- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
PS7A
tag
Sziasztok,
az elmúlt néhány nap alatt elolvastam jó pár kommentet, de a bőség zavara miatt nem tudok dönteni
Előző készülékem egy galaxy s2 volt és kb év vége felé beújítanék valami csájnafónt
A Note 2-n gondolkodtam sokáig, de a fene se fizet ki feleslegesen érte annyit, ha a kedves keleti barátainktól is megkaphatjuk, jóval jutányosabb áron
Tehát jelenleg, vagy a közeljövőben tudtok-e tanácsolni olyan készüléket, mely a Note2-vel, minőség és teljesítmény, illetve későbbi szoftveres támogatottságban felveszi a versenyt.
Előre is köszönöm az infókat.
Addig is, jó éjt mindenkinek -
Bagira01
veterán
-
Aksomatic
senior tag
Emberek! Akkor Zte V987 vagy Mlais MX58 Air... Pro-kontra?
-
alexw801
senior tag
V987
1. GLONASS vevő van, Dél-Kínában voltam nemrégen, ott a GPS Test Plus app mutatott háromszöggel jelölt GLONASS műholdat (A NEXUS 7 tablet szintén!).
2. Hülye szöveg a "valami noname cucc" - ha így látod, vegyél valami más noname kínai telefont inkább. Tettem rá Nillkin fóliát, amit a Nillkin hátlap védővel ráadásként küldtek, eBay-en, kb. 1600 Ft.
3. Az Elixir E2 szerint: csak fényérzékelő, gyorsulásmérő, közelségérzékelő és mikrofon van, semmi más. Ez nem iránytű. -
gg72
veterán
Hát a Tmallbox-ról most én egy darabig nem rendelnék, ui. ma 3 embernek is visszaküldte a magyar posta (vám?) itthonról a csomagjukat Kínába: [link].
-
sharm
tag
PING
v987 userek -
Bagira01
veterán
-
-
Švejk
őstag
-
Bagira01
veterán
válasz
gooool #34781 üzenetére
Hol 140$ a W100? Amúgy a saját tapasztalat is az, hogy egy olcsóbb telóval boldogabb tudok lenni, mint egy "fullosabb" drágábbal. Ez persze, nem azt jelenti, hogy az olcsóbb telefon hibáit(ha esetleg vannak) elnézem. A thl w100 jó kis teló. Nekem az akku, meg a kamera ami nem annyira bejövős, de amúgy rendbe van. Ami tetszik, a viszonylag erős led lámpa.
-
gooool
őstag
válasz
Helltak #34773 üzenetére
Na már a rendelésnél tartok és egy valamit nem értek...
(Am józan eszemre hallgatva egy THL W100 lett a befutó, mert 140 dolcsi és tudja amit én akarok egy telefontól)
Nos van a postázás módja alatt egy olyan, hogy "I would like the order to be gift-wrapped.", ezt ki kell pipáljam? Mert akkor feljön egy szövegmező, amibe írnom kellene valamit...
Bocsi a hülye kérdésért! -
-
-
-
csoki98
tag
ez nem ér
most akartam venni w8-at erre idejöttök a zopo-val most nem tudom melyik legyen
-
Bagira01
veterán
válasz
instantwater #34774 üzenetére
Nekem 4,5/1Mbps, max 7,2/1-et tud a mobilnetem.
-
Tudna valaki normális térerőn THL W100 al egy 3G speedtestet csinálni? Előre is nagyon szépen köszönöm.
-
Helltak
őstag
válasz
gooool #34770 üzenetére
Arról nincs személyes tapasztalatom, de szép telefon az tény, viszont a kamerája azt hiszem gyengébb a zopo-nál. Meg az "csak" hd videót tud és 2.0-ás bluetooth van benne, a zp810-ben 4.0-as van..
De ez nem feltétlen mérvadó
Egy biztos, a kijelzője nekem nagyon bejön!!
Olyan mintha ha az amoled és ips egyvelege lenne, de nem túl szaturáltak a színei mint a samolednek..Szerk:
Mondjuk kis tesó után te jobban ismerheted mint én
A supportja jó a zoponak is tudtommal. Ha bejött a márka akkor nehabozz
Csak ne w8-at vegyél.. a másik kettő biztos jobb. -
Bagira01
veterán
válasz
ouzohuto #34771 üzenetére
Fura, nekem a K1 minőségre annyira nem jött be. A gombok világítása nem tetszett(bevilágított a kijelző) Illetve a hátlap illesztése se volt annyira rendbe(V5-höz és W100-hoz képest)
(#34770) gooool: Szerintem tűzz ki egy fix árat meg kijelzőméretet aztán lehet biztos döntést hozni. Nálam megfordult már pár teló. Ezek közül a "nagyobb" gyártók közül szerintem nem lehet melléfogni. Persze lehet hibás darab stb, de alapvetően sok különbség nincs.
-
ouzohuto
senior tag
Na ma megjott ocsem w7s e essss.... Soso nekem kicsit gagyi, illetve azt hittem a thl jobb minosegu, de a K1 szerintem jobb
-
hamtom
csendes tag
Megkérdezném a véleményeteket az alábbi telefonokról, ti megvennétek ennyiért?
POMP W99
http://www.aliexpress.com/item/singapore-post-free-shipping-5-inch-Pomp-W99-MTK6589-Quad-Core-Android-4-2-2GB-RAM/1011831872.htmlhtc one m7 (????)
http://www.aliexpress.com/item/2013-newest-htcone-quad-core-android4-2-RAM2G-ROM32G-1-6GHz-CPU-GPS4-7-HD-screen/925334057.htmlLétezne hogy a htc kamu ennyiért?
Köszi
-
gooool
őstag
Azért felteszem a biztonság kedvéért a kérdést.
40K körül vagyis nagyon max. 200$-ért van jobb vétel, mint a THL W8 jelenleg?
Ha igen, akkor mit ajánlotok? Minideal-ről vennék. -
Bagira01
veterán
válasz
banderasz77 #34762 üzenetére
Beállítások-->Vez. nélküli hálózatok, továbbiak--->Mobilhálózatok--->Hozzáférési pontok neveibe a vitamaxot szedd ki az internet.vodafone.net elől.
-
A linkelt programot letöltöttem.
Melyiket? Többet is linkeltem.Ez a program is felcseréli a két particiót, vagy ezzel más a végeredmény?
Az előző válasz függvénye.A lalszi leírására utaló link nem működik.
Ezek szerint átköltözött ideEzt a programot CWM-ből kell telepíteni?
Első választól függ.Az MTKDroidtools-al ugyan úgy teljes mentést csinálok, mint CWM-ből, vagy így tudom menteni külön az EBR1 fájt? (szóval kicsit homályos, bocs)
Nem, az mtkdroidtools teljesebb mentést csinál, majd' az egész hóbelevancot lementi - köztük az EBR1 fájlt is.Ha átparticionálok és aztán teszek fel másik romot, akkor a particiós kiosztás megmarad, vagy újra meg kell csinálnom. Tehát a particionálás független a romtól?
Igen, az átparticionálás megmarad, mert a romok többsége (99%-a) nem tartalmaz ilyen jellegű infót.
Éppen ezért új rom felrakása után le kell tiltani a belső SD kártyát, mivel nem fogja tudni a rom, hogy az átparticionálás megvolt.
Az átparticionálás után a belső SD ugyanis gyakorlatilag megszűnik. -
banderasz77
addikt
Hi. Thl w100 on hogyan tudok beizzitani csak netes vod. Simet? 1-es slotban a kartya 3g beallitva es nincs net.
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #34760 üzenetére
A linkelt programot letöltöttem. Ez a program is felcseréli a két particiót, vagy ezzel más a végeredmény?
A lalszi leírására utaló link nem működik.
Ezt a programot CWM-ből kell telepíteni?
Az MTKDroidtools-al ugyan úgy teljes mentést csinálok, mint CWM-ből, vagy így tudom menteni külön az EBR1 fájt? (szóval kicsit homályos, bocs)
Ha átparticionálok és aztán teszek fel másik romot, akkor a particiós kiosztás megmarad, vagy újra meg kell csinálnom. Tehát a particionálás független a romtól? -
Menteni több módon is lehet.
- MTKDroidtools-szal (root kell hozzá), de nem feltétlenül kell követned a leírást, mert az újabb verzió már több mindent felismer. (2.4.6)
- Flashtool-lal
- dd-vel (ez parancssoros, számolgatni kell hozzá)Ami pedig az átparticionálást illeti, van rá program is, nem csak flash, ez eléggé egyszerű.
Az első a mentés. Mentés.
CWM és egy ,ásik mentés. -
BullZeye
veterán
válasz
gooool #34755 üzenetére
"én úgy tudom" hogy ha van 1gb ram és hozzá 4gb rom, az általában
1gb ram a programok futtatásához + GPUnak memória + rendszer amit foglal memória (kb 700mb használható user számára)
4gb romból 1gb a programok telepítéséhez és 3gb amihez akarod (mint egy SD kártya) és ezt szokták felcserélni, mert szinte mindenkniek van SD kártyája, így inkább a telepített programokhoz legyen 3 giga helye az embernek.(#34756) bupemko
Ez megint csak ÚGY TUDOM, hogy a 8mp azért 8mp mert 16:9ben 8mpixel a max, ha átrakod az arányt 4:3-ra, akkor 12,6mpixel. (mert a 16:9 végülis az, hogy levágja a 4:3nak az alját tetejét, így kisebb felbontás)Aztán ha valamit rosszul tudok jön valaki aki máshogy tudja, és kioktat
-
bupemko
senior tag
válasz
gooool #34753 üzenetére
Nekem ma érkezett egy 16 gigás THL W8, annak a kamerájára 8mp van ráfestve. Tesztelni nem volt időm, mert már vitte is akinek rendeltem. Ha minden jól megy, akkor a saját is érkezik napokban.
4.2.1-gyel jött Minideal-től. Ami kifejezetten furcsa volt, hogy két belső partíciója volt (szétszedték a 16 gigát 2x8-ra), viszont a második 8 gigás partíció, amiből a rendszer is kanyarított ki kb. 2 gigát valamiért 16 gigásként szerepelt (viszont helyesen 5,x giga szabad hely volt)...
-
gooool
őstag
Sziasztok!
Nagyon úgy fest, hogy a THL W8-as lesz az új telóm, de érdekes, hogy a Tmallbox-on és a Minideal-en is mások az adatok...A kamera egyiknél 8MP, másiknál 12 például.
Melyiknek hihetek?Illetve a benne található 4GB ROM-ot ez sem engedi használni a kamerának vagy zenék tárolására?
Köszi a segítséget!
-
KurtCobain
őstag
Köszönöm!
(#34749) Vjankovics82: ugyan még csak félnapja (se) van nálam, de engem meggyőzött, tuti nem megy egy ideig eladósorba.
Igaz, ez az első csájnáfonom, de működésileg rohadt gyors, viszonylag szép képeket csinál, játékok szépen futnak, összeszerelése, tartozékok minősége elég jó. Kellemes csalódás volt.
-
Pocok256
veterán
válasz
CoolBoy323 #34744 üzenetére
hát a JIAYU G3S juli 10. re mikorra jön a fizu be is esik 180 dodó alá ezt vártam már 1 hónapja. Rendelésre készen állok
-
beers
addikt
válasz
vedd meg, vedd meg, vedd meg......
-
MAC72
tag
válasz
cappa72 #34602 üzenetére
Köszönöm az útbaigazítást!
Bele is vágnék, de néhány részlet még érdekelne.
Ezzel a sorral mit is kezdjek?
"Csak akkor állj neki, ha megvan az eredeti firmware-hez adott EBR1 fájl!"
Ezt a fájlt gondolom először le kellene menteni, hogy ha valami balul ütne ki, akkor vissza lehessen állítani.
Hogyan csináljam?A teljes mentés oké, ez nem ismeretlen. Magam magyarítottam ( jBart-al a leírás alapján) és tettem fel 4.1.2-őt. Viszont nem vagyok elégedett vele. GPS sehogy sem megy, és hiányzik a menüből a G-sensor salibration
lehetősége. Fekvő helyzetben érintésre nehezen, de leginkább egyáltalán nem reagál. stb.
Szóval tennék fel egy másik, újabb romot. (hátha abban már javítottak néhány dolgot)
Egyúttal a particionálást is elvégezném.
Ha jól értelmezem, ezt megtehetem a következőképpen.
A linkelt leírás alapján végrehajtom az EBR1 cserét, majd telepítem az új romot.
Ez így működni fog, vagy előbb csináljam végig a leírás szerint és csak utána tegyek fel újabb romot?
Szeretném, ha néhány mondatban segítenél, nem minden napos nálam az ilyen művelet, nem szeretném elrontani.
Köszönöm! -
G.I.JOE
senior tag
válasz
Talán >itt<. De van még hátra a hétből!
-
CoolBoy323
nagyúr
Minideal kinoz engem... "csak" 187$ a G3S!!! Valaki fogjon le, h ne vegyem meg XD
Ki mondta, h a heten(?) Csokkenni fog a G4 ara?? Hol van ez az "olcsulas"? En nem latom sehun...
-
Ájvé
veterán
válasz
KurtCobain #34740 üzenetére
Ez az, nem tudom mennyire hatékony, nekem CM7-el meg néhány letöltött programmal nem jelzett semmit.
-
vihor
csendes tag
Ezt ma kaptam minideal-től, hátha valakit érdekel. Zárójelben a kupon kódok.
JIAYU G3S Black our price is 187$(6.85$ discount 24mini)
Lenovo P770 our price is 193.99$(6$ discount 345ed)
THL W100 our price is 148$(11.99$ discount 44ABED) -
Ájvé
veterán
válasz
KurtCobain #34736 üzenetére
Van egy program is amivel át lehet vizsgálni a telot az ilyen programok után (neve nem jut eszembe), lehet előbb azzal érdemes kezdeni.
-
KurtCobain
őstag
Van egy ilyen kínai app eltávolító.
Recovery-ből futtatható, de W100-on nem futattam le, mert csak az smsreg.apk van rajta. Meg ez törli a boot hangot is...Ha inkább magad törölnéd, ezek vannak benne:
delete("/system/recovery-from-boot.p");
delete("/system/etc/install-recovery.sh");
delete("/system/media/bootaudio.mp3");
delete("/system/app/caivs.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.apk");
delete("/system/app/PinyinIME.odex");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.apk");
delete("/system/app/KaiXinAccountService.odex");
delete("/system/app/RenRenAccountService.apk");
delete("/system/app/RenRenAccountService.odex");
delete("/system/app/Sougou.apk");
delete("/system/app/Sogou.apk");
delete("/system/app/androidmarketu.apk");
delete("/system/app/SmsReg.apk");
delete("/system/app/SmsReg.odex");
delete("/system/app/MobileLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.apk");
delete("/system/app/ModemLog.odex"); -
hungobungo
senior tag
válasz
grizlisandor #34734 üzenetére
Helyetted senki nem fog választani, ezt Neked kell megtenned!
-
Hali!
Szeretnék kérni egy ajánlást, egy dual sim(amiről a topis is szól) képes telefonra, sok nekem a 2 telefon 1 zsebben, meg csak a baj van a cégessel/maszek telefonom kezd az idegeimre menni... A céges telefonban meghalt a rezgés funkció(jópáréves telefon) és nem veszem észre az építkezési zajok közepette és én vagyok a hibás érte...
mert a kollegina nem ér le.
Céges: Nokia 2630 Telenoros kártyával
Maszek: Samsung Galaxy Mini Vodafonos kártyával(a szolgáltató lehet le lesz cserélve)Röviden jó üzemidővel rendelkezzen(csak telefonálásra van használva, esténként kis zenehallgatás, meg néha wifi netezés/játék), a galaxy mini-nél legyen jobb! Jó lenne, ha nem valami tepsifon lenne! Lehessen hozzá kapni jó tokot!
Több ajánlatot is szeretnék kérni, pár fontos tényező kiemelésével! Ha külföldről kell rendelni a telefont örülnék, ha valamelyik apró-s bazárból meg lehetne oldalni!
Ár úgy dúrván 20-60k...Köszönöm a segítséget!
Üdv.: grizlisandor -
Telegdy
aktív tag
Na, kezemben az iOcean x7, ha valakit érdekel majd lesz egy rövid beszámoló róla a blogomon (címet nem reklámozom de ha érdekel a nickem alapján megtalálod)
Egy kérdés: használjam nyugodtan az alap rendszert vagy tartani kell az ilyen spywarektől?
Már kérdeztem korábban, de senki nem méltatott válaszra. Na talán most -
Ájvé
veterán
válasz
KurtCobain #34730 üzenetére
Ezzel sajnos nem tudunk mit kezdeni, nekem így is jó lesz, csak ne vámolják majd meg ...
-
Ájvé
veterán
Működik a kupon kód, 34,899 HUF volt az ára, remélhetőleg már csak várni kell rá.
-
Seraf723
csendes tag
válasz
Turbobacsi #34727 üzenetére
szerk: ja, hogy az mikortól akart lenni
?
hát amelyik mellett van kuponkód azoknál attól ha a rendelés végén beírod, ha meg nincs mellette kuponkód akkor az az alapár -
zsocy
őstag
szerk : sorry, ma mindenki megelőz
Sziasztok,
A mai Minideal hírlevéllel jött pár kód is, akit érdekel íme :
JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 187$(6.85$ discount 24mini)Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 154$(4.99$ discount 3abed)Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 193.99$(6$ discount 345ed)ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 148$ (11.99$ discount 44ABED)Nem próbáltam őket, csak kaptam.
-
Seraf723
csendes tag
Minideal:
LENOVO A3000 7" IPS Screen Android 4.2 4GB MTK8389 Quad-core 3G Tablet Phone
our price is 259.99$(SG Post)JIAYU G3S MTK6589 Quad Core Android 4.2 3G Smart Phone With 4.5" QHD Capacitive touch screen
our price is 187$(6.85$ discount 24mini)Russian Lenovo A820 Smart Phone Quad Core MTK6589 Android 4.1 With 4.5 Inch IPS Screen
our price is 154$(4.99$ discount 3abed)Lenovo A830 MTK6589 Quad Core Android 4.2 1.2GHz 5.0 inch QHD 3G WCDMA 8.0MP
our price is 185.99$(SG POST)Original Lenovo K900 Android 4.2 Intel Dual Core 2.0GHz With 5.5 Inch Full HD 13.0MP
our price is 519.99$Lenovo Lephone A800 MTK6577 4.5 Inch IPS Screen Android 4.0 1.2GHz 3G Smart Phone
our price is 102.85$Original Lenovo P770 Android4.1 MTK6577T 1.2G Dual-SIM WCDMA 4.5"QHD IPS 1G RAM 3500mAH Battery
our price is 193.99$(6$ discount 345ed)ThL W100 - 4.5" Android 4.2 Jelly Bean Phone - 1.2GHz Quadcore, 8MP, GPS - Black
our price is 148$(11.99$ discount 44ABED)mostmár nem tudom eldönteni, hogy rendeljem-e a W100-at az X1 helyett mert már nagyon alacsony az ára és folyton csökken, de ha nekem hirtelen visszaugrik majd 150re akkor morcos leszek
-
-
privatzulu
csendes tag
Sziasztok, Ebayen ezt találtam...
http://www.ebay.com/itm/231007268568?ssPageName=STRK:MEWNX:IT&_trksid=p3984.m1497.l2649Szerintetek kamu hirdetés? Nem értem mire jó kamu hirdetést feladni mikor ha írok a paypalnak úgyis vissza kapom a pénzt. Nem?
Nagyon gyanúsan olcsó vagy dummyt küld? -
Ájvé
veterán
Még esetleg annyi, erről ki mit tud?:
http://www.pandawill.com/cubot-gt99-smartphone-android-42-mtk6589-quad-core-45-inch-120mp-camera-black-p76147.html
HD kijelzője van meg elvileg 2200 mAH-s akkuja. -
fcsabika1
tag
Sziasztok.
Jiayu G2S-em van most, de le szeretném cserélni (fent van hardveraprón) és ehhez szeretném kérni a segítségeteket!
Az a lényeg, hogy olyan kéne, ami a kínaiak között a "legjobb" fényképeket és videókat készíti és 4 magos legyen.
Sok MT6589-es telóról néztem már sample képeket és videókat, és eddig a Newman K1 és a Zopo ZP810 az a 2 teló ami szerintem a legjobb kamera fronton.
Tudom, hogy ezek "csak" 8 megapixelesek, és hogy már van sok ami 13 megapixeles, de az eddigi összes 13 megapixeles ugyanazt az optikát használja, és az annyira rossz képeket/videókat csinál hogy a 8 megapixeles K1/ZP810 sokkal jobb nála.
Szóval az lenne a kérdésem hogy tudnátok-e ajánlani olyan telót ami vagy még jobb, vagy ugyanolyan jó képeket/videókat készít mint a fentebb említett 2 teló?
Ha nem akkor meg a 2 közül melyiket érdemesebb választani?
Előre is köszönöm a segítséget. -
sharm
tag
Üdv!
ZTE v987 tulajoktól kérdezném, hogy(ezekre minden oldalon más infót találni):
1. GLONASS vevő van e a telefonban?
2. Mennyire strapa az üveg? (azt mondjuk sejtem, hogy valami noname cucc)
3. Sok helyen azt írják nincs gyroszkóp, valahol meg azt, hogy nincs iránytű (valahol egyik sincs).
Tehát akkor melyik szenzor hiányzik a telefonból?
Ennyi jut most eszembe. -
laslie92
senior tag
válasz
hungobungo #34717 üzenetére
Én is annak néztem!
-
Ájvé
veterán
Sziasztok,
Sokat olvastam a fórumot és nézegettem a netet és mindent egybevetve egy Thl W100-at néztem ki magamnak. Most már csak a szín kérdéses, ez azért fontos, mert ha jól olvastam a fekete eléggé új lenyomat fogó, vagyis nagyon látszik rajta (bár silikon tokba annyira nem lehet zavaró), fehér esetleg nem annyira kényes (csak lehet jobban koszolódik?).
Látom írtátok ezt a Pandawilles akciót, viszont olvastam erről hideget meleget, megéri a próbát? 16GB-os kártya elég vonzó (bár van nekem saját, de minden ajándék vonzó). Kóddal Minidealen is 150$-ba kerül, vagyis árban nincs úgy különbség.
Előre is köszönöm a válaszokat. -
sirály69
őstag
Új márka, vagy csak nekem új?
-
Bagira01
veterán
-
FatalEror
addikt
Sony Xperia C-t nézte már valaki?
-
dudi
senior tag
erre valaki?
még néztem Jiayu G2 és ZTE V987-et.
Ami még fontosabb szempont volna, hogy valamennyire bírja a strapát. (nem akarom dobálni, de azért hímestojásként se szeretném kezelni). -
Aksomatic
senior tag
[link]
erre vki? -
szuand1
tag
válasz
Turbobacsi #34703 üzenetére
nekem nem volt velük még problémám
-
szuand1
tag
Esetleg annak aki THL-ben gondolkodik
-
válasz
banderasz77 #34700 üzenetére
Enyémet is.
Akkor remélem ma már fel tudom venni én is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó iPhone 13 Blue 128Gb független Akku 100%
- IPhone 11 64GB gyári független purple új akku megkímélt
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Fekete Színben,6 Hónap Garanciával
- Samsung Galaxy A55 5G 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Motorola Edge 60 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iKing.Hu - Motorola G86 5G Dark Blue Használt, karcmentes állapotban 8 GB RAM / 256 GB tárhely
- LG 48B4 - 48" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest