Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- sh4d0w: StarWars: Felismerés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
-
sssz
őstag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
csináld így: link
az első résznél lévő kell neked.
-
zozyk
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Be kell lépni a recovery menübe,de azt nem tudom,a te készülékednél hogy kell,kérdezz rá a topikjában...
-
zozyk
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Recovery/factory reset -> Törlődik minden...
(#21596) sssz
Kikapcsoláshoz nem kell berajzolni megint? -
sssz
őstag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
hívjátok fel a telót egy másik számról, amig tart a hívás nyomj egy home gombot, menj be a beállításokba és kapcsold ki a képernyőzárat.
-
hodostamas
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
mivel az sg3ban nincs 3d gyorsito, ezert ilyen bugos, megoldas nincs ra :-(
-
Necc
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Hö?
Nem értem hogyan állt össze a fejedben a "külső alkalmazás maitt nem tűéles szöveg + GPU órajel emelés = (tű)éles(ebb) betű" képlet, az órajelek emelésével tudtommal az aodtt chip teljesítménye nő meg és nem a "minősége".

#20187:
Linkeld a progit légyszi, széttúrtam a netet de nem találtam "uTorrent" nevű natív androidos klienst, csak egyebeket mint pl. aTorrent, tTorrent, stb.
Ja és a (u)Torrent Remote # (u)Torrent

-
Keresztapper
senior tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Nem hinném, hogy ez a GPU hibája és "felhúzásra" sem tudok lehetőséget, de ezt kipróbálhatod. (root jog szükséges, NANDROID backup ajánlott!)
Leginkább azt ajánlanám, hogy felejtsd el az SPB-t androidon.
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Ezt a Google Maps-ben alapból benne levő Latitude (vagy magyarul Koordináták) is tudja.
Persze a telefonon kell netelőfizetés, mert azon keresztül küldi el folyamatosan a koordinátákat. -
TazLeacher
nagyúr
válasz
FlagellumDei
üzenetére
"where's my droid?" esetleg, a GPS vevőnek folyamatosan aktívnak kell lennie. Nem emlékszem pontosan hogy működik, de ha elhagyod (vagy eleszik) a telefont, akkor elvileg meg lehet vele találni.
-
janes74
senior tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Csak egy átlag júzer vagyok,nekem külön öröm ha segíthetek.
-
janes74
senior tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
-
TRob1
veterán
válasz
FlagellumDei
üzenetére
pl: stefi68
blogja -
l33tus
csendes tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Titanium backup
-
l33tus
csendes tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Esetleg talán egyszerűbb megoldás, és nem kell hozzá semmilyen progi:
SD kártyán létrehozol egy media mappát. Ebben pedig egy alarms, notifications, ringtones mappákat. Szó végi "s" fontos!
És az adott mappába berakod a kívánt csengőhangokat. Innentől a rendszer is látja ezeket mint hang és be lehet állítani gyárilag. Szerintem ez "tisztább". Nincs még egy program, nincs összeakadás, stb...
-
Z0C!
őstag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
RingoPro
-
deino
csendes tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Mert lehet, hogy automatikusan Charge only-n van. Beállítások menüben keresd meg az USB beállításokat, és nézd meg, hogy nincs-e beállítva véletlenül az, hogy USB csatlakozás esetén kérdés nélkül válasszon magának üzemmódot. Magyarul sajnos nem tudom, mi a menüpontok neve, bocsi.
-
Istwan
tag
válasz
FlagellumDei
üzenetére
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Megcsináltad amit az előbb írtam? (Tudod, lehúzod az értesítési sávot, rákattintassz az USB-kapcsolódás felíratra, majd a Csatlakozás gombra.)
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Adatkábel!

Viccet félretéve, ha csak másolgatni / áthelyezni szeretnél, akkor elég rádugni a gépre, lehúzni az értesítési sávot, rákattintani a kiírásra és a "Csatlakozás"-ra.
Ha szinkronizálni szeretnél, arra vagy a gyártó honlapján találsz PC Suite programot, vagy úgy olvastam valahol, hogy a MyPhoneExplorer nevű progi is jó erre, bár erre nem mernék megesküdni. -
doc
nagyúr
válasz
FlagellumDei
üzenetére
pl. USB kabel?
es a polcrol, vagy ha ott nincs, akkor boltbol -
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
ööö, a Superuser appban elvileg van valami opció, hogy listára vedd, de ezt sajna nem tudom megnézni neked, az enyém nincs rootolva, ezért nem is raktam fel.
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
A reinstall sem segített? A superuser app-ban megadtad a root-jogot a proginak?
-
Inarus
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
sdcard/shootme mappabáan kéne lennie.
-
sgergi
veterán
válasz
FlagellumDei
üzenetére
A Shootme tud képernyőmentést is, de kell hozzá root. Ha az megvan, akkor csak meg kell rázni a készüléket, amikor elindítod a programot és kész is a képernyőmentés.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Akkor gondolom régi Androidod van.
-
z0d1AK
nagyúr
válasz
FlagellumDei
üzenetére
A főképernyőn hosszan nyomsz egy semleges felületre. Felugrik az ablak, ahol a widgeteket, háttereket lehet hozzáadni. Ott van a Live Wallpaper is, amibe ha belemész, ott tudsz válogatni.
-
doc
nagyúr
válasz
FlagellumDei
üzenetére
par hete olvastam errol az approl, szoval igenis letezik... de hogy hol lattam illetve mi a neve, azt nem tudom

-
Maxtreme
addikt
válasz
FlagellumDei
üzenetére
Ilyet szerintem nem nagyon fogsz találni.
Meg a kivitelezés sem egyszerű. Gondolj bele. A rengeteg külső zaj hatására állandóan elkezdene csipogni a telefon.
Legegyszerűbb felhívni ha "elhagyod"
Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sziku69: Szólánc.
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Call of Duty: Black Ops 7
- Tőzsde és gazdaság
- TCL LCD és LED TV-k
- Polgári repülőgép-szimulátorok
- Gumi és felni topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3648, 96% Akkumulátor
- MacBook felvásárlás!! Macbook, Macbook Air, Macbook Pro
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1050Ti 4GB Thermaltake V3 fekete Zalman500W
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G / 12/ 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / Akku: 100%
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

es a polcrol, vagy ha ott nincs, akkor boltbol