2024. április 25., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Cikkek » Telefónia rovat

ZTE Axon Elite - ligában játszik

A 2015-ös berlini IFA-n mutatták be a piaci eladások javítását célzó új Axon szériát, melyet az ázsiai és amerikai piacok után immár Európának szántak.

[ ÚJ TESZT ]

Bevezető, tartozékok

Zhongxing Telecommunication Equipment Corporation-t - röviden ZTE - 1985-ben alapították, távközlési berendezésekkel és rendszerekkel foglalkozó multinacionális vállalat, Kína második legnagyobb távközlési cége. Az okostelefon-gyártók népszerűségi top 10-es listáján a hetedik helyen áll az eladott darabszámokat tekintve a gyártó.

Mai tesztalanyunk ZTE Axon Elite 4G International Edition, amely a Kínában bejelentett 5,2 hüvelykes Axon Mini, 5,5 hüvelykes Axon Lux, csak USA piacra szánt 5,5 hüvelykes Axon Pro, valamint a család legnagyobb 6 hüvelykes kijelzős Axon MAX sorozat tagja.

A készülék szeptember 24-én jelent meg a nagyobb európai piacokon 390 eurós áron. Az eBay-n, vagy a GearBest EU Warehouse raktárából. ha sikerül akciósan megcsípni, akár 300 USA dollárért is hozzájuthatunk. Megvásárolni is innen, illetve az eBay-Global, eBay-UK, DE, FR, IT, ES oldalakról, valamin a MediaMarkt Német online felületén van lehetőségünk.

A kínai gyártó felső kategóriás készülékét a OnePlus 2 közvetlen ellenfelének szánta. Dupla hátlapi optikával ellátott fényképezővel, plusz három biometrikus biztonsági rendszerrel ellátva, ami ujjlenyomat-szkenner, hangfelismerés és retina szkennert foglal magába.

Maga a készülékház speciális alumínium-titán ötvözetből készült, amit a Boeing 787-es, repülőgépeknél is használnak. Igazi high end érzést ad kézbevétel után, nincs recsegés, ropogás, az összeszerelési minőség kiváló. A prémium minőségű ház a hőelvezető képességre is jó hatással van a Snapdragon 810 ismert túlmelegedés problémáira, mert gyorsan eloszlik a hőt az egész felületen és a készülékben a javított Snapdragon 810 v2.1 sem melegszik, mint más gyártóknál az előző szériák.

A doboz fehér színű, a fedlapon a telefon egyik különlegességét kihangsúlyozva kihagyták a dupla hátlapi kamera helyét. Kivágás alatt az ízléses AXON felirat ami a doboz alsó és felső részén is visszaköszön, oldalt kék ZTE márkajelzést helyeztek el. A telefon mellé egy 1.5 Amperes töltőfej, egy 2.0 USB kábelt és egy jó minőségű agyba-dugós kialakítású hadesetet csomagoltak.

A cikk még nem ért véget, kérlek, lapozz!

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.