Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Aktív témák
-
pChriss
tag
Sziasztok.
Nem tudom h ki hasznalja itt a Minimalistic Text nevu appot, de a kerdesem az lenne h a wifi halozat SSID.jet kilehet.e vele íratni valahogy, ha igen hogy ?
Elore is koszonom. -
pChriss
tag
Sziasztok.
Kerdesem az lenne, h a Minimalistic text progival kilehet.e íratni wifinel az ssid.et , ha igen hogyan ? -
pChriss
tag
válasz
llaszlo
üzenetére
megneztem ezt is, meg a Droidstats.ot is, igaz h a felsoroltak kozul egyik se tud backupolni.Vagy csak en nem talaltam meg ?

De eddig a Droidstats ami fele huzok, bar ez is meg Call Meter NG is mas adatokat mutat.
Apropo, tudom h nem vag temaba, de Telenornal mikor van szamlazaras ? -
pChriss
tag
Sracok, valami olyan program erdekelne ami a hívasokat tudja logolni, ertem itt azt h perc alapon szamolna a kimeno hívasaim, nem ugy mint a gyari. Meg az sem baj ha tud backupot

Elore is koszonom.
Aktív témák
- iPhone 17 Pro Max 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- iPhone 17 Pro 256Gb Új bontatlan Garanciális Számlás(27%)
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro+ 8/256GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Csere-Beszámítás! Macbook Air M1 8/256 Retina! Makulátlan! Akksi 96%!
- Apple iPhone 14 128GB, Akku: 98%, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- Navee S40 elektromos roller // Számla // Garancia //
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110-15ISK: i5-6G I 8GB I 500GB I 15,6" HD I Cam I W11 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest