Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- hege8888: Retro Kocka Kuckó harmadjára Hódmezővásárhelyen
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Munkaügyi helyzet Hajdú-Biharban: észak és dél
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Msony
tag
válasz
Asycid
üzenetére
Én is beruháztam egy Bluboo X9-be. A GPS rész télleg csapnivaló volt. Álló helyzetben is forgott az autó és váltotta az utcákat a pesti forgatagban. Aztán elszállt az egész én meg ott állok navi nélkül az ismeretlenben...
Nemtom van-e valami gps korlátozás. Most úgy állítottam be a telót, hogy a navit csak gps-el vigye, mobilhálózatot ne használjon. Ja én waze-t használok.Másik gondom, hogy ma teljesen leállt a modem része, kvázi telefonálni nemtudtam szinte csak alig párszor. Újraindítás nem segített neki. Egészen addig tartott a dolog, míg sim kártyák meg akksi ki és vissza. Ismerősnek Xtouch van, neki is volt hasonló gond a kapcsolódással.
Ezmiez a probléma? hol kellene keresni rá a gyógyírt? A ROM frissítés megoldja az ilyen gondodat?
Amúgy érdemes befrissíteni a ROM-ot? nem lesz a teló sérülékenyebb mindenféle behatolásokra?És mivel frissítetted be a ROM-ot? mert nekem a root-olás sem ment. Se Kingo nem vitte se valami orosz/kínai dashi
Amúgy nekem 130$-ért sikerült beszerezni gearbesten vám és fa nélkül.
-
iMaverick
addikt
válasz
Asycid
üzenetére
Jó kis leírás lett! Feldobnád pár képpel, szerintem Logout-os blog bejegyzésnek is simán elmenne!
Mondjuk azon jót derültem, hogy mindenki "megszívja" valamivel ezekkel a telókkal... Nálam az Elephone P4000-nek a GPS-ével nincs semmi gáz (legalábbis nem vettem észre), viszont a kamerája olyan szinten sz@r, hogy már leszoktam a fotózásról. (Pedig az előző Amoi-mal ilyen családi és egyéb események alkalmával eszembe sem jutott a Canon S2 IS-t elővenni, minek?)
Annak a 6-os update ígéretnek meg nem biztos, hogy bedőlnék.Sajnos az Elephone-nál sem népszerű az update policy és annak betartása. Pár készülékre jön frissítés, de ahogy néztem, azok is inkább ilyen közösségi megmozdulások.
szerk: most olvasok a sorok között, hogy Te is ironikusan fogalmaztál a frissítés kapcsán.

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 17 Pro Max 256 GB Deep Blue - Bontatlan - HIVATALOS európai Apple viszonteladótól!
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- BONTATLAN Új iPhone 17 PRO MAX 256-512GGB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Honor X5c Plus
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Apple iPhone Air Space Black 256 GB Használt, újszerű 100% akku / 7 ciklus 2026. 09.25
- 164 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI Thin GF63 12VF-1279XHU Gamer notebook-i5 12450H 16GB DDR4 512GB SSD RTX 4060 8GB W11
- LG 25GR75FG - E-Sport Monitor - FHD 360Hz 1ms - NVIDIA Reflex + G-sync - AMD FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi