Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- gerner1
- btz: Internet fejlesztés országosan!
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Hirdetés
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabos
tag
Amit néztem egy gagyi zte headset és egy olcsó nokia headset. A sajátja tökéletes volt, sony EX10LP füles tökéletes, verbatim füles tökéletes, bluetooth headset tökéletes, kínai bluetooth kihangosító tökéletes, lányom fülese tökéletes. Azt, hogy a két lom nem volt jó, nem éreztem olyan fontosnak,hogy a fórumba beírjam. Nem hiszem, hogy a telefon volt a rossz. És képzeld rendeltem egy ilyet, pedig ez jóval nagyobb:
- Tablet Asus MeMoPad FHD10 ME302C-1B012A A 4.2,32GB,WiFi,Bk,2GB,BT
Sőt, lehet majd karácsonyra rendelek egy Haier W910-et a lányomnak, mert sírt amikor megtudta, hogy eladtam....
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 14 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Üzleti előfizetők hirdetései
- Lenovo magyar laptop billentyűzetre van szükséged? Akármelyik verzióban segítünk!
- Beszámítás! Lenovo IdeaPad Gaming 3 Gamer notebook - R5 7535HS 16GB DDR5 512GB SSD RTX 3050 6GB W11
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G7 - i5-10G I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 14" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TBS docking station (210-AZBV)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest