Hirdetés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- pechman8: 300B vs. GU50: a Herceg és a Koldus
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tolvaj!
őstag
egyik sem. azaz új regisztráció, de arra nem kaptam semmit, és mostmár lényegtelen is, mert már ki van fizetve meg minden. nem ver földhöz így is 34 jó magyar pénzt vontak le, amit nem értek, de hát a bank tudja
elvileg 160 usd volt a végösszeg, de 148 ra jön ki kb ami a kupon értéke, viszont azt írta a paypal fizetésnél, hogy a kupon kód érvénytelen. én már semmit nem értek a lényeg, hogy meg van rendelve és majd remélem simán érkezik...
(#36086) sfbukfenc
igen, most ahogy átszámoltam aztlátom én is de nem értem, akkor miért írta hogy érvénytelen. le van ejtve megvan és kész ez a lányeg
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 15 Pro 128 GB Blue Titan, független, karcmentes, patika állapot, garancia: 2026.11.20
- Samsung Galaxy Z Flip 5 - 512GB
- IPHONE 16 PRO MAX 256 GB Fehér titán Kártyafüggetlen
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3613
- iPhone 12 Pro 128GB Pacific Blue - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3259,100% Akkumulátor
- Apple iPhone 16 Pro Max Natural Titanium Titán dizájn, Pro kamera 5 zoommal,120 Hz ProMotion,100%
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3614
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest