- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- Imilenni: Egy kis depi, remélem elfér itt :) 2#
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
fuze
őstag
válasz
ekrisztian #35097 üzenetére
A telefon nagyon jó! Nem fogod megbánni! Viszont sikerült egy hibás lészüléket kifognom. Maga a hiba annyira nem zavaró, de kérdés, hogy nem lesz e rosszabb. A hibáról...
Lehet újra kéne tennem a ROM-ot, de nekem egyelőre csak Defy-vel van tapasztalatom az meg jóval egyszerűbb mind ez az SP flah tool
Rá kell készülni. Örülnék ha csak szoftveres lenne a gond.
-
fotosjani
aktív tag
válasz
madrac #34994 üzenetére
Tényleg mosolygok rajtatok
Az a baj hogy fordítva ültök a lovon.
Ti azt várjátok (képletesen) hogy a KisPolski szalonban Mercedes motorral és Xenon fénnyel legyen felszerelve a 40-50eFt telefonotok, holott a BSI szenzoros 150eFt-os Galaxy S 4 sem készít sokkal szebb képeket.
S4 mintaképek (nem mókolt, mobilarenás tesztképek):
Zöld paca, barna paca, esti paca, -
fuze
őstag
minideal-es garanciális ügyintézésben tudna valaki segíteni? Az oké, hogy vissza kell küldenem, de nem ártana előtte értesítenem is őket erről, meg a hibáról. (Jiayu G3S)
Köszi!
-
GIJoe
addikt
válasz
madrac #35092 üzenetére
eh, ez baromság már elnézést.(úgy írod mintha csak az Alin lehetne ezt "csábító") pl a minidealre is vissza lehet küldeni, és gar is van teszteltem azért írom...
Valaki kinyomlálhatná már a topicot...Gerasz: Én Ftban utalok a paypalra és ő váltja át, miért minősülne ez bankkártyásnak?
Valami front van most?
-
forgonati
őstag
Valaki nem tudja hogy a Minideal milyen színű tokot ad gift gyanánt? Olyat ami megy a telefon színéhez, vagy olyat ami épp a kezükbe akad? Mert amit én rendeltem telefont, ott nem lehetett kiválasztani a tok színét... De láttam ott a képeken hogy van nekik kék meg pink is. Nagyon ajánlom nekik hogy a fekete telefonomhoz fekete tokot küldjenek
-
Aksomatic
senior tag
Minidealen van első vásárlásnál kedvezmény?
-
CoolBoy323
nagyúr
válasz
ekrisztian #35076 üzenetére
Feltettem a buziboxot igen.
Nem tudom, h jol allitottam e be... Pl ez a fajlkeresos cucca, j auto van manual nem tudom h mukodik, medt manualra bokve nem tortenik semmi, nem dob fel egy ablakot sem. A teszt sem volt jo.
-
EczkE
veterán
A rendelt telefont alapból giftként küldik vagy ezt valahol jelezni kell külön rendelésnél?
-
laslie92
senior tag
válasz
Killerlaca #35060 üzenetére
UPS Sorry Ment Privát!
-
Švejk
őstag
Tmallboxos a kicsike. De leginkább Aliexpressen lehet kifogni ilyeneket, ott a kisebb eladókat rá lehet bírni az adakozásra. Az más kérdés, hogy én 20$ fölött nem nagyon rendelnék Aliról.
Az Antelifet nem ismerem, de a nyomkövetős topicban rájuk keresve rengeteg rosszat olvastam. -
ekrisztian
őstag
válasz
CoolBoy323 #35066 üzenetére
Szia.
Busybox fent van?Buttonled rendesen beállítva?Logba megjelennek a notific?
Tesztre villognak a gombok?
Várakozást állítottál be?Alapon 300s a várakozás.Csak utána ad jelet. -
RVR400
veterán
válasz
Helltak #35067 üzenetére
Happy hourral 5 db, amúgy alin meg 145-ért vihető Top Rated eladótól...
(#35070) Ájvé: Én is OTP-s vagyok, nekem kb mindig az MNB-s középárfolyam környékén váltják, ami most egyébként 226, de a fentebb linkelt OTP-s deviza eladási 228 Ft, tehát itt csak 2 Ft a különbség, ami 1 % sincs.
-
Ájvé
veterán
Nekem így számolták:
From amount 34,899 HUF
To amount $148.00 USD
Exchange rate: 1 HUF = 0.00424080 USD
2013.06.27-én lehet nézni az árfolyamokat, mert aznap rendeltem.
Ez 235 Ft/$, szóval ez magasabb mint az eladási árfolyamok általában.
Itt van valuta váltó, ez nagyjából jó eredményt ad:
valuta váltó
Fordított valuta árfolyam váltót kell nézni.
200$ így 46-48E Ft között mozog. -
CoolBoy323
nagyúr
Nem talalok megoldast arra, h hangero gombokkal ebresszem fel a telcsit. Nem tudtok segiteni?
Illetve a notif led csinalas a kapacitiv gombokbol sem jott ossze a buttonledel... Lehet a w100 unsupported?
-
PREM1Z
tag
Véleményeket kérnék melyiket érdemes választani:
Star Q9000 erről valami vélemény? érdemes star telot venni mert hallottam hogy nem valami jó minsőgéűek illetve mekkora supportja van?
Vowney V5 csupa jó dolgokat hallottam róla eddig ez a nyerő nálam
iNew i3000 myaudio csájna megfelelője
Melyiket érdemes választani? Egyenlőre ezek között vacilálok.Fontos lenne a community ill. support a romok miatt. -
-
GIJoe
addikt
válasz
RVR400 #35061 üzenetére
sokszor leírtam, de most is leírom.
csak a bankoknak ennyi, ez hivatalos középárfolyam
tehát a kereskedelmi bank még rátesz valamennyit, vagy
a paypal számol rá még bőven, én inkább egy OTPs árfolyamot nézek
Deviza eladási eladási sor... -
RVR400
veterán
válasz
ouzohuto #35056 üzenetére
Lehetetlen, mivel ennyi az árfolyam.
Tehát 200 dollár már 45 fölött van. -
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Feltettem a zopo810-re egy ismert 3betüs navigációs szoftvert.
Az a gondom, hogy a navigálás az halkról indul és egyre hangosodik.
Minden utasításnál és még a menüben is ha lépkedek.
Ha van valaki akinek szintén ez a navi van fent és rendesen megy legyen olyan kedves írjon nekem privátban.
Nem tudom, hogy ez telefonbeállítás vagy valami más hiba.Köszönöm
-
EczkE
veterán
Kérdeznék még. Olvastam valakitől, hogy rendelt külföldről telefont és csak úgy kapott ajándékba fóliát meg tokot. Ez mennyire jellemző a kinti cégeknél? Ha rendelnék telefont nem lenne ellenemre ha kapnék ilyet mellé ajándékba.
-
BullZeye
veterán
Minidealen hol írják, hogy fél év a garancia? Valamiért nem lelem, mert itt csak annyit hova kell vissza küldeni de időtartamot nem.
-
Rich49
tag
-
Rich49
tag
Szerintem..
Megkérdeztem őket pénteken,azt mondták hogy jövő héten elvileg kapnak még belőle. -
EczkE
veterán
Üdv a Uraknak!
Vowney V5-öt honnan érdemes rendelni? Ár, megbízhatóság, szállítási idő, vámon átcsúszás ilyesmi.
Előre is köszönöm!
-
-
Rich49
tag
válasz
instantwater #35036 üzenetére
Ha jól tudom akkor 1 év
-
bokaszalag
csendes tag
válasz
dave93 #34992 üzenetére
Szia, én innen raktam fel a Haier 718-ra az 1.1-et. Az is elég jó ahhoz, hogy nem akartam még róla updatelni. Most nem tudom megnézni, de úgy emlékszem, hogy magyar nincs benne. Ahogy néztem, a 4-esben már van, ahogy CWM-is.
Más: meg tudjátok mondani, hogy melyik 4 magosban van iránytű is?
-
hunaqua
addikt
Azért elindult lefelé a Lenovo P780 ára.Most már 300usd.Szerintem 3-4 hét és 250 lesz az ár,és akkor már erősen ajánlott lehet.
http://www.aliexpress.com/item/Freeshipping-original-Lenovo-P780-P770-MTK6589-Quad-core-4000mah-big-battery-4GB-1GB-5-0-1280/1039511314.html
-
ouzohuto
senior tag
Na most neztem meg rendesen tesom Thl w7st es 1 dolog kivetelevel minden popec.
A telefon bitannagy!szeltebe hosszaba vastagsagaban, de gyonyoru a kivitelezes es anyaghasznalat en semmifele kulonbseget nem tudok felfedezni a note 2 hoz kepest.
Kamera szep kepet csinal(persze viszonylag), bar K1 em szebbet es valamiert eleg lassan exponal :S
Aksi jol birja 1 nap tesomnal szoval
Ja minideal kicsit extrazott 2 tok egy kemeny egy flip rajta folia csomagban +1, 2 aksi ugye es fules.
Ami nagy negativum, hogy a kijelzo szinek tekinteteben messze elmarad a K1 emtol :S hetfon 2 telefont is megnezek(a820 es w8) megnezem hozzajuk kepest milyen.
Roviden ennyi -
-
CoolBoy323
nagyúr
ButtonLED-et hasznalta vki thl w100-on?
Nekem nem sikerult mukodesre birnom...Es a hangero gombbal valo kijelzo felkeltes is egyszer mukodott csak (keylaout atiras)
-
kosturica
őstag
Van valakinek infója arról, hogy a THL w9-nek van-e noti ledje? Milyen minőségű a THL-ek kijelzője? Ezek a krómhatású műanyag csíkok mennyire kopnak az idő haladtával?
-
Thrawn
félisten
válasz
Turbobacsi #35025 üzenetére
De igaz. Itt egyetlen csomagról tudok amit az olvashatatlan címzés miatt küldtek vissza. Az összes többi más okból (ki tudja miért) pattant vissza, nemcsak nálunk, hanem más országokban is. Maguk a kínai boltosok is panaszkodtak SP-ra, hogy valamit nagyon megkavartak (csomagok vesztek el, stb).
-
Minstrel
senior tag
A használat során a két mag és a négy mag közötti különbség nagyon észrevehető? pl. játékokkal?
Mert Lenovo P770 és A830 a kiszemelt, de egyiknél az akksi tűnik jónak, másiknál pedig a négy mag. -
Aksomatic
senior tag
válasz
Turbobacsi #35025 üzenetére
És a pénzt visszakapták?
-
Rich49
tag
válasz
instantwater #35022 üzenetére
Barátom rendelt 1 hónapja mixeshopnál telefont DHL-el,neki nem vámolták.
-
Thrawn
félisten
válasz
instantwater #35022 üzenetére
Nem a Tmallboxos csomagokat dobja vissza a posta, hanem azokat a csomagokat, amiket Singapore Post hoz(ott volna).
-
-
Thrawn
félisten
válasz
instantwater #35019 üzenetére
Nem, csak 99%.
-
Etotalk féle free dhl t 100% hogy vámolják?
-
amisis
aktív tag
Jo reggelt mindenkinek!
Azt szeretnem kerdezni hogy a kedves
tagok kozul vki bitorol itt Umi S1 et? -
tolvaj!
őstag
válasz
kretenallat #35008 üzenetére
jiayu g2s esetleg. 4" qHD 2x1,2 ght (mt6577T) 1 giga ram.
-
válasz
a g4 kisebb mint a g3, szoval nem is olyan nagy tepsi!
-
gps76
őstag
válasz
4"-ban létezik négymagos MTK-s?
Mert kétmagossal nem nagyon érdemes foglalkozni,annyival nem olcsóbb. -
kretenallat
senior tag
Sziasztok! Egy ideje olvasgattam telefonok után, már majdnem el is határoztam magam egy Jiayu G4 mellett, de most jöttem rá, hogy az nekem hatalmas lenne... Nincs véletlenül valami 4"-os chinaphone normális hardverrel? 1 giga ram, vmi normalis proc, korrekt felbontás?
-
Raqueia
tag
válasz
Aksomatic #34990 üzenetére
Én két napja kaptam vowney v5öt. Nagyon tetszik. De tényleg. Minden mukodik rajta. Ha az ára nem számít akkor zte. ha igen akkor nyugodtan v5. Azt hittem nem fog tetszeni ez a fekete fehér ház, de mostmár nem rendwlném csak ilyenbe. Nagyon csecse. Amit Bagira is írt a kijelző erős nyomkodás - színeződés ügyben az igaz, de csak olyan mértékű nyomásnál ami semmilyen üzemi körülmény esetén nem életszerű. Nekem nem tűnik rózsaszinesnek a kijelzo. Szuper.
-
janakbacsi
őstag
zopo c2 világítós gombjai nagyon halványak. lehet ezen segíteni? köszi.
-
pusi1981
aktív tag
Jiayu g3s kódja van valakinek jövőheti rendeléshez kellene minidealról.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3279, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- Felújított számítógépek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Tenda RX2 Pro Wifi6 Router
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest