- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Eztis_Aztis: Hogyan tovább....
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gerner1
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323 #62413 üzenetére
Ne izgasd fel magad!
Nekem is feltűnt, hogy amióta rátaláltál erre a lett Zoposhopra, azóta olyan "imádat" lengi körül részedről, hogy minden más bolt tisztességtelen, drága, megbízhatatlan stb.
Vedd figyelembe, hogy veled ellentétben az itt fórumozók döntő többsége magánemberként van jelen és vásárol, emiatt hidegen hagyja őket (pl. engem is), hogy mi módon lehet megoldani a cégként, nettó áron történő vásárlást. Az is feltűnt, hogy amikor ajánlgatod a lett boltot, elsőre soha nem említed, hogy azért olyan olcsó, mert te ott eleve nettó árat fizettél. Csak, amikor már többször, többen firtatják, hogy a weboldalon feltüntetett ár és az általad megadott ár valahogy nem vág össze, akkor bököd ki, hogy "ja, te ott cégként, ÁFA nélkül vásároltál".
Ezek ismeretében az a "jó tipp", amit te adsz, annyira már nem is jó.Ezek a sorok valahogy kikívánkoztam belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- iPhone topik
- LEGO klub
- Android játékok topikja
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nők, nőügyek (18+)
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Huawei Watch Fit 3 - zöldalma
- Formula-1
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! Dell Latitude E5250 - i5-5GEN I 8GB I 128SSD I 12,5"FHD Touch I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Samsung Galaxy Tab A9+ 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest