Hirdetés
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Meggyi001: Eldugott helyek Párizsban, amiket jó eséllyel még nem láttál...
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- sziku69: Szólánc.
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
citkar
addikt
válasz
fateless #61775 üzenetére
Azta mindenit, hogy ilyen nagyok az igényeid, pedig volt a kezedben biztos jó néhány vállalható telefon
Nekem is tetszik féli-meddig a K910, de az ára miatt hanyagolom, na meg a K900 még mindig határozottan tetszetősebb, csak hát a single SIM nem jön szóba (de amellett szinte unalmasnak is tűnikpersze csak számomra).
Az Iocean X8 megjelenéséről meg nem sokat hallani és utána míg tapasztalatok gyűlnek...na meg kérdés akkora méretűt akarok-e egyáltalán...(#61776) lazlogogola:
Mindkettő jó vétel, annyi, hogy egyiket sem forgalmazzák hazánkban hivatalosan, a Motorola magyar nyelve csak utólag került rá és ha frissíted szerintem az el is tűnik (ezzel kapcsolatban a MIUI ROM-ról nem tudok nyilatkozni, lehet az is ilyen). Ugyanezen oknál fogva mindkettőt külföldön fogják gariztatni, maximum az eladó postázza ki.
Szerintem azt vedd meg amelyik jobban tetszik.
Új hozzászólás Aktív témák
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- iPhone topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Energiaital topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autós topik
- Xbox Series X|S
- Építő/felújító topik
- Gumi és felni topik
- Robotporszívók
- További aktív témák...
- Xiaomi Mi 11 - 8/256 - szürke
- iPhone 15 Pro - 128GB - Black Titanium - Jótállással
- Xiaomi 13T Pro 12GB / 512GB Black Makulátlan állapotban! - Garancia 2027-ig a nextelshop.hu-ba
- Apple iPhone 15 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3536,100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Új áru!!! 09.23. Lenovo ThinkPad, X1 carbon, X1 Yoga 5-13. gen 12,5-15" all-in-one, Workstation
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest