- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
- zebra_hun: Hűthető e kulturáltan a Raptor Lake léghűtővel a kánikulában?
- Drivv: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bubu126
tag
-
nyisziati
veterán
válasz
zolipapa66 #119394 üzenetére
Köszönöm! ☺
-
medica
senior tag
válasz
Secretknight #119387 üzenetére
Ha dupla "W"-vel írták rá akkor hanyagolnám.
-
válasz
zolipapa66 #119386 üzenetére
Azért a ulefon már 2012-ben is jelen volt. Annyira nem új. És nem is eltűnni látszik.
-
zolipapa66
tag
válasz
nyisziati #119393 üzenetére
Ami pozitív az a kamera.
A webshopokban ami jelenleg kapható az 6753-as procis, a régiek 6752-esek. A régiekben 3000-es akku van, az újban 2500. Az ujjlenyomat olvasó elavult. A régiek, mint az enyém is, random lefagy, és újraindul, főleg nagy terhelésnél. Röviden ennyi. -
nyisziati
veterán
válasz
zolipapa66 #119390 üzenetére
Kösz. A legfontosabb negatívumokról tudnál pár szót írni?
-
zolipapa66
tag
válasz
Secretknight #119387 üzenetére
Majd meglátjuk, várjunk egy fél évet.
-
b0bcat
addikt
válasz
Az Mlais egy OEM gyártó fedőneve, úgyhogy én erre nem vennék mérget.
-
Secretknight
aktív tag
válasz
Ulefone Power,Wienna ? Ezek új modellek.
-
RVR400
veterán
válasz
RVR400 #119294 üzenetére
Nah, viszonylag gyorsan eljutottunk oda, hogy adnak 25 USD-t walletre, vagy visszaküldhetem. Írtam neki, hogy a 25 kicsit kevés lesz, mert 50 USD egy új LCD, és még cseréljem is ki magamnak, szóval visszaküldeném. A következőnél már meg is kaptam a címet, ahová küldhetem. Mindezt szombaton délután sikerült lebeszélnem velük.
-
105kacsa
őstag
-
-
105kacsa
őstag
-
Sanyesz.
őstag
Esetleg a ZTE Axon Elite, most még 250$.
-
FNZ
őstag
hali!
asszonynak kellene egy új teló (jelenlegi egyszer csak gondolja magát és újraindul, pedig éppen nem is nyomkodja)
5 – 5,5”
mindenképpen dual sim,
B20 kell, mivel vodás a netes kártya, a másik tréhómos net nélkül
min: 2 gb ram
min 32 GB tárhely, mert ha nincsen a 2 sim mellet plusz memó bővítés, akkor szerintem a 16 GB kevés, mivel eleve sokat elvisz a rendszer
ha bővíthető a 2 sim mellé memókártyával, akkor elég a 16 GB is
képernyő felbontás és a grafikus proci mindegy, mert nem játszik rajta
nagy aksi, min 3000 mAh
elfogadható fényképminőség (lenovo-k minőségét lehúzzák)nézegettem nevesebb gyártókat is, de már ott tartok, hogy a kínai készülékek is jól néznek ki és a teljesítményük is elfogadható. találtam pár kínai készüléket, amit meg is vettem volna, de sajnos nincsen benne B20.
van valami jó ajánlás? akár a gearbest, tinydeal, stb. oldalakról is megrendelem. 100K-ig belefér. -
Beni2360
félisten
-
-
raulicio
senior tag
Cubot S550-et használ már valaki? Vélemény? A gyengécske soc nem érdekel. Régebben is csak a RR3-al játszottam, de mostanában azzal sem. Ami zavar benne eddig, hogy nincs notiled + gomb háttérvilágítás sem
De amúgy, ami nekem fontos az benne van: ujjlenyomat olvasó, 3000 mAh körüli akksi, dual sim és B20. Hasonló árban van valami ami tudja ezeket és megbízhatóan működik is?
-
törölt tag
válasz
Kornel #119340 üzenetére
Igen 6753. Általános célokra tökéletes. Nem mindenki antutuvadász. Egyébként ennyi pénzért az F5 nagyon jó vétel. Van topikja. Nem pörög nagyon, de valószínűleg keveseknek van vele gondja, azért. Tipikus kiveszem a dobozból és használom telefon. Nem romolgatom, nincs tele kínai vackokkal, amire kell azt tudja. Komolyan, aki lenézi ezeket a telefonokat az mit akar 45K magyar forintért???
-
törölt tag
Ez nagyon aljas volt! Bevállaltam egy hathetezést és most négy napot dekkolok a svájci határon a kamionparkolóban. Itt nincs pálesz, meg locsolás, ilyen kávéról nem is szólva. Itt legfeljebb 3x1 kávé van. 3 hetero kamionos kávézik 1 fülkében. Szemét dolog ilyen kávéskannákat mutogatni!
-
pietrrr
aktív tag
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Bár nem teszt, de a hozzászólások között sok érdekeset és hasznosat lehet találni. És messze sem kellett érte menni...
Mellesleg, ha a stílusodon nem tudsz/nem akarsz változtatni, akkor szeretnélek megkérni, hogy tartsd magad az aláírásodban foglaltakhoz, lehetőleg e-mailben. Mindenki jobban jár.
-
Kornel
veterán
válasz
tahepa #119356 üzenetére
Mielőtt még mást is lekutyazol, azelőtt gondold át a hsz-aid szerintem, mert ilyen stílussal sokat nem érsz el, az biztos. Itt főleg nem.
Csak felhívták a figyelmet, hogy a "teszt", amit linkeltel hitelesnek korántsem mondható, erre nekiesel mindenkinek, aki építő jellegű megjegyzést mert tenni.
Gratuláció -
-
RVR400
veterán
válasz
cappa72 #119347 üzenetére
Netről szedett képek, szeptember 17-én már megjelent a cikk, szóval nem tudom, hogy a megíráskor volt-e a kezében készülék egyáltalán. Legalábbis lehet, hogy volt, csak nem az, amiről a "teszt" készült. Lényegében szöveget írt azon adatok mellé, amit mondjuk a kimovil oldalán a specifikációknál láthat az ember.
Az biztos, hogy a készülékről én ezen "teszt" alapján nem tudtam meg semmit sem, de ha valaki kihámozott belőle valamit azon kívül, amit bármelyik oldal sepcifikációs leírásban megtalál, az mindenképpen jelezze.(#119353) zolipapa66: Ez valami Vervan remake lesz?
-
zolipapa66
tag
-
Nem a cég védelmében, hanem az alanyi adómentes vállalkozás védelmében írom, hogy mivel munka mellett volt egy kis vállalkozásom, ezért a könyvelő javasolta az alanyi adómentességet, mert tudtuk, hogy nem fogom elérni a határt, így praktikusabb volt azt választani.
A vállalkozás most is megvan, csak szüneteltetem a tevékenységet, mert így csak évi 5.000Ft kamarai tagságit kell fizetni, de ha a gyerekünk nagyobb lesz, akkor lehet, hogy feleségem beszáll és a baba mellett folytatjuk közösen a munkám mellett kiegészítő jövedelemként. Mindig számlát adunk (mást nem is tudnánk adni), de cégek is voltak vevők, mivel ha olcsóbb annyival a szolgáltatás, akkor jobban jönnek ki az ÁFA visszaigénylése nélkül, de 40-50%-kal kevesebbet fizetve egy tréningért. Mi pedig ha havonta egy tréninget csinálunk, nrm fogjuk elérni a 6M-s határt.
Mindemellett párommal évtizedes tapasztalat van mögöttünk, komoly munkát végzünk, de mivel nem tervezzük azt, hogy nagyba is felfuttassuk a vállalkozást, felesleges a jelen helyzetben más keretek között végeznünk munkát, mert a főállást (lelkészséget és szociális munkát) nem akarjuk otthagyni, az a hivatásunk. A mentorálás és a tréningek pedig egy szakmai hobbi, ezért is végezzük jóval olcsóbban.Kereskedő cég esetén viszont teljesen igazad van, nem lehet komoly munkát végezni hosszú távon. Azért írtam ezt le, nehogy valaki elolvasva a jól összefoglalt írásodat az alanyi adómentes vállalkozást értse félre
-
KTU
addikt
válasz
Beni2360 #119334 üzenetére
"Az alanyi adómentesség azt jelenti, hogy évi 6 millió forint nettó árbevételig választhatjuk azt, hogy nem jelentkezünk be az áfa hatálya alá. Akkor nem érdemes áfásnak lenni, ha nem lesz sok elszámolható költségünk. Vagy akkor, ha vevőink magánszemélyek. Nekik ugyanis nincs lehetőségük az áfa visszaigénylésére, ugyanakkor vállakozásunk csak áfás számlát állíthat ki nekik."
Azt jelenti nem komoly /
szélhámoskereskedő cég.
Havonta átlagban 500 ezer Ft-ra jön ki, hogy az alanyi adómentes sávba maradjon.
Tehát ebből a telefonból pl 5db-ot nem adhat el havonta átlagban, mert akkor már túlhaladta ezt a határt.
De láttad hogy mennyi mindenfélét árul az oldal.Mi következik ebből,
Jólműködő kereskedő cég (egyéni vállokozó, stb.) nem tud működni ebben a formában.
sufniadocsalóadóoptimalizálóról van szó.
Lehet hogy 2 - 3 havonta más nevén futtatja a vállalkozását.Normálisan működő kereskedő cégek ezért "költöznek" a szomszédos országokba, és onnan szolgáltatnak / kereskednek Magyarországra.
-
Crytek
nagyúr
Cubot H2-öt nem akar senki venni?
THL T7 tulaj már lesz 1 db
-
válasz
tahepa #119346 üzenetére
"hitelesebb" tesztre mutató linket
Mert vélhetően kevés teszt van róla.
Azonban a leírtak nem tűnnek elég hitelesnek. Marketingszaga van.
Csúcskategóriát nem jelent a 6753, de valóban nem rossz. Sokkal jobb, mint a piacot jellemzően elárasztó 6735.... linkelt teszt minősítése folyik nem a telefoné...miért is?
Talán ezért. Kevés a tapasztalat róla, de hogy csúcskategória, az enyhe túlzás.
Próbáld meg úgy értékelni a hozzászólásokat - mint ahogyan már leírták -, hogy "köszi, hogy találtál tesztet"!
És ne gondold tovább.
Azonban a 6753 elmarad a 6752-től, nem beszélve a 6795-től (aka Helio X10), ami már elég régóta forgalomban van.Az egyes teszteknek pedig igenis fontos a minősítése, akár a megkérdőjelezése is, hiszen lehetnek benne téves, vagy direkt férevezető információk.
-
guftabi96
addikt
válasz
tahepa #119343 üzenetére
Én kérek elnézést, hogy felhívtam mindenkinek a figyelmét, hogy nem árt óvatosnak lenni ezzel az oldallal. Aki követi neten is az F1 történéseit, és kicsit jobban beleássa magát a dolgokba az tudja, hogy a gplive egy Blikk és társai szintű oldal. És mivel az általad linkelt oldal ennek a testvéroldala, így felhívtam a figyelmet, hogy azért az ott leírtakat nem árt fenntartásokkal kezelni. Ezzel én nem akartam se beszólni, se "ugatni", se kötözködni se semmi.
-
tahepa
senior tag
válasz
guftabi96 #119338 üzenetére
Nem szövegelni kell hanem tesztet linkelni. Ha nem megy akkor meg légyen csend a hátsó sorokban.
A kérdező hiányolt valami teszt-félét.
Én ezt találtam , a tartalmával nem foglalkozom....majd a VALÓDI tapasztalatokkal rendelkezők majd minősítik helyettem. ...A kutyák meg ugassanak hiszen azért tartják őket.... -
Gaborka30
aktív tag
Hát .. a cikk valóban ömlnegős.. de ezekszerint nem egy megbízható teszt
-
Gaborka30
aktív tag
Sziasztok!
A Doogee F5-el milyen tapasztalatok vannak?
Elég kedvező az ára és a praméterek is, de részltetes tesztet nem találtam róla...A Redmi Note 2 -höz hasonlítva érdekelne főleg
Köszönöm!
-
KTU
addikt
válasz
zolipapa66 #119328 üzenetére
"Alanyi Adómentes ár"
-
RVR400
veterán
válasz
zolipapa66 #119323 üzenetére
110e?
Kettőt kérek!
-
pattantyu
tag
válasz
zolipapa66 #119316 üzenetére
Köszi, de az a baj, hogy céges lesz, kell a számla...
-
zolipapa66
tag
-
pattantyu
tag
válasz
zolipapa66 #119313 üzenetére
Sajnos igen. Így sincs túl sok opcionális telefon. A Xiaomi 5"-osai elég gyengusok. A Redmi 3 tetszene, a proci azonos, a memória kevesebb, de a kamerája gyenge. A többi 5"-os lenovo kamerája nem túl jó. És nincs B20... A Huawei Honor 6, esetleg 7 még ok lenne, de nem tudom az jobb választás-e. Van más? Iphone 6? Az drága, meg nem dual simes.
Ausztirában is használnám, osztrák SIM-el. Félek tőle, hogy ott csak B20 van, vagy az se...
Ha nem kell B20, akkor mit mondanál, mi jön még szóba?
-
pattantyu
tag
Sziasztok!
Vége, s Sony Z3 compactom rezgőmotorja elszállt, mehet megint a szervízbe. Az első alkalommal 3 hónapig volt ott, végül kierőszakoltam, hogy gariban javítsák az alaplaphibás telefont, kaptam egy újat. December óta megy, most szállt el a rezgője, sokat bírta...
Elmentem a MM-ba. Megnéztem a telefonokat, a kezembe vettem az 5"-osokat, meg az 5,5-eseket is. Egyértelműen 5" a határ, annál nem szeretnék nagyobbat, nekem ez felel meg, de inkább 4,7.
Kérlek mondjátok meg nekem, hogy melyik most a legjobb 5"-os az alábbi célokra.
- nagyon jó kamera (720p60fps videó se lenne rossz, de nem ez a lényeg, hanem a minőségi fotó/videó)
- hosszú üzemidő
- B20 képes
- erős, friss hárdver, lehetőleg 3/32 memória
- sd bővíthetőség
- itthoni beszerezhetőség, garanciával (nem bolti, hanem rendes gyártói)Árban lehet bármi, kínai 2 simes nem megy úgyse 150 fölé nagyon.
Én a Lenovo Vibe Shot-ot néztem, de annak sok helyen lehúzták a kameráját. Ha nem az, akkor melyik?
-
habmalac
tag
válasz
zolipapa66 #119307 üzenetére
Dhl express szállitást választottam hozzá, nem mintha türelmetlen lennék de jobb a biztonság. Remélem lesz hozzá fólia, mert még nem találtam hozzá sehol.
-
RVR400
veterán
válasz
tibcsi0407 #119301 üzenetére
Én 2015. november 12-én rendeltem egyet, eladtam, és és most vissza is jött ezzel a hibával. (Ez egy S700-as) Szóval nálam 100%-os a megelégedetlenségi arány, és ahogy láttam, jó páran jártak így.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hővezető paszták
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Parkside szerszám kibeszélő
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- World of Tanks - MMO
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Linux kezdőknek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- Hálózati / IP kamera
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - HP Elite / ZBook Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest