Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Pajac: Hámozott narancs
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - GoodSpeed: 24 éves a Windows XP! Nézzen ki úgy a Windows 11 mint az XP?
 - Pötyi: 4. RETRO KONZOL ÉS SZÁMÍTÓGÉP BÖRZE - '25. november 16.
 - sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik

Aktív témák
- 

atillaahun
veterán
Na igen, gyorsan ki is vertem a fejemből.
Kérdeznék helyette egy sokkal értelmesebbet.Szerintetek melyik navigációs programnak van a legjobb adatbázisa hivatalokról/üzletekről/cégekről és hozzájuk tartozó elérhetőségekről?
Csak mert a MotoNav-ot tesztelgetem egy ideje, de egyszerűen kiábrándító mik hiányoznak belőle. Nem találta meg Miskolcon az Okmányirodát, Tesco-t (2 éve épült) Bosch-t (5+ éve épült!), meg még kitudja miket hagytak ki belőle, le is hajintottam.
Mit tegyek fel helyette?
Esetleg még az is szempont lenne, hogy jó Európa térkép legyen hozzá. - 

- 

realee
tag
Nem tudom ez hogy van... SMS-ben FB-től megkaptam a 0.facebook.com címet, amire ha felmegyek, nem megy le az egyenlegemből semmi. Most leszedtem a Facebook for Androidot, azzal felmentem és le is vont kb. 150 forintot csak azzal, hogy bejelentkeztem... Pontosabban arra vagyok kíváncsi, hogy van-e olyan Facebook progi, amire ha rámegyek akkor alapból felmegy 0.facebook.com -ra és nem a touch meg a mittudomén milyen verziókra akar felmenni amiért levon nekem pénzt. A 0.facebook.com T-Mobileosoknak ingyenes, azért akarom azt használni és azért nem is vont le pénzt az a verzió tőlem.
 - 

Enoss
csendes tag
Ma hajnalban egy kicsit már álmos volt mindenki.Tehát még egyszer feltenném a kérdésemet:ha nincs mobilinternet elérhetőséged sem wifi a közelben,hogy tudsz bármilyen programot is telepíteni egy android op.rendszerrel működő okoskára pl.LG GT540.Mivel gyárilag a telefon nem tartalmaz semmilyen fájlkezelő programot,így a memóriakártyára felmásolt fájlokat egyben nem látod sehol.Ha valaki tud segíteni azt megköszönöm.

Aktív témák
- Huawei Watch GT 5 Pro 42mm, 1 Év Garanciával
 - Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD Touch I HDMI I W11 I CAM I Garancia
 - Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RX 590 8GB ZALMAN T4 Plus ADATA 600W
 - BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370P i7 9700K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB RAMPAGE Shiva A-data 600W

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)