- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eszementális
tag
Sziasztok!
Új telefon nézőben vagyok! Volt egy THL T11-em most van egy Cubot H1-em ami készül megmurdálni. Mind a két telefonnak voltak erősségei és azokat most megkeresném egyben, ha lehet. Két telefont találtam eddig:
THL T7 - nem sok infó van róla itt a fórumon de amit találtam az pozitívnak tűnt
Ulefone Power - van saját fóruma, el is olvasgattam, de vannak apróbb tulajdonságai ami kételyt ébresztettek bennem
Van olyan akinél járt mind a két telefon? Hátha tudna írni egy pro-kontra listát.
Ha valaki tud más alternatívát akkor arra is nyitott vagyok! -
válasz
Graphics #122195 üzenetére
ROM-ot kellett cserélni. Egy csak félig magyarított (angol is ilyen volt), bloatware-el teleszemetelt sz@r volt. Az újjal viszont tökéletes. LTE-vel viszont nem tudom mi a helyzet, ez elvileg a z90-7, amiben B20-nak is kellene lennie. De én eddig még nem tapasztaltam, hogy bármikor is LTE-n csatlakozott volna.
-
Jakuu
őstag
Tudtok irni olyan warehouse-okat, amik EU-bol szallitanak? Nem szeretnek a vammal is foglalkozni.
-
zizol
aktív tag
válasz
tibcsiworld #122185 üzenetére
Alin csak óvatosan! Sok a hamisítvány,.szóval csak megbízható eladótól vásárolj!
Egyébként paypal nincs, de a saját fizetési rwndszerük megbízható -
Mr. Y
őstag
válasz
csubuka #122189 üzenetére
A telefon tétlenségi arányát a felhasználó határozza meg. Egy 100%-os feltöltés esetén, ha a telót 50%-ig folyamatosan lehasználod, majd leteszed és ott hagyod lemerülésik, akkor egy olyan 45-48% lesz a tétlenség.
Ezt az határozza meg, hogy mennyit van magára hagyva egy kisülés alkalmával. -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Azt mi dönti el, hogy egy telefon "Phone Idle" ("tétlenségi") fogyasztási százaléka sok-e vagy sem? Oukitel k4000 Pro 45%-ot mutat az idle fogyasztásra... jól bírja magát nem azért, csak lehet, hogy valami beakasztja? Vagy szimplán ha napokig töltés nélkül van egy teló akkor ez így normális...?
-
sbwolf
aktív tag
válasz
Ali topik.
Nyugodtan fizethetsz kártyával. Akkor is van védelem. -
bostone
addikt
Az mt6753-as cucc elég sok mobilban előfordul.
Mennyire számít a tudása korszerűnek?A helio x20-al szerelt készülékek milyen áron kerülnek forgalomba előreláthatólag?
-
válasz
Ha minden igaz, van lehetőséged AliPay-jel fizetni.
Ez az AliExpress megfelelője a PayPalra. Van védelme is, ha nem is olyan hosszú, mint a PayPal 180 napos időtartama. -
tibcsiworld
aktív tag
válasz
tibcsiworld #122172 üzenetére
Lehet féloff, de itt láttam meg a telefont, és most megakadtam a vásárlásban!
Aliról szeretnék rendelni, de nem ad be paypal lehetőséget! Csak kártya, valami webmoney, western union. Ki hogy rendeli? Nem szívesen utalok paypal nélkül, mert az igen zsákbamacska, de a telefon meg nagyon jó áron van!
Mit tudtok tanácsolni?
Előre is köszi!
-
-
-
blacky36
tag
válasz
Mr. Y #122175 üzenetére
spft ből csináltam, egy custom romot akartam feltenni, véletlenül leformáztam az egészet. Azután sikerült müködő rendszert feltenni, majd twrp mentesből helyreállítani. De a data partició mérete nem stimmel a korábbival. Meg oldottam EBR modosítással , Tehát minden működik, csak a programok más méretet látnak mint az MTKDT, Szükségem lenne EBR1 EBR2 MBR fájlokra hogy ez helyre áljon
a linkelt navon s5000 romjaval hoztam helyre, amugy szvsz ilyen telefon nincs is -
RVR400
veterán
válasz
Mr. Y #122177 üzenetére
Az igaz, van topic, de pl. így néz ki a nagy része. Nem túl biztató.
-
Mr. Y
őstag
válasz
RVR400 #122176 üzenetére
Ebbe van valami de a kérdés akkor is ott áll, hogy mit és miért csinálta felkészületlenül és elővigyázatlanul?
Egyébként van ebben a lapcsaládban a Navonnak több topicja is, szerintem oda kellene ezt beírnia, megkérnie valakit a ReadBack-re, ott csak van valakinek ehhez a típushoz telója és hozzáértése. -
RVR400
veterán
válasz
Mr. Y #122175 üzenetére
Navonhoz semmit sem fog találni, annyira ezredrangú kínai holmi, hogy még az eredetijét sem igazán fogja megtalálni. Az M402 eredetijére 1 db találatot ad ki a google, de azon sem elérhető semmi.
Hungaro Flotta szerviz 6.000 Ft körül megcsinálják a szoftverezést (más kérdés, hogy ér-e annyit az a teló)
Vagy keresni kell valakit, akinek van egy ugyanilyen telója, csinál egy scatter fájlt, és lementi a teló tartalmát. Más kérdés, hogy aki ezt meg tudja csinálni, annak viszont nem ilyen telója lesz, mert szerintem ilyet nem vesz, aki valamilyen szinten hozzáértő, de ne legyen igazan.
-
Mr. Y
őstag
válasz
blacky36 #122174 üzenetére
Szia!
Ez nem ennyire egyszerű. Nem úgy van az, hogy ugyanolyan paraméterekel rendelkező telónak passzolni fog a ROMja.. Annyi kritériumnak kell megfelelnie, hogy az szörnyű.
Build.prop adatok 1:1, felbontás, SoC, GPU, kamerák, RAM, ROM és még sorolhatnám.
Én a helyedben előtte csináltam volna egy ReadBack-et, vagy legalábbis betankolok egy pót ROMot bármi esetére.De mit flash-eltél te, ha nem megy a rendszer és azt állítod, hogy nem találsz hozzá másikat? Egy másik telefonét? Erős hiba volt...
De lássuk, mi menthető.
Kezdetnek; A preloader-t ugye békén hagytad? Hogy csináltad az egész műveletet? Terminál vagy SPFT?
Mely részét Flast.elted?Továbbá ezen oldalon és ennek kategóriájában keresgélj hozzá.
Pontosabban itt keresd ki a pontos típusodat.
-
blacky36
tag
Sziasztok!
Szoftver helyre állításhoz kérnék segítséget. Egy elrontott flash után megprobálok összeóllózni egy rendszert mivel a navon f550 hez sehol nem találok. Melyik telefon van megegyező paraméterekkel? Fontos hogy 2014Mb legyen a Data partició, 1Gb os verziókat találtam!
MT6582
android 4.4.2
Kösz -
tahepa
senior tag
válasz
tibcsiworld #122172 üzenetére
-
tibcsiworld
aktív tag
Szemezgetek ezzel, és a tanácsotokat kérem, hogy mennyire ajánlott! Nem sok találat van rá a fórumban sajna!
Elephone M2 -
-
tiko76
aktív tag
Sziasztok tudtok eu-s webshopot ahol lehet venni most ouiktel k4000 pro-t?
ez igy eu-ból jön?
[link] -
RVR400
veterán
válasz
Tanisz #122161 üzenetére
Mivela sima K4000 sem digitális mikrofonos, így vélhetően a Pro sem, nagyon egyszerű a dolog. Szinte bármilyen elfekvő készülékből átpattintható bele egy mikrofon két forrasztással.
Sőt, ha azt veszem alapul, hogy szinte noname gyártók milyen forraszanyagokat tudnak használni, és milyen minőségben képesek forrasztani, még az is lehet, hogy cserélni sem kell, csak elengedett az egyik forrasztási pont. -
törölt tag
válasz
Tanisz #122161 üzenetére
Ez típusfüggő. Az enyémen egy érintkezési hibáról van szó. Hátlap le, három csavar ki, érintkező lemezen kicsit hajlít. Ennyi. Házilag is símán kivitelezhető, csak nem nekem. Egy szervízesnek kb. 5 perces mutatvány lenne. Ha mázlid van, akkor nálad is hasonló a szitu.
-
Tanisz
senior tag
válasz
tibcsi0407 #122138 üzenetére
Köszi
Turkáltunk az MTK Engineering menüben de nem segített
Szóval úgy néz ki hibás darabItt vettem a prohardveren, más intézte a szállítást, beszerzést, gondoltam, hogy talán így egyszerűbb, megspórolom a macerát az ügyintézéssel. Neki már írtam. intézkedik ha kell.
A refound lenne talán a legjobb megoldás, bár azzal sincs baj ,ha vissza kell küldeni, mivel másodlagos telefon csak.
Mennyibe kerülhet itthon egy ilyen mikrofon javítás?iMaverick Köszi, feltétlen utánanézek a garanciális feltételeknek.
Somatom a füldugós headsettel megy, hál Istennek, szóval úgy lehet használni, azért egy okosórát nem veszünk mellé, felesleges
Nem tudom hányadik kínai telefon van a családban, de így még nem jártam
Zopo, Coolpad, Jiayu, Meizu, Lenovo ..stb már mindegyikből volt/van, de egyikkel sem volt soha semmi baj
Bosszantó az ilyen, főleg az ügyintézés miatt -
Ájvé
veterán
válasz
Pzoli2 #122159 üzenetére
Ez a Z90-7-es, korábbi linken pedig Z90-3 szerepelt.
Amúgy szerintem kínai piacos, TD-LTE-t írnak itt is.
Z90-7 az EU piacos. -
Graphics
Jómunkásember
válasz
Atomcsirke #122156 üzenetére
Ki kéne tudni, mert ennyiért nagyon tetszene
szerk.: Merimobiles-tól írtak: nem támogatja az FDD-LTE-t
-
törölt tag
válasz
doongoo #122150 üzenetére
Pontosítsunk! A GSM beszélgetés hangerejét lehet rajta változtatni, a kijelzőn le/fel húzással (tehát, nem a médialejátszás hangerejét). Az értesítésekre vonatkozólag igen, a frissítés után a wear alkalmazásban lehet kiválasztani, hogy mely alkalmazások értesítéseit továbbítsa a Talkband -re. Hívásnál a hívó neve, vagy száma jelenik meg, üzeneteknél (SMS, Gmail, Whatsapp van nálam beállítva) a küldő neve.
-
törölt tag
válasz
zebede #122143 üzenetére
Ha csak a mikrofon pótlása a cél, akkor nyilván nem jó alternatíva. Én sem azért vettem (17 -ért dobozban, hazai garispapírral), mert nincs mikrofonom. Már régóta vágytam rá (első sorban az autóvezetés miatt), csak a Huawei elfelejtette beépíteni a hangerőszabályzást és az értesítéskezelést. Szerencsére ők is úgy gondolták, hogy ezek csúf hiányosságok, és szoftverfrissítéssel pótolták. Rögtön megvettem és nagyon örülök, hogy így tettem.
-
Outlander
addikt
Az Elephone M2 szórják kifelé, gondolom az m3 miatt.
120$ nem pénz érte, de ahogy nézem, az akcióban résztvevők egyike sem szállítja hozzánk az Eu-s lerakatából.
-
iMaverick
addikt
válasz
Tanisz #122139 üzenetére
Első körben megnézném a webshop garis feltételeit... Az utolsó 2 telefont a Gearbest-től rendeltem, és az utolsó előttinél felmerült a garancia, mint opció. Akkor olvastam el a feltételeiket és a javításos rész az úgy működött (volna), hogy idehaza megjavíttatom és a számlát "be kell mutatni" nekik...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
Tanisz #122139 üzenetére
Honnan vetted? Én inkább itthon javíttatnám egyébként, ha valóban "csak" egy mikrofon problémája lenne.
Viszont a boltnak írnék, hogy 10-20 Dollár refundot már kérek a számlámra a hiba miatt. ( ha minden jól megy, akkor abból fedezhetnéd a javíttatást és postázni sem kellene Kínába) -
Tanisz
senior tag
válasz
tibcsi0407 #122138 üzenetére
Köszi, megnézzük
Reméljük csak ennyi lesz a gond, ha hibás, akkor nem hiányzik a macera vele
Lehet itthon egyszerűbb lenne javíttatni, mint visszaküldeni? -
tibcsi0407
félisten
válasz
Tanisz #122136 üzenetére
Lehet, hogy hibás darabot kapott.
Az MTK Engineering menüben szétnéztetek, nincs véletlenül megpiszkálva ott valami?
Itt egy egyszerű video az Engineering mode-ról. -
Tanisz
senior tag
Sziasztok,
Most vettem egy Oukitel K4000 Pro készüléket, pontosabban egyik rokonomnak, másodlagos telefonnak.
Eddig, amire kell, meg van vele elégedve,viszont van egy nagy probléma, hogy a beszéd mikrofon teljesen süket, most vette észre, ahogy felhívták és a másik fél nem hallott semmit.
Leteszteltük mi is, próbáltunk mindenféle beállítást nézni, hátha csak szoftveres gond, de nem jártunk sikerrel.
Van ötletetek, hogy mi lehet a gond? Alapból rossz a mikrofon benne?
Segítségeteket előre is köszönöm!
Üdv:
Tanisz -
törölt tag
infocus gearbest 99.99
-
zebede
őstag
Zopokra 30% kedvezmény az edigitalban:[link]
-
v-man
őstag
UMI Super készüléket rendelt valaki a tegnapi akcióban esetleg? (szerdán és szombaton rendelve -40$)
hosszabb távon használva megfelelőek a tapasztalatok ezzel a márkával?
-
Outlander
addikt
válasz
w4dk0rt3 #122121 üzenetére
Neked kell eldöntened hogy adsz-e +30.000 ft a 2 év garanciáért, a márkáért, és a jobb supportért cserébe...
Egyéb specifikációt nézve, kisebb felbontás, de azon a méretben, hááát, nem veszedészre, és a gpu sem erőlködik... cserébe a cpu jóval gyorsabb, az aksi is nagyobb.... ellenben tárhely fele, ram 3 helyett csak 2.
Nálam többszempontból is elhasalna a lenovo... de te döntesz.
Zuk z1 nagyon jó, olyan van ismerősömnek... a 4 közül egyértelműen zukot választanám...
A p70-blackview-elite közül meg egyértelműen az elitet.... pláne hogy a bv6000 preorder, nyomorékúl néz ki és még nincs róla semmi se (no meg nem egy kategória se, az strapa telefon)...
Első generáció amúgy mindig zsákbamacska... érdemes várni 1-2 hónapot míg kimennek az esetleges selejtek. -
svgyula
addikt
válasz
w4dk0rt3 #122121 üzenetére
Szia! Miért nem keresgélsz ha ez a helyzet az "ejtőernyős" telefonok között. A múltkor találtam egy teljesen jónak tűnő SOC/akkumulátor/kijelző ha jól emlékszemez volt de azt nem sikerült kideríteni, hogy dual sim vagy single sim. A linkelt oldalon azt írja a "sajtó" 2 sim dual standby. Ez valószínűleg bírja a repülést is valamilyen szinten.
-
w4dk0rt3
tag
Arfer, svgyula, beg, outlander: felviditottatok az ejszakamat
Bar van egy olyan erzesem sosem lesz uj telefonom...
Ujabb dilemma: Lenovo P70 vs. Leagoo elite 1
Van olyan jo a leagoo gps-e es a hangminosege mint a p70-e?
Hosszabb tavra melyik lenne a jobb?
Tudom nem egy kategoria de az "ajanlottat"szeretnem
Gondolkozom meg a blackview bv6000en... Csak azt nem tudom meger e +100eurot egy "szilikontok"... Nekem ugyan is gyakran vesz repulesi orakat a telefonom es a szilikon tok eddig bevalt a leszallasok tuleleseben.
Illetve nagyon tetszik meg a Zuk z1... Csak tul nagy... Emiatt egyelore legutolsokent kullog a legutobbi listamon.
Penteken meg kellene rendelnem a telot mert jovoheten mar hasznalnom kene.. Most szamoltam 9 honapja szorakoztatlak benneteket ezzel
-
WOT-H-A-C
veterán
-
sanchy
aktív tag
Sziasztok!
Pár napja ajánlottátok a XIAOMI REDMI 3 PRO-t, mint legjobb vétel az 50-ezres kategóriában.
Közben kicsit bogarásztam és ráleltem erre: DOOGEE F3 pro. Ez majd 10k-val olcsóbb, és csak annyi különbséget vettem észre, hogy nem 32, hanem 16Gb a rom.valóban semmiben sem rosszabb minta a xiaomi?
köszi
-
svgyula
addikt
válasz
#39868659 #122100 üzenetére
Nem jól írod! A 11 éves gyerek kezének paraméterei gyorsulásban, a telefonnal meghaladják, a gravitációs vonzást sebességét. Időben is és térben is. A telefon amortizációs ideje pedig erősen tendál a "0" irányába.
A befektetés költsége>időarányos használat. Ez lehet akár többszörös érték is! -
RVR400
veterán
válasz
eszementális #122113 üzenetére
A kijelzővel konkrétan nem is volt problémád.
-
maroni
aktív tag
válasz
anonymus89 #122102 üzenetére
Szerintem ez is jó ár!
[link] -
eszementális
tag
válasz
eszementális #122101 üzenetére
Ezt magyarázza meg nekem valaki: feltöltöttem és működik a kijelző is!
-
Outlander
addikt
válasz
maroni #122105 üzenetére
Igen.... kicsit majdnem bánom is hogy eladtam... mondjuk én 46-ért váltam meg tőle, 4 hónap után.
A lassú fingerprintet kárpotólja a pontossága .... viszont a malware miatt (amit kivettek, majd most újra beleraktak.
) egyből rootolni kell és törölni, ezt és a system.ui force close-t (ha hosszan nyomod a menü gombot egyből), leszámítva még mindig jónak tartom, ráadásul ugye most még az ára is jó.
Szerintem nem jársz vele rosszul... az aksi 2400, bőven kibírta az 1 napot 30-40% körül tettem fel este, nem tud gyorstöltést, de 1a vesz fel.Bluboo xouch, 3000 ezres aksi... ma épp remegés volt, 12%-al tettem most fel úgy h alig használtam, 1,4a vesz fel, de csak és kizárólag a saját töltőjével tudom erre rávenni (pedig van egy pár jónak mondott itthon) és csak 60%-ig, utána 0,6-at vesz fel, 90% után meg 0,3-at, gyakorlatilag jóval több idő, mint a lassútöltésű leagoot feltölteni (ami gyakorlatilag végig 1a vesz fel), cserébe sokkal durvábban is merül.
Elméletileg egy típus a kettő, de az xtouch szerintem nincs vele párban... -
maroni
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #122108 üzenetére
Tudom, a gearbestes csoportban már tavaly kivesézted, sikerült a mlais m7-esed -et is rendezni!
Üdv! -
maroni
aktív tag
válasz
tibcsi0407 #122106 üzenetére
Nekem nincs bajom a gearbesttel talán két apróság nem jött meg tn nélküliek, de azt ujraküldték és megérkezett!De a belgákig követhető THL T7 két hét alatt ideért 99$-ért! 25 rendelés az összes!
üdv -
Outlander
addikt
válasz
uuuuuu, na mindjárt jön Tibcsi...
-
maroni
aktív tag
válasz
Szia !
Azt nem tudom melyik jobb de a gearbest eu-ban az mtk-s olcsóbb!
[link]
A másik meg előrendeléses! -
anonymus89
addikt
Sziasztok!
Mennyire Best buy a készülék? Letv LE 1 pro
Mi a különbség a Snapdragon 810 és az MTK6795-ös chipset között, a Snapi nem melegszik jobban?
Új hozzászólás Aktív témák
- HATALMAS AKCIÓK! GARANCIA, SZÁMLA - Windows 10 11, Office 2016 2019 2021,2024, vírusírtók, VPN
- DELL Precision 7540 - Intel Core i9-9980HK, RTX 3000
- HP ZBook Studio 8 WorkStation i7-11850H 16GB 512GB Nvidia Quadro T1200 15.6" FHD IPS 1 év garancia
- Bomba ár! HP 240 G7 - i5-8250U I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X280 - i5-G8 I 8GB I 512GB SSD I 12,5" FHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest