- Ivqkzy-: 2. gépem
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ldave: New Game Blitz - 2025
- hdanesz: Elektromos autózás - első élmények
- droidic: EA GAMES – élő emberrel a supportban 2025 ben
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ivqkzy-: Eddig
Aktív témák
-
premete
veterán
válasz
grotib #39581 üzenetére
Mert ezt kérdezték:
Tudtok olyan alkalmazást, amely inaktiválja a gombok háttérvilágítását? Sötét fényviszonyok között, olvasás közben zavaró és sajnos a screen filter nekem nem működik és az alkalmazás gyártója le is írta, hogy nem működik minden telefonon.
Vmi hasonló alkalmazás kellene, de nem találtam.
És erre válaszoltad:
A TotallRecall nálam bevált.
ZTE SKATE olcsó, de nagyképű. -
-
TRob1
veterán
-
TRob1
veterán
válasz
grotib #35941 üzenetére
Pont nem túlzás, mert ez ilyen köztes megoldás... se nem tab, se nem telefon, nem is jó semmire se igazán. Vicces hogy ha vki "hagyományos módon" szeretne telefonálni, ahhoz is már 2 kéz kell... sőt, kicsit hosszabb beszélgetésnél kell szólni a másik félnek, hogy bocs, visszahívlak fél óra múlva, kell pihentetni a kezeim kicsit.
A helyzet az, hogy ez azoknak van "tervezve", akik már nem tudják jó dolgukban, hogy mit csináljanak... elvesztették a realitás érzéküket... -
MC Pite
veterán
Nem tudom mik futnak állandóan, nem minden appot akarok kilőni... pl nyitok böngészőt, zenelejátszót, zseblámpaprogit, filekezelőt, navit, stb. Naptár, üzenetek, értesítő ill amik állandóan futnak/futhatnak maradhat. Igaz, S60 még a névjegyzéket/híváslistát és egy be nem zárt beállítást is futó programként mutat...
-
rum-cajsz
őstag
szerintem nem érdemes.
De ha nagyon aggódsz, és rootolva van a készüléked, csinálhatsz egy dalvik cache wipeot és egy battery statistics wipeot.
(ekkor a programok fenn maradnak, csak a róluk gyűjtött statisztikákat törlöd)
A wipe utáni bekapcsoláskor lassabban indul el a készülék (akár 5 perc is lehet), mert ekkor gyűjti össze az infókat.
Aktív témák
Hirdetés
- GAMER PC : RYZEN 5 4500 / 16GB DDR4 / ASUS RX 480 8GB / WiFi / Bluetooth / 512GB M.2 SSD / 500GB HDD
- Dell Latitude 7390, 13,3" FHD IPS , I5-7300U CPU, 16GB DDR4, 512GB SSD, WIN 11, ( olvasd végig )
- Acer PREDATOR HELIOS NEO 16 / i9-14900HX / RTX 4070 (140W) / 1 TB SSD / 240HZ
- Topping A70 Pro fejhallgató erősítő
- Topping D70 Pro Octo DAC
- PS3 Játékok 1500Ft/db - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! I3 10100F / RTX 2060 12GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- AKCIÓ! GIGABYTE GA-Z170X-UD3 Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest