- nonsen5e: DPD tapasztalatok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- Matteo005: 9800X3D
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Aktív témák
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Snoop-y #6768 üzenetére
Találtam Neked egy ilyet appot: Moxier Mail
(de nem tudom kipróbálni exchange szerver hiányában)Mondjuk nem tudom megér-e 20 dollárt egy ilyen alkalmazás....
-
Istv@n
aktív tag
válasz
Snoop-y #6768 üzenetére
Exchange szerverrel szeretnéd használni? Mert akkor a gyári mail kliens a task szinkronon kívül mindent tud amit szeretnél.
Én használom.... Állat!
(Először meglepődtem, hogy honnan tudja olyan kollégák nevét és mail címét is a telefon akit nem is írtam be a névjegyzékbe)
-
rum-cajsz
őstag
válasz
Snoop-y #6777 üzenetére
bocs, nem írtam elég világosan.
Úgy értettem, hogy a google alkalmazásai mindent tudnak, amit keresel.
Azt is meg lehet oldani, hogy az asztali géped szinkronizálod a google calendarral erről a calendar sugójában olvashatsz.
A leveleidnek pedig csinálhatsz egy szabályt, hogy küldjön egy másolatot a levélről a gmailre. De a gmailben van pop3 kliens is.Talán van valami excange kliens is androidra, de úgy emlékszem fizetős. És nem biztos, hogy push...
Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkBook 16 Gen 6
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 2 év gyártói garanciával!
- Dell G15 Gamer laptop - DLL5511306108
- Xbox One X 1TB+ 2 kontroller 1 limitált alig használt, sérülés mentes+ 3 type c akksi
- Creality Ender 3 V3 SE + Nebula Smart Kit (kamera, G szenzor, érintőképernyő, Klipper)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Xiaomi 13T / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / AKCIÓÓÓ !
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro E-SIM 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3508, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest