- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sh4d0w: Én és a számítógép
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #121292 üzenetére
Szia! Szerintem azért mert ez a SOC szinte ingyé
van. De lehet, hogy valahol készletkisöprés volt ebből a cuccból és ingyé adták
Nem lett akkora áttörés mint amire számítottak
Így nem akarták kidobni mert igaz kicsit szar de nekekik még jó lesz(meg aki itthon megveszi)
Azt hitték ha az MTK6582-öt átalakítják és beleraknak egy-két dolgot azzal mekkora üzletet csinálnak
de nem jött össze, legalább is az ára miatt nem egy "csúcsmodell SOC"
-
Kukcaman
senior tag
Sziasztok!
Néztem egy Bluboo Picasso-t elég jól árasítva 65dodoért, érdemes bele vágni egy ilyenbe?
Vagy van más jóféle telefon, ami már bizonyított? Szóval sok telefon játszikCsak mert az enyém egy Sony Tipo, és már kezd behalni egy kicsit. Elég lenne a 4.0-ás kijelző is, 2-4magos procival, minimum 1GB-rammal.
Nézegettem még Xiaomi-t is, az is tetszik. Tudtok valamit javasolni?
Előre is köszi a segítséget.
üdv -
ghiottone
nagyúr
Van valakinek tapasztalata a Bluboo Xfire 2-vel? - Most kellett nekem egy "vésztelefon" és nem akartam 20e-nél többet áldozni rá. A gearbesten kedvezménnnyel együtt EU raktárból kijött szállítással együtt 70.23 dollárra (a váltás is elfogadható, mert 19.100 ft lett). Kíváncsi vagyok a legolcsóbb ujjlenyomat olvasóval felszerelt unibody kialakítású aluminium házzal rendelkező telóra.
-
Digger
senior tag
válasz
Viktor0610 #121286 üzenetére
Én két változatot is láttam. Az egyiken egy szikét fogott a kezébe, az érintkezőket körbe vágta, majd alányúlt, lefeszegette, majd levakargatta a hátulját. Mókás, hogy az indiai (?) muki kezén jó néhány régebbi sérülés volt látható. Kés mániás lehet, valamikor majdnem levágta a fél körmét is!
A másik sokkal szimpibb volt. Öngyújtóval megmelegítette a SIM érintkezők felőli részét, majd egy mozdulattal kifordította a műanyag lapkából, érintkezőket és a csippet. Annyira egyben maradt, hogy talán még vissza is lehetne ragasztani úgy, hogy nem is látszik semmi beavatkozási nyom! Persze ha esetleg megsérül és tönkremegy, fapofával bemész a szolgáltatódhoz, hogy elveszett a kártyád, legföljebb egy kis pénzmaggal biztosan szerezhetsz helyette másikat! Biztosan feltudnak programozni egy másikat úgy, hogy ne változzon a számod. Akinek már van némi telefonos múltja, biztosan talál a fiókaljában régi, már nem élő SIM kártyákat, amin lehet gyakorolni. A műtét után a szikével darabolós muki egy ősrégi telefonban próbálgatta, hogy él e még a donor. -
válasz
Milestone2 #121276 üzenetére
A folyamat bemutatásáról (első videó) ez jutott eszembe:
Pont azt nem mutatja, hogy lehet levenni a SIM-kártyát úgy, hogy az ne sérüljön.
-
citkar
addikt
válasz
Milestone2 #121284 üzenetére
Ha megnyugtat, én is csak ma olvastam
Bár én nem szedném szét a SIM kártyám, de aki szeret barkácsolni... -
b0bcat
addikt
válasz
gagyilovag #121280 üzenetére
efox = coolicool = antelife
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
gagyilovag #121280 üzenetére
-
gagyilovag
aktív tag
Innen rendelt már valaki?
http://www.efox-shop.com
Tapasztalatok?
-
ottoyes
senior tag
válasz
Köszi!Ezzel a megoldással végre használhatom mindkét kártyámat,és az SD-ről sem kell lemondanom!
Milyen okosak ezek a nepáli mérnökök!
-
nyisziati
veterán
válasz
Óriási. Én se tudtam erről. Kösz a tippet.
-
törölt tag
válasz
Ez már hónapokkal ezelőtt volt itt téma. Persze, egy újszülöttnek.....
-
csubuka
addikt
válasz
RVR400 #121268 üzenetére
Értem, köszi! Az azért nem olyan szuper kiemelkedő. Mondjuk a mostanim szerintem szégyen. Szóval annál csak jobb lehet...
(#121262) b0bcat: Jó, jogos, de mégis az adott összeszerelés, meg nyűgök az adott típusnál jönnek elő...
(#121273) Duliee: Köszönöm neked is a választ! Lehet az lesz. Az 5,2" nagyon vonzó ötlet. Hiába apróságnak tűnik az 5,5-höz a különbség, nekem pl lehetséges, hogy pont az kéne, hogy ne szenvedés legyen egy kézzel használni az 5,5-ös telókat.
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
csubuka #121240 üzenetére
InFocus teszten volt nálam, csak jókat tudok róla mondani.
Én az utóbbi időszak legkellemesebb meglepetésének tartom, egyértelműen figyelni fogom a termékeiket, mert nem ez a fő profiljuk, de hátha lesz még kellemes termék tőlük.
4-4,5 kijelzőidőt simán hozza, aktív használattal, közepes fényerőn.
Többit keresővel megtalálod, már írtam szösszenetet ide
-
gagyilovag
aktív tag
Eu raktáros vásárlást lehetővé tevő oldal címeket adnátok,ami megbízhatónak mondható.
-
tibcsi0407
félisten
-
törölt tag
válasz
tibcsi0407 #121258 üzenetére
Szeva. Az X20-rol irhatnal majd tapasztalatot.. nekem meg csak "keszul"a telefonom( Apollo Lite), majd juniusban realizalodik,de az X20-ra kivancsi vagyok...
Koszi!
Szerk: Koszonom elore is!
-
citkar
addikt
válasz
tibcsi0407 #121244 üzenetére
Valakinek biztos, de nem dual SIM hiányában...
(#121264) tibcsi0407 :
Törölni túlzás, inkább szerkeszteni, ha valakinek megfelel neki jó vétel lehet, bizonyos kompromisszumokkal.
Ha dual SIM lett volna, talán én is rendeltem volna pár hete. -
svgyula
addikt
Tisztelt Uraim. Egy "jómunkásember" Talán ez az első ahol elég erős SOC kerül egy IP68 minőségű telefonba. A kijelző pedig 5" alatt van. Igaz a burkolat miatt nagyobb is lehet mint sok 5"-os. De akinek kell a munkahelyre a vizbíró telefon nem lesz rossz választás és még talán gyors is. Ja és ha valaki a világvégi vidéken kap fontos emailt vagy fosbuk üzenetet van benne béna 20 is!
-
csubuka
addikt
válasz
maroni #121255 üzenetére
A Kubódínóra gondolsz? Kicsit félek úttörőnek lenni... annyira nincs sok pénzem, de időm se eladogatni valamit, ha nem jön be sajnos mostanság.
(#121256) b0bcat: Köszi, ez viszont jól hangzik. Eszerint akár a 3000-es akksi is elég lehet manapság ezekkel a SoC-okkal? Két napot ki kéne bírjon azért...
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121253 üzenetére
Köszi a választ, csak azért írtam nagy betűkkel mert tényleg belefuthat valaki aki dualt akar. Az nekem is eléggé fontos dolog sajnos.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csubuka #121252 üzenetére
Igen. Úgy a legérdemesebb. Gyorsan a kezedben van. Bár az SF Airmail is vámmentes, csak ezt nem írja a honlap, mert hivatalosan nincs megerősítve. De még soha senkinek nem volt vám.
Ha 100% biztosra akarsz menni, akkor jobb az EU Express. Ha 99%, akkor SF.Szerk.:
Bocsi, ezt nem láttam. Akkor lőttem egy jó nagy off-ot a topikba. Sry!
Törölhető
-
csubuka
addikt
válasz
tibcsi0407 #121251 üzenetére
És 150-be megáll teljesen, okosan úgymond? EU Express-kell csak eszerint...
**EZ NEM DUAL SIM.... akkor felejtős....
-
ReFleXx
addikt
válasz
csak a feher, a fekete 170 dodo mar, 180 ha nem kinai garit akarsz + posta.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
csubuka #121246 üzenetére
80$-t engedtek az árából. Gondolom már nagyon el akarják adni az utolsó darabokat.
Ez nem kuponos, vagy reflinkes, Facebook-on is fenn van. -
csubuka
addikt
válasz
Hehe, ez lehet jó lenne nekem. Van EU shipping és bevált már másnak? De miért ilyen olcsó ez voltaképp? Az EU-s LTE szinte teljes hiánya miatt? 3000-es akksi elég ebbe?
-
dashed
senior tag
válasz
keszo #121241 üzenetére
A nagy LTE frekvencia vadászat
Keresobe -> pl. voda
-
tibcsi0407
félisten
Így még a Mi4 nagyon jó vétel.
-
Chimpy
tag
Üdv mindenkinek.
Egy ismerősöm szeretne androidos telefont venni és engem kért meg, hogy keressek neki valamit.
Én eléggé lemaradtam az utóbbi 1 évben, hogy mi is most az újdonság, szóval egy kis segítséget kérnék. Tudnátok ajánlani olyan telót ami:
- max 4 colos
- két sim kártyás
- normális a hangminősége beszédkor
- 20ezerbe belefér.
Gyanítom, hogy nem nagyon van ilyen, de hátha van valakinek ötlete -
csubuka
addikt
válasz
b0bcat #121236 üzenetére
Köszönöm. De az 1GHz-es csak kevesebbet eszik nem?
Az Infocus M560 nekem több mint tökéletes lenne, csak akksiban nem igazán lenne előrelépés, úgy meg nem váltok. Azt azért nem tudom elképzelni, hogy az újabb MTK SoC-ok varázslatra képesek és feleannyit egyen a teló, mint a 6582 korában, plusz úgyis a kijelző lesz a fő zabagép gondolom... Az Oukitel k4000 (Pro) nincs olyan húdeszuper áron a nevéhez képest az EU-ból...
-
dashed
senior tag
válasz
janakbacsi #121237 üzenetére
Voda foleg 800 mhz-et hasznal mindenhol.. Masik 2 T szolgaltato 800mhz-et inkabb csak videken.
Valoszinu nem vodas volt a tesztelo.Lol nem olvastam el normalisan
Ha vodas volt akkor passz. Nyilvan nem mindenhol 800-at hasznal bp-en.Kartya mennyi idos? 4g kepes?
-
csubuka
addikt
Sziasztok!
Elegem lett a "kis" akksis nyűglődésből MTK6582-vel. Ugyan nem kell 3G-nél jobb (B20 sem igény így, de B3, B7 a van az nem rossz azért), meg erősebb hardver se, de le szeretném cserélni, egyszer elfelejtem reggelre tölteni és lemerül napközben a sok nyomogatástól, hiába a friss akksi...
A jövőbeli készülékem körvonalai ezek lennének:
-kb. 4000mAh akksi
-valami alig evő, gyenge MTK SoC (6753 talán)
-tényleg bírja szuflával, szóval optimalizáltság sem ártana
-5 coll, 5,5 max, de akkor vékony káva legyen a kijelzőhöz, meg normálisan megfogható kialakítás. Inkább Hd kijelző, mint fullhd, csak keveset egyen. *Láttam 5,2-es gépeket, lehet nekem az lenne a királyság...
-kamera "meh" is lehet felőlem
-igényes, lehetőleg legalább részben fém külső (másfél havonta leejtem a telómat, nem ártana, ha nem azonnal törne, persze szerencse kérdése ez)
Köszönöm, ha van tippetek, pénzlimit olyan 50 ezer nagyjából. A "gyenge" hardver igényemmel csak beleférek ebbe, erős készülékre semmi szükségem nincs.
Redmi 3-a van a barátnőmnek, szóval jó lenne, ha nekem másom lenne, csak a változatosságért...
-
dashed
senior tag
válasz
janakbacsi #121229 üzenetére
Foleg 800mhz-en. tehat b20.
-
b0bcat
addikt
válasz
gipsztigris #121228 üzenetére
Annál azért többe kerül. Most kötött az egyik ismerősöm 40 ezres biztosítást a 230 ezres ájfónra, okulva abból, hogy az előző a vécében landolt...
-
janakbacsi
őstag
A Vodafone Budapesten milyen 4g frekvencian sugaroz? Az én telefonom csak 3g t jelez. Xiaomi Mi4c.
-
svgyula
addikt
válasz
felegyhazig #121223 üzenetére
Szia! Te egy nagy tévedésben vagy! Ha ezek a rendszer alkatrészek bárhol vizet kapnak ott nem rövidzárlat hanem elektrolizis lép működésbe. Vagyis a víz hatására az akkumulátor árama szépen szó szerint elbontja percek alatt az érintkezőket! Azt te fújhatod
bármivel ami nincs ott az attól nem fog visszanőni! Sajnos a telefonok evolúciója még nem érte el az öngyógyítás szintjét!
Még valami a régi "buta" telefonokban nagyrészt az egész rendszer vastagon le volt lakkozva. Ott ami érzékeny volt a beázásra az a kijelző mert ha oda víz ment akkor vagy soha vagy nagy kínok árán lehetett "foltmentesíteni". -
beg
veterán
válasz
felegyhazig #121218 üzenetére
Tegyük hozzá, hogy ez kb. 3 hónapja ázott be
Annak fújkálhatsz bármit, max az oxidáció által meghagyott részeket kukázod.
-
felegyhazig
csendes tag
-
salaud
aktív tag
válasz
nepszter1 #121221 üzenetére
Féktisztítóval azért óvatosan, haver teherautójában ráment az emelőhátlap vezérlőpaneljára és gyönyörűen lemarta a nyákról a lakkot és még ki tudja mit is, első gyújtás ráadáskor elfüstölt a panel. A szervizes aki ráfújta ügyesen, kicsit szívta a fogát, mert 70000 volt a bontott panel bele...
Az ajánló ossza meg a féktisztító pontos adatait, márka/típus, mert mindegyik más összetételű lehet.
-
nepszter1
addikt
válasz
felegyhazig #121218 üzenetére
Veszíteni valóm nincs , meg fogom próbálni minden félé képen .
-
palimre
csendes tag
Sziasztok!
Ma reggel kellemetlen meglepetés ért a Lenovo A5000-es telefonommal. Semmilyen módon nem képes elérni az Internetet. Nem működik WLAN-on keresztül, pedig a router rendben van. Most is Wi-Fi-n keresztül kapcsolódok a szomszéd szobában lévő - asztali gépemre kötött - routerhez ezzel a számítógéppel, amelyikről írok.
De a telefonos internet előfizetésemmel bekapcsolva az Adatkapcsolatot, szintén nem tud a telefon kapcsolódni az Internethez. Azért az Adathasználat mérő szerint a próbálkozások szépen fogyasztják a letöltött mennyiséget.
Most éppen egy fél órája egy internetes oldal bejött WLAN-on keresztül, és a leveleimet is letöltötte. Azóta ismét semmi. Minden próbálkozásra az a válasz, hogy a webhely nem érhető el.
Nem egész egy éves a készülék, és ilyesmi még nem fordult elő. Mi lehet ez? Hardver probléma? Vagy valami elállítódott a tudtom nélkül? Keresgélem a Google segítségével, többféle adatkapcsolattal kapcsolatos tanácsot kipróbáltam, de semmi eredmény. Újraindítás sem segít.
Rendszerfrissítést nem szeretnék. Amióta tavaly elindítottam, és a Kitkat 4.4.-et "frissítette" a rendszert Lollipop 5-re, az akkora csalódás volt, hogy ha egy mód van rá, nem frissítenék. Na meg azt sem tudom, hogyan oldhatom meg, hogy a frissítés után a Home Screen ne törlődjön, és ne kelljen újraállítanom rajta az ikonokat. És nehezen hinném, hogy ezen múlna.
Tudtok segíteni, vagy vigyem szervízbe?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
felegyhazig #121215 üzenetére
P70-est szétszedni, izgalmas lesz...
-
nepszter1
addikt
válasz
felegyhazig #121215 üzenetére
ez most komoly ?
utána rakjam rizsbe vagy hogy ?
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
nepszter1 #121206 üzenetére
Ezt amúgy már többször átrágtuk
De leírom megint
Beleesett a vízbe, azóta az úgy volt használva , eloxidálódott benne minden, csatlakozók, rézalkatrészek, forrasztások, meg minden.
Ezt ki lehet dobni, de ebből telefon már nem lesz!
Alaplapcsere lenne, az meg kb a készülék ára, ha sérül valami az LCD környékén, akkor ott vagy, hogy veszel egy másik telefont.
-
nepszter1
addikt
válasz
tibcsi0407 #121207 üzenetére
persze , mar volt szervízbe akkkor kicserélték ezt az usb töltő helyét mert nem töltött a telefon csak kikapcsolt állapotban aztan 3 hét után se kép se hang nem kapcsol be azóta , töltőre dugva néha bevillan a piros led és ennyi sajnos
-
nepszter1
addikt
Hali , esetleg tud valaki olyan GSM szervizt aki megpróbálná megcsinálni a beázott lenovo p70-emet?
-
pezo00
tag
válasz
NORBl #121203 üzenetére
Páromnak vettünk egyet. Nagyon kellemeset csalódtunk benne. A nagy kijelző ellenére egész jó üzemidőket produkál, kicsomagolás után autómatikusan frissítette magát 6.0-ás androidra. Árához képest a kamerája is teljesen elfogadható. Páromnál teljesen általános felhasználás mellett (facebook, viber, telefonálás, gyerekek fényképezése) sose akad meg, és ezek mellett 2 naponta tölti.
Remélem tudtam segíteni! Egyébként Edigitálról akcióban vettük 38.000Ft-ért, na annyit nagyon megért! -
NORBl
aktív tag
Sziasztok !
Lenovo A7000-ről milyen véleménnyel vagytok ? Valakinek van, próbálta már ? Dual Sim-es telefonban gondolkodom, és viszonylag olcsón szeretnék valami elfogadható, jó minőségű készüléket vásárolni. Ez a Lenovo szimpatikus.
Új hozzászólás Aktív témák
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3205
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Egyedi ékszerdobozka
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 2600X 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB Zalman N4 FSP 400W
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest