Hirdetés
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Negyedik rész
- Lalikiraly: Kaáli Autó-Motor Múzeum
- sellerbuyer: Nagyon drága a RAM de mégis most érdemes venni!
- GoodSpeed: Haworth Aloha – egy nemcsak szavakban ergonomikus szék
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
Jadro
veterán
válasz
n@p@lm
üzenetére
Nos néha előjön még, de most a Go locker van fent a Go launcherhez. Eddig úgy tűnik, akkor bújik elő a gyári lockscren is, amikor lehúzom töltőről. Aztán 1-2 feloldás után rendben működik minden. Még nézegetem hogy mi az ami befolyásolja a dolgot, de egyelőre nem zavaró a dolog annyira, hogy leszedjem.
-
chab7
addikt
válasz
n@p@lm
üzenetére
Én használok, de nekem eddig sem olvasta fel a maileket, sőt a gtalk írásokat is hol olvassa, hol nem. A hívások és sms-ek az viszont mindig jól megy neki. Becenév bemondása viszont csak híváskor megy, gtalk üzinél pl csak teljes nevet hajéandó bármit pipálok be.
Elég sok ilyen bugom van vele, de ezek ellenére is nagyon jó szolgálatot tesz.
Pl a coolreaderben is szépen felolvas, meg google navigációban is "jól beszél".Ha valaki tud valami megoldást a bugokkal kapcsolatban azt én is szívesen veszem.
(#21490) Tyer: Ha hozzá sem nyúlok akkor a Defy is bír 5 napot
Ha mérgesmadarazok akkor viszont óránként -20%
Minden használatfüggő. -
barrasz
aktív tag
Erre sajnos nem tudom a választ talán ha csak azokat a ládákat töltöd le a geocaching.hu-ról amik kereshetők akkor talán csak kimindottan a ládákat tölti le de ebbe nem vagyok bíztos.
Nekem ez a program csak végszükségre van mert egyébbként "rendes" gps-t használok,de szerintem is nagyon jó program.
Aktív témák
- MacBook Pro 15 (2018) i7 2.6 GHz / 32 GB RAM / 512 GB SSD / Radeon Pro 560X 4 GB
- Unihertz Tank 3 Pro 8849 5G, 100 lumen / 120 Hz DLP projektor, óriási 23 800 mAh 16/512 GB
- IPAD PRO 12.9" 2. GEN 256GB Wifi+CELLULAR, ÜZLETBŐl, GARANCIÁVAl, 27% ÁFÁS
- DJI MINI 4 PRO ÚJSZERŰ ( CARE GARANCIÁVAL ! ) Hibátlan Fullos szett ( C-0 minősítéssel )
- ASUS TUF GTX 1660 SUPER OC
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 200 256GB,Újszerű,Dobozával, 12 hónap garanciával
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Serries X
- Samsung Galaxy S23 Ultra Green 120 Hz Dynamic AMOLED 2X, 200 MP kamera, beépített S Pen - 512GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Ha mérgesmadarazok akkor viszont óránként -20%