Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- Pitterix: Gyógytorna
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: Kell-e manapság egérpad vagy sem?
Aktív témák
- 

Senhi aktív tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreSzerintem is a titkosításokon vérezne el a dolog. Most gyorsan megnéztem 3 ismerősöm telefonszámát és mind titkosított volt. Ilyen statisztika mellett már fejleszteni is felesleges lenne elkezdeni az appot  . .
- 

Senhi aktív tag válasz  atillaahun

üzenetére atillaahun

üzenetéreHa annyira hozzáértő vagy akkor légyszíves írd le, hogy te hogyan képzeled el egy ilyen program működését. 
- 

Senhi aktív tag A home gombot hosszan nyomva nem taszkmanager jön föl hanem a legutoljára használt programok listája. Amúgy nem szükséges kilépni sehonnan, elég ha nyomsz egy home-ot. Ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükséges akkor majd lelövi a háttérben a programot. 
 Beállítások-> Alkalmazásoknál találsz egy tényleges taszkmanagert (vagy letöltesz egyet).
- 

Senhi aktív tag Röviden: [link] 
 Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni) 
- 

Senhi aktív tag válasz  IkszIpszilon

üzenetére IkszIpszilon

üzenetéreGyári rommal nekem se akart menni (bár annyira nem erőltettem)... csak azokat töltötte fel amiket magába a legendbe írtam be, régebbi telóról importáltakat nem. 
 Ma azonban romot cseréltem és mostanra már ott figyel minden ismerős a gmailben pedig semmi extrát nem állítottam be. Néha vannak érdekes dolgai...
- 

Senhi aktív tag válasz  IkszIpszilon

üzenetére IkszIpszilon

üzenetéreLive streamhez? Esetleg? 
 Ez a paranoia engem kikészítene...
- 

Senhi aktív tag válasz  CoolBoy323

üzenetére CoolBoy323

üzenetéreAz előbb én is ebbe a hibába estem: és a filemanager telepítőjét, hogy indítod el?  
- 

Senhi aktív tag válasz  lámerlúzer

üzenetére lámerlúzer

üzenetéreEgyszer találkoztam egy olyan programmal amit .rar-ról át kellett nevezni .apk-ra (de csak egy ilyen volt...). Ha megnézed akkor az apk fájl is csak egy csomag amit winrar-ral ki lehet nyitni. Szvsz ha a belső felépítése olyan, mint egy sima apk-nak akkor egy próbát megér. Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a rar-ban csak forrásfájlok vannak amiket előbb még fordítani kell ![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) . .áhh megelőztek 
- 

Senhi aktív tag válasz  Lord Soth

üzenetére Lord Soth

üzenetéreRaging Thunder 1-2, Wave Blazer, Asphalt 5 (bár ez csak a legerősebb (nexus one, desire) telókon fut), Armageddon Squadron, Speedx 3D, Light Racer 3D, ExZeus Arcade, asszem a Quake-ek is meg lettek írva rá és még van szerintem jópár ami most nem jut eszembe. 
 Mindegyik fizetős, de a többségből van trial verzió a marketen.
Aktív témák
- Milyen videókártyát?
- Eljött a vég kezdete? | Sora 2 – beszéljünk róla
- OLED monitor topic
- Munkahelyek tízezreit szünteti meg az AI
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Linux Mint
- Milyen TV-t vegyek?
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus Elite R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB ZALMAN S2 TG 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3060Ti / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black - 1 ÉV GARANCIA, Kártyafüggetlen,MS3489
- AKCIÓ! HP EliteBook x360 830 G7 i5-10210U 16GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

.
 . 

Ez új nekem. Kár, hogy már nem vagyok t-s...
 Ez új nekem. Kár, hogy már nem vagyok t-s... 

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif) .
 .