Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- bambano: Bambanő háza tája
- Hieronymus: Kalózkodás. Kalózkodás? hozzászólás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cyborg
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
Az nem rossz eredmény!
Én is az üzemidő fetisiszták táborát erősítem, a Defymmel nem merek elindulni hosszabb távra, csak, ha tele van töltve, mert ha gps-ezek, telefonálok, meg netezek picit, nem bír egy napot, és az antutu battery testben is 2:30 a max, amit bír, az nem sok szerintem.Egyébként lehet tudni, ezek a kínai gyártók milyen gyártótól rendelik az akksit, vagy saját maguk fejlesztik?
... nem értem, hogy az az 5 collos ZTE két embernek is 1000 fölött csinált Antutu Battery Testben 2500mAh-s akksival, a Jiayu G4 pedig 4,7-es kijelzővel csak 850 körül csinál a 3000mah-s akksijával.
Gondolom ez a különbség a cellák minőségében keresendő, mert nem hiszem, hogy szoftveresen ennyi pluszt lehet nyerni. -
blueye
veterán
Sokan vártok ilyesmire (4,5"): oppo-find-5-mini
-
-
blueye
veterán
válasz
banderasz77
üzenetére
Jó. Csak az olcsóbb áron nehéz lesz megszerezni.
-
banderasz77
addikt
Ez is elég jó egy csajos telónak nem? Főleg ennyiért.
-
Zeki
nagyúr
válasz
instantwater
üzenetére
-
kcsa
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Segítek, bár gyakran váltogatsz elképzeléseket

ZTE: minden méretében kisebb (ThL ahogy nézem nagy durungokat gyárt, W100 is elég nagy - tudom, most adtam el), nagyobb akkuval, kisebb fogyasztású HD kijelzővel és procival.
ThL: Nagyobb, kisebb akuval, nagyobb fogyasztású alkatrészekből, két akkuval, amit soha nem fogsz cserélgetni, mert kényelmetlen külön tölteni és vinni magaddal.
Nálam eldöntött kérdés.
-
alázógyík
addikt
válasz
instantwater
üzenetére
Még 1 ilyen döntésképtelen embert nem láttam.

Minden percben másikat akarsz megvenni, de aztán mégse.
-
kunasgabi
tag
válasz
matrody
üzenetére
Szia! Azt szeretném kérdezni,hogy a magyar nyelv mennyire teljes benne és hogy az eddigi használat során mennyire vagy elégedett vele. Előjött e már valami hibája,vagy valami bosszantó probléma. Wifi gps milyen.valamint fóliát tokot tudod e hol lehet találni hozzá. Köszi

-
válasz
grizlisandor
üzenetére
Szia! Nekem w7-em van, nem tudom, hogy w7+ vagy w7s de nagyon jo kis telefon. Abszolut megbizhato, gyors, szep kepernyo. Mtk6589 1.2ghz proci , 4gb rommal szerelt feher verzio. Amugymeg figyelni kell vasarlaskor mert van ahol a w7+ csak a 6577es soccal szerelt verziot jeloli! En jol elvagyok a 4gb-ossal is, de szerintem mostmar elhanyagolhato az arkulonbseg a nagyobb rommal szerelt verzional, uh en a nagyobbat vennem. Egyebkent szerintem feherben nagyon tuti

-
alexw801
senior tag
válasz
tolvaj!
üzenetére
Nagyon találó a mottó, amit közleményeid alá szerkesztettél, talán magadról szól?
2 hetet voltam nemrégen Kínában, hát nem az a helyzet, amit vélelmezel.
Emellett a vásárolt ZTE okostelefonhoz grátisz 2600 mAh Power Bank-ot adtak ajándékba, hogy ne kelljen szétfeszegetni az akku csere miatt. -
válasz
grizlisandor
üzenetére
Thl W7+ és a W7S között milyen különbségek vannak?
Az előbbi fehér és 4 giga tárhellyel rendelkezik, utóbbi szürke és 8 giga -! -
válasz
instantwater
üzenetére
igen, igen.
rendeltek mar onnan.
es van benne magyar nyelv. no persze nem 100%-os a magyaritas benne, de van. -
válasz
instantwater
üzenetére
Rendelt már valaki A820 at a tmallboxtól?
Van benne alapból magyar nyelv, vagy kérni kell? [Azt írják, van benne, de én már nem hiszek el a kicsi sárgáknak semmit
] -
válasz
instantwater
üzenetére
De most akkor tudja a 900 at 3G n vagy sem?
[Bocsi, teleszemeteltem a topikot
] -
válasz
instantwater
üzenetére
v987 mellett szól az is, hogy elvileg RDS es a rádiója, valamint az OTG t is támogaja, ahogy itt a topikban olvastam.
-
Segítsetek a döntésben kérlek.
ZTE V987 vs. THL W8 BeyondZTE V987
+Nagy akku (itt az akkuidőb*zi szól belőlem)
+900 MHz 3G (Bár nem vodás vagyok, szóval mindegy kb)
+márka (megbízhatóság?)
+jó kamera
-'csak' HD felbontás
-jobb tudású 'nonamebb'-ekhez képest 'drága'
-baloldali vissza gomb
-'csak' sima MT6589, bár HDn annyit tud antutuban mint a Turbo FHDn.THL W8 Beyond
+FullHD (itt a pixelb*zi szól belőlem)
+2 akku
+Gyorsabb poci MT6589T, ez egy újabb lépcső a fejlődésben (bár ritkán játszom)
-sz*rszung szappantartó design, de meggyőzhető vagyok
-fizikai home

Köszönöm.
-
-
blueye
veterán
válasz
instantwater
üzenetére
Nezd meg holnap...
-
válasz
instantwater
üzenetére
Persze, hogy lehet.
-
Lampard19
tag
válasz
instantwater
üzenetére
Hát ott van, látod. Amúgy miért ne létezne, hatalmas haszonnal dolgozik mindegyik, a minideal se ad kvázi olcsón semmit, mégha nekünk megéri is.
-
Létezik ekkora árkülönbség?
THL W8+
Minideal: $245
Tmallbox: $229 (paypal feevel) -
Helltak
őstag
Nincs esetleg olyan Zte V987 tulaj aki cserélne egy Zopo C2-re?
Ha igen, dobjon egy pü-t!
Elnézést az offért!
-
falijja
őstag
válasz
CoolBoy323
üzenetére
Szerintem te is gondolod mire értettem....szóval akkor ebben vajon az a szar fajta TFT van aminek 0-a a betekintési szöge vagy az aminek 178 fok és nem invertálódik a színe semmilyen szögből......?
-
Víz Elek
senior tag
-
Víz Elek
senior tag
Szerintetek egy THL W100-as készüléket rendeljek vagy pedig egy POMP W89-et ?
-
Elektrosokk
veterán
válasz
ekrisztian
üzenetére
Én szívesen kimentelek ha cserébe válaszolsz az iománt feltett kérdésre

-
V.Dave
senior tag
sziasztok maximum 35-40ezerért milyen telefont ajánlanátok? Dual sim, és android ez a két kitétel válaszaitokat előre is köszönöm
-
Lampard19
tag
Van bármilyen módja, hogy a játék mentését más telefonra átvigyük és működjön??

Megfogok őrülni ha elvesznek a level szintjeim/pontjaim a játékaimban. Tehát thl w100-amból pl helium backupal csinálok a játékról csak adat mentést és az új telefonra felteszem a játékot és csinálok egy adat visszaállítást a játékról az úgy nem jó?
Vagy bármilyen más programmal, csak működjön -
gyuszito
senior tag
Skacok! Fényérzékelõ szenzort hol tudok kalibrálni bruti kínafonon? Caesar A9600 Zopo ZP910 rõl van szó. Változik szépen, a fényerõ, de nagyon minimálisan...
-
tolvaj!
őstag
válasz
b0bcat
üzenetére
és blueye (#35652) azt felejtitek el, hogy kínában vannak területek, ahol nem úgy van mint nálunk, hogy kocsma vagy benzinkút és fingasz egyet konnektor. ezek a készülékek elsősorban belpiacra készülnek a saját viszonyaikat figyelembe véve és vannak olyan területek ahol nem teljesen megoldott az áramellátás napokig is akár. nem mellesleg van náluk elég természeti csapás is. a japánok az IP szabvánnyal vértezik fel a készülékeiket a cunami ellen a kínaiak meg hosszabb üzemidővel, hogy segítséget lehessen hívni.
-
b0bcat
addikt
válasz
blueye
üzenetére
"egyre több kínai telefont adnak 2 aksival...."
...aminek nagyobb kapacitású akkumulátoroknál nem is látni sok értelmét, ha egyszer több napot is kihúznak velük alapból a készülékek.
Meg te magad is amellett érveltél az előbb ugyebár, hogy akárhol és akármikor lehet tölteni a telefonokat, tehát a pót akkunak tényleg akkor lehet haszna, ha tényleg az Isten háta mögött vagy egy hosszú hétvégét áram nélkül.
(A feleségem már el is hagyta H7100 pót akkuját, de előtte sem igazán cserélgette...) -
blueye
veterán
válasz
BullZeye
üzenetére
Én a te felvetésed nem értem

@b0bcat: " Lehet, hogy csak pszichésen pozitív érzetű dolog," így, így, lassan mindenki ezt a dolgot emlegeti, pedig sokkal egyszerűbb tölteni reptéren, kocsiban, világvégén...

Sőt, h ON legyek egyre több kínai telefont adnak 2 aksival....
Ráadásul 1 hétvégén a "csapatban" lassan mindenkinek egyforma töltője van, kivéve az OFF iPhone-osokat

-
Elektrosokk
veterán
sziasztok.
ezekre az mtk platform telókra lehet találni miui romot? lenovo 820, star s5. vagy valamin 5 colos ebben az árban amit ajánlanátok..? kösziii.
az sem baj ha használt és itteni fórumtársé... -
b0bcat
addikt
válasz
BullZeye
üzenetére
"...melyik jobb, ha naponta 1x kell rádugni töltőre, vagy ha egy hétvégét kényelmesen elbír az akksi."
Én ugyan nem titkoltan akku üzemidő fetisiszta (AÜF
) vagyok, megértem kék szem kolléga felvetését. Nem mindenkit irritál az, ha naponta akár egynél többször töltenie kell a telefonját. (Ami nem feltétlenül a gyenge akku miatt van, hanem lehetnek a júzernek a használati szokásai is extrémek...) Velem nem kizárt, hogy az a baj, hogy szinte kivétel nélkül mindig is olyan telefonjaim voltak (most nem fogom felsorolni őket a Siemens S4-től kezdve...), amelyek jól bírták szuflával az én használati szokásaim mellettSzóval ez az egész egyéni preferencia kérdése nagy mértékben szerintem. (Ahogyan a PPI-fetisizmus is az. Ott például nincsenek nagy igényeim valami miatt. Talán a Siemens S4-re vezethető ez is vissza...
) -
fila
senior tag
-
-
b0bcat
addikt
válasz
blueye
üzenetére
Ez jó kérdés. Lehet, hogy csak pszichésen pozitív érzetű dolog, hogy nem kell "minden pillanatban" attól tartani, hogy lemerül a telefonod. Tény, hogy ritkán kerül az ember olyan helyzetbe, hogy ne tudná tölteni a telefonját. Ma már szinte mindenhol vannak USB aljzatok (nekem még a kocsiban is van USB-s töltőm), ráadásul ma már szinte minden készülék szabvány micro USB aljzatot használ... De akkor is jó érzés, ha nem kell minden este tölteni.
Szerintem.U.i.: Nekem közel egy évbe került eljutni odáig az Y200-zal, hogy a wifi-t ne kapcsolgassam rajta, és így "esett" le az üzemideje 3-4 napról 2-3 napra.

-
-
b0bcat
addikt
ZTE V967S akku használati tapasztalat:
100 -> 4%
bekapcsolva töltött idő*: 3 nap 23 óra 27 perc (lényegében 4 nap)
ebből:
- képernyő**: kerek 5 óra
- wifi: 3 óra 47 perc (nem tartom bekapcsolva, csak ha szükség van rá)*éjszaka nincs trükközés repülő móddal, meg ilyenek

**fényerő: gyenge és középső állás között általában (többnyire automatán, verőfényben ritkán használva)telefonálás: összesen max. 1 óra
Angry Birds: kb. 3 óra (a fiam játszott vele ofkóz, nem én
)
3G hálózat az első éjszaka után kikapcsolvaÖsszesítve: bitang.
Erről az akkuról már el is hiszem, hogy 2500-as. 
Persze "hárdkór júzerek" nyilván le tudnák egy nap alatt is meríteni...

-
alexw801
senior tag
válasz
hungobungo
üzenetére
De Bruno barátunk összeköti a V970 és V987 telókat, ugyanúgy kell "mókolni" (ahogy egy okos mondja fentebb...)
-
ekrisztian
őstag
Sziasztok!
Ha lenne valakinek valami oknál fogva, Lenovo A820-hoz tok,fehér vagy pink,kicsit duzzogva zöld és kék is jó
akkor én azt átvenném.
THX!
-
Thrawn
félisten
Eh, pedig két smileyt is raktam

-
tolvaj!
őstag
nem tévedsz. kis oktatóanyag.
-
tolvaj!
őstag
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Tudna nekem segíteni valaki abban ,hogy ha egy rom-ban van recovery is és recoreyből installálom(install zip from sd card paranccsal) akkor a régi recoverym marad?
jah és a bootnak mi a limit 6mb?
Köszönöm
-
-
amisis
aktív tag
válasz
grizlisandor
üzenetére
Igazad van ennyemen is 4.1.2 van csak amikor meg rendeltem akkor meg nem volt nalam. De javitom koszi.
-
matrody
csendes tag
Cubot Gt99-el készült tesztvideó és képek, ha valakit érdekel esetleg.
http://www.youtube.com/watch?v=BbiFySiv2oE&feature=youtu.be -
válasz
amisis
üzenetére
(#35401) amisis: Köszönöm, meglesem! Csak 4.1-es oprendszert írnak mindenütt...
(#35403) beers, (#35404) CoolBoy323, (#35405) madrac, (#35409) M3oH): Bocsi, nem akarok hülyeségeket beszélni, összekevertem egy másik telefonnal!

(#35405) madrac: Hivatalos oldalon, minden elérhető Thl W8 telefonhoz 4.1-es oprendszert írnak!
- Jiayu G3S
- ThL W8
- Zte v987
Esetleg még a trióhoz kiegészítés?
Thl W7+ és a W7S csak kinézeti különbség van meg, hogy az előbbiben 4 giga tárhely, utóbbiban 8 giga?
-
falijja
őstag
Hello valakinek valami tapasztalata a inew i2000 -ről....ilyent szeretnék rendelni....üdv.
-
amisis
aktív tag
FAEA F1 nek a cikkjet most bovitem ha van kerdesetek irjatok le es akkor bekerakom a tesztbe.
A bemutato itt olvashato. 
-
DGC
csendes tag
Iocean x7 nél is elkezedett foltosodni a kijelzőm. Ez már a második kinai telóm anim ezt tapasztaltam

Erre van valami megoldás vagy kijelző csere? -
pusi1981
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Na akkor megrendeltem én is.
43.939 forintot vont le.
Remélem ideér még a hónapban....
-
csibe1
addikt
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Az oldal tetején ott a "language look here" felirat.
-
pusi1981
aktív tag
válasz
Turbobacsi
üzenetére
Ok akkor rendelem, én is.
Remélem hogy benne lesz.... -
slezakimi
senior tag
Sziasztok.
Umi X1S van itt valakinek,vagy esetleg volt?

-
pusi1981
aktív tag
Minidealen hol tudom megjelölni ha magyar nyelvet akarok vagy oda írni nekik valahova?
Most rendelném a G3S-t de sehol nem találom ezt az opciót ...
Mondjuk most nézem, hogy alapból benne lenne?
[link]Language look here alatt ott figyel a magyar is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 12600K / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 512 SSD!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i7 16GB 500GB 5300M 4GB macbook garanciával hibátlan működés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3109
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3320
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450 - i5-5GEN I 8GB I 240SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

]

Meg te magad is amellett érveltél az előbb ugyebár, hogy akárhol és akármikor lehet tölteni a telefonokat, tehát a pót akkunak tényleg akkor lehet haszna, ha tényleg az Isten háta mögött vagy egy hosszú hétvégét áram nélkül.

)
Erről az akkuról már el is hiszem, hogy 2500-as.