- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Tomasz72: Ventilátor upgrade
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- bambano: Bambanő háza tája
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
rwbag
csendes tag
válasz
Tesztelo.hu #2499 üzenetére
Köszönöm a gyors választ.
-
rwbag
csendes tag
A napokban cserélem ki 2 Gb-os microSD-met egy 8 Gb-osra. Elég lementem valahova a mem. kártya tartalmát, majd egyszerűen rámásolni az új kártyára? Vagy esetleg van más teendő is ilyenkor, hogy megmaradjanak az alkalmazásaim, beállításaim?
-
aggleány
addikt
válasz
BalanceR #2496 üzenetére
Köszönöm, köszönöm
Találtam köztük olyat, ami még nem volt meg. Ha elmeséled (akár priviben), hogy hogyan kell feltölteni, nekem is van már pár könyvem, borítóval. A legtöbbet én herkesztettem, ezért nincsenek bennük fejezetcímek, csak úgy jönnek egymás után a fejezetek. Ha van rá igény, és elmondjátok, hogyan kell, felteszem őket valahova. A teljesség igénye nélkül (szerző szerint): Anthony Grey, Dan Brown, Csernus Imre, Leslie L. Lawrence majdnem összes, Vavyan Fable összes, Wilbur Smith.
Ha valaki az FBReader-t szereti, azon is lehet epub kiterjesztésű könyveket olvasni
-
BalanceR
addikt
Ha esetleg valaki használja az Aldiko ebook readert, és kell egy pár könyv, tettem fel párat:
Magyar E-könyvek
(Hermann Hesse / Paulo Coelho / Müller Péter)
Az ebooks/import mappába kell betenni, a .epub file-t, majd import gomb a menüben, a borítót kézzel kell hozzáadni. -
olbaidhun
őstag
Üdv kollégák!
Várom építő jellegű kritikátokat és segítségeteket a következő munkámhoz, melyet a képre kattintva elérhettek. Sajnálom, hogy jelenleg ennyire kevés információt szedtem össze, de még sokat fog változni a jelenlegi beta-hoz képpest a lap, különösen, ha lemegy a nyári dömping a melóban és több időt tölthetek a "felfedezéssel"
-
havenger
tag
Közben találtam egy pure messenger widget nevű cuccot ami nagyon jól kezeli, nem hibásan szedi le a dolgokat. Viszont eléggé lassú, és lassan indul el, de ha megy akkor jól teljesít. Majd ezután vettem észre hogy contacts-on belül activities fül, és ott van minden
Bár nem widget. Szóval ha valakinek szüksége van ilyen widgetre akkor pure messengert ajánlom mert bár kicsit döcög de mindent tud.
-
Lasy
veterán
-
rwbag
csendes tag
Megjelent a marketen egy paypal-frissítés. Hogy van az, hogy az appbrain látja, viszont a marketen mégsem találom a paypal-t, illetve nem is hagyja magát feltelepíteni az appbrain segítségével sem. Valaki tudna segíteni, hogy fel tudjam tenni a paypal alkalmazást? Esetleg egy .apk letöltőhely is jól jönne.
-
Z0C!
őstag
Van ez a bizonyos CallCost magyar srác által fejlesztett cucc. hogy tudom beleírni a céges infóimat?
-
Inarus
addikt
Ad1.) Nagyon sok fizetős programból van ingyenes verzió. Ezek közül van pár funkcióiban korlátozott, de jórészt belső hirdetési sávot tartalmaznak, cserébe a teljes használhatóságért.
Ad2.) Én - bár nem régóta van androidos készülékem - szinte mindenre találtam ingyenes megoldást. A jelen helyzetben leginkább komolyabb játékoktól esel el.
#2480) K3NZO: Neked semmit nem kell "programoznod", mert ez nem valami szoftveres korlát. Itthon egyedüli lehetőség a külföldi SIM-kártya a vásárláshoz. Ez van. -
K3NZO
senior tag
Nincs igazad! Mert félreértettél, nem ingyen akarom, csak annyit, hogy hagy ne nekem kelljen már programozni a telefont csak azért mert szeretnék igénybe venni egy szolgáltatást (természetesen a megfelelő díj ellenében) amit amúgy a szolgáltatónak ( ez esetben a Google ) kéne biztosítani a számomra. . .
-
sbazsi
veterán
szerintem félreértetted.
Már olvastam a lehetőségekről, csak nincs kedvem berhelni, hogy pénzt költhessek ezt tegye meg a szolgálató, szolgáltasson!
nem akar berhelni, költené a pénzt, csak nincs meg a lehetőség.szerk: a szolgáltató jelen esetben a google az itthon nem működő fizetős marketjével.
-
Z0C!
őstag
ez a magyar mentalitás.
minden ingyen, mindenből a legjobb.
ha én csinálok valamit, hosszú órákon, napokon keresztül, némi potom összeg had illessen már meg. nem?
Csinálj te alkalmazást, fizesd ki a netedet hogy felteszed valahova, fizesd ki az áramot hogy használod agépet.A szolgáltatónak is kell vmiből fejleszteni a hálózatot, új ötletekkel előállni.
mond azt hogy nincs igazam
peace -
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Nem használhatatlan vacakok. Tudod vannak olyan emberek akik nem csak a pénzért tudnak jó alkalmazást készíteni, odafigyelni a felhasználókra és folyamatosan fejleszteni. Jahh és ne felejtsük el a programon belüli banner megjelenítés lehetőségét sem amiért zsét kap a fejlesztő. Ráadásul sokszor a free vagy akár nyílt forráskódú Android alkalmazások sokkal jobbak mint a fizetős társaik.
-
K3NZO
senior tag
Sziasztok!
Most készülök venni egy T-mobile G2 touch telefont ami ugye androidos és olvastam egy blogon, hogy hogy hivatalosan nincs magyar android market?
Előre is köszönöm a válaszokat!
-
sid87
senior tag
mixzing-ben tudtok esetleg segíteni? egy darab számot sem talál a telefonon.. nem értem miért. mit csinálhatok rosszul?
-
Zoly75
aktív tag
Valaki esetleg tud olyan szoftvert, amivel webcam-nak lehet használni a telefont PC-hez kötve, vagy wifin?
-
llaszlo
veterán
Ha valaki akar egy kis optikai tuningot a telefonjára akkor nézzen át ide.
-
havenger
tag
Hello! Valaki tud olyan widgetet ami egyszerre kezel facebookot és twittert? Nem csak status update-re hanem olvasni is szeretném rajta az eseményeket.
-
Cyberpunk
félisten
Hali tudnátok nekem ajánlani egy jó és ingyenes lejátszó programot ami lejátszik avi-t és divx-et is. Rockplayer kilőve mert fizetős.
-
sbazsi
veterán
kb 15 évig nokiás voltam (fél év winmo megszakítással)
Ha a nokia nem csinálja azt amit csinált (11 hónapból 4et szervízben volt a telefon, az email-es ügyfélszolgálat meg kifejezetten botrányosan, lekezelő, hülyének néző stílusban levelezett), még talán ma is nokiám lenne... -
dadu7
tag
http://www.hwsw.hu/hirek/45041/vonage-mobile-for-facebook-voip-mobil.html
Én ma próbáltam ki a Legendem és egy haver 3gse között, prímán működik, a vétel azért nem oylan mint rendes hívásnál de nagyjából ingyen van, főleg ha wifizel
-
milanmylo
aktív tag
sziasztok! Diamond2 és Hero között vacilálok az android vs windows miatt. Tudtok esetleg véleményt mondani, hogy melyikkel van több macera?
-
Lasy
veterán
válasz
BalanceR #2448 üzenetére
Ezzel el is érhetem a telefon belső mappaszerkezetet?
vagy esetleg ez a módszer?
ezzel le tudom menteni az eredeti fajlokat?
Nem ért valaki az ilyenhez? -
BalanceR
addikt
Lehet, hogy csak nekem új:
PersonalPortal
A Motorola által fejlesztett progi, de minden androidos telón megy...
Arra jó, hogy elindítva Wifin keresztül lehet a telefon tartalmát elérni...
Csak akkor működik, ha egy wifi hálón van a telefon, meg a gép...Ezeket lehet vele elérni:
SMSek
Képek,
Névjegyek
Híváslista
Akku töltése
Memóriakártya kapacitása
Ram kapacitás
Könyvjelzők
Böngésző előzmények
Csengőhangok
Zenék -
VD
őstag
1.6-ra tud valaki valami látványos galéria app-ot?
Mert a Nexus féle 3D galery csak 2.1-től felfelé müxik. -
deino
csendes tag
Páran kérdezték tőlem ( nem itt ), hogy melyik a legjobb twitter kliens androidra. Mivel meguntam mindenkinek litániát írni egyesével, ezért egy twitter kliens körkép keretében írtam az öt legnépszerűbb androidos Twitter kliensről, egész részletesen, screenshottal megtámogatva, válasszon mindenki magának alapon. Gondoltam bedobom ide is, hátha valakiinek jól jön.
-
Vikt0r
aktív tag
Köszi
Inarus: AppBrainban megtalálta de azt írta ki ha leakartam tölteni, h not found.
-
Zoly75
aktív tag
Szinkronizáltam a kapcsolatokat, és behozott egy halom hülye e-mail címet, a gmailből, ami a névjegyzékben nem látszik, de, ha sms-t akarok írni, akkor ott ott van. Nem tudjátok hogyan lehet ezt manage-lni? ki szeretném törölni a felesleget.
-
Inarus
addikt
Talán mert az a helyzet amit ír?
Telepítéskor csatlakozik a progi a hálózathoz és az install folyamata alatt ellenőrzi magát.(#2427) Vikt0r: QR kód alapján sem találja? Nekem megtalálta.
(#2431) Zoly75: A Gmail címtáradban is ott vannak, csan nem a Címtár csoportban, hanem "Az összes partner" nevű csoportban. Törlöd onnan és ok.
-
Mappa
addikt
Gameloftos játéknál(Assassing creed ) miért kapom ezt az üzit "This is not an original copy of Assassin"
2.1 ment de 2.2 ezt írja és ok után kilép
-
Vikt0r
aktív tag
Valaki feltudná tölteni a T-home Műsorújságot mert az AppBrain-ról nem tudom letölteni.
-
Zoly75
aktív tag
Biztos én vagyok a hülye, de még mindig nam találtam meg, hogy hogy a bánatban tudom a TouchPal szótárát bővíteni.
-
Mp3Pintyo
HÁZIGAZDA
Ha nem rootolt a kütyüd akkor egyetlen egy módon tudsz értelmes minőségben képet készít a már belinkelt SDK segítségével. Kicsit én kibővítettem a leírást mivel teszteltem is.
Persze mint írtad rootolt a készülék úgyhogy rakás program van rá akkor amit tudsz a telón is használni. Csak tudnám mi a fenéért nem engedi ezt a hivatalos ROM -
llaszlo
veterán
Használtok valamilyen lépésszámláló appot? Ami jól is működik?
-
gubacsino
aktív tag
...mit mondhatnék? végére (ide) értem
köszöntem a sok hasznos tanácsot.
(Főleg az ALDIKO + CALIBRE kombó olvasáshoz verhetetlen
Az android mint OP rendszer, nekem a szabadságot jelenti.Végre nem vagyok keretek közé szorítva, vagy még nem vettem észre
Egy újabb lépés a PIP-BOY felé
Hogy ez jó vagy rossz nekünk, nem tudom, viszont egyenlőre élvezem a "korlátlanságot"
(főleg a sok felelőtlen WIFI USER miatt -
Pubszon
veterán
Ajánlom figyelmetekbe a wardrive nevű appot.
Azt csinálja, ha esetleg nem ismernétek, hogy bekapcsolt WiFi és GPS-el felderíti a nyitott és zárt wlan hálózatokat amelyeken áthaladtok.
Kipróbáltam, 50-70-el mentem és sokat észrevett. -
vadászcsiga
félisten
Akkor neked ez kell: drocap2 for root users
-
Lasy
veterán
Esetleg valaki nem tudja melyik az a progi amivel képet tudok készíteni a kijelzőről?
-
zserbox
őstag
tudtok vmi olyan progit ami az adott hónapban az elküldött smseket számolja meg a kimenő hívásokat percben esetleg figyelmeztetővel?
olyan kéne amit használtatok és működik is. amugy legend-re kéne -
Cyberbeni
addikt
melyik az a facebook chat, amelyik használható? csak mert többet is kibróbáltam régebben, és nem mind ment, viszont már nem emléxem, hogy melyik jó.
-
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Smart Vibrator - nemfogadott SMS és hívás után rezeg...állítható a rezgés.
próba cseresznye -
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2404 üzenetére
Unread Count Widget-et használom
már csak a hívásra kellene widget -
Z0C!
őstag
válasz
Tesztelo.hu #2402 üzenetére
hasonló cuccra fáj a fogunk akkor
-
Tesztelo.hu
senior tag
válasz
ForRedGlory #2356 üzenetére
Ezt én is megtaláltam, de nekem ez "túl sokat tud", és emiatt letakarja kijelző nagy részét. Nekem elég lenne egy widget, ami egyszerűen kiírja, hogy x új üzenetem érkezett és y nem fogadott hívásom volt. Szerintem ezt egy gyakorlott Android programozónak 5 perc megírni.
Aktív témák
Hirdetés
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- Gyors, Precíz, Megbízható TELEFONSZERVIZ, amire számíthatsz! Akár 1 órán belül
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad P50 - i7-HQ I 16GB I 256SSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest