- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Ivqkzy-: 2. gépem
- Ivqkzy-: Eddig
- sziku69: Szólánc.
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Aktív témák
-
Lasy
veterán
sok mindenre jó.
pl mint írtam emulátornak is jó.
egy alap user-nek ez is több mint a semmi. -
MartOOn
addikt
válasz
Cyberbeni #3195 üzenetére
nem. ott ahol vagy onnan toltsd le a win-es fájlt, ha az kell neked. azt tömörítsd ki. aztán klikk rá a sdk setup-ra és ha akkor hibával kiszáll. azt tüntesd el, okézd le és akkor van a bal oszlopban egy settings sor , klikk rá és ott az alsó két nyégyzetet pipáld ki.
azután menni fog... -
Lasy
veterán
válasz
MartOOn #3188 üzenetére
akkor súgok.
ezt én is megszívtam.bal oldalon a setting fülnél pipáld ki alul a két lehetőséget, és utána töltsd le a fájlokat.
ezután menni fog.De pontos részletes leírást is adhatok ha jobban érdekel.
SDK csomag letöltése: Link, majd kicsomagolása egy tetszőleges könyvtárba.
Java SDK letöltése, és telepítése: Link -
MartOOn
addikt
-
MartOOn
addikt
válasz
Cyberbeni #3181 üzenetére
de csak valami selejt oldalrol szedtem le és nem akart müxeni... most szedtem le újra.
ej de harapós ma mindenki vazze!
natessék... leszedtem megint... kicsomagol android sdk.exe elindit de hibával megáll:
Failed to fetch URL https://dl-ssl.google.com/android/repository/repository.xml, reason: HTTPS SSL error. You might want to force download through HTTP in the settings.
nem vagyok egy pc guru se programozó sima júzer 1.0
na akkor újra kérdezem honna szedjek le milyen emulátort amit még én IS fel tudok telepíteni???
köszi!!!
-
petipetya
nagyúr
Valaki keresett a Spica vagy appz topicban olyan alkalmazást, amely kijelzi, hogy melyik program mennyi netet használ.
Kár, hogy a marketen nem találom.
-
MartOOn
addikt
tud valaki valami jó android emulatort pc-re?
-
llaszlo
veterán
-
Cyberbeni
addikt
válasz
The IT guy #3170 üzenetére
tedd fel és próbáld ki. én csak pokémonnal játszottam, és az nem akadt. irányítás is jó volt hozzá, ettől persze lehet h mondjuk egy marionak nem lenne jó.
@akee21: ez mobiltól függ. -
Akee21
csendes tag
Sziasztok!
Most jutottam el arra a pontra, hogy elfogyott a hely a telefonomon, így végre feltenném a 2.2-es frissítést. (Eddig kicsit lusta voltam hozzá
)
Szóval, ami a kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
- minden program és beállítás megmarad a frissítés után? Ha nem, akkor miket kell újra beállítanom? Avagy milyen fontos teendőim legyenek, mielőtt felrakom a Froyót?
- olvastam korábban, hogy a frissítés feltelepítése után többeknek ilyen-olyan hibája problémája volt, amit factory resettel meg lehetett oldani, ilyenkor viszont ha minden igaz, legyalul mindent a telefonról. Ha erre szorulnék (akár a jövőben), a sima automatic backup-pal visszahozható minden? Ha nem, milyen programot tudnátok ajánlani rá?Köszi előre is!
Üdv. -
The IT guy
tag
Sparse tetszik, pont ilyesmit kerestem, köszönöm szépen!!!
Lenne még 1 kérdésem. T-Mobile Pulse-on is működik ez a gameboy advance emulátor?
Mármint normálisan irányíthatóak a játékok, és nem laggolnak?Előre is köszi,
T.I.G
-
gilfoyle
őstag
Van valami javaslatotok a Gallery helyett (2.2 froyo Heron), mert az elég bugos. A régi, pl. a 2.1-ben lévő Pictures alkalmazást hol lehet megtalálni?
-
sagesz93
addikt
válasz
The IT guy #3165 üzenetére
rss widgetboard-al tolom, hát, jó.
csak widget, többféle méretben, színben, szóval megfelel. -
sghu77
tag
válasz
The IT guy #3165 üzenetére
Pl. newsrob, greader, meg még van pár.
-
The IT guy
tag
Üdv Néktek! Tudnátok ajánlani valami jó RSS olvasót Android 2.1-re? Ami nem vágja szét az ékezeteket, van Widget-je, (vagy önmagában egy widget) és nem browserbe van beleépítve?
Előre is köszönöm!
Üdv,
T.I.G
-
magyar777
tag
sziasztok olyan Gameboy advance emulátort keresek amibe lehet menteni is
-
joey04
titán
hát igen, utóbbiba (task killer) beletörődtem, az elsőre meg egyetlen megoldást látok, a bt fülest, csak azt nem szeretem. de köszönöm
-
DarPet
tag
Hello!
Az lenne a kérdésem, hogy az aláírás nélküli szoftverek (főként témák) telepítése mennyire jelent biztonsági kockázatot egy androidos telefonon? Csak azért kérdezem, mert eddig minden neten talált témát kérdés nélkül fel tudtam telepíteni telefonokra, de oprendszeres telefonnal még nem volt dolgom...
-
sagesz93
addikt
léptetésre headset függő megoldás lehet.(ahogy írták előttem, nekem nincs gomb a headseten, szóval nekem ez kilőve.) Ilyen sony ericsson-os dolgot igazán írhatnának androidra, nem hiszem hogy lehetetlen, nekem is jó lenne.
a másik meg szerintem sehogy sem megoldható. A programokba nehezen fog belenyúlni a task killer. De galaxy s-nél nem is kellene task killer, mivel ott van erőforrás bőven. Aztán ha gond van, az android majd rendezi a dolgokat magától. -
joey04
titán
Igaz, Samsung Galaxy S specifikus a kérdés, de talán itt is megállja a helyét: [link]
Tehát a zenelejátszó és a beépülő kilép gomb lenne a kérdés. van valakinek ötlete?(közben annyi kiderült, hogy a hangerőállítás megy, csak a léptetésre kéne megoldás)
-
lalakov
senior tag
Motonav-ban be lehet állítani érintési helyszíneket? (nem találom)
Milyen alkalmazást nem szabad soha kilőni?
-
llaszlo
veterán
válasz
ForRedGlory #3140 üzenetére
Van egy olyan játék, mint a worms, csak itt valami kis gombócokkal kell játszani.
-
Reinhardt
őstag
El tudná valaki magyarázni, hogy a Beautiful Widget miért esik így szét?
Dell Streak / 2.1 Android.
-
sghu77
tag
válasz
Répafőzelek #3123 üzenetére
Lehet a minimális rendszerkövetelményeket nem teljesíti a PDA-d. Melyik modell, OS-verzió?
-
delbarta
senior tag
-
kenny123
addikt
Elnézést a duplázásért, a fentebb említett játékot letöltöttem, de valamiért a képernyőméret nem stimmel, az is lehet attól hogy béta? Picit néha laggzik is, de az érthető.
-
kenny123
addikt
Sziasztok!
Bluetooth fájlküldés hogy működik?2.1-em van, heron fogadni tudok cuccokat, de küldeni már nem. Astroval próbálkozok, hibát ír már az elején. Valaki tudna segíteni? -
BalanceR
addikt
A Worms is kijöhetne már, az egyik legjobb játék, ami viszonylag egyszerű, mégis szórakoztató...
-
sghu77
tag
Ha valakit érdekel, itt az eredeti Angry Birds:
-
petipetya
nagyúr
Wifi messages:
Az új számítógépes chrome bővítményeinek keresése közben bukkantam rá. Telepíteni kell a krómra és a telóra is. Két funkcióval bír:
1. A gépről az adott oldal linkjét átküldi a telóra, ahol rákattintva azt betölti a böngészőben.
2. A gépen egy adott szöveget bemásolva azt átküldi a telóra, ahol rákattintva egyből a vágólapra másolja. Az összes magyar ékezetet helyesen jeleníti meg. -
Cyberpunk
félisten
Hali kéne nekem egy kis segítség játék ügyben. Aki jártas ez ügyben. De inkább privátban ha lehetne
-
5150head
senior tag
Hali! Aki használ quick settings-t az segítsen légyszi! Hiába lövöm le a mobil netet, mindig visszakapcsolja magát a net :S Ez mitől van? Beállítottam azt is h 2G-n menjen, de így is visszalép.
Van mobilnet előfizum, elég frankó, de akkor másszon már fel amikor én akarom.
Ez amúgy csak azóta jelentkezett amióta felraktam a frissítést.nézzétek már meg nektek is ezt csinálja, vagy csak én kúrok el vmit...
-
bobace
addikt
Market még mindig halott?
-
Pubszon
veterán
Telefonon lévő programok listájának szinkronizálása AppBrain-el.
1. Bejelentkezel a gmail accountoddal az appbrain oldalán.
2. Felteszed a telóra ezt a progit.
3. A telefonon a programot elindítva, aktív internet kapcsolat mellett bejelentkezel szintén a gmail accountoddal.
4. Majd a progiba belemész a "Manage my apps" menübe (lehet itt kell a 3-as pont).
5. Ha ez mind megvan, nyomsz egy "Sync with AppBrain" gombot és kész.Done.
(#3107) Sonja: THX.
-
Indy
tag
Proxy védett wi-fi eléréséhez mit ajánlotok?
-
Sonja
nagyúr
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Netfone
- E-roller topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kerékpársportok
- Hardverkemping június végén
- Megindult világhódító útjára az új Samsung fülhallgató
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Microsoft Edge
- További aktív témák...
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
- 3DKRAFT.HU - 3D NYOMTATÁS - AZONNALI ÁRAJÁNLAT - GYORS KIVITELEZÉS - 480+ POZITÍV ÉRTÉKELÉS
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Xiaomi Redmi Note 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest