- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueye
veterán
válasz
Elektrosokk #35886 üzenetére
Nem.
-
chab7
addikt
Ezt melyik programmal nézitek? Kipróbálnám én is hogy milyen "zászlós" holdakat lát a Defy. (Hasonlításképp a csájnafonokhoz).
Más: Ha jól értelmezem akkor a http://www.zopomobileshop.com/ nem az olasz bolt hanem a kínai? Ha igen, akkor innen érdemes rendelni vagy inkább ne mert ezekez hamarabb megvámolják mint a mezei webshoposokat? Van valakinek már személyes tapasztalata ezzel a zopomobileshoppal?
-
válasz
interstate76 #35895 üzenetére
Azért keress rá még, hogy milyenek a G2-k, mert emlékeim szerint volt jópár kiadása, ami megnehezíti a ROM-ok kiválasztását. (Vagy 4-félére emlékszem) Ezen kívül változó minőségűek a kiadott példányok.
-
interstate76
addikt
válasz
cappa72 #35887 üzenetére
A Jiayu G2-t néztem korábban, a kiszemeltek között volt, nem tudom, miért húztam ki a listáról, hisz az IPS kijelző miatt egyértelműen jobbnak tűnik, mint amit én linkeltem, köszi!
(#35883) blueye Kösz Neked is! A w100 gondolom elsősorban támogatottságban jobb a GT99-nél, ill. abban, hogy 2 akksit adnak hozzá (előlapi kamera felbontása nem olyan fontos, a képernyő és a hátoldali kamera felbontása pedig rosszabb - persze ettől még akár sokkal jobb képeket is csinálhat).
-
cifram
csendes tag
válasz
Elektrosokk #35891 üzenetére
Én még nem rendeltem, ma reggel találtam csak.
Most tervezem az olaszból. -
cifram
csendes tag
válasz
Elektrosokk #35872 üzenetére
Én nem vagyok kint, de reggel beraktam a kosárba és ahogy néztem 200 dollár felett ingyenes a kiszállítás.
A 200-asra rászámolta a szállítási díjat, viszont a 910-re (tokkal 202 dollár) nem. -
sasa311
veterán
-
válasz
Elektrosokk #35882 üzenetére
Itt is lehet venni ... sokkal drágábban.
Maradj ennél a boltnál
-
válasz
interstate76 #35880 üzenetére
-
csonkadavid
tag
Lenovo a800 tulajok figyelem.
Aki azzal küzd ,hogy kevés a ram, meg laggol a teló.
Alighanem megtaláltam a megoldást.
[link]
Ez a rom tökéletes.
Gyors,sok szabad ram (220-250 Mb induláskor)
Twrp recoveryből kell feltenni.
Gps tökéletes.
A rom angol,de hungobongo leírása alapján magyarítva kb 80%-os.
Az összes gyári lenovo alkalmazás működik angolul. -
blueye
veterán
válasz
interstate76 #35880 üzenetére
Legyen 4,5" és w100.
-
interstate76
addikt
Sziasztok!
Segítség! A család egy hölgytagjának okostelefonra lenne szüksége, a főbb kritériumok az alábbiak:
- ár max. 150 USD
- max. 4"-os méret
- android
- GPS
- árkategórián belül a lehető legjobb multimédiás képességek (elsősorban fotó- és videókészítés terén)
- min. 512 MB RAM
- minél jobb kijelző (ha belefér, akkor IPS)
- 2 magos processzor (persze itt sem baj, ha jobb)A ChangJiang A5000-est és a Cubot GT99-est néztem ki (a 4,5"-os méret talán még belefér), mint olcsóbb és drágább verziót.
Segítségre van szükségem, ugyanis egyrészt nem tudom, milyen képeket és videókat lehet velük készíteni, márpedig ez fontos szempont, másrészt pedig nem vagyok otthon a témában, így könnyen elképzelhető, hogy nem is figyeltem oda 1-2 fontos kritériumra keresés közben, szóval a segítségeteket kérem, hogy megtaláljam a fenti szempontoknak megfelelő bestbuyt. Előre is kösz!
-
Ez egy "idősebb" készülék, tavaly nagy sláger volt, igaz jóval drágábban.
A fenti áron felül még 52USD a gyorsposta, de két-három napon belül a kezedben van a telefon garantáltan vám/áfa-mentesen.sasa311 #35843
A Haier w910 és a Lenovo A660 nem összevethető telefonok. Most csak w910 van itt nálam, de nagy különbség van a kettő között. Akinek nem kell a dual SIM, annak bőven megéri picit többet fizetnie és a Haier-t vinnie haza (Pedig amikor n vettem a Haier-t, akkor még 54 USD volt a két telefon közötti árkülönbség.)Cyborg #35700
Sok akku esetén csak egy jól hangzó adatot adnak meg, í]y szerezve vásárlókat, akik csak a számadatok után mennek. De ezt már sokszor beszéltük itt, csak a felhasználók egy jelentős része inkább szeretne hinni a mesében. (Olyan ez mint az autók km-számlálója - milyen jó is elhinni, hogy egy 10 éves dízel autó csak 149.000km-t futott...) -
cifram
csendes tag
-
ouzohuto
senior tag
válasz
Elektrosokk #35849 üzenetére
Persze, ocsem tegnap ejtette le es mar 2 kijelzoje van
-
gps76
őstag
válasz
sanros #35848 üzenetére
Nem a memóriakártyáról jelöltél ki csengőhangot?
Sasa311 : Nekem volt nemrég Optimus G négymagos Qualcommal és hidd el,semmivel se gyorsabb használat közben,ráadásul jobban melegszik.
Volt egy UMI XII Turbo-m(6589T,2 GB RAM,32 GB ROM),ha kíváncsiak vagytok valamire kérdezzetek.
-
CoolBoy323
nagyúr
Tmall-nal honnan van az az info, hb2 ev garit adnak? A honlapjukon en nem latom, sot 1 ev "manufacture warranty) szerepel...
-
chab7
addikt
Ezt skubizzátok meg mi cucc ez
Zopo zp200+
-
junkeer
tag
Ezekről mi a vélemény ? : http://www.kerlan.hu/shop/termek_lista.vm?catid=036&pageclearcache=true
-
gyuszito
senior tag
válasz
cappa72 #35856 üzenetére
Köszönöm! Megpróbálom, csak egyenlõre jobban zavar, hogy miért nincs net, mikor van... készülékbeállítást nem támogat... nem küldik el. Nem értem, hogy eddig miért ment...
cappa mester! ha CWM-bõl nyomok factory resetet, akkor újra pakolja a rendszert, vagy galiba lesz? szerintem csak azzal tudnám megoldani a problémámat...
-
válasz
Elektrosokk #35849 üzenetére
Thl w7+ mtk6589 4gb rom feher telom van. Gyors, szep, hatalmas. Kijelzovel en nagyon elegedett vagyok, fenyero OK, szerintem a szinekre sem lehet panasz, a hd eleg jo es ips miatt a betekintes is kiraly. Gyari rendszer tokeletes, bugmentes nova launcherrel teljesen smooth. Ertesito led nincs, vaku gyenge, kepekbol sem egy xperia z. Osszessegeben nagyon meg vagyok vele elegedve, az akksi nekem aktiv hasznalat mellett kihuzza a napot, ennyi penzert ilyen hatalmas es gyors tepsifónt kapni szinte hiheretlen
osszeszerelesi minoseg is jeles. Hangszoroka nem tul bivaly, de fulhallgatoval szepen szol.
-
gyuszito
senior tag
válasz
sanros #35848 üzenetére
Ez a hiba ugyan így nálam is fenn áll.. Már át tettem Internal Storage-re is a csengőhangnak kívánt muzsikát, de minden egyes rebootnál újra a gyári lép életbe....
Vegyszer: Próbálkozom, de sehogy nem tudom életre kelteni, mindjárt hívom az ügyfélszolgálatot, hogy küldjék le a beállításokat, mert azt nem kaptam..
-
szpali
addikt
válasz
instantwater #35715 üzenetére
-
djula
aktív tag
Minideal-ról rendelnék JY G3S-t, ha nincs rá külön mező, hol tudom megírni nekik, hogy tegyenek rá magyar nyelvet, illetve hogy kell egy EU adapter a töltőhöz?
Ha két telefont rendelnék, érdemesebb két külön rendelésben, vagy egyben?
Szállításnál SG ingyenes, HK 0.01$, lényegében mindegyik ingyenes, de van valami előnye a HK-nak? -
Elektrosokk
veterán
van valakinek tapasztalata THL W7+ vagy THL W7S készülékkel ?
-
sanros
csendes tag
sziasztok,tud valaki valami okosat mondani arra hogy miért felejti el a teló a csengőhangot amit beállítok?vissza áll mindig 1 bizonyos gyárira..miért?umi x2 mtk6589T
-
gyuszito
senior tag
Sziasztok! Remélem, hogy tudtok segíteni!
Kerestem "mobilnet" részletes keresővel, de nem találtam megoldást.
Olyan gondom lenne, hogy a mobilnetet nem sikerül életre keltenem semmiképpen sem.Eőzmény: Van egy Sim kártyám t..nornál, és lejárt róla a 3 hónap ingyen mobilnet, nevezzük nevén: Klikk. Sikeresen deaktiváltam, mert nem kívánok fizentni érte. Ugyanis pattant egy ötlet, hogy hamár Dual Sim-es technológiám van, bár nem azért vettem, de akkor tegyünk bele egy másik kártyát. Sikerült is beszereznem hivatalos helyről, egy Zsír új "bontatlan" Sim kártyát. Bepattintottam, élőhanggal ügyfélszolgálaton beaktiváltam, majd ma délelőtt megérkezett a levél, amivel végleges aktiválást végeztem. Élőhangon megbeszéltük, hogy 5-én indulhat a Klikk a 2. kártyán. Időközben ugye lejárt, és deaktiváltam a másik kártyát, így most net nélkül lévén küldjük az aktiváláshoz szükséges SMS-t. Megtörtént, de "nem vagyok jogosult" a szolgáltatásra, így neten keresztül "kötöttem meg" (aktiváltam), ami már sikeres volt. Nade! Itt a bökkenő. A telefon semmilyen úton módon nem hajlandó mobilnetet varázsolni nekem. Természetesen mert buta vagyok belemásztam abba, amibe nem kellett volna, ugyanis olyan díjcsomagban vásároltam a kártyát, amely 10mb alap mobilnettel rendelkezik, és feltöltésenként is kapok +mb-okat, és ezt próbáltam életre kelteni mindenféle nyomkodással. Wireless & Networks menüben végignyomkodtam mindent, mert buta vagyok...
Mint kiderült a 10mb-is a mai aktiválás utána lépett életbe. Nade most mindent vissza állítottam a régire, preferred networks, és a többi, automatikus hálózatkeresés, és minden, ami kell, de sehogy sem sikerült netet varázsolni rá, pedig aktív a mobilnetem. Mit tegyek szerintetek?
Kellene egy Factory reset? Vagy CWM-ből egy Droid reinstall, mint az android 2.3.4-nél előző telón? De ezen CWM van, és nem találtam semmit, ami arra utalna, hogy újra húzza. Teljesen gyári ROM van rajta egy kis Roottal megfűszerezve.Kérlek titeket ha csak sejtelmetek is van írjátok le nekem, mert bármi bejöhet, de nekem már nincs ötletem
-
chab7
addikt
Aztán még erre a lenovo s750-re lennék kíváncsi mi van vele, mert sehol a neten róla info, még lenovo oldalán sincs fent, de egy két kínai shopban árulják - és ezek közül egyedül a minideal vállalja be az "out of stock" jelzőt. Még a végén kiderül hogy csak tervezi a lenovo a gyártást, de már szerepel a shopokban
-
bazger
csendes tag
ez vajon kamandusz? 140 dollár
www.pandawill.com/haier-w910-smart-phone-android-40-msm8260a-dual-core-15ghz-45-inch-720p-ips-retina-screen-ip54-p65878.html
-
Raqueia
tag
Vowney tulajoknak és leendő tulajoknak:
A needromon fenn van a legújabb gyári frissítés, a hozzá való mindennel együtt. És abban van Play is, én azt flesseltem, jó volt. Root meg az autoroottal megy, még ha esetleg elsőre nem is...
-
EczkE
veterán
Rendelésnél, nem adtam meg Minidealen, hogy kérném előre telepíteni a Playt. Ha külön írok nekik e-mailt vajon megcsinálják?
-
Killerlaca
senior tag
Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy ha SD-re van telepítve egy alkalmazás és kiteszem az asztalra akkor újraindítás után eltűnik. Ha a belső memórián van akkor jó.
Remélem valaki már tud rá megoldást.Hogyan tudnám ezt megoldani?
-
Gyuc
aktív tag
válasz
banderasz77 #35713 üzenetére
Szia!
Iphone 4S clonet nem tudok de az 5S cloneok Bedove I5 Flying I5 stb.
Bedove-t már rendeltem 2-őt és elégedettek voltak a vevők. -
madrac
senior tag
válasz
grizlisandor #35616 üzenetére
Elhiszem, de most az a fontos, hogy mit írnak, vagy ami a valóság? Kínai barátaink nem a hiteles tájékoztatásról híresek. Ezért az a biztos ha jobban utánanéz az ember.
-
chab7
addikt
Végre 300 dodó alatt a lenovo p780
[link]
Csak így tovább
ha elérné a 250-et akkor nem lenne min törjem a fejem.
-
EczkE
veterán
Minidealről megrendeltem a Vowney V5-öt.
169$ volt.
-
chab7
addikt
válasz
apeelme #35823 üzenetére
Kár
Lehet emiatt nem lesz végül majd csájnafonomMert nem pár hónapra szeretném ugyanis megvenni a készüléket, hanem kicsit hosszabb távra a közeljövőben megjelenő szoftver lehetőségek felhasználhatóságával.
Tudom, hogy a gyártók meg pont nem ezt akarják, és nem is tehetek ellene csak annyit hogy nem veszek semmit
Bár a Defy-m is jó két éve jól szolgál, és csak sikerült erre is a jelenlegi legfrissebb rendszereket is felrakni, pedig annak gyártója is másképp szerette volna. De lassan nem fogom tudni ezzel a készülékkel követni a szoftverek irányát ezért már nézelődök csere után.
Viszont a következővel is szeretném legalább 2 évig kihúzni. Különben semmi értelme relative nagy pénzeket kiadni egy készülékre ha hónapok múlva nem fogja tudni tartani a lépést az utána megjelenőkkel (szoftveresen). Emiatt egyelőre a zopo-t találom elfogadható csájna telógyártónak, mert egyedül náluk látok a hivatalos oldalon frissebb android verziókat a régebbi készülékekhez.
(egyedül a lenovo tud még kizökkenteni a nagy akkus p verziós készülékeivel) -
apeelme
addikt
Az hogy ez a rendszerkövetelménye semmit nem jelent. Ettől még ~90% hogy nem lesz egyik MTK változatra sem Ubuntu, sem CyanogenMod sem egyéb (pl. FirefoxOS), mivel alapból nincs támogatva hivatalosan a dual sim kezelése google oldalról. És nem árulok el titkot azzal - ha valaki már belenézett a forrásukba - hogy felépítésükben nagyon hasonlók egymáshoz, pl. ubuntu kísértetiesen hasonlít cyanogen forrásra, cyanogen pedig nem titok hogy a hivatalos android forrásból született/születik.
Reméljük ez az irány megváltozik, de ehhez rengeteg idő kell még és jelenlegi modellekre ebből adódóan kizárt hogy bármi legyen, főleg azért mert a gyártók nem hajlandók megosztani az amúgy nagy becsben tartott zárt meghajtóit, és a készülékekhez tartozó egyéb, nem nyílt forrással rendelkező részeket.
Értsd: Ha a készülék gyártója nem készíti el ezeket (Ubuntu,FirefoxOS,CyanogenMod) akkor más sem nagyon...elég csak megnézni hogy pl. miért nincs még a legnagyobb közösséget megmozgató cyanogenmod egyetlen MTK készülékre sem és miért nem foglalkozik vele senki sem.(#35815) bupemko : A breathing light pont hogy nem villogó fényt hanem annak ellenkezője, azaz kb. ilyesmit képzelj el: [link]
(#35820) laslie92 : Ugyanaz mint a gyorsulásérzékelő. Google segít!
-
bupemko
senior tag
Ha kicsit utánaolvasol, akkor látni fogod, hogy az új 4 magos SoC-nál nem a teljesítmény növelésén, hanem a fogyasztás csökkentésén volt a hangsúly. Ezért van az, hogy Antutuban 11000-13000 pont körül hoznak, szemben az erősebb 4 magos versenytársak 20k+ eredményeivel szemben. Viszont nem melegszik annyira, meg az akku is tovább bírja.
-
laslie92
senior tag
válasz
bupemko #35815 üzenetére
Légző fény az az mint a régi telefonoknál volt h kéken vagy zölden pár másodpecenként fellvillant!
kedvezmény nélkül 56000ft ra jött volna ki!
Nekem volt Zopo Zp980 azóta más használja szerintem nem laggol! Játékoknál sem tűnik fel! inkább az antutuban látszik a 1080p
Én még arra szeretnék választ kapni mire jó a gyro!
-
EczkE
veterán
Most rendelek Minidealről. A kosárnál csak országot, megyét és irányítószámot tudok megadni. A várost és utca házszámot hol kellene megadni? Vagy PayPalnál bírt címre küldik?
-
bupemko
senior tag
válasz
Elektrosokk #35812 üzenetére
Tényleg jól néz ki. Egy bajom van vele, hogy nekem 720p-s kijelzőnél is néha kevés a SoC (Thl W8), 1080p-nél gondolom még sűrűbben laggolna.
Kérdés: mi az a breathing light?
-
laslie92
senior tag
válasz
Elektrosokk #35812 üzenetére
pandawill! Maradok a régi jólbevált shopnál ! Sőt van 32$ bónuszpontom szóval úgy döntöttem ideje beváltani!
-
mtcob
senior tag
Sziasztok!
Ismerős venne kinából telefont, eddig ZTE blade-t használt, viszont ahogy látta a kinti árakat, rájött, hogy onnan szeretne venniA lényeg: 200$-t szánna rá max, buhera nem gond.Lehetőség szerint ismertebb márka legyen (tehát ne Hero , Star, stb.) Honnan lenne a legjobb rendelni?
Illetve ha lehet (gondolom nem), akkor olyan legyen amire esetleg portolva van/lesz az Ubuntu OS.
Előre is kösz a válaszokat -
-
laslie92
senior tag
válasz
Elektrosokk #35767 üzenetére
Igen!
-
kunasgabi
tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3245
- Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- iKing.Hu - Apple iPhone 13 Pro Max - Silver - Használt, karcmentes, 100% akku
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest