Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- tordaitibi: Chatcontrol
- eBay-es kütyük kis pénzért
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #121999 üzenetére
Pezo00-nak meg keresnie sem kellett.
-
nepszter1
addikt
-
tibcsi0407
félisten
-
pezo00
tag
Sziasztok! Vernee Thorral van már valakinek személyes tapasztalata?
-
w4dk0rt3
tag
válasz
tibcsi0407 #121989 üzenetére
Gps-rol tudnal irni? Koszi
-
akira76
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #121991 üzenetére
Rendben
-
akira76
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #121989 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen.
Akkor inkább elviszem szervízbe, hátha tudnak vele valamit kezdeni. -
tibcsi0407
félisten
válasz
akira76 #121988 üzenetére
Ha van rajta recovery, akkor igen, sajnos nem vagyok otthon a Cubot készülékekben.
Más:
Elkészítettem a kis írásomat a Le 2 Pro-ról.
Kameraképeket a nap folyamán még fogok hozzá feltölteni. Ha bármilyen kérdés, észrevétel van, hogy mit szeretnétek látni a tesztben, vagy ha valahol elírás van, minden építő jellegű kritikát szívesen fogadok. Elég gyorsan kellett összeraknom, mert el vagyok maradva sok dologgal. -
akira76
csendes tag
válasz
tibcsi0407 #121984 üzenetére
Gyári beállítást, a hengerrő le+ bekapcsoló gombbal lehet ugye előhívni?
Ha töltőre teszem, akkor rezeg egyet, majd kiírja, hogy cubot. De hiába nyomom a hang le+bakpcsol gombot, nem csinál semmit. -
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #121984 üzenetére
Be sem kapcsol neki, viszont S168-on tapasztaltam hasonlót, hogy valamiért meghülyült a gomb, nem lehetett bekapcsolni a telót, de egy szimpla szétszedés meg is oldotta a dolgot, még csak forrasztani sem kellett az érintkezőket.
-
akira76
csendes tag
Sziasztok !
Asszonynak van egy Cubot s200-as telefonja, nagyjából 1 éves elmúlt. Eddig semmi gond nem volt vele, azonban, a mai napon egyszer csak kikapcsolt (állítása szerint félig volt az akksi legalább, az előbb még facebookozott vele). Be akartam kapcsoltni, de nem tudom, hiába nyomom a bekapcsoló gombot, semmit nem csinál.
Fel tettem töltőre, ki is írta, hogy cubot, és, hogy 38%-os álla az akku, és elindult a töltés. De bekapcsolni így sem tudom. Kivettem-betettem a sim kártyát, akksit is próbálta, 1 percig levenni, de semmi .
Van valami ötlet, hogy mit kezdjek vele? (hard reset, vagy szervíz) -
mc-4
aktív tag
Sziasztok!
Van egy leagoo elite 5 telefonom 5.1-es androiddal.
Nem tudok gyorshívó funkciót hozzárendelni a tárcsázó billentyűzethez.
Hogy tudom ezt megcsinálni?
Köszi a segítséget! -
looser
addikt
Helló, használ valaki csúszásgátló matricát a telefonján? Melyiket, milyen tapasztalattal?
-
RVR400
veterán
válasz
samyr #121978 üzenetére
Alapvetően az a baj, hogy a szállítási FAQ-ban az van írva, hogy a Seller's shipping method az EU Express, a DHL-re az van írva, hogy lehetséges vámköltség a célországban, valamint a Standard shipping az esetlegesen NL Post vagy ilyesmi.
Viszont rendelni csak standard shippinggel vagy DHL-lel tudsz.
Én egyszer adtam le náluk rendelést, írtam is kérdést, hogy mehet-e EU Expressel, de még csak válaszolni sem válaszoltak, aztán 4 nap után inkább rányomtam a Cancel orderre...
-
samyr
csendes tag
Valaki rendelt rár innen?
http://goldway.aliexpress.com/store/top-rated-products/311331.html?tracelog=topselling_tab
Úgy hirdetik magukat hogy europen express feladás.
Valószínűleg kerülővel jön? -
ajapi
tag
Tud valaki hozzáértő Cubot x17s-ről véleményt mondani?
Nekem az összes paramétere megfelelő, a kameráját pedig dicsérik a tesztekben. Számomra ez a legfontosabb.(5", 3Gb, B20, 45e HUF EU-ból)
http://www.chinahandys.net/cubot-x17s-testbericht/
https://www.techreviewer.de/cubot-x17s-test/
-
nepszter1
addikt
Tudom nem ide tartozik de máshova nem tudok felrakni a kérdésemet , szeretnék venni egy Rózsaszín vagy valami lányos színű Xiaomi powerbankot ezt néztem ki de a kérdésem hogy ez eredeti lenne ?
-
Dinter
addikt
Üdv!
Ezeknek a kritériumoknak mely telefonok felelnek meg?
kijelző: max 5" (ha ezen múlik, akkor lehet 5.5")
RAM: 3GB (1GB-s telóval szenvedek, azt hallottam, hogy 2GB is bőven elég, erről is várom a véleményeket)
EU raktárról
Kapjon frissítést (nem úgy mint a mostani telóm, hogy 1 frissítést kapott összesen)
Ár: 50-55kEddig néztem: Xiaomi Mi4 és Mi4c, Letv le1s (kínai szolgáltató maradványai nem tetszenek a romban), ezen csak most akadt meg a szemem.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Atomcsirke #121971 üzenetére
Az is menő
-
Atomcsirke
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #121970 üzenetére
Mépontaz? A Symdroid jobban csengene!
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
tibcsi0407 #121968 üzenetére
InFocus M560
csak Nokia logóval.
De az a topic már most katasztrófa.. Annyira utálok már néha fórumozni , néha olyan hülyeségeket olvasni...
-
RVR400
veterán
-
batai15
félisten
üdv! honor 5cről van már valami konkrétabb infó? honor telefonokat honnan érdemes rendelni?
-
gagyilovag
aktív tag
válasz
gagyilovag #121963 üzenetére
Ott a max volume értéke 130 volt-mehet 160-ig.
Átírtam 150-re. -
nyisziati
veterán
válasz
gagyilovag #121963 üzenetére
Próbáld meg a normált, szerintem az lesz.
-
gagyilovag
aktív tag
loudspeaker módba kell piszkálni,vagy a normál módba?
-
gagyilovag
aktív tag
Kérdés mesterek:
Mérnök módban(* # * # 3646633 # * # *) a telefon csengőhang erejét akarnám növelni,melyik értéket kellene átírni hozzá?
-
Soká
senior tag
válasz
RVR400 #121956 üzenetére
"Akkor végülis jó, hogy feltetted a kérdést.
"
A kérdésem független volt attól, hogy most divat lett nem csinálni külön helyet a tárhely bővítésnek, hanem a második SIM kárára lehet ezt megtenni. Ez egy megkérdőjelezhető gyártói döntés. Engem nem zavar mert csak egy SIM-et használok, de ha kettőre lenne szükségem, akkor szidnám ezt az új divatot.
És ha a felvetett kérdésemre az lett volna a válasz, hogy akinek tutira elég az 1 SIM az ne válasszon dualSIM-es telót, (mert lassú, mert sokat fogyaszt, stb.) akkor meg sem említettem volna a Redmi 3pro-t mint lehetséges jelöltet. -
gippazoid
őstag
Sziasztok!
Van erre valami javaslatotok?
- max 5" kijelző de jobb lenne kisebb
- sim1 + sim2 + microSD = 3 card slot
- az egyik SIM normál (hivatalosan mini, mivel a standard a bankkártya méretű SIM...)
- snap 410-nél izmosabb proci
- min. 2 GB RAM
- min. 16 GB storage
- normális beszédhang (mondjuk a P8 lite-nál jobb mert az borzalom)
- legalább 2 napot bírjon ki naponta min. 14 órán át bekapcsolt wifi-vel amin viber-en üzeneteket-küldök fogadok (játék nálam nem játszik)
- normális Android verzió ami esetleg még frissülhet is
- nem egy várhatóan fél évig létező cég gyártja
- világító gombok (home, vissza meg a harmadik)
- vissza gomb a készülék jobb szélén
- használható fotókat készít
- ha 4G akkor B20 is...A normál SIM kb. maga lenne a csoda - sajna a data sim egy usb stick-ből van és nem lehetséges se lecserélni se levágni. De ha nincs akkor is kell a dual sim, mert most 3 (néha 4) telóval járok, akkor meg csak két droidossal kéne. Egyikben data másikban 2 beszélős sim.
Azért az sd ártyát nem szeretném nélkülözni.
A Samsung J5 dual-nál pl. elrémiszt a boltokban kiállított telókban szabadon lévő 1 GB storage (8 GB-os).Köszönöm.
-
Soká
senior tag
beg, viktorhu, fateless,
köszönöm az 1 kontra 2SIM-es válaszokat! A megcélzott Redmi3plus-ban a második slotba amúgy is memóriakártya kerülne majd.
-
-
Soká
senior tag
Bocsánat az amatőr kérdésért,
ha egy telefon dual-sim-es, az milyen hátránnyal jár az egy-sim-eshez képest? Arra gondolok, hogy lassabb-e a rendszer, többet fogyaszt-e? stb? Főleg úgy, ha nincs is használatban a második slot.
Más megközelítésből, ha csak 1 SIM kártyát használok, akkor nagyon felesleges-e a dual SIM? De a kínai telefonok többsége eleve dual, én is ilyet néztem ki... -
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121948 üzenetére
B20-at nem tudom, Pécsen él, és őszintén megmondom én még nem láttam mobilnetezni
-
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121946 üzenetére
Köszi, meg fogom neki mutatni.
És meggyőzöm arról, hogy ilyen méretben bőven elég egy jó minőségű FHD kijelző és ramból is elég 3giga, akkor még tovább bővül a versenyzők köre? -
tibcsi0407
félisten
válasz
dethroner #121945 üzenetére
Nélküle én a LeTV X800-at (1pro) mondanám. 2k kijelző, Snapi 810, 4 GB RAM.
Nekem egy Le 2 Pro van, az is kijön 300 Dollár körül, annyi, hogy itt FHD kijelző van "csak". Ez sem tud B20-at.
B20-as alternatíva a Le Max 2 lehetne, de ott már kb 80 Dollárral magasabb az ár a keretnél.
Persze lehet más vonalakon is gondolkozni, de szeretek haza beszélni. Majd a többiek is adnak ajánlatot. -
dethroner
veterán
válasz
tibcsi0407 #121944 üzenetére
20-as hálózaton lóg, de nem tudom mobilnet szokásait. Ha nem nagy kérés, mondanál/mondanátok pár alternatívát 20-ra és nélküli is?
-
dethroner
veterán
Sziasztok!
Munkatársam új telót szeretne, és ebben kér pár javaslatot.
A keret olyan max 300$, ebből kellene a lehető legjobbat kihozni. Nagyon megtetszett neki az elephone vowney specifikáció, hogy mennyire erős cpu, sok ram, erős aksi, 2k kijelző stb stb, de most beleolvasva a tesztbe picit elbizonytalanodott. Szóval valami hasonlóan erős hardverrel szerelt masina kéne ha lehet, stabil működésselVan ilyen?
-
kymco
veterán
válasz
Rodzser Mór #121937 üzenetére
Szelektív olvasás
-
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121940 üzenetére
Rendben, köszönöm szépen a segítséget
-
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121938 üzenetére
A leírtak és a sor ERROR feliratból jól veszem le, hogy csatlakoztatni kéne a telót ahhoz, hogy műdödjön, nem elég, ha megvan a system.img? Vagy azt kell bemásoljam valahová? Csak mert a READ ME fájl erősen az előzőre utal szerintem, de hogy hova...
-
Rodzser Mór
senior tag
válasz
atthany #121932 üzenetére
Ahhoz képest, hogy milyen várakozással, érdeklődéssel vannak itt a Thor iránt, le sem tojtátok Bokaszalag topikoló bejegyzését.
121823. hsz -
Mr. Y
őstag
válasz
atthany #121932 üzenetére
Amint megjön, úgyis írok tesztet, mint az eddigiekről az oldalamon
tibcsi0407 Sok bajom volt a Win7 úti használatával. Ennyi. De így nekem jobb. Egyébkét fut már a program, a java feltétele után feltett mindent magának, most tanulgatom.
somasz Lenovo S939, de csak navigációra felesleges. Egyébként nem, nem lesz gyengébb, sőt! Ha adsz neki netet, pontosabb is lesz. Nameg a Google Maps gyakrabban frissül, mint egy sztenderd navigációs GPS
-
somasz
addikt
Van olyan telefon, amit tudnátok ajánlani, kocsiba beépítésre, navigációra, mp3-ra, 6"-ig. Nem lesz sokkal gyengébb, mint egy navigáció?
Nem nekem lesz, csak próbálok segíteni. Még a dual sim sem feltétel, csak ott több az ésszerű árú telefon.
Ármegkötés jelenleg nincs... -
atthany
aktív tag
Gyerekek, mi a tök van a VERNEE THOR-ral?
ígértek tesztet, meg hogy lehet majd itthon is kapni... -
tibcsi0407
félisten
válasz
Mr. Y #121930 üzenetére
Miért lenne kényelmesebb?
Nem egy developer ismerősöm van, aki egyáltalán nem használ Linuxot.
Nekem van mindkettő, mindkettőben mókolgatok, de nem nagyon van valós különbség. (bár én csak hobbista vagyok..)
A Superr-t most gyorsan felraktam a szerveremre távoli asztalon. Telepítette az összes függőséget. Nem tudom nálad mi lehetett a baj. -
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121929 üzenetére
Persze, tudom. Mondom, hogy eddig azon dolgoztam. Csak az otthoni asztali PC-n. Laptopon meg kényelmesebb a Linux, így ahhoz kezdem tanulni ezen műveleteket
-
tibcsi0407
félisten
-
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121927 üzenetére
Köszönöm a linket.
A helyzet az, hogy a ROM mókolása nem újdonság, a különbség az, hogy eddig Win7-en dolgoztam, de áttértem a Linux oldalára, és ez a rendszer új nekem -
tibcsi0407
félisten
válasz
Mr. Y #121925 üzenetére
Szerintem így kell.
Egyébként nem bántásból, de biztos, hogy ROM-ot akarsz mókolni úgy, hogy még egy JAVA telepítés sem megy?
Kicsit magasabb szintű ismeret kell hozzá. -
Mr. Y
őstag
válasz
Mr. Y #121924 üzenetére
Mert ugye a Java 8 hiányára panaszkodik, de ő nem telepíti, sudo apt-get install java 8 sem ad találatot, sem a szoftverközpont... Gondolom az a baja, hogy az nincs, beszerzem máshogy azután meglátom, mit csinál.
Csak arra nem ad utalást, hogy a SE, a JRE vagy az RPM kell e -
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121923 üzenetére
Ezt ismételgeti;
------------------------------------------------------
SuperR's Kitchen
by SuperR
------------------------------------------------------Checking dependencies ...
------------------------------------------------------
SuperR's Kitchen
by SuperR
------------------------------------------------------MISSING DEPENDENCY:
You need at least Java 8 to use this kitchen.The following package is recommended:
default-jre
Would you like to install now? y/n y
Meddig hadjam ezt neki?
-
Mr. Y
őstag
válasz
tibcsi0407 #121920 üzenetére
Köszönöm szépen, de a leírások alapján egyik sem jó. Az egyik, amit küldtél kimondottan 5.X-es rendszerekhez szól, a második 6.0.1-et ír, de azzal látok esélyt egy próbára. A rendszerem jelenleg 4.2.2 JB
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Mr. Y #121919 üzenetére
Egy kis olvasnivaló.
De ehhez használhatod a Superr's kitchen-t is.
Mielőtt bármit írsz, próbáld ki, ne játszd el itt is kérlek, amit a mélyvízben. Ezt merő jóindulatból kérem. -
Mr. Y
őstag
Sziasztok!
Az alábbi problémával ide irányítottak át, holott Linux topicba írtam, lévén Linux rendszeren dolgozom...
Szóval, hétköznapi sztenderd img kibontást akartam végezni, ami MOST valahogy nem jött össze... A következő probléma fogadott kezdetnek;
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ ./simg2img system.img sys.raw
Invalid sparse file format at header magi
Failed to read sparse fileÉrdekes volt, hogy ettől függetlenül végrehajtotta a parancsot, bár az utána következővl is gondja volt, gondolom az előző látszati végrehajtásának köszönhetően.
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ sudo mount -t ext4 -o loop sys.raw sys/
Password:
mount: hibás fájlrendszertípus, hibás kapcsoló, hibás szuperblokk a(z)
/dev/loop1 eszközön, hiányzó kódlap vagy segédprogram, vagy egyéb hiba
(lehet, hogy ez egy IDE eszköz, miközben ide-scsi-t
használ, így az sr0 vagy sda vagy hasonló szükséges?)
Egyes esetekben hasznos információk találhatók a syslogban
próbálja kiadni a dmesg | tail parancsot vagy egy ehhez hasonlótEkkor ránéztem, mi is a baj;
mr_y@Archeer ~/Asztal/Kibelezlek $ file system.img
system.img: HIT archive dataDe a baj az, hogy egyetlen ésszerű oldal sincs a neten, aminek ha a parancsait elkezdem végrehajtani, már az elsőnél ne fogadna ERROR. Ezt az oldalt nézegettem, de nem hozott sikert... Ugyanis amikor végrehajtottam volna;
mr_y@Archeer ~/Letöltések/7ed3bce72f628b6b9d4c-7fbd6a2d7d351dab21fddac5d7d4ea64e7b80a23 $ sudo sh ubifs.sh
Password:
not system.img provided, exit.Van valakinek ötlete erre? Vagy rossz Android topicban vagyok... Akkor kérhetek egy jó irányba terelő linket a megfelelő topicba?
-
Milestone2
nagyúr
-
MrChef
aktív tag
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #121914 üzenetére
Custom magyar lesz. Gyári necces. Fizikai méretei pedig nem nagyok. Egy kézzel kényelmesen tudom kezelni.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #121913 üzenetére
Várni fogom,
csak tudod a méret meg a magyar nyelv fájó ennél a telonál.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
monti0222w #121912 üzenetére
Nagyon jó, egyedül a kamera lehetne jobb,de a Le1s-nél is sokat csiszoltak rajta a frissítések. Hamarosan elkészül egy rövid beszámoló.
-
monti0222w
addikt
válasz
tibcsi0407 #121906 üzenetére
Milyen a LeEco?
-
gagyilovag
aktív tag
Itt
-
Teki1986
tag
Sziasztok!
A Doogee Mini F1 Turbo telefonom úgy gondolta ma reggel, hogy kikapcsol és nem szándékozik újra elindulni. Hol a bejelentkező videónál fagy meg, hol pedig a PIN-kód beütésnél stb. Jelenleg nem látom hogyan tudnám működésre bírni. Van esetleg tippeket? Recovery mode-ban is próbáltam indítani az sem ment.
Amennyiben nem gyógyul meg milyen telót ajánlotok helyette? Méretben szeretnék maradni a max 4,5-nél meg a tárhely lehetne nagyobb.
-
GIJoe
addikt
Meizu PRO 6 review
-
törölt tag
Új hozzászólás Aktív témák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Intel találgatós topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- iPhone topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OTP Bank topic
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro (használt, Független, 128 GB, 8 GB RAM, sivatagszínű titán)
- Google Pixel 7 Pro (használt, Független, 128 GB, 12 GB RAM, Fekete)
- Apple iPhone 15 Pro 128GB Fehér Titán Színben 100% Gyári Akkuval 6 Hónap Jótállással
- iPhone XR 64GB Független/1 hónap gar./Akku 80%/p4442
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 85% Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2736 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Acer TravelMate P214 i3-1115G4 16GB 512GB 14" FHD 1év garancia
- Asus ROG Flow Z13 WUXGA 120Hz 2in1 Touch i9-12900H 14mag 16GB 512GB Nvidia RTX 3050Ti W11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 2700 / RX 5500XT 8GB / 16GB DDR4 / 256SSD + 1TB HDD
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF VG27AQ 165Hz QHD IPS 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest