- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
janakbacsi
őstag
Zopo hero 1 ről van valakinek tapasztalata?
-
pattantyu
tag
válasz
Milestone2 #119495 üzenetére
Tudom, telhetetlen vagyok, de 3GB ROM, illetve egy kicsit jobb kamerával én is rögtön a Redmi 3-at venném. Nekem a Redmi 3 kicsit közepes hardver szinten, sajnos, mert különben nagyon tetszik a MIUI, meg a Xiaomi is.
Ma volt nálam egy Redmi 2, elég sok volt vele a gond. Egyszer csak nem akarta elfogadni a SIM-et. HM2014813-as, azaz kínai verzió. A tulaj felrakott recoveryből egy 811-re való ROM-ot. Baromi nehéz volt olyan fastboot-os 813-ashoz való ROM-ot találni, ami után könnyen felment a MIUIHU-s ROM. Ha jól emlékszem nem is olyan régen pont az írta itt egyik fórumtársunk, hogy az ilyen gondok már a múlté. Ehhez képest egy tavalyi telefonnal szórakoztam egy napot...
Különben nagyon tetszett, bár nekem kicsit kevés lenne a hardvere.
-
Zeki
nagyúr
nem szóltam.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
gooool #119492 üzenetére
A redmik összerakva jól vannak, nem szokott panasz lenni.
Az alapszabály, ha van két kb ugyanolyan tudású/hardverű xiaomi, akkor a snapdragonosat vedd meg!
Jobb akkuidő, és hosszabb gyári támogatás.Én ha választani kellene, akkor most Redmi Note 3 (Qualcomm) Pro vagy Redmi 3 lenne a választottam (persze most nem kell választanom, jól elvagyok a Mi Note-val) nyilván a Mi5 a királyság, de azt ki tudja megvenni...
-
sonny007
tag
válasz
gooool #119492 üzenetére
Redmi Note 2-nek az akkumulátor teljesítményéről üzemidejéről, és a gombok (hangerő szabályzó, bekapcsoló gombok) mennyire mondhatóak jónak?!
Gomboknál arra gondolok, hogy nem-e esik be 1év után, mint az Umi X1 Pro-nál pl.
Esetleg arról tudsz infót mondani akiknek ilyen van, mennyire elégedettek vele, és mióta van meg nekik?Szerk: Külföldről nem tudok telefont beszerezni, meg minél hamarabb kellene kb jövő héten már jó lenne ha a kezembe lenne egy telefon. Ezért csak itt a hirdetésekben nézelődök vagy valami hivatalos oldalról itt Magyarországról vásárolnám a telefont.
-
gooool
őstag
válasz
sonny007 #119491 üzenetére
Redmi Note 2 van 3 is a környezetemben, két haveromnak, illetve ajánlásom után egy középkorú hölgy is ilyet vett.
Véleményem szerint nagyon meggyőző minden téren, stabilan össze van rakva, szép a kijelző, erős hardver, jó a kamera is, szóval egy korrekt csomag.
Redmi 3-ról nem sokat tudok, csak ami pl. a friss MA tesztben is szerepel, de az alapján az is remek választás.Az Oukitelt én speciel a strapabírósága és a nagy akksi miatt vettem, bár nagyon vigyázok a telóimra, mindig jó ha be van biztosítva az ember. A hosszú üzemidő meg azt hiszem magáért beszél.
-
sonny007
tag
Sziasztok!
Telefon vásárlás előtt állok. Nem szeretnék a hazai (T-mobile,Vodafone,Telenor)-tól telefont vásárolni.
A kínai piacról szeretnék valami elfogadható normális telefont venni.Ár/érték arányban 30-50eFt-ig szeretnék vásárolni ettől többet nem fogok kiadni egy telefonért. Szerintetek melyik, melyek azok a telefonok, amik a piacon vannak és ár-érték arányban kimagaslóak?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
KTU
addikt
válasz
Milestone2 #119485 üzenetére
-
-
törölt tag
válasz
Outlander #119472 üzenetére
Jól értetted. 5.1 előtt az Android SDK (Software Development Kit) egyáltalán nem tudta értelmezni a dual SIM fogalmát. Nem volt rá API, amit az alkalmazásfejlesztők használhattak volna. Csak olyan megoldás lehetett, amit a SOC API -k lehetővé tettek. Az MTK API -k nyilvánosak és néhány kódjuk a Samsungokon is működik. A többinél csak azt a trükköt tudták alkalmazni a fejlesztők, hogy lekérték az OS -től a SIM azonosítóját és ez alapján próbálták megkülönböztetni a két kártyát (pl. 3G Watchdog).
-
Pítőr
aktív tag
Vernee Thor nem rendelkezik rossz speckókkal, de ugye ez még nem garancia a sikerre!
-
ates85
tag
Sziasztok!
Pár napja váltottam át UPC mobil előfizetésre, és sajnos nem tudom működésre bírni a mobilnetet az Asus Zenfone 2 551ML telómon. Az APN beállításhoz beírtam az mobilinternet.upc.hu-t, de akkor sem csatlakozik. Egy Samsung telóban gond nélkül ment az UPC mobilnetje, és a Telenor mobilnetje pedig simán ment az Asuson. Tehát nem hibás se a SIM se a teló. Valaki tudna segíteni a beállításában?
-
Ateszpapa
addikt
Sziasztok!
A 11 éves fiamnak szeretnék Dual Simes telefont venni egyik telefonálásra a másik SIM meg internetre kellene.Játszani is szokott vele, jó lenne ha nem akadozna egy Galaxy S3 szint az jó lenne legalább.
Milyen készüléket tudnátok ajánlani, max 5 colig?
Használt is szóba jöhet, kb 20-30 ezerig. -
gamegod
senior tag
Nagyon szemezek a Lenovo Zuk Z1-el. Vélemények? Vagy esetleg valami hasonló alternatíva?
-
gooool
őstag
válasz
Laza... #119467 üzenetére
Attól függ ez is, mihez viszonyítjuk.
A Doogee X5 kamerája már nekem is tényleg hányinger, de pl. az SP-jé teljesen megfelel arra, amire én használom. Szóval ha már annak a közelében van, akkor szavam se lesz rá.
Én többnyire e-mail-ezek, FB (böngészőben) és zenehallgatás, amire használom.
Emiatt is nem kerestem betyár erős telefont, sem nagy batárt, inkább egy olcsóbb, de hosszú üzemidejűt. -
gooool
őstag
válasz
zolipapa66 #119463 üzenetére
Ha időm engedi, akkor mindenképp készítek egy Logout-os bemutatót, már ha meg nem előz valaki.
29-et már most úgy érzem megért, egy Xperia SP-t fog váltani. -
kmarci25
veterán
-
MrSealRD
veterán
Összefoglalón túl vagyok, de még vannak kétségeim. Olyan telefon keresek, amibe a meglévő telekomos SIM-et 2G/3G-n telefonálásra tudom használni a másik helyre pedig vennék egy UPC-s SIM-et amin csak adatforgalom menne 2G/3G-n, de nem lenne akadály a 4G-s adatforgalom ha idővel változik a szolgáltatás technikai háttere. De ezeket szimultán egyidőben szeretném.
Néztem a telefonlistát ami elég jó, hogy FHD ~5" körüli panellel és 1-3GB RAM-al vannak ilyen telók. Ezek közül olyat keresek amire CyanogenMod-ot fel lehet tenni de mondjuk ne egy szál nightly verziót.
Van ilyen telefon? -
gooool
őstag
Sziasztok!
Egy hirtelen ötlettől vezérelve előrendeltem Banggood-on egy Oukitel K4000 Pro-t, feketében.
EU raktárból, szállítással, kuponkóddal 30.000-ből kijött.
Azt írták április 12-től lesz elérhető.Jól döntöttem és jó helyen vásároltam?
-
citkar
addikt
válasz
pattantyu #119455 üzenetére
Egy Lenovo Vibe Shot? 230 USD, ami még talán lehetne kicsit kevesebb, de hát ne legyünk telhetetlenek, viszont 5 colos, tudja a B20-t (legalábbis ilyen példány is van, de asszem több verzió is létezik és valamelyik nem támogatja), továbbá a kamerája jó (telefonhoz mérten, ne várj tőle túl sokat, erős túlzás kameratelefonnak nevezni, de 200 USD kategóriában szerintem jó lehet, még sajnos nem próbáltam).
-
pattantyu
tag
Köszi! Így már látom az országokat. Mondjuk jó lenne egy térkép is, ami a B20 nélküli lefedettséget mutatja, de nem vagyok telhetetlen. :-)
Az a baj a P70-nel, hogy tényleg szar a kamerája. Nagyon durva, hogy nincs egy olyan telefon, ami jó árban is, meg tudja a B20-at is, és a fényképezője is minőségi, ja, és 5"-os. Ez a korlátozó!
-
csigacsa
tag
válasz
Viktor0610 #119450 üzenetére
Köszönöm a gyors választ. Magyar nyelv lehet benne? Ezzel kapcsolatban még nem találtam információt. A 3G-t tudnám rendesen használni?
-
-
csigacsa
tag
Ezt a telót néztem ki. Tudnám ezt használni Magyarországon? (Talán 4G nem lenne mindenhol
) Magyar nyelv van benne?
[link] -
HerbertSobel
csendes tag
válasz
105kacsa #119446 üzenetére
Sokat keresgéltem én is. Ha decemberben lett volna 250 dollárért axon akkor megvettem volna. De már nem. Találtam egy kicsit öregecske de számomra mindent tudó telót.
LG g4 dual -
105kacsa
őstag
válasz
Sanyesz. #119433 üzenetére
Van másik teszt is napi szinten használom és fent tartom azóta is ,,ZTE Axon Elite szerény véleményem szerint teljes jogú játékosa az elit ligának."
-
-
pattantyu
tag
Megértettem a B20-at. A 800MHz-et is értem. Amit nem tudok, hogy mi van itthon. Ha a B20 hiánya miatt nincs 4G, akkor mekkora eséllyel van 3G? Ausztriára mennyire jellemző a B20 hiánya miatti szívás. Ha az EU-ban utazok, akkor mi van.
Ezért is írtam, mivel sokat járok külföldön, az EU-ban főként, hogy B20 kell nekem. Nem akarok amiatt szívni, mert a telefonom nem tudja. A Voda esélyes, mivel a T-mobiltól a cég jó eséllyel UPC-re fog váltani, ami Voda hálozatot használ. Szóval megint B20.
Viszont annyira kevés a B20 képes telefon, hogy nem tudtam jót választani. Ha nem 5,5", csak 5", akkor alig van pár telefon. Pedig egy Xiaomi Redmi 3 nem lenne rossz pl.. Olcsó, de nekem épp elég lenne.
-
-
medica
senior tag
válasz
Core2duo6600 #119437 üzenetére
6500-ért pl. DPI kontaktot keress mobil flottás topikban de google is ad találatot.
-
KTU
addikt
válasz
Core2duo6600 #119437 üzenetére
Nem ide
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #119434 üzenetére
10 vagy 11GB-ra particionálva rendben van, 5.0-án és 4.4-en is.
Talán pár hetet használtam loli-val, de VoIP miatt visszaváltottam 4.4-re.
azóta is jó.
Persze kb. 1,5 naponta újraindítom (akku csere).
Fiam is el van 5.0-án, már vagy 6 hónapja használjuk."recsegős műanyag szerkezet"
Ezt nem értem, mit lehet egy telefonnal művelni hogy recsegjen a hátlap, vagy a ház.
1,5 naponta leszedem / visszarakom a hátlapot,
nem recseg, nem mozog.
Persze nem is csavargatom vagy szorongatom a telefont.
Csak használom."Fényképezőjét se szerette, nagyon színhelytelen volt."
Most van nálam pár Lenovo P70,
ezekbe rosszabb a kamera, mint az M52-be."tok.... doogíra meg van kiscicásból is vagy 10 féle"
Ez fontos -
Outlander
addikt
Inkább a bugos 5.0-ás szoftvere miatt... x idő után mindig meghülyült, kb havonta kérte a flashelést... én rettentően untam h "már megint nem jó ez a caar"... egyébként valszeg az újraparticiónálás résznél volt a bibi, mert függött a bugmentesség a méretétől... pedig nem nagyon volt rajta semmi, bnőmne se szokott játszani. Fényképezőjét se szerette, nagyon színhelytelen volt.
Meg a recsegős műanyag szerkezet miatt.... de a legfontosabb h erre kb 2 féle tok van/volt, doogíra meg van kiscicásból is vagy 10 féle bammmmeg.Egyébként meg küszöbgari!!!
-
Sanyesz.
őstag
válasz
n@p@lm #119427 üzenetére
Önálló topikja nincs, de a róla szóló cikkhez vannak (régebbi) hozzászólások. Bár inkább bősz kritikusok, akik sosem fogtak a kezükben ilyen készüléket.
-
Milestone2
nagyúr
válasz
pattantyu #119428 üzenetére
Már megint itt tartunk...
Ausztriában is van szolgáltató amely B20-on szolgáltat...
Ha nem tudja a készülék a B20-at, nyilván a legtöbb helyen lesz helyette 3G-d, de már többen visszajelezték hogy vannak az országunknak olyan szegletei, ahol B20 4G vagy 2G...nincs elérhető 3G.
Olvasgass itt, de tutti leírás nincs.
-
Hű, régen volt béhúsznap.
Pont ez jutott eszembe nekem is!
(#119428) pattantyu: Ugyan Sanyesz kolléga már megelőzött, pontosan ezt akartam volna Neked is ajánlani: kereső!
A vicc: beírtam, hogy B20, erre mit látok? LINK 4 nappal ezelőtti hsz-odban pont Te írod, hogy milyen paraméterekkel keresel telefont, ott meg kategorikusan leírod, hogy kell a B20... Azért az kicsit furi nekem, hogy nem vagy képben a B20-szal és erre mindenképpen azt tudó telefont keresel...
Amúgy ITT egy hsz, szerintem elég jól összefogja a lényeget.
-
KTU
addikt
válasz
Outlander #119425 üzenetére
"Összességében, Mlais után megváltás így is úgyis"
Méret miatt?
"Kijelző: sötét, max fényerőn is... ennél jóval világosabbnak illeni lennie,"
Járt nálam pár olcsóbb (140$-ig kategória) telefon, és sajnos elég soknak ez a baja.
Mlais M52 kijelzője elég fényerős, cserébe foltosodik,
de ezt Te is tudod
De napfénynél is viszonylag jól látható.Köszönöm a leírást.
(#119428) pattantyu:
Hű, régen volt béhúsznap.
De én nem kezdem el. -
pattantyu
tag
Valaki magyarázza már el nekem ezt a B20 dolgot. Ha nem B20 képes a telefon, akkor hol nem tudom használni? Csak az LTE nem megy, vagy a 3G se? Le van ez írva valahova?
Nagyon szemezek a Xiaomi Redmi 3, Note 3 párossal, de így talán ki kell ejtenem. Szerintem Ausztriában tuti nincs B20, és EU-n belül csak oda van netes sim kártyám, eleve azért kéne a 2 sim. A 3G bőven elég lenne, az osztrákoknál eleve nem sok helyen van LTE, de az megy rendesen? HSDPA?
-
Outlander
addikt
Én épp nem rég vettem át. (doogee f5)
Bnőmnek vettem, egy Mlais M52 váltott...
Így 1-2 óra után a tapasztalatok...
Mikrofon/Hangszóró: Átlagos, találkoztam már sokkal jobbal, pl az én Elite 1 telómnak sokkal-sokkal jobb.. De az mlaisnak is hangosabb volt a hangszórója, mikijük kb egyforma, nyilván engenieer módban lehet majd vele játszani.
Térerő/antenna: nagyon gyér... itt ahol vagyok a munkahelyen itt csak edget lát, néha bele-bele kostól a 3g-be, (elite 1-nél ritkán 4g, de a 3g mindig fullon, ulefone be touch 2 szintén.)
Kijelző: sötét, max fényerőn is... ennél jóval világosabbnak illeni lennie, nem aztmondom h nem látom, de szerintem az átlagos alatt van, a színek szépek, miravisionnal (gyárilag rajta) testreszabható.
Fingerprint:gyors, de nagyon sűrűn hibázik, (be touch 2 is ugyanilyen 10-ből jó ha 6 alkalommal beenged) appokat is lehet vele zárni, tudja a kikapcsolva nyitást, nem kell külön ébreszteni.
Kamera: szokásos kínai, de legalább gyorsan fókuszál, a képet is hamar menti, használható, de ebben nekem nincsenek igényeim, előlapi/selfie meglepett, már-már mondhatni olyan mint egyes telóknak a hátlapi.
Szoftver: sallangmentes (egy go keyboard meg a lépésszámláló van fent pluszba), teszi a dolgát, akadást/bugot nem tapasztaltam, 12.25 volt rajta, de már jött is rá egy apró 21 megás update január 2x valahanyadikai... Remélhetőleg nem az utolsó.
GPS: első alkalommal kicsit sokáig gondolkodott, de azóta egyből talál jelet és stabilan, pontosan mutatja.
Összeszerelés / minőség: A simtray ultragáz, nagyon gyenge minőség, cserébe legalább hosszú és nehézkes a helyére tenni... nem nagyon kell majd piszkálni... aki sokat cserélgetné inkább ne vegye meg ezt a telót.
Ez egyéni de nekem nem tetszik a domború háta, kézben jól áll, nem akar kiesni, oldalt a fém(?) keret, sztem inkább műanyag, a hangerő/kapcs gombok minimálisan de lötyögnek, számomra már nem elfogadható a "kilengés"..Egyéb: A dobozában (ami egyébként elég elagáns, nekem tetszik) egy simtű, nano-to-microsim átalakító, fólia, átlátszó kemény hátlap, kábel és egy 2a töltő, azt mondjuk nem kell majd használni ahogy olvasgattam.
Applikációt nem telepítettem, mégis hamar meleg lett...
Hátsó led nagyon durván csak jelzés értékű, dupla led, de nagyon halovány.
Értesítő led szintén...
Rezgője mondhatni erős.
Hw gombok nem világítanak.
Aksijáról majd késöbb... jelenleg alig ~1 óra nyomkodás után 55-ről - 44-re ment le...Összességében, Mlais után megváltás így is úgyis (még ha elvileg gyengébb is a hw), nekem euból jött 37k-ért (pont beváltás)... én aztmondom h súrolja az ár/értékben elfogadható határt, ha olcsóbb lenne akkor nem kell rajta gondolkozni, viszont 40 felett már azért van jobb vétel is....
Ha van kérdés jöhet...
-
Sanyesz.
őstag
válasz
siminhu #119422 üzenetére
Még mindig "akciós" a ZTE Axon Elite.
Fel/le mozog az ára, most éppen az "UK plug"-os ennyi.(Szállítással 256$)
Kettőt rendeltem ismerősöknek. Nekem is jó lenne, de most nincs rá keret. -
siminhu
tag
Sziasztok,
Éppen Duál SIM-es mobilt keresek, egy Elephone p8000-esem van amivel nagyon meg vagyok elégedve, de egyre több a hibája lassan egy éves, SW bud még mindíg van benne. Sajnos eladni nem nagyon lehet.
Olyan telót keresnék ami, hasonló képességű mint az elephone (1,3Ghz x8 Mag, 3G RAM, HD kijelző 5,5') és el tudom adni egy év múlva.Tudnátok nekem segíteni?
Köszi,
SIM
-
válasz
Asycid #119415 üzenetére
Jó kis leírás lett! Feldobnád pár képpel, szerintem Logout-os blog bejegyzésnek is simán elmenne!
Mondjuk azon jót derültem, hogy mindenki "megszívja" valamivel ezekkel a telókkal... Nálam az Elephone P4000-nek a GPS-ével nincs semmi gáz (legalábbis nem vettem észre), viszont a kamerája olyan szinten sz@r, hogy már leszoktam a fotózásról. (Pedig az előző Amoi-mal ilyen családi és egyéb események alkalmával eszembe sem jutott a Canon S2 IS-t elővenni, minek?)
Annak a 6-os update ígéretnek meg nem biztos, hogy bedőlnék.Sajnos az Elephone-nál sem népszerű az update policy és annak betartása. Pár készülékre jön frissítés, de ahogy néztem, azok is inkább ilyen közösségi megmozdulások.szerk: most olvasok a sorok között, hogy Te is ironikusan fogalmaztál a frissítés kapcsán.
-
Asycid
tag
Sziasztok!
Kb. egy hónapja nyúzok egy Bluboo X9-est (más néven Ecoo E05).
Ez alapján egy kis vélemény a telefonról, maximálisan elfogulatlanul:-Telefonként: sose panaszkodtak még hogy halkan beszélek, a velem beszélőt is hangosan, sőt néha még túl hangosan is lehet hallani (ez mondjuk állítható MTK chipset lévén). Szóval beszédhangminőség rendben, nagyon is (mindez úgy, hogy ha jól tudom, nincs másodlagos mikrofon)
-Külső hangszóró: Nem nagy dolog, szól, ha cseng a telefon meghallja az ember (MTK lévén itt is igaz, hogy ha halk, akkor hangosíthatunk rajta). Nem ezen kell zenét hallgatni, dinamika hiányzik teljes mértékben (előző telefonom Redmi 2 volt, az szerintem nagyon jól szólt telefonhoz mérten- ezt csak a viszonyítás miatt írom).
-Zenehallgatás: Jack csatlakozó vicces egy állat, autóban próbáltam használni, de amint elengedtem, kicsúszott a telefonból. Ez persze lehet csak a csatlakozó hibája volt, de gyanítom, hogy kicsit mélyen ül az anya a telefonban. Amikor viszont benne marad, akkor szerintem egészen jól szól, van benne minden ami kell, de nem húzódik mélybe a hangkép, viszonylag kiegyenlített.
-GPS: Röviden: kuka. Sajnos ezt használnám leginkább, de eléggé rossz a helyzet ilyen téren, ellenben nem teljesen értem a jelenséget. Használtam Sygic-kel, Navigonnal, Google Maps- szel, mindhárommal ugyanazt produkálja: marha pontos, gyakorlatilag méterre pontos, de egy idő után olyan 6-10 másodperces késésben lesz (máskor néha meg egyáltalán nincs késés), illetve hajlamos átdobálni egy-egy utcával ilyenkor (sőt, többször volt, hogy Afrika mellett az óceánban találtam magam egy-egy pillanatra). ELLENBEN amikor túráztam és Locus -szal túratérképes GPS-t használtam, akkor soha nem volt ilyen, pontosan mutatott mindent, nem ugrált össze-vissza, nem szenvedett! Szóval vagy a fentebb említett programokkal van gond, vagy nem tudom. Az tuti, hogy GPS test progik 3-4 m-es pontosságot mutatnak és nagyon gyorsan talál jelet a készülék (pár másodperc alatt), és tartja is. Olvastam olyasmit, hogy az MTK chipsetre lehet nincsenek felkészítve a fentebb említett szoftverek, fene tudja. Mindenesetre gondolkodom egy külső, Bluetooth GPS vevő vételén, hogy kocsiban azzal használjam majd, ezzel sok bosszúságtól megkímélve magam.
-b20: Telekomos kártyát használok mobilnetre, ezen szinte mindig LTE jelzést látok (Budapesten és Balaton keleti részén próbáltam eddig, utóbbihoz kellett valószínűleg a b20). A másik kártyám Vodafone, azon csak telefonálok. Nem dobálja el a hálózatot.
-Kamera: Nem nagyon fotózom telefonnal (erre van külön gépem), épp ezért nem tudok érdemben nyilatkozni, hasoníltani. Amit tudok, azok tények: a fókusz gyors, de néha nem talál (azaz piros keret zöld helyett fókuszkor).Ha zöld keretet kapsz, akkor mindig eltalálja, ergo nincs front/back focus.Ezen kívül nekem tipikus telefonos minőség, semmi extra, de ha kell fotózni hirtelen, akkor a célnak megfelel.
-Akksi: ezzel kapcsolatban el kell, hogy keserítsek mindenkit, a FullHD kijelző hamar megeszi. Olyan 3.5 - 4 órás kijelzőidőt lehet elérni átlagos használattal. Standby-ban viszont nem nagyon merül, az a rész ok.
-Egyebek::
--Összeszerelés rendben van, eléggé megmarkolni-való telefon. A hátlap nagyon félelmetesen hajlik amikor leszedi az ember, viszont sokszor nem szabad letépdesni, mert egy idő után ropogni-pattogni-nyikorogni fog a kezedben a telefon, mert kilazul az illeszkedés.
--Ujjlenyomat-olvasó tetszik, soha nem volt még ilyen szenzorral ellátott készülékem. Eléggé pontos és gyors is.
--Ami a szenzorokat illeti, nincs benne mágneses érzékelő, ergo iránytű kilőve. Gravitációs szenzor van, giroszkóp sincs.
--Ha nagy terhelésnek van kitéve, hajlamos melegedni, a "The Room 1-2-3" (ami hírhedt arról, hogy hajtja a hardvert rendesen) futtatásakor a Kernel Adiutor nevű progi szerint 74 fokig melegedett a proci, ez kellemes meleget varázsol a burkolatra is. Télen előnyös.
--Egy micro és egy normal SIM foglalat van, emellett van pluszba egy microSD kártyahely is, így mehet minden bele egyszerre. (mondjuk én a normal SIM foglaltba simán beletettem a micro simem [nem volt átalakító kéznél], és nem siránkozott még, hogy kimozdult a sim vagy ilyenek
)
--Support szintjén nem szabad sokra számítani, a Bluboo egy OEM gyártó. Ellenben az ECOO (jól tudom, hogy az Elefone leányvállalata?) ígérte (haha...), hogy lesz az E05-ükre 6.0-ás droid, és mint fentebb írtam, ez ugyanaz a készülék, szóval fel lehet majd rá pakolni.
--ROOT már sikerült, volt egy kis kavar ugyan, mert legelőször a gyári rom helyett fel kellett pakolni rá az ECOO E05 ROMját , mivel a scatter fileok ahhoz passzoltak.
Ha van egyéb kérdés, szívesen válaszolok!
-
csubuka
addikt
-
pietrrr
aktív tag
DOOGEE F5 mennyire jó ajánlat szerintetek?
Leírás+kinézet alapján engem meggyőzött, de kíváncsi vagyok a tapasztalataitokra/véleményetekre. -
válasz
csubuka #119407 üzenetére
Én rendeltem már. [link]
Redmi 3 5" néven keresd.@(#119408) guftabi96
Mert ez a legkapósabb.
A múlt heti eusztokkos rendelések még jól jártak - kollégám rendelt és kapott olyat. Jónak tűnik 50k-ért. Igaz, még nem kaparintottam meg - sajna nem is fogom, 2 hártánya azonban a "vagy dual sim, vagy 1sim 1sd", és a B20 támogatása, bár ez utóbbi nálad nem szempont, -
guftabi96
addikt
válasz
antal750 #119405 üzenetére
azt néztem én is, de az kb mindenhol eléggé az 50 felé megy EU raktárból. Ráadásul ahogy nézem a szürke/fekete mindenhol drágább.
(#119409) cappa72
Jól sejtem ugye, hogy a következő EU Stockos szállítmány már drágább lesz?
Egy kicsit sziszegve a haza gari miatt lehet kiadnék érte 50-et, de nem vagyok benne biztos, tekintve, hogy nálam az alábbiakra lenne használva: netezés (facebook is böngészőből) + messenger + youtube + zenehallgatás. Játszani se igazán játszok, max ilyen kisebb hardverigényű ügyességi játékokat (Ketchapp játékok pl tetszenek).
Szóval ilyen célokra kicsit már azt a 40 ezerrel is úgy vagyok, hogy "biztos kell ez nekem? " -
csubuka
addikt
Sziasztok!
Redmi 3-ra lehetséges, hogy nincsenek tokok még? Vagy valaki talált jót már?
*Azert megis vannak ebayen csak nem neztem elegge illetve alin nem dobott valamiert.
-
guftabi96
addikt
Sziasztok!
"kicsit" később, mint szerettem volna, de úgy néz ki, hogy jövőhéten végre eljutok oda, hogy rendeljek magamnak egy telefont.
A kiválasztás szempontjai:
-40k fölé nem szeretnék menni
-EU raktár
-Elfogadható kamera.
-2gb ram
-16gb tárhely
-4g nem fontos
-4,5" - 5,5" között
-Nem szeretnék full ismeretlen márkát + olyan készüléket vásárolnék, amivel már van tapasztalat.Amiket néztem: Lenovo K3 Note, Xiaomi Redmi Note 2.
Van más készülék, amit érdemes lenne néznem?Ha valamit mókolni kell a telefonnal, attól nem riadok meg
-
triglavor
csendes tag
Nagyon szimpatikus doogee F5, csak vacilálok, mert én két sim kártyát és még egy sd kártyát is használok.
A Bluboo x9 teljesen megfelel az igényemnek, csak szinte semmit nem találok róla, csak egy pcadviseros ajánlót. Ha van valakinek tapasztalata, akkor szívesen olvasnám. Esetleg alternatíva a kategóriában?
Kínából jönne, telefon, b20, gps, fényképezés a legfontosabbak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xbox tulajok OFF topicja
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- Le Mans Ultimate
- Házimozi belépő szinten
- Linux kezdőknek
- Revolut
- Demót kapott a Stellar Blade PC-s kiadása
- Nintendo Switch 2
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Iphone 16E 128GB Fekete Bontatlan 24 Hónap Garancia
- Bomba ár! HP ProBook 430 G8 - i5-1135G7 I 16GB I 256GB SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged