- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Négymagos Xeon(!) CPU LGA775-ös deszkában
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os Sata SSD teszt. (Blue)
- droidic: Így beszélhetsz élő emberrel EA supportban
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
Aktív témák
-
hhheni
tag
Sziasztok!
Ismer-e valaki olyan programot, amely lehetővé teszi, hogy a telefon GPS-ét használhassuk egy laptoppal, akár wifin, akár USB-n keresztül?
Köszi a tippeket! -
Janoo_07
aktív tag
Helo! 2 napja van Androidos telóm egy LG Gt540-es, kérdésem az lenne hogy tudnátok-e olyan progit mondani amivel sd kártyára tudom menteni a játékokat progikat. Előre Köszi
-
ForRedGlory
félisten
Aki már várja a Plants vs. Zombiest Androidra, örülni fog:
Leave Devil Alone. Ugyanaz csak pepitában, és rohadt jó játék. Amióta feltettem, ezt tolom folyamatosan, nagyon bejövős.
-
Cyberbeni
addikt
válasz
BLiNk3r #3389 üzenetére
egy rövid ideig ki van írva, miután leraktad(beszélgetés közben meg végig), meg hívásnaplóban is meg lehet nézni a hívások időtartamát.
de konkrétan ilyen appot nem tudok, ami kint hagyja, hogy meddig tartott az utolsó hívás.[link] - ez nem teljesen az, amit keresel, viszont jobb, mint a gyári hívásnapló.
meg sajna fizetős -
Takhanto
őstag
Gameloft game:
Dungeon Hunter
Gangstar - West Coast Hustle
Hero of Sparta
Let's Golf
Modern Combat - Sandstorm
Real Football 2010
Tom Clancy's H.A.W.XEzek közül kinek van feltelepítve?
-
Ferenc1989
tag
Helló!
Én egy geocaching programot keresek amivel ha eltárolom a gps adatokat akkor tudok mellé képet csatolni és az egészet elmenteni valahogy vagy elküldeni emailbe.
Előre is köszi
-
BLiNk3r
senior tag
Engem olyan app érdekelne, ami kiírja a hívás után, hogy mennyi ideig tartott az adott beszélgetés (mint a Nokia telefonoknál). Van egyáltalán ilyen androidon?
-
petipetya
nagyúr
Nincs olyan program Milestone-ra, amely révén a magyar ékezetes betük a hosszanti nyomás helyett így jönnének be: é = alt + e, ö = alt + o
-
eeXaa
addikt
..üdv...
...tudja valaki, hogyan lehet fotót albumboritónak csatolni...
..a mappába beraktam, próbáltam az átnevezést AlbumArtSmall, és Cover -el is,de egyszerüen nem hajlandó megjeleniteni lejátszás közben...
...szóval valaki.... valami egyszerü megoldás létezik? ....gondolom arról meg ne is álmodjak, hogyha több fotó van a boritóról akkor azokat még nézegetni is tudjam.... -
z0d1AK
nagyúr
Másik forrásból származó bétát is próbáltam telepíteni, de nem sikerült, hibát ír ki.
Bár azt sem tartom kizártnak, hogy a memóriám telt meg, és ügyködni kell valamit, hogy tudjak SD kártyára menteni. -
Takhanto
őstag
Hogy kell elindítani a java-s alkalmazást? ( SD-ről)
-
z0d1AK
nagyúr
(#3365) magyar777: már a 43-nál járok én is.
(#3368) Inarus: ennek a játéknak segítséggel nem sok értelme volna.
(#3371) llaszlo: annyira nem vágott hanyatt az angol nyelv, csak fél nap után jutott eszembe, hogy van magyar is benne.
(#3372) Syd69: Tattoo-ra én sem tudtam reggel feltelepíteni, hibát írt ki
-
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Olyan mailkliensre lenne szükségem, amit tudok használni hotmaillel. Ötlet? -
Syd69
aktív tag
Angry bird beta 2 - Spica-n nalam nem megy
-
Madara
tag
Van már iGO Primo a Spicához, ami tökéletesen működik is?
-
z0d1AK
nagyúr
Ajánlanám figyelmetekbe ezt a játékot is.
Most töltöm, ígéretesnek tűnik. -
Ghostface
senior tag
válasz
AMD Power #3351 üzenetére
Ez egy kérdés volt?
Azt hiszem ezt mutatta itt valaki:
F1 2010 Timing App
Csak ez fizetős (de hátha megtalálod valahol). -
AMD Power
titán
Mondtak ,h van valami olyan program , h f1 live. Mutatja az aktualis forma 1 idoket stb...
-
ruadi
csendes tag
Hello, abban szeretném kérni a segítségeteket h. sehogy nem tudok kapcsolatot teremteni a telefon és a számítógép között az estrongs file explorerben. Próbáltam mindenhogy de sehogy sem talál servert...(routert használok). Valaki segíthetne, hogy ne kelljen mindig összedugdosni a telefont és gépet.
-
Madara
tag
Sziasztok!
Az lenne a kérdésem, hogy van egy új Galaxy Spicám, és Leszedtem az iGO- t, ami összesen kb 1.82 GB volt, de abból csak a magyar térképet meg azt szedtem le, ami kellett belőle.
Nekem ASTRO van fent a telón, azzal telepítttem, és újraindítottam, és amikor elindítanám azt a hibát írja ki, hogy Missing or incomplete folder: iGO/license
Utána meg, Please insert your SD card containing iGO content files.
És nem indul, mit csináljak, már a kártyát is kiszedtem, beraktam, de semmi.
Meg azt a részét sem értem, hogy a Content meg License mappát hova kéne bemásolni.
Android 2.1 van rajta amúgy.
Jah, és abban tudna még segíteni valaki, hogy hogy kell beregisztálni a telót a Divx-hez?
Tudna valaki segíteni, nagyon megköszönném.
Aki tudna segíteni, annak nagyon hálás lennék. -
rum-cajsz
őstag
Azt hiszem ez az: Barnacle Wifi Legacy
-
szente
addikt
hali
tudunk olyan megoldást androidra,hogy a telefon wifi antennáját tudjam használni arra,hogy pc-n netezzek?
-
Peetr86
tag
Üdv újra,
-
legiaap
félisten
Keresek egy olyan időjárásos widget-et, ami azon kívül, hogy mutatja az időjárást (Ez az eddigi legpontosabb program szerintem a 9s-Weatherrel együtt) a névnapokat is megjeleníti.
Az időt nem mutatja.
Egyszerűen nem találom a gépemen és már a nevére sem emlékszek, meg arra honnan szereztem.
Valakinek ötlete? -
deino
csendes tag
válasz
Takhanto #3330 üzenetére
Próbáld ki ezt: Graffiti keyboard. Nem próbáltam, nem tudom a gyakorlatban milyen, csak tudom, hogy megfelelt a keresési "paramétereknek"
-
z0d1AK
nagyúr
Mivel nem találtam ilyet, így nyitottam egy célirányos topicot, ami az Android-os tablet-ekkel foglalkozik.
-
Takhanto
őstag
Billentyűzet helyett kézi írásos progi kéne az sms íráshoz. Van ilyen?
-
.mf
veterán
Sziasztok!
Költség-/kiadás-követő programot keresek, ami kategorizálva / kategorizálhatóan tartalmaz kiadás típusokat (pl. jármű üzemanyag, alkatrész, szerviz; bevásárlások) dátummal és megjegyzéssel -- esetleg még költségvetési oldala is van (havi költségvetési keret, beérkező összegek, tervezett költségek, fennmaradó keret; meg még esetleg olyan, hogy bankbetétek kamatokkal és lejáratokkal).
Több programot találtam marketen, de mind csak egy-egy részt fedett le, máshol hiányosságai voltak.
Kösz:
.mf -
deino
csendes tag
Leginkább? App kompatibilitás, sebesség, vannak-e még mindenféle kisebb gixerek... És hogy meddig bírja az akksi egy feltöltéssel, ofc
Konkrétan érdekelne, hogy javult / romlott-e az üzemidő. Viszont az app kompatibilitás mindig kényes pont, mert az ilyen "nem kifejezetten célkészülékek" esetében az android néha megmakacsolja magát.
-
IkszIpszilon
aktív tag
válasz
IkszIpszilon #3316 üzenetére
HTC válaszolt:The default action is set by contact, as for some contacts you may call more often and others you may text more often. You can select the default action by selecting a contact profile, pressing Menu > More > Set Widget Action. There you have a choice from Dial, SMS and View Profile.
-
z0d1AK
nagyúr
Félig meddig költői kérdés a tisztelt publikum felé:
Ti mit látnátok szívesen egy Android-os HD2 tesztben? -
IkszIpszilon
aktív tag
HTC Legenden botlottam az alábbi problémába:
Ha a people widgetet kirakom és egyszer megadtam default actiont azt hogy lehet módosítani? -
-
AMD Power
titán
Tudtok ajánlani valami jó free letöltés Androidos oldalt? Főleg téma kéne.
Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged