- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
pattantyu
tag
Megértettem a B20-at. A 800MHz-et is értem. Amit nem tudok, hogy mi van itthon. Ha a B20 hiánya miatt nincs 4G, akkor mekkora eséllyel van 3G? Ausztriára mennyire jellemző a B20 hiánya miatti szívás. Ha az EU-ban utazok, akkor mi van.
Ezért is írtam, mivel sokat járok külföldön, az EU-ban főként, hogy B20 kell nekem. Nem akarok amiatt szívni, mert a telefonom nem tudja. A Voda esélyes, mivel a T-mobiltól a cég jó eséllyel UPC-re fog váltani, ami Voda hálozatot használ. Szóval megint B20.
Viszont annyira kevés a B20 képes telefon, hogy nem tudtam jót választani. Ha nem 5,5", csak 5", akkor alig van pár telefon. Pedig egy Xiaomi Redmi 3 nem lenne rossz pl.. Olcsó, de nekem épp elég lenne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S9+ 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3081
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest