Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sanyesz.
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Ne izgasd fel magad!

Nekem is feltűnt, hogy amióta rátaláltál erre a lett Zoposhopra, azóta olyan "imádat" lengi körül részedről, hogy minden más bolt tisztességtelen, drága, megbízhatatlan stb.
Vedd figyelembe, hogy veled ellentétben az itt fórumozók döntő többsége magánemberként van jelen és vásárol, emiatt hidegen hagyja őket (pl. engem is), hogy mi módon lehet megoldani a cégként, nettó áron történő vásárlást. Az is feltűnt, hogy amikor ajánlgatod a lett boltot, elsőre soha nem említed, hogy azért olyan olcsó, mert te ott eleve nettó árat fizettél. Csak, amikor már többször, többen firtatják, hogy a weboldalon feltüntetett ár és az általad megadott ár valahogy nem vág össze, akkor bököd ki, hogy "ja, te ott cégként, ÁFA nélkül vásároltál".
Ezek ismeretében az a "jó tipp", amit te adsz, annyira már nem is jó.Ezek a sorok valahogy kikívánkoztam belőlem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor X6a 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Apple Macbook Air felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3835
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB ZALMAN M4 Cooler Master 650W
- Honor 200 pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő