Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- bambano: Bambanő háza tája
-
LOGOUT
Először is megkérünk minden kedves kollégát, hogy kérdés előtt a téma összefoglalót olvassa el.
Új hozzászólás Aktív témák
-
tibcsi0407
félisten
Redmi 3 pro is van már. Nem rossz.
-
BrandonXXV
aktív tag
válasz
Milestone2
üzenetére
Köszi mindenki segítségét!
Kicsit vívódom magamban. Árban nagyjából a Lenovo kicsit drágább és külsőre annyira nem is tetszik, mint a Redmi 3, de céges teló lesz,amiben a privát számom is benne lesz,a cég veszi így a kinézet a legutolsó, majd megbarátkozom vele.
Csapongom tudom, de az ár is számít, így még a Redmi 2 pro-t is nézegettem, persze az már kicsit régebbi hardver. Emag-on van akciósan fehér/fekete 47.900-ért....
(40e-et kapok a cégemtől) -
beg
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
De egyébként ennyivel ki is merül a negatívuma. Ezt mellém fogják temetni, mint hunoknál a lovat

-
beg
veterán
válasz
Milestone2
üzenetére
"Kamera is talán picit jobb a Redmiben"
Sokkal jobb a redmi kamerája. A lenovonál játszani kell sokat a kézi beállításokkal, mire kész, lemegy a nap

-
hevizms
addikt
válasz
zolipapa66
üzenetére
És amikor megveszik és örülnek neki,rá 2 hétre a gyár bejelenti hogy kijön a pro verzió alig drágábban de sokkal jobb hardverrel

-
Demolator
tag
Sziasztok!
Asus Zenfone Max ? Erre mondjon valaki nekem jót rosszat tapasztalat van? Arban akksiban fényképezőben jónak tűnik .. b20 is van
-
KTU
addikt
válasz
BrandonXXV
üzenetére
-
Milestone2
nagyúr
válasz
BrandonXXV
üzenetére
http://www.kimovil.com/en/compare/lenovo-p70,xiaomi-redmi-3-pro
Ez mindig nagyon szubjektív.
Lenovo tud 4G LTE B20-at, Redmi nem.
Lenovo MTK, Redmi Snapi
Lenovo dual SIM mellet még SD-t is fogad, Redmi csak a SIM2 kárára
Lenovo ha jól tudom multilang, Redmi nem
Lenovo árát nem tudom, Redmi megfizethető jó ár-érték arányú
Akksi mindkettőben jó 4000/4100
Lenovoban kevesebb "extra" szenzor van.
Talán a Redmi GPS-e jobb.
Kamera is talán picit jobb a Redmiben, bár pixel ugyanaz.Döntened úgy is neked kell.
-
somasz
addikt
Üdv!
Kolléganő Kingelon N9000 (sosem hallottam róla
, de úgy néz ki, kompatibilis a Star n9000-rel, vagy lehet, hogy ugyanaz) telefonjának betört a kijelzője, érintést érzékeli, csak csúnya (mármint a kijelző
). Milyen alkatrészt vegyen hozzá az ali-ról? Egyszer kellett eddig kijelzőt cserélnem, de már nem emlékszem. Egyben kell a digitizerrel, ha jól emlékszem. Linkelnétek valamit?
Ha rossz helyen járok, bocsi...
Köszi!

-
zolipapa66
tag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Aztán Te is úgy jársz mint sokan itt a fórumon (köztük én is
) hogy egy hónap után is bizonytalanok, és remegve nyomják meg a rendelés gombot, miután megszülték melyik készülék is lesz a nekik való. A kis ördög viszont vigyorog, hogy" biztos jól döntöttél? " 
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
A problemam az altalatok ajanlott oldallal masik browserrel megoldodott. Csak ez a homoszexualis crom mindig felulbiral... Es most akkor par napra el is tunok atvakarni magam a meglelt informaciokon.
Koszonom! -
Graphics
Jómunkásember
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Fényévekkel jobb a Redmi 3

Cégesnek meg főleg, nagy aksi, minőségi anyaghasználat, kamera átlagosnál jobb.
/ eustock-on nézd, simán megéri
-
Hali1975
tag
válasz
BrandonXXV
üzenetére
Szia!
Hát azért a redmi 3 bőven a doogee x5 pro felett van.
A kettő nem egy kategória.Redmi 3 már volt a kezemben és nagyon rendben van a készülék.
Szerintem megéri megvárni, amig lesz jóáron készleten és inkább kiegészíteni zsebből az árát.
Kollega használja, igaz most csak egy SIM-el-neki így 2,5-3,5 napot megy. -
BrandonXXV
aktív tag
Már egy ideje telefonra vadászom. Kaptam több tippet is, megrágtam és a Xiaomi redmi 3 jön be leginkább. De, mire eljutnék a cégemnél, hogy rendelkeznek végre, addigra mindenhonnan eltűnik, ahol jó áron van. Nyilván nem véletlenül.
Aztán néztem a Doogee X5 pro-t, céges telónak talán az is megfelelne a Redmi helyett. Beszéljeteke le vagy rá, hogy jó/nem jó az a készülék. A céges keret 40e, így a Doogee simán beleférne, a redmi 3 csak úgy, hogy sajt pénzem teszem bele.
Szóval a redmi 3 jobb, sokkal jobb annyival, mint amennyivel többe kerül, megérné várnom rá és saját pénzemmel kiegészíteni, vagy használható a Doogee is, egy átlag céges telónak ill. a privát számom is menne bele persze, ha már dual SIMes... -
raulicio
senior tag
ez a rohadt xiaomi... Ennél a redmi 3 pro-nál már nagyon elbizonytalanodtam B20 ügyben. Minden más szempontból tökéletes lenne nekem

-
femiki
tag
Mi a különbség a Doogee X5 Pro "P05" és "P07" változat között? A leirásban semmi különbséget nem találtam. Honnan érdemesebb rendelni, a TD-ről, vagy a GB-ről? Mind a kettő EU-ból küldi plussz költségek nélkül? Köszi.
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
Mert ez nekem egyaltalan nem igy nez ki.... Majd ejjel megnezem gepen masik browserrel
Koszi! -
Zeki
nagyúr
Na ezt is megéltük!
Az Auchan szórólapjában Doogee X5 25-ért és az X5 PRO 40-ért. Még áruhitel is van hozzá, meg ajándék vodás feltöltő kártya.
Mondjuk az Eustockos árakat elnézve... nem kicsit drága.
-
zolipapa66
tag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Nagyon kevés dolgot adtál meg igénynek pl méretet sem írtál, és mit értesz strapa alatt? falhoz b@szom, nem törik? Amit belinkeltem ott nincs xiaomi, de ha nem tudod használni az oldalt akkor sajnálom.
Szerintem kaptál annyi linket, kicsit légy önálló . -
tibcsi0407
félisten
válasz
KisSarkany
üzenetére
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Koszonom!
De a xiaomi miota tud b20at? Es ezekbol melyik strapa?
Tibcsi, sanyesz: azt hiszem nem voltam egyertelmu. Mellesleg a bigger vagy a smalest miota technikai parametrer?
Olyan oldalt keresek ahol ugy lehet keresni mint a gsmarena advanced keresojeben es ismeri sz osszrs brandot de a kinai osszeset mindenkepp.write-only :

-
nyisziati
veterán
[link]Ingyenesen elérhető országos wifi hálózatot hoz létre a Telekom.
-
csaba17
senior tag
válasz
guftabi96
üzenetére
a mobilos cpu-k terén nemigazán vagyok otthon, ha mondhatom a magok számát nézem mint főbb kritérium.
(hozzáteszem pck terén értek hozzá)
csak az én cubotomban lévő MT6735A-t vettem alapul, hogy az is csak 4 mag és a frekvencia is megegyezik.
de megnéztem egy összehasonlító oldalon, már látom, hogy a 6580 régebbi technológia illetve csak 32bites. -
GIJoe
addikt
Meizu M3 Note jó pofa a P10esbe végre combosabb gpu van..
-
-
csaba17
senior tag
helósztok
erről mi a véleményetek?
[HOMTOM HT3]
kapom emailre sok reklámos cuccot de ezen megakadt a szemem, 14ezerét nem tűnik rossznak.
hozzátenném, nem akarom megvenni, 1 hónapja vettem egy cubot s600ast amivel maximálisan meg vagyok elégedve, de érdekelnének a vélemények, ha vannak egyáltalán tapasztalatok erről a mobilról
-
zolipapa66
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem mobil nézetre van állítva az biztos.
-
guftabi96
addikt
válasz
Graphics
üzenetére
Na, kíváncsian várom a tapasztalatokat tőled és 01andristól is. Majd írj róla pár sort (vagy akár egy logoutos bejegyzést).
Én most Redmi Note 2-őt fogok venni (remélhetőleg ma, de legkésőbb remélem, hogy a héten).
De felkeltette ez az Infocus is az érdeklődésemet, ennyiért ha tényleg nincs semmi nagyobb kínja, akkor jó vétel. -
-
válasz
zolipapa66
üzenetére
Mobilról nézve rossz a link, mert bedobja pl. a Redmi 3-at, holott abban no B20.
-
Komplikato
veterán
Nézegetem egy ideje ezt a Cubot S500-as készüléket, szimpatikus a tudása, a B20 támogatás, az ujjlenyomat olvasó (telefonos fizetés okán), a fém keret. Jobb lenne 4.7"-ban, de már feladtam.

Egyenlőre még (nagyon) távlati terv, de azt kérdezném, hogy ha venni szeretnék akkor a sok oldal közül melyiken érdemes? -
zolipapa66
tag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Itt beállítottam Neked a B20-at, mert ez jól leszűkíti a kört.
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KisSarkany
üzenetére
Ha nem write-only lennél, akkor már megtaláltad volna. Nem egy túl bonyolult oldal igazából.
-
Sanyesz.
őstag
válasz
KisSarkany
üzenetére
Itt is lehet, csak ne a főoldalon nézelődj. Pl. itt
-
KisSarkany
csendes tag
válasz
tibcsi0407
üzenetére
20-80 kozott...
Ize.. Olyan keresore gondoltam ahol parameterekre is lehet keresni. Technikaira...
-
tibcsi0407
félisten
válasz
KisSarkany
üzenetére
Itt nézz szét.
Mivel árat nem írtál és nem vagyok jós, így többet nem tudok mondani.
-
KisSarkany
csendes tag
Hi!
Latom masok se tudnak donteni milyen telefont vegyenek
Mit tudtok javasolni strapatelefon teren? A strapasagon kivul a jo hangminoseg, nagyon jo gps es b1,3,7,20 a feltetelek.a gsmarenan nagyon sok telefon nincs fent. Van olyan gyujtooldal ahol lehet meg keresni es a kinai brandeket is ismeri?
Thx.
-
fukyu
tag
válasz
punky10
üzenetére
Szia!
Én azt hallottam, hogy néhány készülék esetén ez problémás.
A topic témaösszefoglalójában is utalnak erre:
4. Használhatom-e eltérő mobil szolgáltatók kártyáit egyszerre?
- Döntő többségben igen. Vagyis a kínai készülékek mind szolgáltató függetlenk, viszont amit itthon veszünk duálsimes mobilt, azoknál előfordulhat, hogy az egyik slot szolgáltató függő.
Én értettem valamit félre?

-
Demolator
tag
Sziasztok!
Nézegetek épp és a 200 dollár körüli kategóriába versenyzők : Elephone M3 BLUBOO Xtouch X500 ZTE AXON ELITE Ki melyikre szavazna? igazáből 5,5" érdekelene de a bluboo nagyon szép...
-
-
fukyu
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan DUAL SIM-es okostelefont 50k körül, mely garantáltan kezeli két különböző szolgáltató SIM kártyáját? (és mellesleg még jó telefon is
)Csak nagyobb, hazai boltok jöhetnek szóba, és új készüléket keresek (céges telefon lesz).
Köszi.

-
Laza...
addikt
-
Enzolord
addikt
Sziasztok..
Véleményt szeretnék kérni a Coolpad F2-ről, hogy aki találkozott már vele, mi a vélemény, Pro és Kontra.. -
Laza...
addikt
válasz
Old Gyfland
üzenetére
Az ilyen mentések igazából ugyan azon rom, ugyanazon készülékre jó. Minden más esetben jön a szar telefon, fos rom, és egyéb (FC) anomáliák. Új rom esetén illik mindent kézzel, playől visszapakolni. Ált. ilyenkor sírás sincs

-
ZolkoW
őstag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
nekem nincs olyanom, de talán a fejlesztői beállításokban.
-
Old Gyfland
tag
válasz
ZolkoW
üzenetére
Olvastam a figyelmeztetésről, ennek ellenére eddig mindig sikerült visszaállítani a mentéseket, csak most nem. Az a furcsa, hogy a Jiayu 4.4-es mentése simán felment az LG 5.1-re. Utána jött a 6.0 a G3-ra. Ott is mentettem egyet, és azt raktam fel a Jiayu 4.4-es androidjára. Jött az 5.1 és itt ajadtam el. Sem a 4.4-es, sem a 6.0 - ás nem műkszik.
Azt az átkapcsolót hol keressem? -
zolipapa66
tag
válasz
w4dk0rt3
üzenetére
Gearbest EU Itt csak találsz valamit Ők most elég gyorsak és megbízhatók.
-
ZolkoW
őstag
válasz
Old Gyfland
üzenetére
különböző android verziók között nem olyan magától értetődő, hogy működik a backup... általában fel is szokták hívni a figyelmet erre. esetleg nem tudom, van-e most dalvik/ART kapcsolód, talán ha átkattintod, segít, abban majdnem biztos vagyok, hogy a kettő között sincs ilyen értelemben átjárás.
-
-
-
w4dk0rt3
tag
válasz
üzenetére
Bingo! De ami nekem kell az nincs benne a specifikaciokba
az csak a felhasznaloi tapasztalatokbol derul ki. Azok meg iszonyat vegyesek.
Most ez a listam: opx, honor6, vibeS1, huawei p8, lenovo p70 es moto x play bar a legutolsoval sok kompromisszumot kene kotnom de a motok szivem csucskei... Igazabol ha nem kene indiaig mennem erte nem vajudek ennyit mert a moto g turbo edition az amirol ugy gondolom hogy minden ami nekem kell. -
tibcsi0407
félisten
Ez eléggé off, de muszáj megosztanom ezt a videot. Link
Ez a minőség szégyen egy drága flagship telefontól. -
Old Gyfland
tag
Sziasztok. Már több topicban próbáltam segítséget kérni, eddig sajna eredménytelenül.
Adott egy Jiayu S3. Tavaly sikerült leejtenem, fél évig nem használtam. Lementettem róla az adatokat. Egy LG G3-at használtam. Felraktam rá a Titanium Backup mentéseket. Működött rendesen. Megcsináltattam ezt a telót. LG-ről adat lementés, adat fel a Jiayu-ra. Minden rendben volt. Közben frissítettem 4.4 - ről 5.1-re. Próbáltam megint visszarakni a mentéseket, azonban nem működik. Van egy mentésem 4.4-el és egy 6.0-val. Látszólag sikerül az adat visszaállítás, de amikor próbálok belépni a játékba, azonnal ki is lép belőle. Mi az oka vajon? Előre is köszönöm a segítséget. -
Msony
tag
válasz
Asycid
üzenetére
Én is beruháztam egy Bluboo X9-be. A GPS rész télleg csapnivaló volt. Álló helyzetben is forgott az autó és váltotta az utcákat a pesti forgatagban. Aztán elszállt az egész én meg ott állok navi nélkül az ismeretlenben...
Nemtom van-e valami gps korlátozás. Most úgy állítottam be a telót, hogy a navit csak gps-el vigye, mobilhálózatot ne használjon. Ja én waze-t használok.Másik gondom, hogy ma teljesen leállt a modem része, kvázi telefonálni nemtudtam szinte csak alig párszor. Újraindítás nem segített neki. Egészen addig tartott a dolog, míg sim kártyák meg akksi ki és vissza. Ismerősnek Xtouch van, neki is volt hasonló gond a kapcsolódással.
Ezmiez a probléma? hol kellene keresni rá a gyógyírt? A ROM frissítés megoldja az ilyen gondodat?
Amúgy érdemes befrissíteni a ROM-ot? nem lesz a teló sérülékenyebb mindenféle behatolásokra?És mivel frissítetted be a ROM-ot? mert nekem a root-olás sem ment. Se Kingo nem vitte se valami orosz/kínai dashi
Amúgy nekem 130$-ért sikerült beszerezni gearbesten vám és fa nélkül.
-
w4dk0rt3
tag
válasz
sbwolf
üzenetére
Na ez az amit vegkep(p) nem ertek.
A honor 6 ket evvel ezelott 3g rammal jott/ment. Amik most jottek ki telefonok azokban 2-3g van. En ugy latom- bar lehet rosszul - hogy olyan nagyon erdemi kulonbseg - az en felhasznaloi szintemen - nincs ezek kozott a telefonok kozott. Felbontas, memoria, proci... Kb ugyanaz. Sot mi tobb azt is megkockaztatnam, hogy a regiek meg jobbak is. (Bar errol szivesen olvasnam pl. Cappa72 velemenyet) ugyanis azt mar legalabb ket eve foltozgatjak mig a kijovo ujak tele vannak hibaval, mert egyszeruen nem eri meg rendesen megcsinalni. Mert igy is megfogjak venni es ugyis lecserelik a kovetkezo felig keszre.
Nezegetem pl. Az opx-et. Nagyon tetszik. Szamomra nem tud erdemben tobbet mint a honor 6, de a foruma tele van random hibakkal, es ugy tunik mostanra a support is megunta. Gondolom keszulnek az uj verziora...
De. Azert kerdezgetek itt - mar tobb honapja - mert nagyon sok kutyu van. Mert nem ismerem a technikat, mert keves a jo hw ha az sw nem tud vele mit kezdeni. mert nagyon nehezen kapartam ra ossze a penzt es ezert biztosra szeretnek menni ami btw tudom hogy lehetetlen de megis.
A palettamon van a doigee x5pritol a moto g2-n keresztul az opxig egy tucat telefon es nem tudok donteni. Minel tobbet nezelodok annal tobb kerdesem van
Zolipapa: na igen a kompromisszumok... A hocipom tele van veluk. Nekem egy eros vas kene extrak nelkul ami sokaig birja. nem kell ujjlenyomat olvaso vagy gesztus vezerles. Hasznalja aki akarja. De ezek nelkul meg nincs jo vas...
-
guftabi96
addikt
INFOCUS M560-ról tapasztalata valakinek?
Csupán kíváncsiság, nem tervezek ilyet venni, de az árához képest (EU raktár) egész erősnek tűnik. Bár az ára miatt kételyek is merülnek fel bennem.
Én Lenovo K3 Note és Redmi Note 2 között nem tudtam dönteni, de ahogy nézem a K3 note már nincs EU raktárban Tinydeal-en, szóval ebből Xiaomi lesz szerintem. Remélem a héten már meg tudom ejteni a vásárlást. -
GBRDVD
tag
válasz
sbwolf
üzenetére
Sziasztok!
Első telefonnak, középiskolás lánynak mit ajánlotok most? Mi a best buy? Még az sem fontos, hogy dual legyen. Én egy Lenovo A1000-est néztem ki az ALDI-ban, csak 18000 Ft. Ez árban nagyon jó, 4 colos, nem hatalmas tepsi. Aztán ha megunja, cserélheti majd nagyobbra, nem?
Várom a tippeket! Előre is köszi!
-
w4dk0rt3
tag
válasz
ZolkoW
üzenetére
Ooooooo... Ezzel valahogy en is igy lennek. Ezert is akadt meg a szemem ezeken. 2 eves telefonok. De ugy tudtam ezek akkoriban topon voltak. Tevedtem? Bar garancia miatt hasznaltat nem vennek azzal egyszer csunyan befurodtem. De egy 0kmes ket eves telefon ha idejeben top volt most jo vetel, nem?
-
w4dk0rt3
tag
válasz
zolipapa66
üzenetére
Ezzel masfel evi hasznalat utan erosen vitatkoznek. Marhogy az f1 jo. Pocsek a gps-e. A video felvetelek nezhetetlenek mert folyamatosan ugral az allando ujra fokuszalastol. (Szervizben azt mondtak ez normalis... Normalis???) Ha 3appnal tobb fut mar tobbet gondolkozik mint en egy matekpeldan. Random kikapcsol. Es mostmar ha az aksi 23% ot eleri akkor az gyakorlatilag a halal kozeli allapot. Bar ez gondolom a koranak koszonheto...
Hat 2giga a mostani helyett tenyleg csucs lenne. Azert vajudok sokat mert piszok dragak ezek a vackok (nem ernek annyit amennyiert adjak oket) es ha mar veszek akkor legalabb egyreszt ne kapjak sirogorcsot minden hasznalatnal masreszt birjon mar ki par evet... Joparat...
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone 16 128GB récezöld 6 hónapos gyönyörű! Akkumlátor 99%! 2026 május 23-ig Apple garancia!
- Samsung Galaxy A54 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Xiaomi 15 Ultra, újszerű, Alza vásárlás, 34 hónap gyári garanciával, eladó!
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ, bontatlan iPhone 17 256GB levendula KÁRTYAFÜGGETLEN! 1 év Apple garancia!
- 146 - 147 - 166 - 167 - 168 - 169 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4090
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070Ti 8GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- LG 65QNED86T3A / QNED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 120Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- Xiaomi Redmi 13 4G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, de úgy néz ki, kompatibilis a Star n9000-rel, vagy lehet, hogy ugyanaz) telefonjának betört a kijelzője, érintést érzékeli, csak csúnya (mármint a kijelző
). Milyen alkatrészt vegyen hozzá az ali-ról? Egyszer kellett eddig kijelzőt cserélnem, de már nem emlékszem. Egyben kell a digitizerrel, ha jól emlékszem. Linkelnétek valamit?

4100-as aksival mindkettő jó üzemidőt sejtet.