Hirdetés

Aktív témák

• l33tus

csendes tag

Üdv!

Na most gondban vagyok... Gondoltam kipróbálom a geocaching-et. (eldugnak dolgokat a nagyvilágban és a koordináták alapján meg kell keresni)

Van egy koordinátám: 47.8098333°, 18.9541833°

Számítógépen mags.google.com, beírom. Lerak két jelet: egy piros, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valami, és szerinte erre gondoltam. Valamint egy zöld nyilat ami a ténylegesen beírt koordinátára mutat.

Telefonon maps-et megnyitom, beírom. (elvileg pont ugyanaz az alkalmazás, ugyanaz a felület) Erre csak egy jelet rak le, méghozzá a pirosat, ami az adott koordinátához legközelebb eső értelmes valamire mutat... Próbáljátok ki.

Sírva fakadok! :O

Talán megoldás lehet a problémámra egy másik maps típusú szoftver de megvallom őszintén én szeretem a maps-et és nem szeretném lecserélni. Hogy lehetne kikönyörögni a telefonos mapstől is, hogy hamár megadok neki egy kiba..ott koordinátát, akkor legyen olyan drága és ne bírálja felül a kérésemet egy másik alternatíva megadásával. "jó lesz annak a hülyének ez a másik hely is, biztos csak félrenézte" :W

Köszi! :))

Aktív témák