- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- Kempingezés és sátrazás
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
F.B.I.
veterán
Segítsetek kérlek, hátha találkozott már valaki ilyennnel (szakmai topikban nem sajnos) ;
Adott egy készülék (HTC Desire C) ami a gyári akkumulátorral már nem kapcsol be, a töltésjelző led világít de akár 15 óra után is csak pirosan, kép nincs. Most jön a meglepetés: egy régi HTC Wildfire aksijával bekapcsol, működik (az aksit közben szorítani kell az érintkezőhöz, mert kicsivel nagyobb). A rendelt, új, gyári aksival szintén nem kapcsol be csak világít a led.
Mi lehet a probléma? Hogyan lehetséges, hogy egyetlen belevaló aksival sem kapcsol be de egy másik HTC telefon aksijával igen (ami sajnos nem fér be a készülékbe)? -
Csepe
aktív tag
Napi 20db Leagoo Z5 30 dollárért.
-
maross
nagyúr
válasz
PainKiller13 #122874 üzenetére
nemigazan elerheto mar
-
andatti
senior tag
Bedöglött a telefonom és egy másik topicban ajánlották, hogy EU-s raktárból kellene rendelni, és 1 hét alatt itt van. Régi fórumos vagyok, emlékszem, hogy itt is volt már többször téma, de nem tudok rákeresni... Ezért érdeklődöm, hogy melyik webáruháznak van EU-s raktára és hogy tudnék így rákeresni a választékra? Sajna csak 100-140 $-ig tudok elmenni, ami azért erősen behatárolja a lehetőségeket... Mondjuk láttam, 90-ért is van már 2/16 Gb-os nem is egy, de mind noname, gondolom lutri, hogy jól fog-e működni...
-
akira76
csendes tag
Sziasztok !
Május 21.-én volt egy hozzászólásom, amiben egy cubot s200 problémát írtam le.
"Sziasztok !Asszonynak van egy Cubot s200-as telefonja, nagyjából 1 éves elmúlt. Eddig semmi gond nem volt vele, azonban, a mai napon egyszer csak kikapcsolt (állítása szerint félig volt az akksi legalább, az előbb még facebookozott vele). Be akartam kapcsoltni, de nem tudom, hiába nyomom a bekapcsoló gombot, semmit nem csinál.
Fel tettem töltőre, ki is írta, hogy cubot, és, hogy 38%-os álla az akku, és elindult a töltés. De bekapcsolni így sem tudom. Kivettem-betettem a sim kártyát, akksit is próbálta, 1 percig levenni, de semmi .
Van valami ötlet, hogy mit kezdjek vele? (hard reset, vagy szervíz)"Tibcsi0407 válaszolt, majd megírta, hogy ha kiderült mi volt a gond írjak be, hogy mások is tanulhassanak belőle.
Szóval, elvittem néhány szervízbe, ahol azt tanácsolták, hogy dobjam ki, mert mire megjön az alkatrész kínából - ha megjön- lesz vegy 1-2 hónap, és egyáltalán lehet azt sem tudják mi a baja. Szóval csak szívnának vele.
Jelzem megoldottam a problémát
A telefont szétszedve,a bekapcsoló gombot (azt a kis lapos "mikrokapcsoló" szerű lapot kettészedve) finoman, kiderült, hogy az egyik fele el volt oxidálódva. Megtísztítottam mind a két felét (2 lencse forma egymás felé fordítva), és jó lett. Utána szépen összehajtottam a "lencséket", majd próba. Jó lett.
Telefont összeszereltem, és működik.Köszönöm, ha hasznos voltam
-
davidsone
addikt
Hali átirányítottak egy kérdéssel hozzátok: [link]
-
matta2003
tag
Sziasztok!
Adott a BLUBOO XFIRE 2 készülékem.
Rájöttem a youtube videókat nézve, hogy akár új ROM is elérhető hozzá – Ugye jól látom, hogy az a ROM ami a telefonon van egy márciusi verzió, de már június 6-i is van a needrom.com-on.
Azt ki tudom-e deríteni valahogy, hogy mi a különbség az új ROM és a jelenlegi között?
Érdemes-e szerintetek lecserélni a ROM-ot?
Ha igen, akkor mit kell előtte tennem? (szoktam olvasni ezt a fórumot, mindig azt olvasom, hogy menteni kell a ROM-ot. Ez mit jelent? Hogy kell csinálni?)Ez az első olyan okostelefonom, amellyel kapcsolatban ez a kérdése felmerült, tehát nulla tapasztalatom van az ilyen (számomra) haladó jellegű műveletekkel kapcsolatban, de nagyon szeretnék kicsit jobban belemenni a dologba…
Előre is köszi! -
-ZeeZee-
senior tag
Üdv!
Ez jó árnak számít? link Sajnos EU-ból +18$ szállítási költség van még...
Van valami hasonló árú jó ajánlat esetleg? (mármint olyan teló, ami tudja mindezt, nagyjából ennyiért)
-
-
zagloba
aktív tag
válasz
PainKiller13 #122874 üzenetére
Az nagyon jó ár! Gondolkozom rajta! :-)
-
PainKiller13
őstag
Umi Super 109.9$. Itt
Hamarosan..
-
tutis
őstag
Sziasztok!
mivel nem követem most a topikot, így inkább ajánlást várok, dual simes mobilra, 50ezerig, 5 col vagy felette, jó minőségű fényképezővel, és kevés hibával
vékonyabb mobilok érdekelnek.. -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
Milestone2 #122837 üzenetére
Gondolom, találtak egy olcsóbb SoC-t, végül is budget-kategória...
-
citkar
addikt
válasz
Atomcsirke #122855 üzenetére
Ha arra gondolsz, hogy melyik készülék kezeli a B20-t topikot látnál szívesen végül is csinálhatsz.
A kínai webshopok adatlapja valóban nem mindig pontos (bármiféle specifikációt tekintve), de sok telefonnak van saját topikja, illetve utánaolvasva valahol, akár ebben a topikban kiderül (többségében). Személy szerint én megvárom a felhasználói tapasztalatokat, abból ez és sok más is kiderül.
De ha szerinted tényleg érdemes B20-t kezelő telefonok topikot csinálni, nyugodtan csinálj, azért mert nekem nem hiányzik, lehet másoknak igen.
-
RVR400
veterán
válasz
Atomcsirke #122853 üzenetére
A jól használhatót mondjuk kifejtenéd, mert szerintem a telefonok 90%-a a 4G létezése előtt is jól használható volt... Ergo, pont egy B20 kérdés miatt totálfelesleges még csak a felvetés is. Akinek kell, az eldönti magának, a specben meg látja, hogy bele van-e írva a B20 vagy sincs. Aki meg azt sem tudja, hogy mi az a B20, annak meg pont mindegy, csak sokan telebeszélik az emberek fejét. De ezt már korábban kifejtettem.
-
zebede
őstag
válasz
Szerény véleményem szerint semmi szükség rá, de ha te ellenállhatatlan vágyat érzel egy ilyen topikra, mi akadályoz meg benne hogy nyiss egyet?
A "béhúszas benyögések" meg talán azért vannak, mert van akinek fontos, sőt a legfontosabb egy telefonban.
-
válasz
Atomcsirke #122855 üzenetére
Nem mellékesen a hol találunk mellet ott szokott lenni - jó esetben - hogy milyen telefonnal nézték.
Tehát azért ha nem is arcba tolva, de az infó megjelenik.Valóban, régen volt blogbejegyzés a 0,9GHz-es 3G-s csájnafonokról.
Ha ennek mintájára, analógiájára gondolsz, akkor olyan valóban nincs (asszem' Saccco követte el annó a blogot) -
Atomcsirke
aktív tag
válasz
citkar #122854 üzenetére
Igazad van, de csak részben. Ezek a topikok azzal foglalkoznak, HOL találunk B20-at, de azt, hogy MIVEL, arra csak érintőlegesen térnek ki, jobb esetben. Nekem továbbra is hiányérzetem van a hardveres oldal kapcsán, kivált magánimport terén, mert hogy a szolgáltaói, meg az itthoni, hivatalosan forgalmazott készülékek tudják a frekit, az evidens. A kínai meg néha akkor sem, ha rajta van a webshopos adatlapján, meg még mailben is megerősítik rendelés előtt...
-
citkar
addikt
válasz
Szerintem van megfelelő topikja a témának. További információ.
Nehéz egyeseknek belátni, hogy nem egyformák az igények, valakinek kell, igen (mert olyan helyen lakik, olyanok a felhasználói szokásai), de másnak meg nem (mert B20 nélkül is van 4G, vagy nem is kell 4G).
-
Atomcsirke
aktív tag
Polgártársak, van már "Nagy Béhúsz Csájnafón Topik" ?
Szerintem igény lenne rá, hogy egy helyen legyenek az itthoni, "háromszolgáltatós" , illetve Európa más országaiban is jól használható telefonokkal kapcsolatos infók, tapasztalatok. Na meg nem keletkezne mindig flame más topikokban az első, "ésbéhúszvanbenne?" benyögés után...
-
bioengin
tag
válasz
Secretknight #122806 üzenetére
"...rendeltem EU Germany raktárból egy telót.Na ez a nyomonkövetés szerint még németben megrekedt.Írtam nekik hogy végigkérdeztem a DHL-t a magyar postát,de magyarba ez a csomag nem jött át.Tehát a feladónak kell indítania egy nyomozást."
Én is pont így jártak a Tinydeal Eu raktárrendeléssel.
Egy hét+3 levélváltás után újraküldték. -
svgyula
addikt
válasz
b0bcat #122839 üzenetére
Szia! Ha MM (talán már az 5.1-nél is
)van rajta akkor azon már van alapértelmezett alkalmazás és ott kell beállítani. Valami olyan, hogy jogosultság kezelő vagy hasonló. Ha nincs beállítva alapértelmezettnek akkor ahogy kikerül valahogy a memóriából az újraindításkor az alapértelmezett indul újra.Sajna nem ismerem azt a droidot ami azon van.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gipsztigris #122845 üzenetére
Én öreg és igénytelen vagyok ...
Nekem jó lesz !!! -
gipsztigris
addikt
válasz
pècsimunkás #122843 üzenetére
Nem rossz, nem rossz!......de a jó nem ilyen! Ahogy mostanság szokták mondani a fiatalok.
-
pècsimunkás
addikt
válasz
gipsztigris #122829 üzenetére
Tényleg tudja , de most nincs időm képet felrakni , meccset nézek , és iszok ...
http://mobilarena.hu/dl/upc/2016-05/07/232202_dkveuqd6cka7cc9r_dsc_1158.jpg
Nemrég raktam be a Coolpad forumba . Ez teljes sötétségben készült , lámpafénynél ...
Vélemény ? -
zebede
őstag
Kingzone N5 telefon volt már valamelyikőtök kezében?
-
b0bcat
addikt
Arra van valakinek ötlete, hogy miért állítódhat vissza alapértelmezettre a billentyűzet a kis dínómon?
ASK-t használok (AnySoft Keyboard) mindig, erre a telefonra is letöltöttem, át is állítottam alapértelmezettnek már többször, de x idő után mindig visszaáll a gyárira (amit utálok).
-
trebrona
nagyúr
válasz
Milestone2 #122837 üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
Fossa magából a készülékeket a Csájomi (bocs ha volt már)
-
Essejó
veterán
Sziasztok! Megint volna egy kérdésem. Kikapcsolható-e és ha igen akkor hogy a DooGee Valencia DG800-on, hogy ha WiFi-t talál akkor nekilát csilingelni. Jártomban keltemben baromi idegesítő hogy folyton cirimpel valami wifit találván, az nem izgatja, hogy kódolt vagy sem.
-
Cyborg
őstag
válasz
racis #122808 üzenetére
Na mindegy, akkor lehet, hogy nem él sokáig egy kód.
Köszi, hogy megnézted!Aki Umi Supert akar kedvezményesen, az íratkozzon fel az http://umidigi.com/ oldalon, és kap 70USD kedvezményt elvileg. jun 30-ig van akció, és pl adnak az efoxhoz, a gearbesthez, és asszem az alihoz, szóval a nagyobb boltokhoz is kupont.
-
gipsztigris
addikt
válasz
pècsimunkás #122825 üzenetére
Remélem legalább ennyire tudja!
Ez a kép este fél tízkor természetes "fény" mellett készült.
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #122827 üzenetére
Az a baj, hogy te nagyon el vagy kényeztetve, mert az F1 kamerája legendásan jó.
-
b0bcat
addikt
válasz
pècsimunkás #122825 üzenetére
Inkább nem mutatok olyat, mert botrányosan elmosott képeket készít kevés fény mellett.
-
PREM1Z
tag
Sziasztok!
Abba kernem a segitsegeteket milyen telefont valasszak, mert eleg szeles a kinalat :/ Az Ulefon Powerrrel szemezek egyenlore vagy esetleg UMI Super meg picivel dragabban. Van esetleg ebbe az arkategoriaba jobb valasztas? Ami nekem fontos lenne:
Minel nagyobb kijelzo, de maximum 5,5"
FullHD kijelzo minimum
Stabil 4G (B20as(igaz nem tudom meg ez mit jelent,de utana nezek))
Gyors toltes se hatrany
Fontos lenne a romolhatosag, ha lehet 6.0-as Androidra frissiteni a kozeljovoben jo lenne.
Koszonom az epito jellegu kritikakat a telefonnal kapcsolatba es a valaszokat, ha esetleg lenne jobb valasztas! -
válasz
b0bcat #122810 üzenetére
A német postán tünedeznek el időnként csomagok.
Konkrét eset, amikor kollégám garanciába küldött vissza cutbot xyz-t, és a német postán elakadt... Magyarbó' még kiment, a németeknél meg nem érkezett meg a rendeltetési helyére. Befogadás megvolt és huss... (mint a kék norvég, ha nincs odaszögezve) -
pluhm
aktív tag
válasz
Secretknight #122806 üzenetére
Sajnos egyre többen panaszkodnak, hogy nem jönnek meg a rendelések német raktárból. Szerintem ez nem a webáruház hibája, németországban nyúlhatják le a cuccokat. Pár hete az én kollégám is hasonlóan járt, dhl-nél az utolsó bejegyzés szerint elküldték Magyarországra, itt viszont a posta állította, hogy nem jött be az országba. Néhány levélvátás után a paypalon visszakapta a pénzét.
-
válasz
klampfer #122786 üzenetére
Kipróbáltam amiket javasoltak, egyenlőre nem sikerült...
Valaki azt írta, hogy az akkut vegyük ki kis időre...Azt se tudom, hol kell kinyitni.
Van esetleg még valami ötletetek? Vagy újra kell telepíteni az androidot?
Talán még benne vagyok a paypal időben is... (You have 180 days from the date of the transaction to open a dispute in the Resolution Center.) -
Secretknight
aktív tag
válasz
rendzso #122804 üzenetére
Tanulságos eset a Tiny-vel kapcsolatban.
Ezer éve rendelek tőlük.Egyszer volt velük problémám amikor azt állították hogy én nem vettem át a cuccot amit küldtek,ezért visszavitte nekik a posta.Ez nem volt igaz,de azzal orvosolták hogy kaptam pontokat amit levásárolhattam.Végül rosszul nem jártam.Akkor egy évig nem rendeltem tőlük semmit.Az elmúlt időkben kb. 20 teló rendelésem volt tőlük.Az egyik kissé viharvert volt,konkrétan mintha már használták volna,de azóta is jól működik.De ezen kívül minden rendben volt.Két hete is rendeltem EU Germany raktárból egy telót.Na ez a nyomonkövetés szerint még németben megrekedt.Írtam nekik hogy végigkérdeztem a DHL-t a magyar postát,de magyarba ez a csomag nem jött át.Tehát a feladónak kell indítania egy nyomozást.
Erre napokig semmi válasz.A 3. levelemben megirtam hogy paypal dispute-t indítok.Erre kaptam választ,hogy ellenőrizzem hogy jó címet adtam e meg és kérdezősködjek a postákon, DE amúgy ők az adott order számon nem küldtek semmit. ??????? Na mondom,ezek hülyék. Az utolsó levelemben becsatoltam a számlát és azonnali intézkedést kértem. A holnapi napot még meghagyom,mert kiváncsi vagyok mit reagálnak,de holnapután elindítom a paypal reklamációt.
Hogy mi a tanulság? Hát nem tudom -
Cyborg
őstag
Sziasztok, aki regelt már efoxra, megnézné nekem, hogy az Umi Super árából levesz-e még a következő kód:
83kdlg3gKöszi!
...elvileg 70usd-t kéne még levennie.
-
paolinho
őstag
válasz
viktorhu #122769 üzenetére
Én a Smart Compass-szal teszteltem. Ugrálás nincs, viszont ha forgok a telefonnal, akkor mintha késne egy kicsit, mire irányba fordul, illetve szerintem egyáltalán nem tuti biztos, hogy pontosan Északnak áll be. Erre én egy erdei kirándulás során biztos nem adnék teljes hitelességet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Hibátlan Apple iPhone 15 Pro - Kártyafüggetlen - 128GB Fekete Titán (87% Akku)
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged