Hirdetés
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Linuxos topikok Összefoglalójának szerkesztése
- Szólánc.
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Asszociációs játék. :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
Aktív témák
-
Senhi
aktív tag
válasz Lord Soth #1218 üzenetére
Raging Thunder 1-2, Wave Blazer, Asphalt 5 (bár ez csak a legerősebb (nexus one, desire) telókon fut), Armageddon Squadron, Speedx 3D, Light Racer 3D, ExZeus Arcade, asszem a Quake-ek is meg lettek írva rá és még van szerintem jópár ami most nem jut eszembe.
Mindegyik fizetős, de a többségből van trial verzió a marketen. -
Senhi
aktív tag
válasz lámerlúzer #1272 üzenetére
Egyszer találkoztam egy olyan programmal amit .rar-ról át kellett nevezni .apk-ra (de csak egy ilyen volt...). Ha megnézed akkor az apk fájl is csak egy csomag amit winrar-ral ki lehet nyitni. Szvsz ha a belső felépítése olyan, mint egy sima apk-nak akkor egy próbát megér.
Csak aztán nehogy kiderüljön, hogy a rar-ban csak forrásfájlok vannak amiket előbb még fordítani kell .
áhh megelőztek
[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
válasz CoolBoy323 #1996 üzenetére
Az előbb én is ebbe a hibába estem: és a filemanager telepítőjét, hogy indítod el?
-
Senhi
aktív tag
válasz IkszIpszilon #2807 üzenetére
Live streamhez? Esetleg?
Ez a paranoia engem kikészítene... -
Senhi
aktív tag
válasz IkszIpszilon #2869 üzenetére
Gyári rommal nekem se akart menni (bár annyira nem erőltettem)... csak azokat töltötte fel amiket magába a legendbe írtam be, régebbi telóról importáltakat nem.
Ma azonban romot cseréltem és mostanra már ott figyel minden ismerős a gmailben pedig semmi extrát nem állítottam be. Néha vannak érdekes dolgai... -
Senhi
aktív tag
Röviden: [link]
Bár már jó pár dologban kissé idejét múlt a cikk, de az alapok ahogy nézem benne vannak.Internet előfizetés nem kötelező, de néha azért érdemes valamilyen internetre felnyomni a készüléket (wifi), elsősorban frissítések miatt (programok, rendszer stb.). Játékok és a programok jelentős részéhez nem kell net soha, de pl. market nélkül sokszor körülményes a beszerzésük. Ha van otthon wifi akkor egy 100-200mb-os csomag elég az emailekhez, időjáráshoz... (de mint mondtam enélkül is meg lehet lenni)
-
Senhi
aktív tag
A home gombot hosszan nyomva nem taszkmanager jön föl hanem a legutoljára használt programok listája. Amúgy nem szükséges kilépni sehonnan, elég ha nyomsz egy home-ot. Ha a rendszer úgy gondolja, hogy szükséges akkor majd lelövi a háttérben a programot.
Beállítások-> Alkalmazásoknál találsz egy tényleges taszkmanagert (vagy letöltesz egyet).[ Szerkesztve ]
-
Senhi
aktív tag
válasz atillaahun #5560 üzenetére
Ha annyira hozzáértő vagy akkor légyszíves írd le, hogy te hogyan képzeled el egy ilyen program működését.
-
Senhi
aktív tag
válasz atillaahun #5569 üzenetére
Szerintem is a titkosításokon vérezne el a dolog. Most gyorsan megnéztem 3 ismerősöm telefonszámát és mind titkosított volt. Ilyen statisztika mellett már fejleszteni is felesleges lenne elkezdeni az appot .
Aktív témák
Hirdetés
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest