Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• válasz Kacsanova #61754 üzenetére

Hát visszanézve a történteket - és a leírtakat - hw és sw hiba is lehet.

Mivel látszik, hogy tölt a telefon akkut betéve, ezért érdemes lehet megnézni az, hogy SP Flashtool-lal lehet-e menteni - readback opció. Ez igazából arra jó, hogy 1, lemented az aktuális állapotát, és kárt nem okoz a telefonban, hiszen kiolvas; 2, megnézhető, hogy van-e rajta módosított recovery (de ha a jól értelmeztem a kezdeti hozzászólást, akkor cwm van rajta)... meg egyébként sem árt egy mentés.
    Akár akku nélkül is lehet használni ezt a mentési módszert, bár a system, cache, data ez esetben le szokott állni hibával, ám a kisebb memóriaszakaszokat és partíciókat így is menti gond nélkül.

A kép tanúsága alapján a logo.bin működik, tehát maga a telefon 99%, hogy nem halott.

Ha hw hiba, azt távolról megmondani nehézkesebb.
    Amit meg tudsz nézni - és ugye említed is, hogy a power kicsit nehezebben ment.
    Vedd ki az akkut (ha kivehető).
    Próbáld meg megkeresni azt a pontot a power esetén, ahol úgy érzed, hogy kapcsol. Ha megvan, akkor tartsd nyomva a power gombot, és tedd be az akkut. Ekkor legalább egy apró "bekapcsolási villanást" kellene tapasztani, vagy szerencsés esetben elindul a telefon.

Amit pedig említettek már : zárlatos/féldöglött akku.
    Még ekkor is lehet olyat próbálni, hogy:
    Vedd ki az akkut (ha kivehető).
    Kösd össze a számítógéppel a telefont, akku ne legyen bent.
    Próbáld meg megkeresni azt a pontot a power esetén, ahol úgy érzed, hogy kapcsol. Ha megvan, akkor tartsd nyomva a power gombot, és tedd be az akkut. Ekkor legalább egy apró "bekapcsolási villanást" kellene tapasztani, vagy szerencsés esetben elindul a telefon.

Mos más ötletem nincs.

• aytukabozs

addikt

válasz Kacsanova #61754 üzenetére

egyrészt magadra válaszoltál, másrészt egy link nem ártana mert lehet hogy a mágusúrnak nincs kedve keresgélni mi a problémád... :D
    [szerk.]
    Hoppácska, bocs. látommár (merthogy felhíták rá a figyelmem) hogy vak vagyok. :P

megyek iszok 7 kávét... :)

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés