Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:07:55

LOGOUT.hu

Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#48751) szabos válasza llll (#48750) üzenetére


szabos
tag

Amit néztem egy gagyi zte headset és egy olcsó nokia headset. A sajátja tökéletes volt, sony EX10LP füles tökéletes, verbatim füles tökéletes, bluetooth headset tökéletes, kínai bluetooth kihangosító tökéletes, lányom fülese tökéletes. Azt, hogy a két lom nem volt jó, nem éreztem olyan fontosnak,hogy a fórumba beírjam. Nem hiszem, hogy a telefon volt a rossz. És képzeld rendeltem egy ilyet, pedig ez jóval nagyobb:

- Tablet Asus MeMoPad FHD10 ME302C-1B012A A 4.2,32GB,WiFi,Bk,2GB,BT

Sőt, lehet majd karácsonyra rendelek egy Haier W910-et a lányomnak, mert sírt amikor megtudta, hogy eladtam....

[ Szerkesztve ]

(#48752) llll válasza szabos (#48751) üzenetére


llll
senior tag

az más :R

Soha többet DPD!

(#48753) instantwater válasza Lovi24 (#48745) üzenetére


instantwater
addikt

Asahi glass van rajta elvileg. Elvileg ugyanazt tudja mint a Gorilla csak a Corning helyett az Asahi a gyártó.
Van video, hogy nekiestek fúróval.

(#48754) interstate76 válasza fPApi (#48734) üzenetére


interstate76
addikt

Egyetértek. Én kínaitelefon-párti vagyok, de az eddigi 3-ból 3-mal mókolni kellett, hogy minden menjen rajta. Nem egy nagy statisztikai sokaság, de a fórumon is az jön át a legtöbb embertől, hogy vagy a GPS, vagy a mikrofon, vagy egyéb dolog miatt valamit állítgatni kell rajta, esetleg ROM-csere szükséges, továbbá a legtöbb esetben gyenge minőségű a kamera, a villanó pedig a vicc kategóriája. Ja, és előzetes kutakodás szükséges hozzá, hogy van-e az adott típuson visszajelző led, meg hogy az érintőgomboknak van-e háttérvilágítása stb. Azért ismertebb márkák esetében az előbbiekkel nem nagyon kell foglalkozni (pl. itt vigyorog mellettem egy sokéves HTC Touch Cruise és szépen működik rajta az állapotjelző led). Volt korábban nokiám, SE-m, HTC-m (mindegyikből több különböző típus), és egyiknél sem kellett egyik funkciójáért sem "megszakadni". Szóval én abszolút meg tudom érteni azt, aki nem vág bele ilyen jellegű kalandba.

Ja, és úgy olvasni pl. itt is meglehetősen sok megoldandó problémáról, hogy ide döntő többségében olyanok írnak, akik pozitívan elfogultak a kínai masinák irányába. Szóval hajrá kínai csodamasinák, de azt én sem értem, hogy minek kell lefikázni az itthon kapható, drágább modelleket.

Szerk.: szerintem nem lenne rossz az összefoglalóban egy kis gyűjtemény azokról a típusokról, amelyeknél nem szükséges sem ROM-csere, sem mobilnagybácsieszköztár, sem programok telepítése, sem voodoo-varázslat ahhoz, hogy minden, fent említett és egyéb alapfunkció működjön).

[ Szerkesztve ]

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#48755) Nuenue válasza laslie92 (#48716) üzenetére


Nuenue
csendes tag

Várunk egy beszámolót ha megjött! :K (engem érdekelne plz. hogy tud-e 900mhz-t is. A spec. az oldalon nem írja, de láttunk már karón varjút...)

A válasz mindig: 42

(#48756) dlaj


dlaj
őstag

Sziasztok!
Pár napja egy Lenovo A630 "boldog" tulajdonosa vagyok.
A problémám, amiben a segítségeteket szeretném kérni a következő: Ha a telefon sim 2-es (gsm) foglalatában lévő kártyáról beszélek, akkor a vonal túlsó végén lévő beszlő csak hangos sistergés és zúgás mellett hallja alig hallhatóan a hangomat. És én sem igazán hallom jól a másik felet. A sim 1-es foglalatban lévő kártyáról történő beszélgetésnél minden tisztán érthétő. Természetesen a két kártyát már próbáltam felcserélve is.
Nem tudom találkoztatok-e már ilye problémával? Beállítási gond lehet, vagy szoftveres gond? Természetesen a szülőföldjére a végső esetben visszaküldöm, de ezt jó lenne elkerülni.
Köszönettel...

(#48757) Lovi24 válasza instantwater (#48753) üzenetére


Lovi24
senior tag

Tervezed a megvásárlását vagy lemondtál róla? Én csak nemrég találtam rá ,így elég kevés az infóm róla. Tudom ,gugli a barátom,de láttam,hogy Te már régóta szemezel vele,így gondolom olvastál róla ezt-azt. Negatívum-pozitívum,tudnál mondani róla valamit?

Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!

(#48758) GIJoe válasza CoolBoy323 (#48746) üzenetére


GIJoe
addikt

szerintem sima TFT, melléteszem a Honor2őt, hát, igen az IPS ez a Doogee (nem)

(#48759) feca83


feca83
tag

Xiaocai X9
-Megérkezett- Minden rendben van a készülékkel - vékony - karcsú - csajos is lehet - de fiunak is jó persze.
Működésben gyors szép fényképek kevés gyári hülyeség de a gyári launcher az nem az igazi.....
De hardveresen jól muzsikál igy egy nap után. az akku még kérdéses - pár nap mulva mert az asszony csak rá ment a kábelell és közbe töltött.....de igy elsőre azt mondom, hogy erős használat mellett /2 kártya telefonálás wifi folyamatosan - netezés mellett 1 nap símán meglesz neki./ de majd ezt később... Röviden jó kis teló

1 Kérdés....Galériában vannak fényképek és ott a képre nyomva - megjelenik a megosztás gomb - de a facebook -viber - gmail nincs közte annak a párnak ami ott van,,,,, / lenyitottam hogy Összes/ de ott sincs :) hogy lehet oda varázsolni ezeket is ??? köszi

[ Szerkesztve ]

(#48760) instantwater válasza Lovi24 (#48757) üzenetére


instantwater
addikt

Tervezem.
Negatívumot nem tudok.

Pozitívum:
Ár/tudás
MHL
OTG
3000 mAh
Szép
Yamaha hangchip
FullHD
2/32 GB
Noti led
Rendesen világító touch gombok
Elvileg kesztyűben is megy az érintés
Elvileg két mikrofon van benne, így tud zajszűrést.
Elvileg Sony kamera van benne, de ha nem is az, vállalhatóbb képe van mint az átlagnak. Majd meglátjuk.

Most röppent fel a pletyka, hogy a következő szállítmányok valamelyikétől már NFC is lesz benne, de ez nem hiányzik.

[ Szerkesztve ]

(#48761) Lovi24 válasza instantwater (#48760) üzenetére


Lovi24
senior tag

Nfc-re nekem sincs szükségem-egyenlőre. Nekem az 1/4gb s változat is elég lenne,kb.minusz 60 dodó:) Egyébként a 1/4 és 2/32 ugyanaz lenne hardveresen,ezeket kivéve? Hdmi is pozitív,van egy Motorola lapdockom,így ezt is tudnám haszálni:) Még azért olvasgtok,de 2héten belül eldől. Jövő hét úgyis ünnap Kínában,aztán meg..Jiayu s1 sem rossz...

Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!

(#48762) Shummo


Shummo
aktív tag

Hali. A Thl w8s -emhez szeretnék ebayről venni olcsó fülhallgatót. az lenne a kérdésem hogy ti mit ajánlotok, csak mert van 2,amit még az SGS2höz vettem, de nem jó vele, gondolom mert más a kiosztása az érintetőknek. Az iphone kiosztás az jó?vagy mire keressek?
Köszike

(#48763) laslie92 válasza Shummo (#48762) üzenetére


laslie92
senior tag

Neveltni fogsz a THL gyári agyba dugós fülese volt hozzá jó! De aztán ajánotta az egyik webshop hogy nagyon jó hozzá az LTR fülesek rendeltem is egyet és nagyon jó minőségű! És olcsó úgymond! de viszont erzek a fülesek pl mással nem mennek! csak ha egy kicsit kintebb húzod!

Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C

(#48764) citkar válasza devast (#48634) üzenetére


citkar
addikt

"Lassabb, drágább panel (ha $220 a telefon akkor is drága a panel => valami máson spóroltak), többet fogyaszt stb."
Épp ezt írtam, hogy a minden napokban én nem éreztem különbséget, sem sebesség, sem fogyasztás terén, pedig épp a fullHD-nak volt kisebb akkuja (ugyan csak 400mAh-val).
A panel lehet drágább, de szerintem kb. 20 (max 30) USD lehet a különbség (ennél nagyobb különbség van két gyártó között, akkor is ha ugyanazt árulják), amit megér, ha maga a telefon jobban tetszik az embernek (legalábbis nekem) és más hátránya nincs, márpedig én nem éreztem semmiféle hátrányát, ezért sem bántam meg, hogy visszatértem a fullHD-s telómhoz a HD-ről (előtte szintén fullHD volt), de mint írtam, nem azért mert fullHD, hanem mert a telefon maga jobban tetszik és nem érzem hátrányát a fullHD miatt.
A fogyasztást teljesen túlspirázzák (nem érezni különbséget), a teljesítmény nagyobb szükségét is csak kevesen igénylik (ugyanazokkal a játékokkal elvoltam fullHD-n, mint HD-n), bár igaz, hogy érdemi haszna nem nagyon van, de emiatt kár kizárni egy készüléket, hisz a körülötted lévő mágneses mező mérésének sem veszed sok hasznát (legalábbis az átlag felhasználó), mégsem szűröd ki azokat a telókat amelyikben van iránytű.

(#48765) Dyingsoul válasza Shummo (#48762) üzenetére


Dyingsoul
veterán

Én Beats agybaduhós fülest (persze a kínait) használtam hozzá és jó volt vele. De sajna kontakt hibás lett, úgyhogy most én is fülest keresek. :(

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#48766) Ed3r_X_ válasza laslie92 (#48763) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Rendeltem egy ZTE V967S-t. Az oldalon nem írják hogy lenne hozzá fülhallgató. Működik hozzá a ZTE Skate-hez kapott? Mert pont van egy elfekvőben.

vitko: Nekem is meghalt a jó kis Sony. Leshetek másikat :(

Illetve mi most a jelenlegi best buy Kínából?

[ Szerkesztve ]

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#48767) giigz válasza feca83 (#48759) üzenetére


giigz
veterán

Én is ilyen telót rendeltem hétfőn, örülök neki, hogy az első benyomásaid jók :R

Majd pár nap használat, vagy 1-2 hét múlva is kíváncsi leszek a véleményedre :)

Azt lehet tudni, hogy honnan vetted, mikor rendelted, mivel jött? :)

(#48768) Dyingsoul


Dyingsoul
veterán

Hoppácska! :Y
Ismeritek a Humble Bundle-t? Nagyon jó kis játékok vannak most akciósan androidra, ha nem vágjátok katt a képre.

[ Szerkesztve ]

- Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

(#48769) Castell válasza interstate76 (#48754) üzenetére


Castell
aktív tag

+1

Valóban. Kínai telefont rendelni rizikós, bár nekem is az van hál istennek tökéletesen működik, de viszont mókolni kellett 2x is, hogy minden flottul menjen...

Így összességében megérte mert bő féláron vettem telót, de legközelebb biztos, hogy itthon veszek, talán amire elhasználom a mostanit addig az árak is rendben lesznek. Meg a biztonság, hogy ki tudja mi nem fog működni rendesen a kínából rendelt telefonon. Még egy kép megosztásnál hiányzó Gmail-es ikon is nagyon bosszantó tud lenni.. Az általad említett pocsék kamerákról nem is beszélve.

De szerintem mindenki eldönti, hogy vállalja-e kockázatot ezek tekintetében....

:))

[ Szerkesztve ]

(#48770) CoolBoy323 válasza GIJoe (#48758) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

van Neked is ilyened (is)?

Én mellé tettem az a660-at, és látszódik a hatalmas különbség!!

De a kamera az csak 3MP, pedig mindenhol 5-öt írnak (gyártó, doboz...)

[ Szerkesztve ]

(#48771) GIJoe válasza CoolBoy323 (#48770) üzenetére


GIJoe
addikt

ma jött meg a postán asszonynak vettem...akkor azt mondom gyenge minőségű IPS vagy inkább olyan mintha VA panel lenne :B

CUBOT C11- re lennék kíváncsi, fogok is rendelni csak éljem túl a jövő7et...

[ Szerkesztve ]

(#48772) CoolBoy323 válasza GIJoe (#48771) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

a660 után nekem csodálatosnak tűnik :U

(#48773) GIJoe válasza CoolBoy323 (#48772) üzenetére


GIJoe
addikt

ha az asszony fürdik megpróbálom lefotózni az enyim mellé téve, csak nem akarom hogy meglássa mennyivel jobb az enyim mert akkor nem fog neki kelleni, nőből van :DDD

[ Szerkesztve ]

(#48774) CoolBoy323 válasza GIJoe (#48773) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

nézd már majd azt is meg, h a fényképező hány megapixeles... videón is láttam, h 5, de nekem mégis csak 3at enged max :F

(#48775) CilaCica válasza RVR400 (#48722) üzenetére


CilaCica
újonc

Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni, melyiket vegyem?:
Prestigio MultiPhone 4500 Duo
Gigabyte Gsmart Maya M1 V2 (Dual SIM)
Acer Liquid E2 Duo - DUAL SIM
Teljesen szőke vagyok hozzájuk!

(#48776) instantwater válasza Lovi24 (#48761) üzenetére


instantwater
addikt

Ha az s1 is úgy jön ki mint a g4 akkor majd a Neot cseréled S1 re :-D

(#48777) KurtCobain válasza GIJoe (#48773) üzenetére


KurtCobain
őstag

Először úgy olvastam, hogy az asszonyt akarod lefényképezni... na, fárasztó napom volt. :DDD

Mmm'kay?

(#48778) Gyuc válasza GIJoe (#48773) üzenetére


Gyuc
aktív tag

Ha az asszony fürdik lefotózod?:D

Kurtcobain:bingo:)

[ Szerkesztve ]

(#48779) interstate76 válasza KurtCobain (#48777) üzenetére


interstate76
addikt

és (#48778) Gyuc

:C

téglalap, Amerika, hangszóró, hétfő... Nintendo Switch stílusú bt kontrollerek, Teclast tabletek (P26T, M40 Plus, M50) és PS4 játékok (Far Cry 4, Heavy Rain & Beyond Two Souls, Prey, The Evil Within 2)

(#48780) nbukta77


nbukta77
addikt

Szerintem kinabol sem mindegy, hogy mi. Egy zte vagy egy huawei- el nem hiszem, hogy problema lenne. Ezek nem noname gyartok.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#48781) cappa72 válasza nbukta77 (#48780) üzenetére


cappa72
nagyúr

Pedig ott is es a lenovonal is elofordul egy- egy hibas darab.

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#48782) r4dek válasza instantwater (#48760) üzenetére


r4dek
csendes tag

Szerintem nincs MHL, OTG (bár több szájt állítja, de rákérdezve már nem) OGS van de mivel védve az erősen kérdéses. De még így jó ár/érték. :)

(#48783) fateless válasza cappa72 (#48781) üzenetére


fateless
veterán

Aláírom, én is kifogtam egy hibás v967s-t - de ettől még nem gagyik a ZTE-k, ez már a sokadik készülékem volt tőlük.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#48784) nbukta77 válasza cappa72 (#48781) üzenetére


nbukta77
addikt

Persze en ezt nem is vitatom, de kisebb az eselye mivel ezek szallianak europaba es mas kontinensekre is igy nagyobb a minosegi kovetelmeny.

„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “

(#48785) laslie92


laslie92
senior tag

De most mindenki úgy csinál mint ha itt nem lehetne hibás készüléket kapni! csak nézzük a sonykat!

Galaxy A33 5G , Asus Tuf Gaming FX505DU, Volkswagen Passat B6 3C

(#48786) GIJoe válasza CoolBoy323 (#48774) üzenetére


GIJoe
addikt

még nem akar fürödni a drága, de valóban 3 Mp :(

úgyse fotózik, annyit... :U

[ Szerkesztve ]

(#48787) cappa72 válasza fateless (#48783) üzenetére


cappa72
nagyúr

Milyen hibába futottál?

Selenia 5w-40 motorolaj eladó! Na meg 4db Ford Kuga TPMS szenzor, 12k-ért

(#48788) ouzohuto


ouzohuto
senior tag

Es nem talalom...pls ha valaki tudja kivel beszeltem a kijelzo cseret szoljon!

XiaomI RedmI Note|||

(#48789) CoolBoy323 válasza GIJoe (#48786) üzenetére


CoolBoy323
nagyúr

pedig várjuk a képeket róla :D

van benne SD?

én megreklamálom, kérek refundot :P ;]
egyből PP-ra írjak vajon?! :U

(#48790) profi


profi
aktív tag

erre esetleg valakinek van ajánlata?

(#48791) Victoryus válasza profi (#48679) üzenetére


Victoryus
addikt
LOGOUT blog (1)

pl: Zte V970. Jó, stabil, nálam éppen kibír 2 napot.

Eladó Lego: 42139 All terrain vehicle

(#48792) fateless válasza cappa72 (#48787) üzenetére


fateless
veterán

Hang helyett mintha felerősített zaj lenne, tehát hangszóró probléma. Nem nagy ügy, csak bosszantó, hogy most várhatom a postázásokat. Ez van.

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#48793) b0bcat válasza szabos (#48726) üzenetére


b0bcat
addikt

Én ma vettem használatba a W910-emet, és most a hozzászólásod nyomán kipróbáltam az LG headset-emmel és a Sony fülhallgatómmal is (a gyáriját ki sem csomagolom :N), és mindkettővel kifogástalan a hangminősége. :K

És amúgy is nagyon tetszik. Igazuk volt a típust ajánlóknak: jól sikerült darabnak tűnik. ;) Prémium érzetet keltő kínai óccószág. :DDD

Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r

(#48794) Ed3r_X_ válasza b0bcat (#48793) üzenetére


Ed3r_X_
nagyúr

Csak melegszik mint a fene :U

“Songbird, Songbird, see him fly, drop the children from the sky. When the young ones misbehave, escorts children to their grave. Never back-talk, never lie, or he'll drop you from the sky!”

(#48795) fateless válasza b0bcat (#48793) üzenetére


fateless
veterán

A másik nagy hibája (az előttem szólón kívül), hogy hiányzik belőle egy SIM folgalat.
Egyébként remek lenne, tökéletes számomra - de ez súlyos "hiba".

"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

(#48796) Zeki válasza fateless (#48795) üzenetére


Zeki
nagyúr

Nem, a súlyos hiba, hogy nincs fehérben. :)

(#48797) leftyke


leftyke
aktív tag

Udv mindenki, kne nekem egy kis segítség Dual simesben. Az egyik 35 a másik 50-60. Legyen magyar menü, okos legyen és ha lehet mikor hívnak a másikat hivástartársra rakja. Viszoneladok es segítők válaszát várom. Akár privátban is

(#48799) PeetR válasza GIJoe (#48771) üzenetére


PeetR
aktív tag

Én rendeltem egy Cubot C11-et 1 hete kb., majd írok rólak 1-2 dolgot ide :K .

[ Szerkesztve ]

(#48800) KTU válasza citkar (#48764) üzenetére


KTU
addikt

túlspirázzák :N
túlspiláz :K
A német spielen szóból ered...

"Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G

Útvonal

Fórumok  »  Okostelefonok  »  Android dual SIM okostelefonok (kiemelt téma)
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.