre magánszemély nem jogosult (kivéve ha adószámos és ÁFA körbe tartozik, de az nem túl elterjedt).
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Moto G54 5G 12GB/256GB Power Edition Mint eSIM NFC, LTE 5G 60e
- iPhone 13 Pro 126GB Gold Független 89% Gyári Akku iOS 17.3.
- ZTE nubia Red Magic 10 Pro 5G 256GB 12GB garanciás
- Honor 90 5G, e-sim, 200megapixel, 12+7GB Ram Turbo, 512 GB,
- Samsung Galaxy S24 Ultra 512 GB (Ezüst) Prémium ajándékcsomaggal Típusváltás miatt eladó
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700K / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 500 SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3358
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro Max 64GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3253,100% Akkumulá
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- Apple TV 4K 2.gen (A2169) 32 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő