- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Mr. Y: Motoros sztorik #06
- Napkollektor - csak úgy
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
citkar #61777 üzenetére
A kedvencem az olcsó kategóriából volt (ZTE v967s), ebből három is volt, lehet, hogy veszek egyet jövő héten megint, mert nagyon szerettem. (De kivárok, mert holnap érkezik meg egy MTK6589T 2GB/32GB telefon és azt megnyomkodom előbb. Viszont nekem semmi szükségem erős hardverre, a nyolc magos 2GB RAM-os - vagy épp snap 800-as - készülék semmivel nem ad többet számomra, mint egy v967s vagy egy Honor 3c - a kijelző szépségét leszámítva).
Már rég rájöttem, hogy nem vagyok normális e téren. Viszont laptopból pár hónapja visszatértem a 2560p-hez és azóta is nagyon jól megvagyok, így annál már leállt a cserélgetés, tabletből már több, mint fél éve ugyanaz van (bár egy másikkal nagyon szemezek), ha még telefonból is megállapodnék pl a negyedik 967s-nél vagy a Honor 3c-nél (esetleg a K910-nél), akkor lenne kerek a digitális világ.
Szóval a 3C a legesélyesebb, de még nem dőlt el. Addig is rendelek párat, kipróbálom, aztán eladom, hogy ne legyek beszűkült egy készülékre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi Note 11 64Gb Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ aktiválatlan Független Apple iPhone 16 128GB ! 1Év nemzetközi APPLE GARANCiA
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- LG 65B4 - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Apple iPhone 15 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- LG OLED Televíziók: FRISS SZÁLLÍTMÁNY -30%
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest