- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- bitpork: Augusztus 2- szombat jelen állás szerint.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- Aggregátor gondjai, örömei, és elmélkedései
- Chosen: Canon 5D II - portrézás 2025-ben
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
madarasz92
őstag
OUKITEL K4000pro-ról mik a vélemények ?
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118595 üzenetére
Gondolom Neked nem ment át 150 különböző teló a kezeden, ezért gondolod, hogy borul a megállapítás. Alapvető használatról beszélek, nem arról, hogy lassaban tölt a fészbúk. Új architektúrák, új lehetőségek, ez ilyen. Az órajel, és a nyers erő nem minden. Pl a 6735 javára is bőven van különbség a 6582-höz képest, pedig nem indokolja semmi. Persze a grafikus vezérlő jobb, de már maga a rendszer sebességében ott a különbség.
-
törölt tag
válasz
RVR400 #118587 üzenetére
Miből veszed észre? Pontosan melyik, miket futtat a háttérben? Mi használja ki a 64 bitet? Két, egymástól eltérő tesztkörnyezetben hogyan állapítod meg, hogy a SOC, a futtató oprendszer, vagy a futtatott alkalmazás miatt vannak laggok? Sorolhatnék még tengernyi kérdést, amitől borul a "gyengébb a SOC" megállapítás.
-
MrChef
aktív tag
válasz
batai15 #118591 üzenetére
Igen, így van! Bizonyos termékeknél alig vmivel drágább a német raktárból, mint Kínából. Cserébe nincs idegeskedés, várakozás, meg az, hogy a világ vmely szegletében vki bal lábal kelt fel, és te emiatt szopórollerre kerülnél. Vannak persze webshopok, ahol jóval drágább az EU-s raktárból érkező cucc, dehát ami ide az EU-ba került, azt nagyjából ők már kifizették.
Lekopogom, nekem eddig minden értékesebb cuccom megjött Kínából (tablet 2011-ben, két teló 2013-ban és egy teló 2014-ben). A megbízható kínai webshopnak érdeke, hogy megkapd és azt kapd, amit kifizettél. -
ReFleXx
addikt
Nagyon szemezek a Redmi 3-al, 50k-ert nem rossz.
Van arra lehetőség, hogy egy Sony E3 kiteszteljem adott lokacion, hogy van-e 4G B20-n kivul? A Sony telefon nem rootolt es Vodas. -
batai15
félisten
egyébként ha innen linkelem (tinydeal) akkor annyiba fog kerülni a telefon mint ami ki van írva igaz?
german raktárból azthiszem .
Nincs vám meg áfa igaz? -
-
RVR400
veterán
válasz
#79335424 #118586 üzenetére
Pedig a SOC lesz érte a felelős, mivel valóban észrevehető a különbség már az MTK6589 és az MTK6582 esetében ugyanolyan oprendszer mellett az utóbbi javára a az alapvető rendszerműködésben. Emiatt van különbség az MTK6592 és az MTK6753 között is elég érezhető különbség, és annak ellenére, hogy az "MTK6595 megeszi reggelire", az MTK6752 javára is észrevehető ez.
-
MrChef
aktív tag
Köszi, igen, a REKLÁMokat kifelejtettem. :-D Az sok alkalmazásnál is befigyel. Alul-felül sávban reklám. Qrvaanyjukat. A retroérzés miatt játszottam a Dungeon Keeper-rel. Ideig-óráig megy, de aztán lehetetlenség előrejutni, HACSAK nem vásárolsz X ezer Ft-ért drágakövet. Pff...
-
Zeki
nagyúr
válasz
MrChef #118582 üzenetére
Ne is mond banyek!
A fiam kedvence a Villám Mekkvín , van is ilyen Gameloft-os játék, ám ahhoz hogy ne más autókkal, hanem a kedvencével versenyezhessen, meg kellene vennem egy halom zsetont, potom 2xxx Ft-ért.
Mondtam neki felejtse el, ennyiért az Xboxra veszek komplett játékot, ami Villám Mekkvín, és nem csak 1db autót. Épp tegnap kapott is egy 120Ft-os Verdás játékot az Xboxra, és a Cars2 játékot 990Ft-ért csak azért nem, mert az már megvolt. Mindez legálisan az Xbox áruházból.
Szóval pofátlan rablás az, ami ezekben a droidos játékokban megy. Ha meg nem vagy lerabolva, akkor meg szó szerint kurvahangos reklámok jönnek bele az arcodba váratlanul. -
MrChef
aktív tag
válasz
Kornel #118580 üzenetére
A mobilos játékokról szigorúan szubjektíven: kb. 1998 óta játszom a PC-n, azóta jópár gépet vettem, az utóbbit pont egy éve. De ami az androidra készített játékokat illeti, lehangoló a mezőny: 70% félkész, gagyi fos, 25% fizetős (fejőstehénnek hisznek), 5% elmegy. Úgy 15 percig élvezetes, aztán unalmas.
Sokat böngésztem és próbáltam androidra írt játékokat, de mindig arra jutok, hogy e célra marad a PC.
Másrészt az ember csak beleőrül a paraméterek összehasonlításába, mivel úgyis havonta kijön X új telefon, sosem tudod megvenni a legjobbat, legfeljebb adott pénzért, de fél év múlva lefutott dolog. -
batai15
félisten
Nincs fél éve hogy vettem ezt a retek Lumiát. De alkalmatlan minden feladatra amire nekem kellene.drágább telefont azért nem akarok mert jövőre egy s7et szeretnék, de ha nem cserélem le a Lumiat akkor hamar kalapács alatt végzi majd .
Az haggyan hogy lassú, és mindenre hr kellene ,amire par játék után nem fogok nyomni , de masre se jo mert olyan gyengék az appok . -
Kornel
veterán
Oke, hogy nem minden az antutu, de...
Egy 6592-vel azert ez az akad neha, egy ket alkalmazasvaltas, egy kicsit a billentyu, stb.
Nem veszes, de erezheto.
6595-el ugyanez, kicsit kevesbe erezheto.
Mindez 2 GB RAM-al.
El se tudom kepzelni, hogy ennel gyengebb SOC-al hogy lehet normalisan hasznalni egy telot napi szinten...
Azt meg se emlitem, hogy a mostaniban ezek mar nincsenek jelen -
svgyula
addikt
válasz
batai15 #118578 üzenetére
Szia! Az a "12k antutut ír a kép plusnál" copy paste módszer! A régi MTK 6589-es telóm is többet hozott........
A kuglin van pár teszt azokban 19 ezer körül van, az a reális. Vagyis éppen az alja ez is de alapvetően nem ez határozza meg egy telefon használhatóságát. Aki nem játszik vele annak teljesen jó lehet. Bár ez a Dugi vagy Start (csak a szitázáson múlik) nem a minőségi telefonok kategóriájaigaz az ára sem!
-
batai15
félisten
És nem gyengébb mint a pro? mert 12k antutut ír a kép plusnál.. ha nem akkor nekem most elég lenne, ideiglenesen azért nem akarok sokkal drágábbat
plusz a miui nem szempont nekem. -
svgyula
addikt
válasz
01andris #118572 üzenetére
Szia! Én még nem fogtam a kezembe csak a leírás alapján mondok véleményt. A SOC jónak tűnik. Itt nézelődj egy kicsit. A kijelző méret, felbontás, SOC, szerintem nagyon kevés lesz az a "szitázott" 2450mA akkumulátor!
Amúgy ezt nem értettem: "Lánynak kellene nagyon széles?' ezt gondold át még egyszer -
01andris
tag
Jó reggelt.Nagyon megtetszett ez az Infocus M560.Senki nem rendelt még?Nem szeretnék első lenni.Lánynak kellene nagyon széles?Melyik webshopból lenne érdemes megrendelni?Válaszokat köszönöm.
-
han_lev
senior tag
válasz
batai15 #118566 üzenetére
Nekem a websop tett rá magyart. Egész jó.
De mindegyik fórumában olvdatam, hogy a morelocal működik, egész magas százalékban magyarít.
A GPS meg nagyon durván jó mindegyikben.Nem tudom... Lenovo P1m..?
A P70es sem rossz, de újonnan nem veszed meg 50 alatt, csak használtan, viszont magyar boltosat.
-
peestike
senior tag
válasz
han_lev #118565 üzenetére
köszi a hozzászólást! valójában csak az kell, hogy stabilan menjen a rom, meg legyen magyar, mert nem baj, ha a használt appok beszélik. szóval romnál az lesz max, ha a gyári nem jó, akkor lesz/legyen mire cserélnem.
árkategória nekünk az 50k HUF, mert az én v5öm is lassan cserés. nekem meg szinte tuti a note 2, nekem kell a root feltétlen a nem használt/fölösen futó appokat én nyírom azért.
nekem nem szempont a b20, meg a kamera, asszonynak azért a kamera legyen inkább használható kategória.
ja, nekem gps kell jó. -
-
han_lev
senior tag
válasz
peestike #118550 üzenetére
Ha szereti a "minőséget érzek, amikor kézbeveszem" érzést, és nem akar mókolni - redmi 3 (feltesz egy jólműködővromot, - idővel lesz - aztán nem frissül, csak használja)
Ha inkább romolni akar, és érdekességeket kipróbálni, nagyképernyőn tartalmaz gogyasztani főleg RN2
Szerintem.Egyébként mind a kettő jó. Mivel én sokat beszélek és fontos az akkuidő, a fémes házat is szeretem: én Redmi 3at vennék..
Amúgy RN 3prot vettem...batai :
A leírt három:
Xiaomu Redmi 3
Xiaomi Redmi Not 2, ilketve RN 3. Valamelyik változata.
Árhatár ? -
batai15
félisten
Sziasztok! Egyre nehezebben birom a lumiaval. Most meló tarsak ajánlották a k3 note-ot, van ebben az arsavban hasonló ajánlott készülék? 2gb ram,5.1droid, normálisabb akku, 5-5.5" méretben, illetve otg fontos. Külföldi rendelés lenne persze. Köszönöm előre is!
-
MrChef
aktív tag
válasz
GIJoe #118557 üzenetére
A kijelző felbontása maradt a régi, de ettől még nem hiszem, hogy zavaró lenne. A töltőnyílás a teló aljára került, nálam sokkal jobban beváltak azok a telók, amiknek fent van (pl. íróasztalnál előny).
Egyébként a telefon külseje baromi szép. Az újabb Cubot-ok szépek és jók. -
-
hevizms
addikt
Mi a helyzet a Jiayu-kal?
Egy időben nagyon felkapottak voltak,mostanában meg nem nagyon ajánlgatja itt senki.(vagy én siklottam el felettük?)
Van ennek valami különösebb oka?
Számomra még mindig jobban csengő márka mint pld a Dooge vagy a Oukitel,azt azokat mégis ajánlgatják a Jiayu-t meg nem.
Pedig árban sem rosszak és tudják a B20-at is.
Pld a Jíayu S3+ -
-
GIJoe
addikt
Cubot H2 4G (B20) 5000mAh 3GB 16GB 5.5 rendelhető, elvileg.. (145$)
-
berobi78
tag
Igaz, én nem szoktam a telefont fényképezésre használni, arra ott van a fényképezőgépem, szóval az én véleményem nem biztos, hogy mérvadó, de ennek a Meizu-nak szerintem vállalhatatlan az optikája. A képszéleken iszonyatosan mos.
A színhelyességet viszont legalább lehet korrigálni, úgy, hogy belenyúlsz kézzel a fehéregyensúlyba. Már ha lehet, de szerintem valamennyire a telefonoknál is lehet. -
dlaj
őstag
OK, úgy gondoltam, a szakmai vitát, hogy fényképész szinten. (mivel nem értek hozzá)
Amiket írtál, azokon javítani én nem tudok, de reagálni rá, igen:
Nagyjából annyi, hogy mindegyik képről 4-4 felvétel készült, és én az általam vélt legjobbat választattam.Szerintem a két telefon egy kaliberű fotótudománnyal rendelkezik. Én mégis a Meizu-t választanám, a nagyobb és jobb minőségű kijelző, a gyorsabb képkészítés, és az élethűbb színvisszaadás miatt.
A Huawei mellett talán csak a jobb részletmegjelenítés szól. (szerintem) -
Soká
senior tag
Nem lehet, hogy a Huaweiről leszedett fóliát ráragsztottad a Meizura?
"de "szakmai" vitába lehetőleg ne menjünk bele."
Így nehéz lesz mit mondanom...
Az a helyzet, hogy amit most mutattál az megváltoztatta a tegnapi sorrendet. De egyik sem igazán meggyőző. A Meizu képeinek egy jelentős része (első kettő, utolsó három) egyszerűen rosszul fókuszáltnak tűnikHa nem lennének a labdás, rendszámos fotók, akkor azt mondanám, hogy eleve rosszul rajzol a lencse. De nem, mert a labdás képek élesek. Viszont az első a bográccsal, ott tuti biztos vagyok abban, hogy az élespont valahol a bogrács előtt lehet. Ami egy ilyen kontrasztos világos környezetben egyszerűen érthetetlen. De a többi képen is látom ezt a problémát, beltérben a bemozdulásból eredő problémával.
A Huawei autófókusza szerintem jó, de az meg szoftveresen túlélesít mindent. És a Huawei mélységélessége nagyobb mint a Meizu-é, ezért írod azt, hogy részletgazdagabb.
A Huaweiben nincs véletlen képstabilizátor? -
zseko
veterán
válasz
janaman01 #118325 üzenetére
Én nem bíznék bennük. Ezt rendeltem, akkor épp €16.5-re volt leárazva a €27.27-ről. Az egy dolog, hogy a kedvezményes áron eleve nem is engedte megrendelni addig amíg plusz temékekkel el nem értem az eredeti árát
, de üsse kavics, úgy is kellett sd kártya + olvasó, rendeltem azokat is.
Viszont a február 17-i rendelés óta még egyik termék sem érkezett meg! EurópábólKét tracking számot kaptam, az első 10 napban meg sem mozdultak (az oldalon is csak a processing felirat volt a rendelésnél addig), valamint az egyik az eleve kínai, a termék is onnan jön. Jövőhetet még megvárom, aztán 20-a után pp-n nyomok egy refundot.
-
peestike
senior tag
válasz
Graphics #118549 üzenetére
ez eddig bennem fel sem merült, hogy a x5 kamerája gagyibb lenne...
akkor így viszont zsebbe nyúlósabb lesz a történet, vagy redmi note 2, vagy redmi 3, ha lesz eustocknál valóban 50 körül.tényleg, melyik lenne jobb szerintetek?
akksit nem nézzük: redmi note 2 vagy redmi 3? -
-
törölt tag
THL 2015A készülékről gyakorlati tapasztalat valakinek?
-
dlaj
őstag
Elkészült a tegnapi fényképező teszt folytatása.
(Most már nem off a téma, mert csak dual sim-es telefonok a részvevők) A Meizu M2 Note vs. Huawei P8 Lite-ról van szó.Tegnap a Huawei hardveres tuningjáról itt hadováltam. Arról van szó, hogy, amikor az első tesztet készítettem, rajta volt a hátlapon a védőfólia, amire csak a képek féltöltése, és közzététele után jöttem rá. Sajnos a fólia rálogott a fényképező "optikájára" is. Nem tudom mit befolyásolhatott a képek minőségén (biztos nem tett neki jót), de valószínűleg, attól lettek kékes árnyalatúak a képek. Ez elég ciki, a részemről, ezért bocsi.
Íme az új képek:
Most 10-10 képet rakok fel, ami többségében kültériek.Amit megjegyeznék:
- a kék labdás képből azért van kettő-kettő, mert közben kisütött a nap. (ez az árnyékon jól látható)
- a Meizu kamerája az exponálás után azonnal készíti a képet, a Huawei-nél várni kell, kb. fél-egy másodpercet.
- valószínűleg ez lehet az oka annak, hogy a Huawei részletgazdagabb készet készít. Ez a kék labdás képek, labda mögötti háttereinél jól megfigyelhető.
- viszont (szerintem) a Meizu készíti a színhelyesebb képet. Ezt akkor figyeltem meg, amikor összehasonlítottam "élőben" a narancssárga labdát, és az elkészült képeket. Igaz, hogy élénkségben és fényerőben a labda a Huawei képéhez volt közelebb, de színhelyességbe, viszont a Meizuhoz.Megjegyzés: ezek mind privát és amatőr észrevételek. Szívesen hallom más megjegyzéseit/észrevételeit, de "szakmai" vitába lehetőleg ne menjünk bele.
-
-
-
-
peestike
senior tag
bocs a valószínűsíthetően offért, de lenne egy kérdésem, hátha valakinek van tippje.
adott 1 zopo zp700, 1 lenovo s650, 1 zte v5. a rendszerek: 4.4.2, 4.4.2, 4.4.4.
van 1 TW64 okos karkötő: [link]
ezzel az appal lehetne párosítani a telót a karkötővel: [link]
na az van, hogy a zp700 meg a v5 simán összekapcsolódik a karkötővel az appban, de az s650 meg nem is látja az alkalmazáson keresztül.
ha a beállításokban nézem a BT menüben, akkor látja a telefon (s650) a karkötőt.
valójában erre lenne valakinek tippje, hogy a lenovo miért nem képes kapcsolódni a karkötőhöz?
bosszantó, mert az s650-el használná a feleségem, de pont azzal nem megy...
(a zopo kijelzője xar, a v5 meg az enyém)
-
Sziasztok! Tudna valaki segíteni? Zopo ZP980+ -ra szeretnék jól működő MIUI-t varázsolni(bár a gyári is jó lenne, de nem működik rendesen, pár hónapig oké, utána naponta kikapcsol, újraindul, volt szervizben azt mondják semmi baja[lehet túlmelegszik]).
-
válasz
Rodzser Mór #118534 üzenetére
Aksi kivétel túl van lihegve, ha lefagy power gomb vagy minden gomb egyszerre hosszan és kész
2450-es lehet kevés, ámbár ez a hardver keveset eszik. 115$-ért egész jól is mutat.
-
törölt tag
válasz
Hát nem egészen.
Nekem pölö, 2g vagy B20, ahogy már említve is lett, tehát nagyon nemdebár -
vlevi
nagyúr
válasz
Van ahol 3G nincsen, csak 2G és B20-as 4G
Képernőgombok is oylan, hogy van, akinek külön jó, van, akinek pedig nem tecc, hogy a kijelzőből vesznek el helyet. Tabletem is ilyen, és néha zavaró, hogy a teljesképernős alkalmazásokban ez a három gomb is eltűnik. Ilyenkor jól jönne.
Viszont pl. a hardveres középső gomb (ami pl a samu is használ), elsőre azthittem, jó dolog, de már inkább a ...-ba kívánnám. Azért, mert közel van a kijelző alsó széléhez (samu s4), és amikor lenyomom, akkor 3-bol ketszer a kijelző is érzékel. Ez a céges samu teló, amugy se áll kozel a szivemhez, ha magamnak vettem volna, asszem már tuladtam volna rajta. -
törölt tag
válasz
Nemdebár.
-
Rodzser Mór
senior tag
Nekem is tecc ez az infocus m560. Végre egy telefon a sok között, amelkyik a "gombjait" a képernyőn helyezi el és nem kellbosszankodni, hogy nincs gombmegvilágítás. Dulee, megrendelted már? Kíváncsi vagyok a tapasztalatokra. Még nem találtam véleményeket a neten róla. A beépített akksi mennyire lehet problémás? Egy esesetles fagyáskor ugyebár nem lehet így kivenni az akksit.
Az LTE itteni freki hiánya miért olyan baj? Az csak a gyorsabb adatletöltéshez kell,nem? De amit tud, az is bőven elég egy telefonhoz. Vagy ha tovább kell lőni pl laptophoz az adatot, arra is elég amit tud a telefon. Nemdebár?
-
válasz
GIJoe #118526 üzenetére
Kevered, a Doogee és az Elephone-nak volt kamuaksija. a THL-nek nem.
THL 4000-esnek is akkora az aksija, teszten is volt
...
"Ennek megfelelően még erős nyomkodás esetén is túlélünk két napot töltés nélkül, gyengébb használat esetén pedig elég lesz a harmadik nap végén megetetni kedvencünket. "
Ha nem vagy benne biztos, ne hangoztasd
-> GOOGLE
0 Support: Ami nálam volt jött rá frissítés, THL T6S-re pedig 4.4 után OTA update-tel jött 5.0-s Android is...
Valahol téves infókhoz jutottál
----
Az eltűnésnek más oka van. Elég nehezen tudják a lépést tartani , mert alulról is elég sok a konkurens, és a kínai A brandek is nyomott áron vannak piacon... így vagy nagyon bullshit reklámot kell nyomni és folyamatosan nem valós adatokkal pre-sale cuccokkal kijönni / lásd Elephone... ... / vagy stock droiddal ütősebb hardvert adni.
----
Ezt a T7-est bevállalnám, fullHD-vel
InFocus M560-ast nézte már vki, az is elég jónak tűnik.[link] külön tálcás minden, csinos forma, megfelel méret.
Ennyiért bevállalom egy tesztre
-
Demolator
tag
Nem túl szep telók a thlek szerintem a kamera milyen kepeket tud ezeken ?
-
Sanyesz.
őstag
válasz
vlevi #118528 üzenetére
Talán a GG üveg és az NFC maradt ki, bár ez utóbbi alig van egy-két modellben.
Ennyiért nem tűnik rossz vételnek.
Az akku kérdéshez egy mondat: jelenleg egy másfél éves THL 5000 készülékem van. Nem mértem le a pontos akku kapacitást, de a nejem 2200 mAh-s telefonját napokkal veri.
-
vlevi
nagyúr
válasz
maroni #118521 üzenetére
"T7 "
Vajon most ez gyanúsan olcsó, vagy nemtudom. Én is kíváncsi lennék rá.
Azt látom, hogy "csak" 1280x720 a kijelzője, de ez engem nem zavar.
16G belső tárhely mellett a vagyazegyik, vagyamásik (1 sim + microsd) sem probléma, nem vagyok helyszűkében.
Formája nem egy dizájnbajnok, de asszem így lehetet a legkisebbre megcsinálni, 5.5" kijelző köré.
De vajon mi egyéb maradt ki belőle?
Mert a 800Mhz-et írják, valószínű, Gearbesten is a B20LTE -t írják.
[link]
Iránytű, gyorsulásmérő, gyro, fényérzékelő, nemtudommi?
Rádiót írják, hogy van. Ez jó pont. Az kell, mert sokszor nincs wifi, mobilnetet meg nem akarom erre pazarolni.
Ja, és ne fényesrelakkozott műanyaghátlapja legyen, mert azt rühellem. -
-
WOT-H-A-C
veterán
válasz
GIJoe #118517 üzenetére
A THL 4000 nek (sem) volt kamu akkuja. Hogy őszinte legyek nem is tudok olyan THL ről aminek kamu akkuja lett volna. Szerintem kevered egy másik márkával. Nekelm is volt THL 4000 em és nem az akkuval volt ott gondom.
#118523) punky10: THL 4000, THL 4400, THL 5000, THL T6s/pro, Lenovo P780, Lenovo S860, Lenov K910, Lenovo K920, ZTE V5, Xiaomi MI3 , Stb...
-
válasz
GIJoe #118517 üzenetére
A thl4000-nek igenis 4aH-s akkuja van.
Akinek van, az tudja, hogy sima telefonálással elmegy 4-5 napot (nekem is volt)
Nem kell benne kételkedni. Tényleg tudja.(#118521) maroni
Javítottam w8s kijelzőtöröttet, és a mai napig szépen működik. Régi, régi, de megy.
Amúgy a 6589 szerintem igenis jó volt a maga korában, kár, hogy utána a 6582-őt nyomták nagyon... -
maroni
aktív tag
Sziasztok!
Nekem van egy thl W8 am és semmi gondom nem volt vele a kijelzőtörésen kívül, pontosabban a gyerek használja! alig várom legyen eu -ban normális áron T7 hogy rendeljek! ezen kívül még van thl 6 is vagy kettő!
Szerintem elég komoly cég a nonémek között!
Üdv Laci -
Demolator
tag
Sziasztok! Epp telefoncseren torom a fejem es gondoltam megkerdezem hatha tudtok segiteni :
Elvárások: legyen dualsimes, lehetoleg nagy akksi, 5,5" kijelző, jo kamera ez a legfontosabb, lehessen 2 sim melle meg sd karit is belerakni, tudja a 4g-t T mobilon és vodan is, es ne nagyon legyen 50 penznel sokkal több...
Tudom jol feladtam a leckét, de ha van ötlet ne tartsa magaba senki...
-
svgyula
addikt
Megint pucsított egyet a szifon ez legalább akkora kamu lesz mint a projektor mind a négy oldalra a 6-nál!
De ha meglesz akkor ilyen lesz a következő dual sim-es kínai telóm! mert ugye biztosan klónozni fogják. -
dlaj
őstag
A Meizu sárgába húz a másik kékbe. Utóbbi kevésbé barátságos.
A számból vetted ki a szót. Pontosan ezt látom én is.
Holnap lesz időm kültéri fotókhoz még világosban is, és csinálok beltériket is. Már csak a két dual simes telefonnal fényképezgetek. (Meizu vs. Huawei)
A Huawei kapni fog egy kis hardveres tuningot (erről majd holnap írok a képekkel együtt) és lehet, hogy megváltozik a sorrend/véleményem. -
Soká
senior tag
-
válasz
#73959936 #118485 üzenetére
Köszönöm Mindenkinek a válaszokat.
Ahol szüleim laknak (Bp. XVII. kerület) a régi készülékeimmel (3G) vadászni kellett a helyet a lakásban, ha valamit meg szerettem volna nézni a neten telefonnal, mert csak EDGE hálózat volt. A jelenlegivel, ami tudja a B20-at, egy megváltás.
Szóval nem létkérdés, de ha baromira idegesítő, ha nincs normális széles sávú térerő...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó 2db Samsung a52s
- Samsung Galaxy S23 Ultra 512 GB Phantom Black Független
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Új Blackberry Priv!
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- Samsung ME46B 46" LED Monitor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Pure Base 500DX fehér 650W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB Rampage SHIVA be quiet! 650W
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged